Träna + fixa leg

Snart ska jag åka in och träna åt nyss frukost med mamma. Mamma och brittis ska åka med mig till stan, efter att jag tränat ska jag gå till banken och fixa ett nytt leg. Tränar själv idag, UTAN Paulina! "Hon har prov", jag ska i alla fall träna indoor walking.

Love Janina

Somnade tidigt igår..

Jag somnde runt halv 10 igår och vakna strax innan 9 idag helt konstigt jag missa DHW igår för först somnade jag på reklamen så vaknade jag när de va slut och sedan somnade jag igen.. så jag får kolla på datorn eller se reprisen på söndag.

Jag tänk te dra iväg och träna nu på morgonen, Paulina bara dissar hon som skulle träna varje dag när hon köpt det hmm...

Love Janina

Hos älsklingen

Sitter hemma hos Moeid nu han pluggar och jag hmm, jag gör ingenting. Tränade innan jag träffade honom, tränade kondition bara. Imorgon ska jag jobba 7-3 så ska ta och sola efter jobbet sedan åka in till stan och träffa Moeid eller ja lämna hans tränings väska sedan får jag se vad jag hittar på. Kanske träna jag också? hmm*

Love Janina

Beställt nu!

Jag beställde nyss en almänacka till mig själv från http://www.personligalmanacka.se/ med en bild på mig själv på framsdian och på baksidan är det en bild på mig och Moeid. Längtar såå mycket redan nu tills den kommer. Det tar 2veckor (14dagar) för att den ska levereras hem till mig och då kommer den lagom till min födelsedag så gjorde det som ett paket, helt uderbart! Nu är jag glad!

Love Janina

Ätit massor av glassar

Jaghar ätit 3 glassar på raken asså helt sjukt! Imorgon får jag se till att träna extra hårt för jag har inte tränat på över en vecka hmm.. Ingen vill följa med heller buhuu..*

Love Janina

Pretty Woman

Ligger i sängen och kollar på "Pretty Woman" har sån huvudvärk, känns som att mitt huvud kommer att explodera.

(Gammal bild eller ja någon månad)
Love Janina

Träna hm naa?

Nu ska jag gå upp ur sängen sätta på mig mys kläder och äta "frukost"/lunch. Har absolut igen aning om vad jag ska hitta på idag kanske åka in till gymet och träna? hmm*

Love Janina

Ett M!

Köpt ny "medaljong" till mitt Tomas Sabo armband det blev ett M, som står för Moeid!

Love Janina


Just my luck med glass

Nu ska jag lägga mig och kolla på film med syrran- just my luck som går på 5an NUUUU!

Love Janina

Därför att..

Det var riktigt länge sedan jag bloggade nu- saknat mina inlägg?.. Jag har blivit så lat pga vädret, men seriöst vem vill ut när det regnar, jag har inte ens lust att åka in till gymet. Det snöade också i förrgår?hmm*

*Jag har inte skrivit för att det händer inget speciellt
*Jag är för lat att starta datorn
*För lat att bära in datorn till mitt rum (bärbar)..
*Jobbat
*Allmänt trött

Love Janina


Sms


"Janina från jorden anropar Moeid Bahrami vart är du, varför svarar du inte?<3"

"Moeid från helvetet slaktar kebab älskling, hur e det älskling?"

Hahahahaha

Love Janina


2år & 1 månad

Sitter i Paulinas rum och vi ska snart lägga oss.. Jag och Paulina var i stan igår och jag köpte nya vantar (Vita), 3olika nagellack, en T-shirt med rolling stones märke på och ett TVspel till min älskade älskling (Fifa 11). Det var vår 25 månaders dag igår, så han sov hos mig mysigt mysigt.

Har testat ett utav nagellacken idag "mint grön/blå" eller jag vet inte hur jag skall beskriva det.

Love Janina

Enjoy the music



Love Janina

Blå Svea jacka

Gick och la mig tidigt går så nu är jag jätte trött.. ska jobba halv 3 till halv 11 själv hur ska jag orka med det?

Köpte en jacka igår blev en blå Svea jacka skulle inte köpa den men den jackan jag ville ha va för tunn, denna vintern ska ju bli den kallaste vintern på flera år! Brrr...

Love Janina

Imorgon ska jag jobba

Jag är verkligen hur snuvig som helst äter massa starka halstabletter för att rensa bihålorna. (Det gör att snoret inte rinner ner haha..) Så imorgon kommer det bli en eller två askar halstabletter, ska jobba det blir även massa fuondation runt nästan, fått röda märken från när jag snytigt mig som inte alls går så bra.. Kan ju inte snyta mig!


Ska baka kanelbullar med mamma imorgon efter jobber wiiie! Det var verkligen länge sedan jag bakade det.. Kanske ett år sen eller någonting hmm..


Love Janina

Love Janina

Sjuk

Usch är helt förstörd jag är så förkyld/sjuk att jag blöder näseblod pga allt snor usch.

Ska tillhemköp och kolla om jag hittar något jag kan trösta mig med, och sedan bara ligga hemma och kolla på TV. Har kollat på barnpogram hela morgonen. Blir nog att jag sätter på Sex and the city filmen.

Love Janina


Om en månad

Idag är det exakt en månad kvar tills jag fyller år helt sjukt vad tiden gått fort kändes som någon månad sedan jag  fyllde 18!

