Krya på dig Vikkan! <3


Vikkan ligger på sjukhus med jätte hög feber osv.. Trots allt som hänt mellan oss (är ju inte lika bra vänner osv men a´jag är så orolig för henne!) Hoppas verkligen att allt fixar sig!
LOVE Janina

Mera snö nu?!

Har plockat lite i mitt rum nu vilket betyder att jag har städat mitt rum engligt mig och satt på en tvättmaskin så ska in i duschen snabbt sedan när jag kommer ut ska jag dammsuga eller det blir nog att jag dammsugar innan jag går in i duschen!

Kanske dax att måla om naglarna också i en gladfärg kanske?.. eftersom vädret är så tråkigt. Jag menar under natten eller nu på morgonen jag vet inte riktigt när det hände men medans jag sov iaf så kom det ännu mer snö, räcker det inte nu?!

LOVE Janina


Kan det bli för mycket jobb?

Man ska aldrig vara för glad att man är ledig för då kommer samtalet:
"Hej Janina det är Ida, hur e det?"
"Hejjj det  är braa.."
"Okej va bra har du något för dig idag?"
"Inget speciellt som inte går att avboka" 
"inte det okej va bra vill du jobba?"
...
Förrut önska jag verkligen att min chef skulle ringa och fråga om jag ville jobba men nu när hon gör det håller jag på att explodera! Nej skoja jag blir super glad att dom vill att jag ska jobba, Ni får verklingen inte missta mig när jag skriver såhära, jag VERKLIGEN ÄLSKAR mitt jobb/arbetskamraterna och min chef, bättre chef får man leta efter säger jag bara hon är helt underbar! Jag skulle aldrig byta ut mitt jobb bara om jag måste!!! Men ibland kan det bli lite för mycket på en gång, känner verkligen att jag behöver vara ledig lite nu så jag sa att jag helst inte ville men att jag gör det om dom inte kunde fixa en annan. Tur att mamma kunde hoppa in hon tycker till och med att jag behöver vara ledig. (Det behöver mamma också som har jobbat natt en vecka nu.)

Sen ska jag ju träffa Moeid idag jag har sagt att jag skulle vara hemma hela dagen och att han kunde komma förbi och skulle kännas fel att säga att jag ska jobba ist. För det känns som om jag får säga att jag ska jobba hela tiden när vi ska ses... Vilka problem man har haha!
LOVE Janina

Städning och tvättning imorgon

Imorgon är jag ledig då ska jag tvätta och städa mitt rum kul va?.. eller inte! Men ibland så måste man, ska försöka hinna åka in till stan och köpa en present också!

Skulle gått på "kalas" för lila Anton idag men pappa är magsjuk tror han så det blev inget även om jag inte har de så bär jag ju på det?..
LOVE Janina

Lunch time

Sådär första passet avslutat ett kvar sedan är jag ledig 2hela dagar, men ska försöka att inte längta för då dyker det upp massa  och då måste jag kanske jobba, säger inte att jag inte tycker om att jobba för jag älskar det, men även jag är människa och behöver lite ledigt ibland.

Ska ta och göra min lunch nu så hörs senare!

LOVE Janina

Otroligt kallt överallt

Brr jag är så otroligt trött på denna kylan nu fryser till och med när jag är innomhus! Imorgon har jag två pass på en dag inte hela men ja.. Först 7-10 sedan 5 till 9 eller 10! Längre stannar jag verkligen inte för denna veckan har jag jobbat ihjäl mig!

Sedan efter att jag jobbat klart så ska jag kanske hem till Moeid får se hur det blir med det!

Har fortfarande super duper ont i min stor tå kan inte ens gå på den men när jag badar så känner jag ingenting och det är skönt och därav allt badande jag har gjort på sistonde badade alldeles nyss också. Sedan så är det så avslappnande också!

LOVE Janina

Vill ju göra

Åh vad det kliar i mina fingrar vill göra en fotobok med massa bilder på mig och Moeid, alltså hela boken om bara oss två men har inte tillräkligt med bilder för att den ska fyllas upp! Trots att vi har varit tillsammans i över 2 år! Får helt enkelt ta och börja fota MYCKET mera på oss!

