Brandkåren kom!

Mamma ringde mig 10 över 4 på morgonen, JA 10 ÖVER 4 PÅ MORGONEN!!!! fatta att jag va trött, trodde jag hade försovit mig (mamma ringer alltid och kollar om jag gått upp är hon jobbar, oftast.) Men ho har fått magsjukan så hon går runt och spyr eller ligger och spyr haha! Jag va på jobbet fem i halv 5 och jobbat fram tills nu!

Inte nog med att brandlarmet gick när jag va ensam och randkåren kom och allting! puufffff vilken dag det varit på jobbet!

Love Janina


Beställa ny design


God kväll eller god natt? Har varit en lång dag på jobbet idag, har varit hur mycket som helst har inte hunnit sitta ner någonting förutom när jag räknade kassan i slutet av mitt första pass. Imorgon blir det också en lång dag men tillsammans med min underbara älskling, först jobb, träna, äta och umgås..

Jag har fått en spargris/spar burk av pappa eller ja mamma? hm* Hon köpte den men pappa "tvingade"/sa till henne att ge mig den för att hon hade faktiskt lovat mig en. Den får ni se imorgon för orkar inte lägga in bilder.


Ska "beställa" en ny design till bloggen av Vikkan nu snart också eller iaf fråga henne om hon kan börja på den ska vara en höst/vinter design mysigt va? Hittat en bild jag vill ha med än sålänge.

Men nu är det säng dax för ska upp 05:30imorgon och packa gymväskan och fixa mig och sedan gå till jobbet.

Love Janina

Nu ska jag...


Nu blev det många inlägg på raken, ska ta något att äta och fixa mig så att jag kan gå och jobba! Eller ja fixa och fixa kanske bara fixa till håret för min halsduk har rufsat till det ordäntligt där bak. Ska även hänga upp tvätten nu innan jag äter någonting.

Love Janina

Chai tea


Blev en kopp Cahi tea på väg till jobbet imorse och även när jag kom hem från jobbet mums mums*

Love Janina


Outfit today




Love Janina


Vädret i Göteborg

JAG HITTADE USB slabben wiie! Så hära underbart väder har vi i Göteborg idag tog bilden påväg hem från jobbet.
Men det är inte varmt för det, både vantar & halsduken får vara på! (det ärmina gamla vantar har inte hunnit köpa nya! Får ta och göra det snart.)

Love Janina


Jobb, jobb, jobb!

Åhhh* jag blir galen jag kan inte hitta min USB sladd någonstans! Så inga bilder i detta inlägget buuhu*.

Igår så följde jag ju med Micha och fixade hennes pass gick fort och hur smidigt som helst haha, sedan gick vi och åt på MC då kom även Moeid. Sedan åkte Micha hem till lilla kattungen igen och jag och Moeid åkte ända vägen hem till honom. Där myste vi lite sedan spelade vi fia med knuff med Arina (Moeids lilla syster), pluggade med hans mamma, sedan fixade jag en inbakad fläta i Arinas hår, kollade fotboll några minuter och åkte hem. Vilken dag det var!

Har jobbat idag från 7-13 idag och ska tillbaka och jobba igen från 17:30-20:00 det ni, mycket jobb på en dag! Ne men känns extra mycket eftersom jag går hem och sedan tillbaka + att jag jobbar när det är som mest!

Love Janina

Moeid älskling!


(Gjort den själv!!!)
Love Janina

Kattungen Tindra!

Va borta hemma hos Michas storre brors tjej för ett tag sedan och kollade på deras lilla kattunge som fått nanmet Tindra. Hon va så sjukt liten och söt! Har satt på en tvättmaskin med vit tvätt och väntar på att den ska bli klar, jag borde fixa iordning mig så att jag kan dra ut men jag fryser och känner att jag vill inte ta av mig mina mjukis kläder!
Väntar tills sista sekunden, ska med Micha och fixa hennes pass och sedan dra iväg till gymet tror jag om jag orkar (blir inte mycket träning där alls, stretching bara kanske?, jag vet att jag kan göra det hemma, men eftersom jag ska träffa Moeid och han ändå är där så kan jag ju göra det där så får han & jag mer tid ihop.) Tar med mig väskan med kläderna och ser om jag klarar av att bära på det och sedan träna.


Det gick inte så bra att färglägga gubben!
Love Janina

Träningsvärk + sjuk?

Det är helt sjukt vilken träningsvärk jag har, Ledig idag så ska passa på att njuta och stretcha extra mycket på mig idag! Imorgon jobbar jag och ska även träna hade jag tänkt. Men nu ska jag äta frukost och eftersom jag aldrig fixade i mitt rum sist så ska jag försöka göra det idag om jag inte får för ont i kroppen!
Börjar bli sjuk nu igen är jätte snuvig och täpt i näsan.


Love Janina

40minuter sen!

Gud vad hemskt jag försov mig till jobbet idag ca: 40minuter stakars Abbe, han viste inte vem han skulle ringa! Det var någon konstigt med min väckar klocka den rinde inte när jag hade satt på den, den står fortfarande på 05:30 hmm*.

Bion igår va sjukt rolig, det är en film jag skulle kunna ligga tlsm med pojkvänen i sängen/soffan och bara kolla om och om igen haha!

