Hard-working woman!

Ska bli världens arbets myra fram tills jag åker, så nu blir det jobb, jobb, jobb & mera jobb i 3månader + träningen får jag inte glömma! Måste börja plugga på drinkarna nu tappade ju koncentrationen så har inte pluggat in så mycket!.. Jobb, plugg & träning i första hand ist ;)! Vår hotell direktör tycker att det är kul att jag ska iväg och plugga till bartender?! Roligt att hon va så himla positiv till det blir lite extra taggad!


"Fake it, to you make it"

God morgon! Denna natten har varit hemsk, varför skulle jag gå in på hans Facebook just igår, varför?! Har sååå ont i magen, vill bara ligga hemma i sängen och typ spy!
Jobbigt att gå till jobbet och spela glad och trevlig idag men det ska jag kunna fixa! Det handlar ju i stort sätt om bara 8 timmar!!!


You never stop to make me disappointed at ya

,why can't I get over you?!


Det klickade till!...

Idag efter jobbet så drog jag ut H:et från tandköttet det blödde faktiskt ingenting men de klicka typ till och det var läskigt! Nu är det lättare att prata och lättare att prata engelska!.. Imorgon skall jag checka ut i stort sätt hela hotellet nästan usch och fy orkar inte checkat in de flesta och nu ska samma människor ut! Bara bita ihop i 3 månader och sedan får jag "vila" ut (åker till Ayia Napa) woop woop!!


Jobbade över idag

Jobbade över idag och är helt död! Skall upp 5 imorgon och gå till jobbet pigg, glad & fräsch lättare sagt en gjort?!

Idag så kollade jag igenom bilder jag tagit i söndags på "Scandic Rock" och jag hitta bilder på mig och en kille jag inte känner haha?! Fast nu känner jag han?..


H:et skall ut ur käften!

Jag har försökt att dra ut H:et från tandköttet ett antal gånger nu, det går inte så bra! Gör ont och det är läskigt lite äckligt också! HJÄÄÄÄLP?!!!

En bild när jag var super svullen!!! Ser inte ens ut som jag!


Akut opererade mig idag!

Jag fortsätter att gå ner i vikt bra bra!!! Idag fick jag akut operera mig i munnen så är svullen och har jätte ont har ett halvt plast H in opererat i tandköttet andra halvan hänger utanför! Ska ta ut det om 1-2 dagar är nervös att det ska gör ont men det kan inte göra ondare än att få sitt hjärta krossat eller? Hm det får vi reda på snart iaf! Inte varje dag man opererar sig i munnen! AJ!!
Blir bara flytande mat för mig i 3veckor nu tills det har läkt!

Jag hade sjukt kul i söndags med alla Scandic kollegorna! Har små luckor från kvällen där jag inte minns saker men minns det mesta! Oj oj oj va kul jag hade!! Har många nys vänner från andra Scandic hotell nu :D


Stolt -1,2kg!

Jag har gått ner 1,2kg denna veckan woohoo! Igår var jag på 2st förfester 1a med Alex & Jesper och sedan kom Lundström oxxå inte riktig förfest kan man kanske inte kalla det haha, mer ett innan häng kanske?! Iaf sedan åkte vi till backa på någon för fest jag vet inte hos vem det var om de va Denniz eller en annan kille?! Hmm* iaf va helt ok men lite tråkigt eftersom jag va nykter och jag kände verkligen ingen förutom dom jag åkte dit med och Sebbe. Han som äger nattstad.se eller heter det så? Var där haha?!

Sedan åkte vi vidare till en hemma fest som också var i Backa och ärligt talat jag klarade inte av att vara där så sa till Alex att jag ville hem haha! Lundström följde mig till bussen och väntade med mig tills den kom gulligt huh?! Haha så var hemma kl 11 igår kväll!

Idag har vi "kik off" med jobbet! Alla Scandic hotell i väst Sverige är bjudna skall bli så kul. Och vi är så taggade. Jag, syrran & Michelle är inbokade på alla Scandic hotell i Göteborg haha! Lutar åt att vi bor över på Opalen men vi får se!... Hörs imorgon!


Galet mycket snö!

God morgon jag somnade igår trots att jag sov hela dagen! Det vräker ner snö här jag vet inte om jag gillar det eller inte. Nu ska jag iaf upp och göra 100situp's innan jag äter "frukost". Imorgon skall jag ha gått ner 1kg spännande hihi. Skall plugga in en drink idag oxxå det är ju trots allt bara 99dagar kvar tills vi åker nu! Så får bli en drink varje dag. Drinken jag ska lära mig idag är Blue Hawaii.