LOVE Janina

Bra för fettförbränningen

Jag vet inte vad som hände men när jag kom hem spydde jag ut allt jag ätit på hela dagen om inte hela veckan! Hmm märkligt

Efter jobbet hade jag Engelska, sedan så kom Moeid hem till mig vi kollade lite på TV sedan drog vi in till stan för att möta massa, men det var tråkigt så vi två gick till MC och åt sedan åkte jag hem och han åkte till dom.
Imorgon ska jag jobba från 7 till 3 som vanligt därefter vet jag faktiskt inte.

Fick ett te i stan eller ja Moeid fick det och jag fick det av honom, ett kinesiskt te som ger energi, mot trötthet, bra för fettförbränningen och ökar blodcirkulationen. Kanske gör att jag går ner i vikt snabbare eller ja iaf förlorar lite fett så funderar på att testa det!

LOVE Janina


26/1-11 22:14


LOVE Janina

Badat klart



Nu har jag tagit ett långt varmt, JÄTTE VARMT bad med massa skum + en  dusch! Känner mig super ren och avslappnad nu. Så är redo att jobba imorgon, ska bli extra kul för att Michelle ska också jobba tidigt imorgon. Efter jobbet ska jag träffa Moeid sist vi sågs var i lördas oj va tiden går.

LOVE Janina

Hela veckan


Denna veckan har/är helt galen... Det är bara Onsdag och jag är helt utmattad! Jag förtjänar ett mys bad så det ska jag ta och tappa upp till mig och bara ligga där i någon timme tills jag känner mig avslappnad! Jag testade ju att ha datum och tid på mina bilder men insåg nu att jag inte alls tycker om det!
LOVE Janina

Varning!


Skade min stor tå igår innan jag skulle till jobbet har super ont, jag fattar inte hur detta kunde hända mig buhu, ursäkta min pedikyr!


LOVE Janina

Sov gott

God natt!
LOVE Janina

Köpt onödiga saker..

köpte lite saker till idag det är farligt för mig att vara i stan ne men nu får jag faktiskt ta och skärpa mig, köper bara onödiga saker ändå, så från och med nu klipper jag mina fingrar -får inte röra mitt Visa kort!

(nattlinne)

En ram, såg nu att den va sönder så får åka in och byta den när jag har tid!

Konfetti (formade som hjärtan till alla <3 dag)

Troser och BH i denna färgen lägger ju inte ut bilder på mina underkläder..
LOVE Janina


Pappas pasta!!


När jag kom hem hade pappa lagat pasta och det såg så gott ut så jag bara var tvungen att äta lite grann.. och det var super gott precis vad jag trodde.. (Min favvo mat)
LOVE Janina

Helt galen!

"Mötet" med Vikkan gick bra vi låtsades båda två som om det inte vart något mellan oss.. Vi fikade på Cremé Brulé jätte mysigt ställe, jag va så hungrig så att jag åt en kyckling sallad och Vikkan åt en Cremé Brulé...

Jag är inte riktigt klock jag sa att jag kunde jobba imorgon!!! jag kommer ha jobbat hela denna veckan och alla pass är tidiga alltså gå upp halv 6 vaje dag denna veckan kommer jag komma upp varje morgon eller försova mig vad tror ni? Jag tror att jag kommer DÖ av trötthet.

Kommer att sluta med att jag ser utsåhära som på bilden i slutet av veckan och bara nicka till allt

LOVE Janina


Möter Victoria nu

Nu kom jag nästan hem precis från jobbet ska möta Victoria (aka Vikkan) snart vi ska ta en fika och prata... Känner mig lite ofräsch men har smörjt in mig i body butter och lagt lite parfym så att jag inte ska känna mig helt skabb. Men vi hörs ikväll!

Ska foto "mat" yeeey
LOVE Janina

God natt!

Sådär nu har jag jobbat klart för idag, riktigt konstig dag idag, imorgon ska jag jobba med Mohammed! Efter det ska jag fika med Vikkan (X-BF) klockan 4 får se hur det går...