Snodde bilder från Vikkans blogg orkar inte lägga in mina:

Paulina & Vikkan innan vi gick in på bion!

Och sedan jag och Paulina! massa mys med tjejorn igår asså!

Nu ska jag fixa till mig och sedan åka in till stan och möta Moeid & Ali.

Love Janina

2 timmars skivstång!

Hemma från träningen nu känner mig så duktig 2 timmar med skivstång det ni huh huh! Nu ska jag äta lunch sedan städa mitt rum, sedan äta middag och dra iväg på bio med Vikkan. Denna gången kämpade jag allt jag hade på gymet, jag försökte till och med att göra armhävningar om, om och om igen! (Jag kan inte göra dom ännu trots att jag kämpade idag.)

Köpte ett månadskort idag också för bussen *suck*.

(Mitt Nike linne tvättas så fick ha en annan tröja idag!)

Love Janina

God morgon!-Stressad

Så nu har jag dushcat, ätit frukost och nu ska jag bara ta på mig kläder, packa tränings väskan, fixa mig & ta bussen in till gymet. Mitt pass börjar 11 och slutar 1 så jag är hemma halv 3 igen eller 2 eror på hur snabb jag är efteråt.


Love Janina

Bokat in mig på pass!

Aj aj aj, har såå ont i mina ben att jag knappt kan gå, iaf inte när jag har legat/suttit länge eller efter att jag tar av mig jobbskorna (har ju klack på dom). Bokade nyss in mig på gruppträning (Intropass skivstång) får se vad jag tycker om det hmm* Har knappt någon styrka i mina "muskler" så ska pumpa upp dom lite granna! (Har inte tränat på två dagar så får köra hårt imorgon, ska även träna på måndag med Moeid så hoppas inte att jag får jätte träningsverk efter det passet.)

Jag har inte haft någon tid att blogga för att jag har varit med min älskling, sov hos honom tills idag och gick till jobbet efter, så nu är jag helt slut efter att ha jobbat hela dagen.


Love Janina

Tänkte ge allt!

Jag jobbade inte själv idag tack gode gud för det! Jobbade tillsammans med Caty och det gick bra trots att det var så många Scandic chefer överallt ca:45-50st va dom! Kände mig helt vilsen på jobbet för att jag varit ledig så länge, det händer faktiskt mycket på bara 2timmar!


Trots att jag inte kämpade på gymet idag så va jag jätte hungrig när jag kom hem så blev en skål med massa fiber flingor!


Här är mitt gym kort rött och fint! Jag är så klen både idag och igår kunde jag inte konsentrera mig när jag skulle träna, ville bara hem och sova idag trots att jag var jätte peppad att träna exakt innan! Någon snodde mina vantar också buuhuu mina nya vantar j*vl* fitt* asså!

Ne nu är det sängdax för lila mig måste bli trött så att jag är piggare imorgon på jobbet, undra vem jag ska jobba med hmm*

Love Janina

Jobba & träna!

Ne nu måste jag lägga mig ska upp tidigt imorgon och jobba, ensam buuuhu!* Och det är tydligen massa Scandic chefer som ska checka ut, men det klarar jag för att jag ser så super snäll och trevlig ut! Efter jobbet ska jag åka in och träna tillsammans med Moeid!

Love Janina


Min outfit idag!

Innan jag sprang iväg till bussen för att inte bli sen och för att Moeid inte skulle få vänta på mig, så tog jag en snabb outfit bild han inte se att den blev suddig! Men jag borde inte ha skyndat mig så mycket för fick vänta 20minuter på honom i Domkyrkan. (Ser till och med väskan i bakrunden huh huh!!)


Love Janina

Hela dagen!

Nu har jag varit duktig och gjort mitt andra träningspass, inte kört till max ännu men man ska ta det lugnt i början eller hur? Jag är ju helt otränad! När jag kom till Rut m. flera och sa att dom glömt att ta av larmet så skrattade hon och frågade om det tjöt asså klart det inte gjorde det om det inte lät något när jag kom in igen! (Eller på andra ställen). Va på banken idag också en snabbis och hämta mitt konto nummer och clerings nummer (inte lärt mig det utantill, råkat slänga papret med dom på också.)

Efter att vi tränat gick vi till Subway och åt efter det åkte vi hem till honom, vi gick och la oss en stund när vi vaknade kom hans mamma in med mat.. Sedan städa vi hans rum. Nu sitter jag i min säng och kollar på Kungarna av Tylösand.


Love Janina

Stretching övningar

Nu har jag ätit frukost, det blev havregrynsgröt, ett ägg, ett päron och en stor kopp te. Läste i en hälso tidning också, där jag hittade en bra "stretchning guide". Nu ska jag ta på mig kläder och sminka mig sedan är jag klar för att åka iväg men ska inte åka såhär tidigt så väntar lite med att fixa mig!


Love Janina

Friskis & Svettis!

Jag var inte så pigg på morgonen som jag trodde att jag skulle vara, jag orkade verkligen inte gå upp 8 så låg kvar i sängen 30 minuter efter att klockan ringde. Så nu ska jag ta på mig lite kläder gå och äta frukost fixa mig, se vad klockan är och sedan åka in till stan för att fixa larmet på mina vantar, köpa chai tea & gå till banken.

