Sjuk..?

Det händer så mycker i mitt liv att jag inte hinner skriva i bloggen längre. Haha nej, driver bara har inte någon ork med att sätta mig vid datorn! Känner verkligenur stel jag är i fiingrarna efter att ite suttit på  ett tag. Har blivit förkyld så nu  måste jag krya på mig fort för vill ABSOLUT inte vara sjuk när jag fyller år!


Moeid sov över inatt och på morgonen lämnade jag honom ensam hos mig för att jag skulle jobba. Och när jag hade kommit hem så hade han redan åkt till Biskop, skyndade mig hem och stressa för att hinna träffa han. Sedan somnade jag och ingen väckte mig så jag misa han när han åkte hem också. Så har legat i min säng hela dagen idag!


Tror jag tappat 2kg av allt snor jag förlorat, hahaha! Det rinner hela tiden usch, börjar få lite ont i halsen nu också! Får ta och sätta på vattenkokaren och göra te till mig och lägga mig i sängen igen händer ju ändå ingenting vid datorn.


xoxo Nina ♥

till Jennifer

jobba imorgon orkar verkligen inte det, men behöver göra det. Egentligen borde jag inte jobba där eftersom hon som ber mig jobba inte svarar mig. Så får se hur länge jag står ut med henne. ska gå hem till Jennifer nu


xoxo Nina ♥

Jag gör allting

Guuud vad trött och seg jag blivit, fryser hela tiden också! Hm Tisdag idag, typ tv kväll... Sedan imorgon ska jag träffa Vikkan och fika, de var ett tag sedan man var med henne.. Svårt att planera dagarna när alla är ovänner med varandra. *pufff*


Gör ju ett arbete om Seychcellerna nu i skolan och känner bara att jag aldrig kommer bli klar med det i tid! Eftersom jag är med Sara så är det jobbigt att hon inte har samma lektioner som jag. Så det blir lite att jag gör allting.


xoxo Nina ♥


Olika saker

sola
Jag och Paulina ska sola idag, skönt att bli bruuuun!...


tennisboll  tennisboll
haha tyckte att det var så coolt! den lilla tennisbollen är tuggummi  och den stora är en riktig boll... Ganska kul!


tacos tallrik
Har left på sånt hela helgen så nu måste jag ta och skärpa mig igen! Haha eller kanske börja träna!


RIVERSIDE:
Det är så himla B men jag gillar verkligen pogramet haha!


xoxo Nina ♥


Frukost!

Sitter i köket och äter frukost nu eller ätit upp ska bara dricka upp mitt te sedan är jag klar. Laddade över massa bilder från telefonen nyss också så ska ni få se min jätte frukost jag åt idag! Ändrar "mat schemat" lite grann... Hm igår så kom Moeid och Tarik hem till mig och kollade på fotboll sedan gick dem. Det var la det ända som hände igår förutom att Paulina stylade mig och Jennifer igår. Eller sminkade oss resten fixade jag själv! haha!
frukost


Idag har jag och Moeid varit tillsammans i 1 år och 1 månad! Otroligt va tiden rinner iväg! Men jag tror inte att jag kommer träffa honom idag, men får se hur det blir. Nu ska jag i alla fall ta och kolla på Riverside, väntat hela veckan för att se avsnitten. (Vill se alla med en gång).


xoxo Nina ♥

Moeid

Moeid kom hem till mig igår och sov över, vi typ åt middag (taco gratäng) och sedan spelade han Fifa 10? iaf med pappa och Sebbe. Moeid vann stort över dem båda haha!! Sedan la vi oss i mitt rum och han kollade på film och jag sov, sedan vaknade jag när filmen va slut hehe. Just nu är Moeid ute med Tarik  eller hemmos Moeid ngt sånt, sedan kommer han hit igen.


xoxo Nina ♥

Möte med Gamleport!

Pratade nyss med Gamleport och nu har vi bokat ett möte, eftersom att det är ganska snart jag fyller år så blir det att vi satte mötet redan nästa vecka på onsdagen klockan fyra! Jag hoppas verkligen att det ska gå bra... Det känns som att det är lite för lite tid för att fixa allting, men får se hur de går med priserna och sånt på onsdag. Om det blir för dyrt får vi fixa någonting annat. Försökte ringa trädgår´n också men dt kopplas inte ens till dem, hmm... Måste juha reservplan..


xoxo Nina ♥

Brottom!