Jag är jätte trött men ändåså inte, jag borde stänga av datorn och lägga mig så att jag somnar snart för att jag ska upp halv 6 imorgon!!

BTW Jag bröt min nagel på tummen (höger handen) BUHU!!! Ser riktigt fult ut, från och med nu ska jag aldrig öppna den dörren med en hand! (har hänt innan)

LOVE Janina

Dax att tjäna pengar

Jag gick med en gång till gymet efter att jag skrev inlägget duktigt va trots min träningsvärk!
Nu ska jag strax traska ner till jobbet pust* men det ska bli skönt att tjäna lite pengar. Tränat + jobbat (snart) ett stort + till mig eller hur?!
Har hunnit att fixa håret till och med...

LOVE Janina


Hmm

Trött jag är!!! Jag ställde väckar klockan på 8 för att jag skulle iväg till gymet klockan 10 men orkade verkligen inte gå upp så jag soza den kanske 4 ggr tills den sluta ringa. Mamma väckte mig nu för några min sedan jag har ätit frukost men inte gått upp ur sängen ännu...

Jag har sån tränings värk från de dumma spelet "Kinect?" Jag och mamma spelade det i flera timmar.
Så får se om jag går iväg till gymet eller om jag tar och gör yoga eller något annat henne så jag får lite träning. Kan ju egentligen inte bara suta träna för att jag har träningsvärk! Då kommer jag aldrig kunna träna. Hmm...

(det va länge sedan jag hade på mig mitt armband med mitt namn och Moeids namn på) Så idag ska jag ha det!
LOVE Janina

Bobby & Jag...

Har ätit kvällsmat nu och ligger i sängen med Bobby (min monky), eftersom jag härdan efter kommer att få sova en hel del ensam eller ja mer Bobby nu dårrå. Moeid ska koncentrera sig på skolan ett tag?

Jag och Bobby, är redo för att lägga oss! Natti natt sweet dreams hörs imorgon...

LOVE Janina

SJP NYC parfym!

Jag köpte en parfym i fredags SJP NYC haft den innan men nu är den slut så köpte en ny. I den gamla har jag lagt tops kreativt av mig va mycket snyggare!

LOVE Janina

Middagen idag

Åt nyss middag, kalops stavas det så?.. Fast utan kött äter ju inte det så de ble "sås", potatis, morötter, salt gurka och gelé.

LOVE Janina

Min nagelfil "allt i ett"

Jag har världens bästa nagel fil!!! "Den har allt i ett" denna fick jag av min mamma i julklapp! Man kan köpa dom på www.claudia.se för endast 20kr st, klicka på länken för att se mer...

LOVE Janina

105 kcal i en banan!!!

Jag gjorde lite undersökning på hur mycket kalorier jag får i mig dagligen och det är way too much, jag menar jag viste inte att en banan va 105 kalorier, nu kommer jag verkligen inte äta fler bananer!!! (Åt en innan men från och med nu?..)

För när jag tränar så är det kalorierna som jag räknar, om jag tränar själv på gymet då! Ibland tränar jag bort 400-550 kalorier men sen om maskinerna mäter rätt det vet jag inte -men ett någorlunda rätt måste dom ju ha!? Sedan varje aktivt pass jag gör försöker jag gissa själv hur mycket kalorier jag har kunnat bräna bort... Men det är väl inte kalorierna man räknar längre utan det var något annat, lärde jag mig iaf på näringskunskapen men kommer inte ihåg vad det va.
LOVE Janina


Naglarna


Alla nagellack och allt..
Fixade nyss naglarna, jag målade dom i det nagellacket som har en ring runt sig längst ner till vänster blev otydligt men orkade inte göra om ringen.
Såhära blev det i alla fall:

LOVE Janina

Favoriter på naglarna..