Överraskning på mitt rum

Nu har jag gjort 150 situp's det kommer kännas i magen imorgon! Har världens träningsvärk i benen & armarna idag också. Vill bli av med de men är glad att jag har det för det är ju ett bevis på att jag verkligen försöker!
Jag har nog aldrig varit så här taggad att träna & äta nyttigt! Jag sa till och med nej till pizza!

Igår så "låg det en överraskning på mitt rum till mig" - enligt min syster haha!
En shacker! Vilket stöd jag har till bartender kursen va?!


The New Me!

Jobbat, solat och tränat! Allt detta gjorde jag på jobbet have too love it right?! Jag tränade faktiskt med min underbara vän Alex haha! Sjukt bäst är han ibland, ganska ofta faktiskt! Jag tränade inte så jätte hårt idag så det får jag ta igen imorgon när jag tränar. Dags att sova nu natti natt imorgon är det en ny dag och då blir de nya tag!


Bättre

Träningen går super bra & att äta nyttigt går bra! Men måste erkänna att jag känner ett jätte sug att bara slänga i mig en hel choklad kaka!


Når jag mitt mål så kommer jag att...

Idag/ikväll har jag bestämt mig att når jag min dröm vikt och går ner alla kg jag vill så tatuerar jag mig på revbenet när jag kommer hem ifrån Ayia Napa! Det blir denna texten då "What dosen't kill you only makes you stronger".

Så nu har jag ännu en anledning till att kämpa med träningen och att inte äta onyttigt! För första gången i mitt liv så sätter jag upp mål att nå inom en "kort" tid!

Jobbade ju mitt sista sena pass denna veckan och är ledig i två dagar nu! SKÖNT!!!


Klänningen!

Sista sena passet idag sedan är jag ledig 2 dagar! Beställt en klänning som jag ska ha på Scandic festen nu!


Tråkigt!!!!

Har 9 kvar att checka in och blä vad tråkigt jag har! Jag har rullat bestick, diskat locken på vatten kockarna och diskat allt nästan!

Blev så hungrig nyss så slösa pengar på äcklig smörgås! Har världens mens värk också! HJÄLP?!


På jobbet... Jag & spöket/spökerna!

Det finns verkligen ingenting att göra på jobbet förutom att vänta in klockslag då jag ska dra en lista på alla som är i huset och invänta att någon ska komma och checka in!

Alla faktura underlag är gjorda, inget på faxen, Mailen är rensad & det är städat! Hm snart blir de mörkare ute då tänder jag ljusen & marschallerna!

Har pluggat en hel del på alla drinkar vi ska lära oss på bartender utbildningen och jag börjar bli grym! Kan alla drinkar på A & hälften på B! Det är drygt 10stycken! GULDSTJÄRNA TILL MIG!

Så jag sitter/står här med alla spöken! Läskigt, får gåshud bara jag skriver det!


Uppvaktad & de känns bra!

God morgon! Idag är jag så himla seg jag kommer inte upp ur sängen! Men får tvinga upp mig snart, så jag får i mig lite lunch har ju ingen mat på jobbet idag!

BTW glömde tala om att igår fick jag en ros på jobbet av en "hemlig person" hihi?! Känner mig så uppvaktad just nu... Är det fel?


New Year's Eve

Kom nyss hem! Jag och Paulina gick på bio... Skulle gått med Alex, Sebbe & Alex.L men de ångra sig när de släppte av mig efter jobbet. Så blev natt bio med Paulina. Vi såg på New Year's Eve. Det va en bra film, men det är en film man ser hemma när man ligger i sängen/soffan med pojkvännen typ! Riktigt rolig var den också måste jag tillägga!


Sängkläderna

Just det, jag hämtade ut paketet igår & öppnade det igår kväll innan jag somna. Tror att jag behåller de... Fast de får ligga långt bak i garderoben så att jag slipper påminnas varje dag.

Nu ska jag göra mig klar till jobbet!


Tack Martin!

Jobbat idag och nu kan jag inte gå! Behöver typ kryckor och tro mig jag tål mycket smärta efter allt som hänt, men detta är över min gräns...

Fick glass av Martin han är en ängel! Han är så sjukt snäll!.. Dubbel kollar alltid om de är bra med mig.


Tjej kväll

Kom hem för några minuter sedan, åååååh min säng!!!


Nu är det här..

Nu är paketet här! Ont i magen att bara tänka på det.. I paketet ligger sängkläder jag beställde till mig och Moeid!.. Usch ont det gör!..


I Don't Want It Anymore

One Tree Hill har blivit min drog, det sista jag kollar på innan jag somnar och det första jag sätter på när jag vaknar. Idag blir det att träffa Micha men får se hur det går med min fot. Hur kan jag missa en trappa lixxom?! Hahaha!