Ska äta/dricka frukost nu fort. Måste gå hemmifrån 20-25 minuter över 9 för att hinna till skolan! Jag har inte ens fixat/sminkat mig eller något så är ganska stressad. Slutar kvart över 3 tror jag idag, så vi hörs efter skolan!


xoxo Nina ♥

hår inpackning-duscha-fixa naglarna-sova?!

Sovit hela dagen och allt är Paulinas fel, om vi hade gått och solat så hade jag aldrig lagt mig i sängen och somnat! vakna runt 6 snackade med Moeid en snabbis och sedan satte jag mig och plugga svenska men är inte klar men de gör jag klart imorgon. Moeid har varit hur duktigt som helst och pluggat en massa hela dagen, matte också! Han är verkligen värd beröm hehe!! Ne men ska ta och sätta in hår inpackning i håret, duscha och fixa mina naglar nu sedan ska jag lägga mig och kolla tv om jag inte somnar...

frukt


xoxo Nina ♥


Trött om man inte äter?

Var typ inte hemma någonting igår heller, efter skolan så gick jag och Paulina och sola sedan åkte vi in till stan då möte jag upp Älsklingen, Liridon och Afram på bagetten i korsvägen sedan åkte jag och Moeid iväg till tecken språket. Det var verkligen mycket roligare i hans grupp än i den jag gick i innan! Så det var ett lyckat byte haha!


Sitter i skolan just nu och väntar på att samhäll ska börja tillsammans med Olivia, Malin och Khadro! Efter det ska jag möta Paulina i stan så ska vi åka och sola! Sedan kanske jag ska möta Vikkan eller måste ringa henne i alla fall och kolla hur det går med allting! Idag blir det nog att jag fixar mina naglar, pinsamt att gå runt med dem nu, måste fila och måla om och massa!


Blir man trött om man inte äter tillräkligt? För jag somnar runt halv 10-10 varje dag och då har jag verkligen inga krafter kvar jag är verkligen helt slut körd och somnar utan att ens veta av det. Så missa slutet av Desperat Housewives igår. :(


xoxo Nina ♥

Ute hela dagen idag!

Sitter och designar en sak hoppas att det blir bra så jag kan beställa hem den också. Har varit ute med Vikkan hela dagen! Helt sjukt länge. Ska gå och dusch nu snart och sedan lägga mig i min varma säng! Så hann aldrig fixa mina naglar idag. Får ta och göra det imorgon efter teckenspråket.


xoxo Nina ♥

Gamleport

Gick och solade efter skolan så känner mig lite lite brunare, tror dem behöver byta rör nu faktiskt! Nu sitter jag och ska ringa gamleport. Sedan ska jag träffa Vikkan runt halv 3-3 tiden. Efter att jag träffat henne måste jag nog plugga och fixa mina naglar!.. Så nu snackade jag nyss med dem på gamleport och dem sa att det skulle gå jätte bra att vi ville hyra en våning hos dem och ha min fest där. Så nu måste jag bara prata med Malin och Sara så jag kan bestämma ett möte med honom så vi kan planera allting. Får fixa en check lista så jag har allting i ordning!


xoxo Nina ♥

Lektion!

Sitter på lektion i skolan..
Det blev att Moeid kom till mig i lördags kväll i alla fall och sov hos mig. Det trodde jag aldrig. Vi åkte in till stan på söndagen och letade efter skor till honom. Hitta inga eller han köpte inga.. Hmm idag slutar jag tidigt, så ska sola sedan träffa Vikkan och snacka om massa. Hon har det lite jobbigt just nu tror jag, eller hänt massa.


xoxo Nina ♥

Legat i sängen hela dagen

Jahopp nu va man hemma från Vikkan! Vi har legat i sängen hela dagen jätte skönt måste jag erkänna är så trött trots att vi somnade efter Idol men Vikkan somnade innan det var slut. Sebbe ringde hem mig och sa att middagen var klar, blev tacos tallrik idag grymt gott! 


Vikkan är och träffar hemlig person just nu så ska snart smsa henne och kolla hur det går trots att jag snacka med henne för några minuter haha! Hennes mamma är bara för gullig också hon skrev till mig först; "Vet du varför Vikkans mobil är avstängd? Kram Lotta" Sedan efter hon fått svar från mig skrev hon; "Ok, du vet hur vi mammor är. Nya *** gör oss oroliga." Hahaha gulligt! Sedan efter det svaret jag skicka så fick jag en super gullig animering tillbaka.