Wonder Nail Wide Brush ISADORA (69kr) – 23 Doll Pink, 53 Mellow Yellow, 26 Blue Sky, 27 Bon Bon Mint

Dessa kommer absolut att vara mina favoriter nu till sommaren, vem vet kanske dina också?...
LOVE Janina


Vår underbara hund



(Haha nej det är inte te.. det är kantarell soppa jag tyckte inte om den så Joy fick den och hon älskade det, Hon till och med trodde att hon kunde äta kameran!)
LOVE Janina

Frukost

Vaknade idag av ett sms av min älskling konstigt va?! Jag menar de plingar ju bara och jag lyckades vakna pga det hmm.. Jag och mamma spelade Kinect hela dagen igår nästan i alla fall, så jag har lite träningsverk i mina armar faktiskt. Otränad eller vad, ändå så tränar jag iaf 1 eller 2 ggr i veckan än så länge?..

(bilden blev lite sne eller mycket sne)
Till frukost idag blev det äggröra med två ägg och en kopp te..

ser riktigt äckligt ut men det va helt okej! Yeeey*
LOVE Janina

Middag från igår..



Jag åt två hela tacosar igår, helt galet va hungrig jag va! Det va super gott också mums mums!!!
Efetr det så tog jag ett bad med massa bubbel hihi..


mys mys mys..
LOVE Janina

Lördag

Sov hos Moeid, jag hjlpte hans mamma med läxorna och massa, sedan kollade vi på en film den a okej men dåligt slut. Känns konstigt att det redan är lördag, vi ska äta tacos senare mys mys!

LOVE Janina

Alla <3 dag "snart"

Jag är jätte taggad tills alla <3 dag är, har till och med börjat med att fixa lite grann..



Blir lite pyssel inför alla <3 dag för mig yeey.. så länge ser de bra ut.

LOVE Janina

Kallt och tråkigt idag

Dagen blev inte som jag tordde, det va iskallt och hm ja.. jätte tråkigt. Ska jobba imorgon från 7-3 känner att jag orkar inte men måste ha pengarna.


Märket från Joy har ett till men det kom inte med, svider!!!

LOVE Janina

Läsa

Ska träffa Moeid, Ali och Alis tjej? runt halv 4 så har ju gott om tid på mig att göra någonting. Ska kanske lägga  mig och läsa lite i en av bökerna jag köpte.. "hur kär får man bli?" heter den som jag läser nu!

LOVE Janina


Bättre bild på mitt hår...

Bild från web cam på min klippning! Har dock inte sminkat klart mig ännu på bilden usch..


(uppsatt och nyvaken..
)
LOVE Janina

Morötter ger en fin brun färg


Morötter i mini storlek mums, brukar inte gilla det i stora mängder utan kan bara äta typ 1-3tuggor men dessa va super goda. + nyttigt och om man äter det i större mängder det vill säga några om dagen så hjälper det även pigmentet, så när man solar så får man en fin gyllen brun kropp! Grr..

LOVE Janina

Svea vantar till min jacka


Glömde tala om att jag löpte dessa vantar också dagen jag klippte mig passar min jacka ju.. men dom va endast i one size så dom är jätte stora dom är typ tillverkade för två händer i en. HAHA..

LOVE Janina

It's all about Joy


"Åh när ska vi ut?.." (tror ni hon tänker så?)

"Joy ska vi gå ut, ska vi gå ut? ...Ja det ska vi SMILE!!!" (innan vi gick ut)

Va nyss ute med Joy hon är helt galen nu när snön har frysit så att hon inte kan leka med det.. hon typ gräver i den hårda snön för att hon ska få lös snö (Hon är smart men aj aj hon gör ju illa sina tassar, och munnen. Hon biter ibland i snön/snöisen?) Skulle behöna henne med pepparsalami (vilket hon älskar) och så skulle hon sitta "fint" så hoppa hon upp och satte sina klor rakt i mig och när hon skulle ner rev hon en bra bit. Det va ju inte meningen av henne men aj ont de gör... Blev inte så djupt alls det blev mest massa märken bara.

"sitter fint" -detta är när hon hoppar upp på mig! AJJ..

Hon är jätte duktig hon hade pepparsalamin på tassisarna i 1minut utan att röra eller försöka äta dem, skulle hämta kameran ju! Så va till och med i ett annat rum, duktigt va?!

Här fick hon äta upp dom.. dom försvann jätte fort han knappt blinka haha!

LOVE Janina

Vrf får alla barn!!!?