Förhoppningsvis så är klockan runt 1 då, så då ska jag möta Moeid och så ska vi träna.


Love Janina

Läggdax för mig!

Nu är det läggdax för mig eller ska i alla fall stänga av datorn och lägga mig och kolla klart filmen som går på 5:an sedan hoppas jag att jag har somnat ska ju upp tidigt imorgon; kl:08:00  Sweet drems sweetiiies!

(Syrrans rum men ligger och sover i mitt egna!)

Love Janina


Åhlens kortet kom idag!

Till frukost idag med det havregrynsgröt och ett ägg! Läste lite i Sofies mode också innan jag stressade på mig kläder och sprang iväg till bussen, för att möta Paulina på bussen in till stan imorse/lunch tid!

När jag kom hem idag från stan säger pappa att jag har fått brev, och då såg jag att det var från Åhlens så viste att det var mitt medlems kort så blev super glad nu ska jag bara till Åhlens och sätta in mina poäng med alla kvittorna!

Love Janina


Moeid fick lite han med!

Kände att eftersom jag har köpt på mycket till mig så borde Meoid med få någonting! Så köpte en almanacka tycker alla ska ha en, och en tröja till honom från Henry Llyoyd. Vikkan bad han i kassan att slå in tröjan haha, gulligt! Tänkte bara ge han den men alltid kul med att öppna presenter eller hur?


Love Janina

Till mig!

Efter att jag och Moeid tränat så bestämde vi att vi skulle träffas efter hans teckenspråk, så Paulina, Vikkan & jag åt på Subway, sedan åkte Paulina hem och jag och Vikkan blev kvar i stan jag köpte ett par Jeans leggins på Vero Moda och en bas tröja på H&M sån vit jag har fast denna gången köpte jag en grön och en vit till min syrra. Jöpte ett par vantar innan jag gick och tränade också, märkte nu när jag kom hem att hon glömt att ta av larmet men det har inte låtit i någon affär hmm?*



(Visade kvittot på att jag faktiskt köpte vantarna och inte tog dom! Det skulle jag aldrig göra men vill ju inte att någon ska tro någonting haha!)
Love Janina


Outfit today




Love Janina


Träningskläderna

Hej hopp nu är jag hemma, har varit en hel dag ute på "stan" idag! Åkte in tidigt och mötte Paulina i stan vi handlade tränings kläder till mig blev inte exakt som jag visade blev ett par andra byxor och en väska till men annars stämmer det enligt bilden jag gjorde igår! Hihi* Är super nöjd med mina köp. (Allt ser super stort ut men det ända som är stort är det svarta linnet! Men det är för att täcka min rumpa haha!)


Love Janina

Hej & God morgon


God morgon vaknade ca kvart över 8 idag, ska försöka gå upp denna tiden varje dag, förutom när jag jobbar tidigt då jag går upp tidigare!

Men nu ska jag äta frukost och fixa mig snart, ska möta min syrra i stan efter hon slutat skolan sedan ska jag möta upp Moeid också för vi ska träna tlsm! Sjukt huh? nu händer det på riktigt, lite synd bara att Friskis & Svettis inte finns lite närmare mig för måste åka ända vägen till stan (Domkyrkan) för att träna nu. Har ju Sport Life nedanför jobbet (som ligger 10minuter ifrån mig om man går).

Jag ska köpa Nike på tränings kläderna har ju trots allt Nike skor, ska köpa ett par nya skor också kanske nu när det blir löning nästa månad? (Kan ju köpa skorna nu med men känner att jag sparar allt som blir kvar efter detta).

Love Janina


Sweet dreams sötnosar!

Ne nu ska jag stänga av datorn och gå och lägga mig i min syrras nya säng, ska up ganska tidigt imorgon och fixa massa, ska ju åka in och köpa kläderna och gymkortet och ska även träna ett pass! Så hörs kanske imorgon innan jag åker iväg eller efter jag tränat! God natt sov gott sötnosar!

Love Janina


Nike eller Soc?

Nu har jag bestämt mig, det blir Friskis & Svettis för mig jag ska träna tillsammans med min Älskling så då vet jag att jag kommer att träna också för han tränar ofta! Nu behöver jag inte vänta på att han ska ha tränat klart utan nu tränar jag samtidigt som han! Wish me good luck, I need it. Ska leta efter träningskläder imorgon också. Rosa grått funderar jag på eftersom mina skor är rosa. Eller kanske vit/svart/rosa hmmm?!


Love Janina

SprotLife eller Friskis&Svettis?

Kom nyss hem från Hemköp köpte Marabou (Mjölkchoklad) och Ben & Jerry´s (New York Super Fudge chunk) mums mums*. Måste verkligen sätta igång att träna, Sport Life eller Friskis & Svettis hmm*? Nästa vecka ska vi säga att det blir då jag börjar träna på måndagen?.. Så har fram tills dess på mig att bestäma mig.

Love Janina

Ny necessär & tröja!

Köpte denna necessären på H&M innan jag åkte iväg till Malmö, va ju istan med mamma.

Här är tröjan som va i paketet från Nelly som jag var och hämtade innan. (Bilderna blev jätte suddiga och denna blev bäst, har pyjamas byxor på mig så det är inte mina troser ni ser!)