Tyvärr är jag inte med Moeid någonting nu i helgen låter han vara ute och ränna på nätterna i stället. Men träffar han nog på tisdag eftersom vi har samma teckenspråk nu. Ändra för hans skull lite för min också så klart.
teckenspråk alfabetet

xoxo Nina ♥

Vikkan = sötsaker

Kom aldrig hem igår blev att jag sov hos Vikkan så ligger nu hemma hos henne i sängen och skriver. Kollar på High school musical. Just det att vara med Vikkan när man bantar är INTE BRA!!! haha ni kanske förstår att det inte alls går bra nu med det. Men får faktiskt skärpa mig nu. På måndag börjar döds allvaret?!


Har ingen aning om vad som händer idag. Vikkan ska ut och träffa hemlig person haha nej skoja men hon ska träffa en. Då får jag ligga hemma och läsa en bok eller någonting. Hon fråga nyss om jag skulle ha glass helt galen är hon efter det jag skrev längre upp haha!


xoxo Nina ♥


Ut med Vikkan!

Nu är teckenspråken fixad och nu ska jag fixa mig så att jag kan dra ut med Vikkan snart. Får se vad vi hittar på för busigt typ gå runt i Backa och ringa på massa ? haha nej men blir nog iaf en promenad vart får vi se.. Eller om vi hittar på något annat! Skriver när jag kommer hem igen. Hörs senare då...
Vikkan


xoxo Nina ♥

Ring ring

Sådär nu är jag hemma efter en lång, lång dag i skolan! Religion provet var mycket svårare en vad hon sa att det skulle bli. Får verkligen hålla tummarna på att jag får G i alla fall. Och gissa vad?!... Vi hade redovisning idag igen haha så tråkigt! Det är nästan som om hon inte kan hålla en hel lektion själv. Oj just det jag måste ringa Maria (lärare från skolan) och säga att jag fick byta grupp så de ska jag ta och gör nu så hon ändrar mitt schema!


xoxo Nina ♥

Till skolan

skolaNu åker jag till skolan hörs när jag kommer hem!


xoxo Nina ♥

Är super trött

Nu sitter jag här me min jordgubbs smoothie. Ganska sur eftersom den bara är gjort på filmjölk och jordgubbar. Men det funkar faktiskt! Börjar halv 9 idag med info & lay out, orkar verkligen inte med det projektarbetet vi håller på med. Dem tjatar hela tiden; hur går det? hur långt har du kommmit? du vet att det är vecka 45 det ska vara klart!? Man blr licksom helt lack på lärarna! Dem säger att det är självständigt men ändå så står dem bakom ryggen och säger du kan ju börja med detta och detta!


Idag har jag religion prov på Kristendomen. Jag tror att det kommer gå ganska bra  faktiskt för på något sätt så kommer jag ihåg tankekartorna vi gjorde på förra lektionen nästan utan till. Om jag läser lite till så kanske jag får in exakt allting. För ska jag vara ärlig så har jag inte pluggat någonting eller kollade lite på det igår när Moeid läste på sina ord.


Får se vad som händer idag hoppas på att det blir bättre väder.. att det inte regnar då alltså. Så kanske man går ut eller någonting.


xoxo Nina ♥

Vart med Moeid

Det blev aldrig att jag tvättade jag träffade Moeid i ställe, han kom hem till mig och vi satt mest i sängen och snacka med Paulina, sedan åt vi middag. Mormors köttfärsslimpa med potatis, brunsås och gelé/lingon. Fick reda på att Moeid tycker att mamma lagar god mat idag haha blev chockad faktiskt! Men det är ju bra..


Efter att vi ätit pluggade vi geografi jag hjälpte honom genom att förhöra honom. Jätte duktig är han! Sedan låg vi och myste en stund. Efter ett tag så följde jag med han till bussen med Paulina och Jennifer. Snackade med hans mamma i telefon också, hon är så söt! Säger alltid kom hem till oss, varför kommer du inte till oss och massa hon sa till och med att hon saknade mig idag, Nawww!*

puss



xoxo Nina ♥

Solat..