Sitter i sängen och kollar på The Backup plan med Jennifer Lopez, alla i min närhet får barn eller är med barn dom bara blir det.. Vips så har dom en unge, blir galen!!! Tur att jag bara är 19 och inte behöver tänka på att skaffa ett nu men längtar faktiskt lite nu när alla får ett! Kanske om 5-6år så e det min tur vill ju inte spila bort min ungdom.

Hmm..

LOVE Janina

Typ inte sovit ngt!

Jag gick på kursen igår och det visade sig att det var både engelska och Kinesiska så jag fick ju på ett sätt som jag ville, bara det att jag ville inte läsa två kurser men men det är faktiskt 150p för båda kurserna så ska försöka att göra mitt bästa för att klara av det! Så Onsdagar och torsdagar från 2 till 4 är lektionerna.

Jag skulle dragit iväg till gymet nu men jag har verkligen inte sovit någonting jag somnadet kanske halv 4igår medans Moeid somnade med en gång.. + att han låg över hela sängen så när jag skulle lägga mig igen så fick jag inte plats. Ville inte väcka han så jag satt uppe och läste, kolla ut genom fönstret och försökte somna på golvet men det gick inte så bra, så tillslut knuffade jag lite på honom och la mig bredvid han! Jag brukar alltid kunna somna med honom men igår gick det verkligen inte.

Mamma tingde och väckte mig och sa att jag va tvungen att gå ut med Joy så det är därför jag inte sover nu..

LOVE Janina

Jag ville ju..

Jag verkligen hatar att träna själv man har ingen att prata med! Kom precis hem från gymet är piggare än någonsin, vet inte om jag ska gå på den kinesiska kursen som börjar idag eller inte, jag menar jag har faktiskt ingen lust att plugga det, JAG VILLE LÄSA BUSINESS ENGELSKA!!!!

LOVE Janina


Natti sweeties

Klockan börjar bli mycket och om jag ska orka med att jobba från 7-3 imorgon, träna och träffa Moeid imorgon så är det verkligen daxs för mig att göra ett försök att somna nu.. Eller ialla fall lägga mig i sängen så att jag snart blir trött.

Hörs imorgon..

LOVE Janina

Nails by me

lila glittrigt nagellack med rosa och lila stenar.. inte världens bästa bild

LOVE Janina

Träffa M i morgon

Ska träffa min underbara kille imorgon efter jobbet och efter att jag har tränat!.. Mys mys...


LOVE Janina

köpt detta:

Köpt en hel del:

En tröja från Åhlens super söt!!! 299:-

Tröja från BikBok 299:-

Halsband från kappAhl 34:- tror jag det var.

Strump sockar från KappAhl 99:- eller var det 90:- hmm? Det var rea iaf på dom..

5st svart glittrande papper och en guld penna Totalt blev det ca 38:-

Rosa bläckpenna från Åhlens ca: 29:-

Två böker från Åhlens 30:- för båda :)

Foundation pensel från Make up store 249:- Tror jag det va har såå dåligt minne..

Body butter med skimmer grrr... (kokos doft) 160:- från Body shop.

58:- från Movieline

Sedan köpte jag underkläder också men det är inget jag lägger ut på bloggen längre..

LOVE Janina

klippt mig!

Klippte mig i Fredags för 1500:-, måste säga att jag är super nöjd med resultatet. På bilden är mitt hår inte fixat men det räcker strax under axlarna och jag gjorde även lite slingor i min egen hårfärg. så att det skulle se mer livligt ut. Klippte upp det oxxå en bit.

LOVE Janina

Grattis till världens bästa mamma!

Grattis till min underbara mamma som fyller 38år idag!!!! Jag och Paulina köpte ett Kinect till henne och det är verkligen sjukt kul! Pappa köpte tärnings kläder och Sebbe köpte ett presentkort på stadium.


LOVE Janina

Konstigt väder


Det är helt sjukt va vädret är konstigt, det har kommit ännu mera snö, det är såå fint på träden men vill verkligen att snön ska försvinna isen också.

Tog ett långt och varmt bad igår, helt undertbart va det.. har så ont i hela kroppen och är spänd så behövde koppla av, hade till och med ansikts mask på, så är super duper ren nu, haha!