Love Janina

Skorna passade ej

Skorna som va i paketet passade inte dom var för stora, riktigt synd för jag gillade dom faktiskt! Kan inte beställa i en annan storlek för att jag har "banan fötter" så det kommer se ut att jag pressat i foten. Men min tröja passade perfekt gillar den starkt lägger upp bild på den senare!

Love Janina

Hämta paket!

God morgon, nu ska jag duscha och fixa mig och hämta ett paket på posten så hörs efter jag gjort det så får ni även se vad som är i!

Love Janina

Titta vad jag fick!

Dessa underbara dofterna fick jag av min älskling som två års present! Gillar den orange mest, han tycker om den blåa mera haha! Fick dom innan vi åkte iväg till Malmö men vissar dom nu.


Love Janina

Naglarna

Bild på naglarna! (Inte mina egna men visst fina ändå?..)

Love Janina


Är hemma i Götet igen!

Nu är jag hemma, eller har varit i Göteborg länge nu vi kom fram till Centralen klockan 4. Det har verkligen varit en helt underbar helg, tog inga bilder på hotellet lite synd för det var fint. Nästa resa blir det massa bilder har ju en bildbok som jag måste fylla med massa minnes bilder

(Älsklingen på bussen på väg hem! Han va så inne i sin tele så kunde inte låta bli att ta en bild!)

Love Janina


I bussen

Sitter nu i bussen påväg hem till Göteborg, vi/jag har haft det helt underbart trots att det var super kallt! När vi kom till bion igår var det massa folk där så vi fick stå i kö ganska länge. JAg bloggar från Moeids iphone och det är jätte svårt trycker fel knappar hela rtiden hörS när jag kommer hem. Love Janina

I Malmö

Är nu i Malmö, va ute igår på ett ställe som heter Chili, när vi kom runt 11tiden va det helt tomt, dom sa att dom inte hade öppnat ännu men vi fick gå in ialla fall sedan runt 1 då kom alla haha helt sjukt! Jag ramla i trapan och skrapa upp min fot så har jätte ont nu.

Vi va precis ute och åt på Burger King och beställde bio biljetter. Så ikväll blir det bio! Ne nu ska jag upp på rummet igen!

Love Janina

Jag ska jobba imorgon!..

Ne nu ska jag stänga av datorn för idag ska upp och jobba imorgon så ska vara pigg och glad klockan 6 på morgonen och vara redo att ge bra service klockan 7 till klockan 3!

Här är en bild på min middag idag super gott va det!


Love Janina

Jag älskar min mamma!

När jag kommer hem från Malmö blir det ett gymkort på Sportlife, mamma börjar också träna där så kommer inte att behöva träna ensam varje gång! Vi jobbar på samma ställe och tränar nu snart tillsammans! Ska dock söka jobb på ett annat hotell trots att jag trivs super bra där jag är, men känner att det blir för mycket mamma där jag jobbar nu, jag älskar henne men måste klara mig själv eller hur?

Jag älskar min mamma!

Love Janina


Myspys med tända ljus

Har klickat hem lite saker från Nelly nyss eller det blev en tröja och ett par pumps tro det eller ej men det blev ett par rosa (behöver ett par som jag kan matcha min rosa-blommiga klänning). Tände även ett par ljus nyss, så mysigt nu när det börjar bli mörkt ute! Ska ta och göra min tredje kopp te nu också!


Love Janina


Malmö = Parkernas stad

Har kollat upp lite vad jag och min älskling kan hitta på i Malmö nu under helgen, det ända det står på turist infon som jag hittar är att man kan gå i olika parker (Visst det är mysigt att göra en timma eller något men en hel helg skulle inte tro det?) Sedan besöka musseum, men den åldern har vi inte kommit in i ännu.. kanske om 40 år så har jag intresse för att gå där? Sedan hittade jag också att man kunde trampa trampbåtar i Malmös kanaler det kanske är något om det är fint väder, får se hur det blir.

Love Janina

Blond!

Nu har jag tagit en bild där man ser hur ljust hår jag har! Skulle ju till stan idag men när jag va färdig fixad börjar det spöregna och hagla stora isbollar! nu ser det ljust ut på himmelen men åker inte idag tror jag inte, får åka imorgon eller på fredag med mamma får se hur det blir!


Love Janina

Mys natti natt!

Mysigt jag har de mmm*, ne nu ska jag sätta på Sex and the city och försöka somna måste ju upp hyfsat tidigt imorgon om jag ska in till stan innan det blir propp fullt!

Love Janina

Om 3dagar åker vi!

Hoppas att det blir underbart väder imorgon eller hur?! Så att jag kan riktigt njuta av att gå i stan och sedan gå och klippa mig, kommer bli ganska ensamt att gå helt ensam men det fixar jag nog!

Ligger i mitt rena rum med tända ljus och TVn på, nu fattas det bara att min prins ska ligga här bredvid mig. Men jag kommer ju att ha han för mig själv hela helgen, fatta vad jag ska njuta den tid vi kommer ha för oss själva.


Love Janina


Idol nu..

Hmm hittar ingen väska jag är sugen på får se om j ag hittar någon imorgon, nu ska jag kolla på Idol!

Love Janina

Väska sökes!