Nu har jag solat och jag måste säga att man VERKLIGEN ser resultat på min ass haha! Skönt att bli lite brunare faktiskt så att man inte känner sig som ett spöke. Fast jag är ju inte jätte brun precis men lite grann i alla fall! Har ingen aning om vad jag ska hitta på idag, tråkigt väder och massa kanske får sitta och plugga till religon provet vi ska ha imorgon! Tur att Jenna skrev till mig annars hade jag nog glömt bort att träna lite grann...


Ne men nu ska jag till pappas dator och skriva ut saker (bara den som är kopplad till en skrivare). Sedan kanske jag sätter på en tvätt och fjäskar till mig mammas dator. Får se hehe...
solarium


xoxo Nina ♥

Mat schema

mat schema

Såhär kan de se ut! Ibland hoppar jag någon av dem! Äter inte exakt den maten som e med på bilden men ungefär faktiskt!



xoxo Nina ♥


Jag gör det för min skull

MacDonald´s


Okej det hära med att jag bantar det är inte så att jag inte äter någonting jag bara äter mindre och kanske inte alla målen som man ska äta! Jag bantar för att se resultat snabbare på både vågen och kroppen, jag äter ju fortfarande men i mindre portioner och kanske inte allting. Men igår efter att jag skrytit om att det gick så bra på bloggen med att jag banta så blev det mindre bra efter det. Men men det fixar jag snabbt. SEDAN GÖR JAG INTE DET FÖR NÅGON ANNANS SKULL UTAN FÖR MIN EGEN!


Ska strax gå och sola så jag blir lite brunare sedan kanske jag ska sätta mig och plugga ännu mera idag! Det blir nog att jag får ringa gamleport imorgon i stället för träffar inte Malin och Sara idag vill ju kolla med dem, vad dem tycker att jag ska säga. Sedan måste jag leta annan lokal i fall att det inte går där. Usch usch! Btw vet inte om jag berättat varför jag ska ringa gamleport. hmm..? Men i alla fall det är så att jag fyller 18år och vi har vårt projektarbete i skolan som ska vara klart innan jul eller efter men innan skulle kännas skönt. Så då har jag, Sara och Malin bestämt att vi ska fixa en fest för mig typ. Får se hur det går!


xoxo Nina ♥

Mat?

Åååh gud saknar mat! Hahaha det trodde ni va?! Det gör jag faktiskt inte längre ändå har det bara gått 3dagar och måste faktiskt säga att man ser lite resultat på vågen redan inte mycket men några gram i alla fall!

Ringde och bytte teckenspråks grupp idag och det gick jätte bra, läraren som jag byter till är hur gullig som helst i alla fall på telefon snacka ett bra tag där. Men glömde säga det med min praktik men det löser sig nog. Ska dit på tisdag så hoppas det går bra och att dem inte kommit allt för långt.

Ska ringa Gamleport imorgon för orkar inte ta det idag. Så jag kan snacka lite med Malin och Sara om det också...

xoxo Nina ♥

Känner redan saknaden av mat!!!

Nu känner jag att jag har ordning på papper, böker, allt men så fort någon kommer kommentera mitt arbete kommer jag bara känna att allt går åt skogen och jag skiter i allt. Det får verkligen inte hända! Jag kom till och med till min första lektion som va frivillig att gå på framsteg tycker jag. Ne men viste inte att den va det så känner mig lite sur kunde fått sovmorgon!


Ska hem och sola efter skolan sedan ska jag sätta mig och plugga men hur ska jag orka det nu när jag har börjat banta! Första dagen idag så känner verkligen sug efter mat ovanligt mycket, mer än vad jag brukar, och dagen har bara börjat! Ne får se hur det går...

xoxo Nina ♥

Länge sedan!

Det var ett tag sedan jag skrev nu hinner inte sitta vid datorn längre händer så mycket annat eller egentligen inte men har inte tid att sätta på datorn och sätta mig och skriva. Jag var ju sjuk i lite mer än en vecka så har ju missat mycket i skolan och det känndes när jag kom tillbaka. Sedan är det redovisning på allting man gör på vaje jävl* lektion, trött på det nu.


Har en bok jag ska läsa ut idag minst 50 sidor kvar, sedan ska jag skriva en bokanalys om den. Filmen funkade inte på min dvd så får testa alla andra som ligger i alla andra rum. Hoppas hoppas, det är mycket smidigare med film tycker jag då iaf.


Jag ska försöka bli bättre på att blogga ännu en gång. Håll tummarna att det ska gå bra!



xoxo Nina ♥