Idag fyller Vikkan år & det känns konstigt att inte vara med henne! Känns konstigt att ha förlorat min bästa vän & min pojkvän..! När jag förlorade Vikkan så hade jag min pojkvän som bästa vän, vän & familjemedlem och nu är han borta också!

Önska att jag kunde ge bort mitt hjärta så att jag inte känner smärtan längre...


Victoria Secret

Åååh vad jag vill slösa pengar på underkläder just nu hittat underbart fina från Victoria Secret. Men blir inget innan bar utbildningen jag ska gå i Ayia Napa med Alex!


Bra & dåliga

Vissa dagar är bra andra mindre bra! När ska det bli perfekt igen?!
Du finns alltid i mina tankar. (Du vet vem du är)!


Sista jobb dagen denna veckan!

Nu är det Fredag och sista jobb dagen denna veckan, ska bli skönt att vara ledig ett tag! Blir nog ett par utgångar i helgen också vi får se hur mycket ork jag får!

Ska träna imorgon om jag inte går ut ikväll så vi får se hur det blir med det! Nu ska jag in i duschen kolla One Three Hill fram tills jag måste gå till jobbet. ;)


Plåster...

Ligger hemma i sängen och kollar på One Three Hill.., IGEN!

Det gick bra på jobbet idag blev en del att göra strax efter halv 10 faktiskt! Så jobbade till 11. Knäckt av två av mina naglar och det gör super ont!


Frukost ?..

Första gången jag ska äta riktig frukost på hm två månader ungefär.
Gröt med vindruvor och en stor kopp chai tea.


Golvet & jag?!..

God morgon!
Eftersom det var så tråkigt väder igår så låg jag hemma på golvet hela dagen och tänkte på massa grejer och kollade på One Three Hill.

Idag ska jag jobba på hotellet känner ingen ork för det men det kommer väl när jag väl kommit till jobbet?.. Vi får hoppas det i alla fall! Har gjort illa min tå igen och kan knappt gå! Ligger på golvet och kollar på One Three Hill nu med, jag vet inte varför jag ligger på golvet hela grejen är bara knäpp?..


Seg dag

God morgon, god morgon!
Usch vilken natt jag haft kunde verkligen inte somna, somnade runt halv 4-4 någon gång helt galet!

Ska strax ladda ner The Sims till min telefon och så ska jag testa att spela det. Sedan blir det nog One Three Hill hela dagen. Kanske in till stan med Paulina och slösa pengar också får se hur det blir. Känner mig rätt seg idag!


He was my everything...

If I could describe my love for you, I had to take down all the stars in heaven, and doubled them a million times. But I still had not come up with how much I love you. All I do reminds me of you. I miss everything we had and everything with you.Every time I come into my room, I feel the smell of you and I remember what it was like to be with you. Will I ever forgive me for I let you leave me? Will I never be able to stop thinking about what we had or what I thought we had. I was ready to sacrifice everything for you and I still am. I will always be there for you, I love you. ...And he still is!

Bye

Now I have slept all the hours I missed those days. So I'm back on track in a few hours I'll meet Micha over a cup of coffee in town.


Loved you.

Varje sekund i livet räknas, man vet ALDRIG när saker och ting vänder. Ena stunden lever man som en prinsessa andra ensam. Livet är hårt!

"Älska, glömma & förlåta" -är det livet går ut på right? I Don't know if I can forgive anymore! I really loved you with all of my heart.

...And now you are gone, I can't stop adding all the blame on myself. I ask myself everyday, why?

(Låtsas att allt är bra men minuterna/timmarna jag är ensam i mina tankar förstör mig. Har inte känt riktig glädje sedan den 16/11-11 inte haft ett riktigt leende på läpparna på länge. Ingen märker att det är fejkt)!


Man mår som man förtjänar idag...

Idag när jag kommer hem från jobbet blir det att stänga av mobilen/ljudlös lägga mig i sängen med en gång och sova några timmar! Har hållit i gång varje dag denna veckan och även nu i helgen. 2 timmar till ska jag stå ut med huvudvärk & illa mående. Bara att bita ihop och le!


Happy new year!!!

Nytt år och det fira jag med Micha och massa annat folk jag inte känner så hade inte så jätte kul! Blev rätt långtråkigt så tänkte ganska mycket på mitt ex som typ hatar mig och som inte vill ha med mig att göra. Gick därifrån efter fyrverkerierna fuck 2012!

Jag omringar mig själv av folk, så att jag inte ska må så dåligt men ibland hjälper det fan inte alltså! Att mista det enda man älskar överlever man det?!
Jag saknar dig Moeid jag saknar det jag trodde vi hade! Om Gud finns så ber jag till honom varje dag att Moeid ska hitta till mig igen!

Happy new year everyone I wish you all the best!