Nu när jag tänkte på vad jag skulle ha med mig till Malmö kom jag på att jag har ingenting att packa i, behöver ju en STOR väska! Ska nog köpa en på sport life börjar ju träna där snart! Men hmm ne nu blir det väsk sökande!


Love Janina

Vad ska jag köpa?!

Ligger i sängen och slurpar i mig soppa, eller iaf buljongen av den. Blev inget bad men jag har iaf fixat naglarna på tårna haha, kom på att det är ingen ide och göra något på händerna för ska ju ha lösnaglar nu i helgen! Imorgon ska jag in till stan och köpa present till Moeid (vet inte vad ännu, tips?), knästrumpor, topp, budget bok till mig och en almanacka till Moeid.

Love Janina

Duktiga Janina

Nu har jag städat klart känner mig så duktig! Har skrubbat hela badrummet stod på knä och skrubba aj aj det kommer att kännas imorgon i ryggen! Nu ska jag varva ner i ett bad? och efter det så får jag sätta på en tvättmaskin, måla naglarna, läsa boken och sedan ikväll ska jag ut och springa om det inte regnar!

Love Janina

Hallen och badrummet kvar!

Nu har jag städat mitt rum nu ska jag börja i min hall sedan går jag över till mitt badrum! Solen börjar titta fram nu också, skönt ger rummet lite ljus. Ne men dax att sätta igång så att jag blir färdig!

Love Janina

Städ dag!

Idag ska jag ha städ-dag jag börjar i mitt rum och jobbar mig utåt haha! Usch jag orkar inte men måste! Kan nästan säga att det är höst städning? Måste ränsa allring och det passar ju bra idag när det är såt tråkigt väder det bara öser ner regn. När jag vaknade idag trodde jag att det var Moeid som höll på vid fönstret men det regnade!


Love Janina

För söt!

Vet inte om jag skrivit det men härom dagen -i förrgår blir det om jag räknar rätt asså Söndag så gjorde jag ännu mer ljusa slingor i mitt hår och lite i underhåret också.. Så nu är det ännu ljusare i håret!

(Dålig bild men man ser iaf att det är ljust men det ser brunt ut hmm)

Igår va jag med Moeid hela dagen.. Vi var hemma hos honom och åt sedan fixade vi i hans trädgård, klippte buskarna och gräset. När Moeid klippte buskarna så klippte han av sladden till maskinen det bara blev helt tyst haha riktigt kul va det, men synd! (Så vi hann aldrig göra utsidan på buskarna.

Sedan åkte vi in till stan och möte Liridon och kollade på kostymer. Pff gissa om det var tråkigt? Sedan åkte jag och Moeid hem till mig efter att Liridon tagit sin buss. Moeid sov här, han åkte nyss iväg till skolan. Dom ska ha val idag i skolan. Såhär fin va han nu när han lämnade mig, men bilden är tagen igår!



Love Janina


Med Moeid

Hmm* Måndag idag käns konstigt att alla kompisar går i skolan utan jag?! Kommer jag någonsin vänja mig? Är med Moeid så ska inte skriva något mer.

Love Janina


Isrum!..

Brr det är riktigt kallt i mitt rum jag hittar inget roligt på TVn blir jätte sur! Seriöst mina häder känns som istappar!


Love Janina

Outfit!

Idag ska jag inte göra någnting bara ligga hemma i sängen och kolla på TV!
Dagens outfit!

Love Janina

Somnade tidigt igår..

Blev inget inlägg innan jag åkte eller på bussen för jag hann inte innan och på bussen somnade jag! Det var en kines som putte på mig och fråga om hon kunde sätta sig bredvid mig, det fanns massa platser i bussen så blev lite sur på henne haha! När jag kom hem till Moeid va jag så trött att jag inte ens orkade kolla på film, så somnade tidigt hemma hos honom.

(Bild tagen tidigt i sommras..)
Love Janina


Hopp in i duschen!

Nu ska jag hoppa in i duschen, och sedan fixa mig för att jag ska åka hem till Moeid och sova hos honom. Hinner nog blogga innan jag drar iväg annars blir det ett inlägg när jag sitter på bussen, lyxigt eller vad? haha!

(Ska inte glömma att jag ska ladda på min tele också)

(Av någon konstig anledning så har jag inte fått någon färg på min hals ser ni haha?! )

Love Janina

Outfit

Outfit ifrån igår

Love Janina

Jobba själv!

Hahah det var inte 500 utcheck, men det var många men det gick bra jag fick till och med sitta några minuter ibland! Annika va så snäll och tänkte på mig vid lunch och kom ner med lite mat till mig, hinner ju inte hämta själv får inte lämna receptionen. Det är jätte tråkigt att jobba själv man har lixxom ingenting att göra eller prata med när ingen gäst är där.

Det var ju inte världens roligaste väder ute när jag skulle hem!


Love Janina

Lägg dax!

Dax för mig att stänga av datorn och lägga mig så att jag somnar snart.. skulle somna nu för läge sedan igentligen!

Love Janina

Pirates of the Caribbean

Ligger i sängen  och kollar på Pirates of the Caribbean som går på 4an.. Jag fick sluta tidigare idag av Thomas som jag gick in och hjälpte för att det fanns inte så mycket att göra! Men imorgon ska jag vara helt ensam med 500 utcheck, dålig service eller vad?! Ne men seriöst hur ska jag klara så många utcheck helt ensam allt kommer gå helt åt helvet*.