Love Janina

Framför TVn hela dagen

Idag ligger jag frmför kanal 5/Tvn hela dagen för jag har jobbat hela veckan så jag har missat alla pogram men nu är det repris. Hihi ne nu börjar DHW

Love Janina

Fredags kvällen

Det var jätte kul i fredags men Parken blåste oss verkligen. Vi betalade för 3 gaderober men behövde bara två (misstag av oss) men vi fick bara kvitto för två och så sa vi det han bara löste det sig ändå, han skulle gett tillbaka pengarna! Sedan så sa vi att vi skulle gå till ett annat ställe en stund så vi behövde en stämpel så fick vi det och så gick vi men när vi kommer tillbaka står det (Utgång=hemgång) vi kom knappt in med våra gaderobsnummer + stämpeln. Till slut kom jag och Moeid in men dom släppte inte in Ali. Blev så himla arg på vakterna dom är helt bombade i huvudet.

Vi gick till Bryggeriet istället och stannade där hela kvällen, det var faktiskt kul trots det som hände på Parken. (Ska man ringa och klaga över det som hände på Parken eller bara bita ihop och hoppas att nästa gång händer det inte? hmm*)



Love Janina

Utgång

Hej hej nu ska jag dra ut med Moeid och några. Måste skynda mig till bussen så att Moeid inte behöver vänta på mig såhär ser jag ut ikväll: (Det är min syrra som fixat håret och sminket!


haha!

Love Janina

Naturgodis..

Nu ska jag gå till Hemköp och köpa naturgodis och påladdning till min telefon. Sedan går jag med en gång ner till jobbet, kommer nog att komma ganska tidigt ner dit men det är bara bra. Ska be Ida att göra ett nytt kort till mig också så att jag slipper att ringa på dörren hela tiden. Hörs ikväll eller imorgon kväll...

Love Janina

Planerat

Det blev ingen lunch medans jag planerade hur dagen ska se ut för imrogon så blir ett äpple och lite naturgodis (mellanmål) istället.

Passade på att bokada upp mig på träningspass på både fredagen och lördagen, på fredag bokade jag mig på Aerobic dance så ska stå där ensam och inte fatta stegen, på lördag blir det skivstång (kände att jag fick mycket träning av det sist så får testa det igen, ska dock inte träna 2timmar denna gången bara 1 timma. (Sist jag tränade skivstång hade jag sån träningsvärk att jag inte kunde gå.) Men om jag kommer orka träna på lördag vet jag inte för att jag ska ut på fredagen får se hur det blir jag hoppas verkligen att jag tar till mig ork och går på passet.

Såhär ser min dag ut imorgon iallafall blir nog inte så rörig alls..


Love Janina

Klura ut morgondagen

Jag hinner inte träna idag så imorgon får jag träna pass+gym eller bara ta passet på blodigt allvar men ska träffa Vikkan och Moeid imorgon så får klura ut hur jag ska hinna med allting. Så det är vad jag ska göra nu och så ska jag äta lunch strax/samtidigt.


Love Janina

Stress?


God morgon, vaknade inte upp speciellt glad, har tvättstugan fram till klockan 12. Så när jag är klar där nere får jag skynda mig iväg till gymet för ska jobba klockan 14:30-22:30. Det blir en dag full med saker att göra, ska försöka hinna med och kolla om jag hittar några nya jobbskor också. Dom jag har nu är helt slitna i klacken och även fram på skorna. Känner mig inte stressad ännu men det kommer väll, ska försöka att inte stressa upp mig.

Ska boka upp mig på pass till helgen nu också.
Love Janina

onödigt inlägg

Moeid åkte nyss härifrån (Ali hämtade honom), han sov här och nu sitter jag helt ensam i mitt rum, ska hoppa in i duschen och fixa mig inför jobbet. Jobbar sent idag och imorgon.

Arobic passet som jag och Micha var på va jätte kul men det var svårt att hänga med på alla steg eftersom jag inte alls tränat det innan. Så kände mig lite smått efterbliven. Tränade även igår med Moeid och Ali men tränade på gymet igår.

Love Janina

Bokat!

Åh jag blir galen på denna datorn man kan inte ta "prt sc" (så att man får bild på hela skärmen) på denna datorn av någon konstig anledning! Någon som kan något annat tips på hur man gör? Har nu iaf bokat tid på söndag klockan 15:30 på Aerobic step1 eftersom både jag och Micha inte är i topp form ÄNNU! Vi/jag börjar försiktigt...

Love Janina

Blivit lat pga vädret!

Jag var med Moeid igår somnade efter jobbet så tränade inte, blev för trött och gringig för att åka in. Moeid kom hem till mig och jag bakade han hjälpte till i ca: 3minuter sedan satt han och kollade på fotboll med min pappa, så fick baka själv, jag bakade käreksmums.
Moeid sov över hos mig och jag lämnade han ensam imorse för att jag skulle upp och jobba klockan 5! Så har jobbat från klockan 5 imorse till klockan 3 idag och igår jobbade jag ifrån halv 5 till ca:halv 1-1? och dagen innan det så jobbade jag två pass! Så kommer att vara helt slut när denna veckan är över.

Skulle åkt in och träna nu men känner att jag vill inte ut i det kalla vädret och åka in för att träna. Så väntar tills på söndag, då jag ska träna tillsammans med Micha, jag väljer pass och tid wihoo!

Love Janina