MAPPEN

Köpt en mapp till alla viktiga papper snygg va?! SUPER NÖJD!! Kanske blir lite bättre på att få ordning på allt, (har alltid haft det med viktiga saker men inte riktigt såhära som nu)... 

LOVE Janina

Idag & Imorgon

Jag har sprungit i ca 45min och gjort 60 sit up's nu är jag helt slut!

Ser fram emot morgon dagen då jag ska upp tidigt och springa, fixa mig, in till stan och hämta Moeids student skylt, åka till Moeids skola och kolla när han springer ut, sedan hem till honom och "fika" sedan hem och fixa mig och til slut åka n ch träffa Moeid och massa för att gå på hans studentfest!
Jippi....

LOVE Janina

Shoping till M's Student!!

Var ju på Rebeccas student igår och hade jätte trevligt, det var mycket folk där.. Först kollade vi när hon sprang ut sedan åkte vi hem till henne och åt och vi åkte inte därifrån förens klockan var 12 på kvällen/natten. Drack ett glas vin med läsk i, 2champange glas och en halv cider usch usch inte bra! Ne men mysigt va det.

Idag skall jag köpa Moeids student grejer, skall bli så kul!

LOVE Janina

Till stan

Nu ska jag stänga av Disney Channel och fixa mig snabbt och sedan åka in till stan för att äta tlsm med min älskling!

LOVE Janina

Inga bilder

Nu har jag testat att checka ut och in i det nya systemet, måste faktiskt säga att jag gillar de MYCKET, men bara när jag kan och när det går bra haha!

Åkte in till stan igår efter jobbet och  kollade på Moeid och hans dejt till balen, hihi så söta va dom! Speciellt min älskade älskling. Hade ingen kamera så kunde inte ta ngt kort..! Han lånade ju med sig min kamera till Bryssel.

LOVE Janina

Lite nytt

24-maj-2011 och nu har vi bytt dator system på jobbet från Fidelio till SCORPIO, det är lite stressigt men MYCKET intressant hur vi ska fixa detta jag gjorde ju klart elerningen i lördags så det har varit tight med tid att hinna lära sig allt. Önska mig lycka till!

Imorgon blir det ett stenhårt pass på gymmet ska vi säga ett träningspass på 2 timmar?... 1 timme kondition och 1 timme mage? Låter nice huh?...

LOVE Janina

Träningsvärk i magen...

Har världens träningsvärk i magen och "i mina "kärleks handtag"" Hur ska jag orka träna imorgon ajaj!
LOVE Janina


32 months today baby!


LOVE Janina

Undisar från Björn Borg

Idag åkte jag till gymet och när jag kommit fram  och ska stämpla in mig så är gymet stängt och hade inte bokat upp mig på något pass. jag var inte bara lite sur utan jag blev till och med arg haha! Så på Torsdag tror jag det var dom öppnade  gymet igen och då får jag träna hårt ska boka upp mig på något pass inför morgon för måste verkligen träna!

BTW har köpt underbara undisar från Björn Borg till både mig själv och till min älskade Moeid.
Nu när jag ändå skiver om trollet... Ska träffa honom strax eller snart hmm? han är inte världens snabbaste på att svara på sms och eftersom han är i skolan så är det ingen idé att ringa till honom.

(Har inga bilder för har lånat ut min kamera till Moeid).

LOVE Janina

Lyssna & njut ;)

Helt slut efter träningen idag not funny. Skall jobba ikväll så skall äta något snart och börja fixa mig.

LOVE Janina

Träning

Fick i mig massa koffein igår kväll, så låg vaken ganska länge. Eftersom jag inte kunde sova så gjorde jag ett tränings schema för 2månader framåt. Så har tränat riktigt hårt idag i två timmar känns helt underbart längtar tills imorgon då jag ska träna mage i 2 hela timmar!


LOVE Janina

Hur skall jag ha min header "/Svårt att bestämma mig hur min header ska se ut.
LOVE Janina

Jobba imorgon

Jag mår verkligen dåligt och orkar inte jobba men behöver timmarna känns jobbigt att behöva veta att man måste jobba när man mår dåligt. Imorgon är det massa jobbiga samtal som jag måste ringa också men det löser jag nog. Tusen tack till Brittis som gav passet till mig.
Om jag mår bättre imorgon så går jag nog och tränar också.

LOVE Janina

Igår..

Designen kom inte upp men idag/ikväll kommer den att läggas upp kanske blir några ändringar på den också.

Igår gick jag upp tidigt, åt frukost, åkte till gymmet och tränade + solade 9minuter, träffade Paulina i stan där köpte jag jobb skor och strumpbyxor, åt lunch, åkte hem och sedan gick jag till jobbet.

Var jätte mycket att göra men det gick bra tror jag, annars får jag höra det på fredag. Håller tummarna att allt var solklart tills idag!
LOVE Janina


Ny design kommer upp imorgon

Imorgon kommer en ny design upp den ser ut såhära; Är rätt nöjd men de kommer nog bli ganska tomt när de kommer bli så mycket vitt eller om jag gör den svart hmmm?...

Nu ska jag gå och lägga mig och skriva ett "God natt sms" till min älskling (som sitter på bussen påväg till Bryssel) sedan ska jag försöka sova ska ju upp tidigt imorgon och åka iväg till gymet.
LOVE Janina

Träning imorgon

Imorgon blir det jobb på Scandic ska även ta och fila lite på mitt CV för det behövs verkligen. Ska dra iväg till gymet som jag inte varit på, på ett bra tag så ska bli spännande speciellt eftersom de bygger om och har hållt på ett tag... Så det kommer nog bli rätt annorlunda när jag kommer dit än vad det var sist jag va där.

LOVE Janina


Bye bye Älskling "/

Idag åkte Moeid till Bryssel och lämnade kvar mig i Sverige, usch va hemskt det har gått 5 timmar och lite till sen han åkte och jag saknar han redan! Han kommer hem på Lördag så får se om jag hinner träffa honom ska ju jobba annars får de bli på Söndag.

LOVE Janina