LOVE Janina

Folk ändras...

DET VÄRSTA SOM KAN HÄNDA ÄR ATT FÖRLORA SIN BÄSTA VÄN! DET ÄR HELT SJUKT ATT MAN BLIR SÅ OLIKA OCH BARA GLÖMMER VARANDRA, ELLER HUR?!

MEN JAG ANTAR ATT OM MAN INTE KAN BEHÅLLA SINA VÄNNER SÅ HAR DEN PERSONEN ALDRIG RIKTIGT VARIT DEN MAN TROTT. JAG TRODDE ALDRIG ATT MIN BÄSTA VÄN SKULLE BYTA UT MIG MOT SIN KILLE OCH HANS KOMPISAR?! JAG HAR ALLTID FUNNITS DÄR FÖR HENNE OCH HELT PLÖTSLIGT SÅ ÄR HON BORTA BARA FÖR ATT HON SKAFFAT SIG EN KILLE!

VISST VI HADE EN STOR ÅLDERSSKILLNAD MEN JAG LÄMNADE INTE HENNE FÖR DET FAN ASSÅ!
DU VAR SOM EN EXTRA SYSTER

(Gammal bild på oss)

TUR ATT JAG HAR MIN POJKVÄN & FAMILJ SOM ALLTID FINNS DÄR FÖR MIG.

LOVE Janina

IMORGON

Imorgon ska jag upp ur sängen fixa till mig och åka till gymet sedan ska jag köpa present till min mamma och möta upp världens finaste kille i stan sedan ska vi åka hem till mig. Har längtat hela veckan på denna dagen ååh, ska bli så mysigt! (Världens finaste kille är Moeid för er som undrade (min kille).

(HUR ONT TROR NI ATT JAG HAR I FÖTTERNA HÄR?...
AJJJ! HAHA..)
LOVE Janina

Darin va där


Bilder från kick offen med jobbet Darin kom dit och jag dog nästan haha! ne men han e såå söt.!

LOVE Janina

Till gymet

Nu är jag färdig fixad och redo att åka till gymet, men måste bara vänta på att Pappa kommer hem så att jag kan få pengar, sedan ska jag åka in till stan.

LOVE Janina

VAKEN!

God morgon!
Klockan är 20över 9 och jag är vaken yeeey!* Jag har till och med duschat klart! Ska sminka mig och äta sedan åka iväg och träna.

Det har ju snöat jätte mycket denna veckan och nu så regnar det?..vad är det för fel på Sverige?!

LOVE Janina

ANA GINA SHOW


Bästa showen!!!

LOVE Janina

Köpa presenter

Idag är det mammas & pappas 20års jubeleum så dom bor i sviten på hotellet, jag har svårt att bestämma mig vad jag ska ge dom, jag och Paulina tänkte på en varsin spa behandling.. Men Paulina är för lat att leta efter något så nu vet jag inte längre. Pust* Imorgon ska jag till stan efter träningen och se vad jag kan hitta ska även köpa födelsedags present till Vikkan som fyller 16år! Hm*

LOVE Janina

Ninas löften 2011

Mina nyårslöften 2011:

*Träna minst 5ggr i veckan

*MYCKET mindre godis & skräpmat

*Spara ännu mer pengar


LOVE Janina


Nails by me,

Fixade mina naglar i förrgår- om jag minns rätt, det blev faktiskt riktigt bra men nu är den heltförstörd så får göra om det ikväll. Ska ju jobba imorgon och det är viktigt att ha fina naglar!

LOVE Janina


Första 2011

Första inlägget detta året hmm*
Tyvärr så har jag ingen bra bild på min nyårs outfit så ni får se klänningen vid ett annat tillfälle!
Jag har varit mycket med Moeid nu på sistonde och känner mig helt beroende av honom. Men nu börjar det bli mycket på jobbet igen och jag kommer att jobba mycket mer än vad jag gjort dom sisa månaderna.
Så det innebär mindre fritid för mig... buhu men ser det posetivt att snart kan jag flytta!

LOVE Janina