Love Janina

Usch mår illa nu..

Mitt nyårs löfte iår kommer att vara inget mer lös godis eller godis överhuvudtaget?!


Love Janina

H&M inspiration



Gillar den första outfiten starkt!

Love Janina

Somnade innan 12 igår!

Somade innan 12 igår utan att ens tala om för Moeid. Ska äta frukost nu sedan ska jag duscha och lägga mig och läsa.. Hörs senare!

Love Janina

Chai tea gör mig sömnig!

Tröstar mig själv med en stor kopp chai tea eftersom min älskling inte kom idag! Men träffar honom på lördag kväll får se vad vi hittar på för kul, inget planerat ännu. Kommer troligtvis inte bli något speciellt eftersom båda två jobbar på lördag.. han jobbar sent och jag jobbar tidigt så båda två kommer vara helt utmattande.

Finns ingenting roligt på TVn så ska lägga ifrån mig datorn en stund eller iaf åt sidan, snackar med Moeid på facebook och läsa lite i boken känns som om att den aldrig kommer att ta slut..

Love Janina

Hemsk dag!

Vilken hemsk dag, ne men kom inte upp i tid så såg ut som ett spöke på jobbet och kände att det gjorde ont i hela kroppen! Så efter jobbet träffade jag aldrig Micha för att hon skulle övningsköra med sin pappa. Så jag kom hem och somnade nästan med en gång, jag gick till och med hem lite tidigare.

Nu är det bara en vecka kvar tills jag och älsklingen drar till Malmö! Ska bli så skönt att bara få komma bort ett tag!

Love Janina

Natti sötnosar..

Ne nu är det läggdax men har hittat ett så B pogram att detta måste jag följa haha! "Kungarna av Tylösand" Men stänger av datorn nu och så hoppas jag på att somna efter pogramet ska ju upp och jobba imorgon! Pigg & glad klockan 6på morgonen!

(Moeid en fjortis bild till dig älskling, hahaha!)

Love Janina

Skåne fruar, wtf lixxom?..

Så kom nyss hem efter att lämnat en telefon till Ali (Moeids kompis/vår?) Ligger och kollar på Skåne fruar (Eller hete det så) asså så hima B allting är! Sjukt att människor ställer upp på sånt här! STOR diss från mig ialla fall! Snart kommer det väll pogram där man får se folk stirrar in i väggen och inte gör någonting?..
  

Love Janina


Nu Idol..

Haft ännu en mysig dag med min älskling, vi har legat i sängen och kollat på The last song, vi gick till MC och åt för min tomatsoppa med makaroner duger inte haha! Imorgon ska jag jobba så ska sola efter sedan ska jag träffa Micha vet inte vad vi hittar på, kanske tar och fikar i stan eller någonting. Paulina ville färga mitt hår men ska jag verkligen göra det nu hmm?*

Ne men nu blir det Idol!

Love Janina


Darin -Can´t stop love


Love Janina

Rörigt haha

Hm fick svar av Micha nu för en stund sedan, hon hade inga pegar på sin tele det var därför hon inte svarade, men hade ju sagt till Moeid att jag kunde vara med honom, så sa det till henne och hon tog det bra, vi skulle ses imorgon istället, så berättar för Moeid och han säger att jag kan va med henne ist?! Kan ju inte säga till henne ne men han sa att jag kunde vara med dig.. HAHA snurrigt!

Love Janina

Bäddat sängen och duschat!

Bäddat sängen och duschat nu! Nu ska jag bara torka, klä på mig och sminka mig och så är jag klar! Men vad ska jag ha på mig idag? hmmm*...


Love Jánina

Rise and shine!

God morgon ställde klockan på 10:00 idag för att jag inte skulle sova mer än 8 timmar men så blev det inte.. Vaknade runt halv 12 istället! Skulle träffat Micha idag men hon svarar inte mig?.. Så ska träffa min älskling istället, han tycker jag tar han som andra val bara för det? hmm*

Jag tänkte gå upp och bädda sängen nu och duscha så att jag är klar runt halv 2 eller om jag har tur 1. Hörs efter att jag har fixat mig!

(Gammal bild, eller inte tagen nu iallafall!)

Love Janina

Sweet dreams

Natti natt sov gott!*

Love Janina

LOVE


You are a special part of my heart! You and me forever I love you Moeid!

Love Janina

På med pyjamasen!

Gick bra att springa med Joy idag faktiskt, bättre än vad jag trodde, Joy börjar fatta att man ska springa när man är ute med mig haha! Men i alla fall när jag kom hem hängde jag upp tvätt och tog en dusch sedan gick jag hem till Vikkan för att kolla på film, men den fungerade inte så vi kollade på Miss secret agent eller vad den heter som gick på 5an och nu är jag hemma.
Så nu blir det på med pyjamasen cóch på med TV:n..

Love Janina

Nu springer vi Joy!

Ne nu ska jag och Joy ut, hon lär bli glad tills hon fattar att hon måste springa haha! Hon är så lat, jag kommer nog att få dra henne hela vägen! För jag kortar inte av min runda första gången, ne nu drar vi ut önska oss lycka till vi lär behöva det haha!

Love Janina

Springa ikväll!

Hmm eftersom jag köpte massa onyttigt idag så ska jag ut och springa idag med Joy klockan 21:00 blir det! (Både Pappa och Moeid är på mig om att jag inte springer längre, mest pappa faktiskt haha!) Så idag blir det av, även imorgon jag ska visa att jag inte är för lat haha! Efter Malmö blir det riktigt hårda tag i träningen!

Love Janina

Min hud sviker mig helt!

Jag har fått massa fräknar och finnar! Asså inte min dag/vecka ingen mer choklad iaf inte så här ofta ååh så besviken på min hud som sviker mig! Måste se perfekt ut nästa helg!

Love Janina

Blev aldrig att vi åkte!

Vi åkte aldrig till 4-gott, men vi gick till Hemköp och köpte Ben & Jerry och choklad och ne u får ni inte veta mer haha! Blivit godis monster, HJÄLP! Hmm efter Malmö ska jag sluta äta massa onyttigt!

Love Janina


4-Gott

Sitter i sängen med min syrra och hon snackar något #??!!¤¤29530+#? språk? och klämmer min läppar nu går hon på näsan också! Haha bäst att skynda mig nu så vi kan åka till 4gott och köpa godis!

Love Janina

Graffiti nagellacket på!

Här är en bild på mina naglar med graffiti nagellacket, riktigt coolt blev det snabbt och enkelt också! Blev dock ingen bra bild ser så suddigt ut!

Love Janina

Städar

Håller på att städa mitt rum går inte så bra så fortsätter mer ikväll. Känns som om att jag bara flyttar på saker till olika platser.. Men har i alla fall dumsugit och slängt skräp så ser lite bättre ut, det var typ 1000 år sedan jag damsög känns det som.. Paulina ligger i sängen så kan inte bädda ännu.


Love Janina

Frukost

Nu har jag ätit frukost blev chailatte, smoothie, två ägg och en smörgås. Ganska nyttig faktiskt! Ne nu ska jag röja lite i mitt rum och sedan ska jag färga håret, Paulina gör det igen..


Love Janina

Hmm rörig skola?

god morgon, vaknade idag klockan halv två riktigt sjukt! Men i alla fall hittade ett brev till mig och det stod att jag skulle läsa teckenspråk steg 1, men det har jag ju redan gjort och fått betyg på det. Så blev lite orolig och när jag ringer ner så fattar inte dom dumma lärarna eller sakerna att jag gått ut skolan fick prata med 4 olika personer, så snurriga är dom! Men nu har jag fickat bort mig från det.

Ska äta frukost/(lunch) nu sedan börja städa mitt rum


Love Janina

Natti natt sweethearts

Nu ska jag stänga av datorn och gå och lägga mig min älskling somnade nog för länge sedan för han svarar inte, så lika bra att jag också går och lägger mig, imorgon ska jag ta en jätte sovmorgon! Min syrra lyckas ju alltid väcka mig!

Love Janina

Outfit idag

En suddig bild på dagens outfit!


Love Janina

Graffiti Nails!

Jag köpte de nya nagellacket "Graffiti nails" svart och silver blev det! Nästa gång blir det rosa ist för svart!


Love Janina


Universeum + paddan!

Åååh* Har haft en otroligt mysig dag idag med min sötnos! Tog aldrig med mig någon kamera men tog lite bilder när vi va på universeum!

Ormar:




"Havet"




Rymden:


Blandat:





(Fick ingen bra bild på apan (aporna) men dom va så söta ville bara hålla dom!

Efter att vi hade varit på universeum så åkte vi Paddan haha, det var riktigt kallt vi höll på att frysa ihjäll! Efter det så tänkte vi åka det hjulet vi har fått här i Göteborg men då ingick inte det i Göteborgspassen så Moeid tyckte att vi skulle strunta i det, så vi gick en stund inne i stan en stund.

Love Janina


Universeum idag med min älskling!

Nu är klockan 10 i 12 och jag ska vara i stan klockan 1 och möta upp Moeid, jag kom nhyss ut ur duschen såå måste skynda mig! Men i alla fall berättade ju igår att vi skulle på universeum, så när jag kommer hem berättar jag mer om hur dagen gick osv!

Love Janina

Ligger i sängen utmattad..

Ligger i sängen med datorn på magen och kollar på film + smsar med min älskade älskling som bara dissar mig hela tiden haha ne men jag överlever, ville ta med han till universeum imorgon för att vi någongång för en gångs skull skulle hitta på något kul/mysigt.. Så det är vad vi ska göra imorgon.. Kanske tar med mig kameran så att det blir någon bild, får se.

Min nya pyjamas och min solbränna, me like!


Var ute med Joy innan med Paulina och hon Joy va helt knäpp hon drog så mycket att jag fick ont i händerna och hon stannade upp och åt gräs, sedan stod och och bara stirrade på en gräsplatta. Såhär stod hon haha:


God natt sov sött..
Love Janina

Mys med soppa och bok!

Det är såå kallt och jag har såå ont i halsen och är jätte snuvig, gjorde varm soppa som jag ska sitta och slurpa i mig nu och läsa lite i boken som jag försökt att läsa klart hur länge som helst nu! HAHA "Den man älskar" läste ju aldrig klart den innan Moeid kom hem från Iran men nu ska jag läsa lite!
Sedan ska jag gå och sola!


Love Janina

Enjoy


Love Janina

Alone time

Glömde berätta att igår efter jobbet la jag mig i ett varmt bad och läste en bok, efter 40minuter såg jag ut som ett russin så testade på mitt nya body kit och det var verkligen uppfriskande! Kände mig såå ren och fräsch!

Det måste jag verkligen göra om SNART!

Love Janina


Dagens outfit

Idag ska jag bara vara hemma så blir mys i min STORA koffta!
OUTFIT:

Love Janina

Paulinas gjorde ett isglas!

Det blir massa inlägg på rad nu..
Igår så hade Paulina frysit in vatten i ett glas och så formades vattnet efter glaset och blev ett is glas! Riktigt coolt var det, tog bild men tycker inte att man ser så jätte bra!


Sedan smälde det och blev ett hål på ena sidan och jag petar rakt igenom det på denna bilden!

Love Janina

Kvälls outfit från igår

Går dagens outfit, eller ja gårdagen på kvällen iallafall!

Love Janina

Köpte detta!

God eftermiddag!
Kom hem från Moeid för ett tag sedan, när jag kom in till stan bestämde jag mig för att köpa flera såna bas tröjor som jag köpte sist från H&M! Men då finns det bara en kvar i min storlek buuhu*.. Orkade inte gå in i massa andra H&M butiker och leta efter flera för jag va ju trots allt själv, hittade en pyjamas också mys mys. Funderade på att at och köpa en BH & trosa men lyckades övertala mig själv att just nu behöver jag inga nya.

Jag köpte även hårfärg & lösnaglar, mina egna naglar har ju drabbats av någonting där dom inte alls vill va långa och fina längre, har klippt och filat ner dom för att det ska bli jämna, och på två fingarar har det hänt ngt hemskt vet inte hur jag ska förklara men det gör riktigt ont!





Love Janina


Börjar bli riktigt sjuk!

Nu är jag hemma, jag bloggade från min tele förut kändes såå konstigt! Men ssh*.. Solade efter jag slutat tänkte att jag skulle solat 30minuter men jag klarar inte av att ligga där haha så det blev 20minuter.

Får sola imorgon på jobbet igen så att jag blir brun snabbt! Idag händer det inte något speciellt ska träffa Moeid efter att han jobbat.

Börjar bli riktigt sjuk nu!

Love Janina

På jobbet

Sitter på jobbet nu helt ensamt. Ekar när jag går ne men haha, har checkat ut alla och väntar på att något ska hända. Love Janina

Mys mys

I paketet jag hämtade idag var det body-kitet jag beställde hem tlsm med mina Glamour tidningar! Min tidning kom hem idag också wiiie! Så nu blir det film + kolla igenom mitt nya nr av Glamour och äta Ben & Jerry!


Förtjänar faktiskt detta för att jag jobbat såå hårt idag/ själv! lite hjälp från Jorun som satt på sitt kontor men annars har jag varit helt själv. Imorgon är det jag och Ulrika som tar hand om Kortedalas kup incheck, buuhu känner redan hur jobbig allt kommer att bli men det ska nog gå bra!?

Love Janina


Why

You make me so sad right now..

Love Janina

Hämta paket idag igen!

God morgon!

Jag är så trött eller ne? jag vill bara inte gå upp ur sängen någonsin känner att allting är värdelöst just nu, detta kommer bli en jobbig dag! Ska jobba också hoppas att det vänder där hmm* men det tror jag kanppast för ska jobba själv en stund innan Jorun kommer men det är ng lika bra så att jag lär mig, och lär mig på mina misstag!

Ska hämta paket idag också på posten men det gör jag påväg till jobbet för orkar inte innan!

Love Janina


Natti natt

God natt sov gott

(Bild från sommras)

Love Janina

Ben & Jerry + film

Nu ska jag sätta på en film om jag hittar min fjärrkontroll någonstans hmm* Och äta Ben & Jerry! Mims*

Love Janina

Nyttig?

Tröstmat=MC

Nyttig jag är eller hur!

Mår dåligt!

Träffade Moeid efter jobbet eller ja efter att jag solat 20 min.. Jag slutade 3 och han har väntat utanför mig sedan dess men detta viste inte jag! Mådde jätte dåligt för att han stod där i 45 minuter! Men tack älskling. Vi gjorde ingenting idag då menar jag absolut ingenting alls!.. Vet inte va de va, kände mig helt kostig! Men det löser sig nog.

Love Janina

Outfit!

Dagens outfit today!
 

Love Janina


Så fel!

Jag älskar dig!

Love Janina

Ska orka upp imorgon!

Nu ska jag plocka undan lite i mitt rum en snabbis och gå och lägga mig jag börjar faktiskt 7 imorgon, så om jag ska orka med den dagen måste jag lägga mig nu. Massa nytt händer på jobbet också pga den svenska alkohol lagen! Grymt jobbigt med våra stamisar och dom är ganska upprörda över vad den nya lagenn säger!

Efter jobbet åker jag troligtvis hem till Moeid beror på hur det ser ut för hans del imorgon men det märker ni om jag bloggar eller inte! Ha det så bra så länge.



Love Janina