Väcka tjejerna och se om dom ska äta!

Nu ska jag väcka tjejerna (Vikkan och Paulina) se om dom vill äta frukost med mig. Moeid lämnade ju mig för att han skulle jobba men sedan fick han reda på att han inte skulle jobba när han åkt.. Så jag ska åka till honom senare. Imorgon ska jag jobba ända till måndag. Jag tycker det är skönt när jag får jobba flera dagar irad för då hänger man med i vad som händer på hotellet. Om du är ledig en helg händer det så sjukt mycket under bara två dagar. Ne men nu ska jag äta!

KRAM

Min säng är inte så liten!

God morgon, sovit gott?!
Det har jag trots att Moeid har legat och vridit på sig hela natten, han klagar på att min säng är för liten och att det blir för varmt?... Vi hittade en ganska fin dubbelsäng igår när jag, Moeid och Liridon va i stan för bara 5000kr och han tycker att jag ska köpa den. Men den får inte plats i mitt lilla rum, Eller jo men då finns det inte mycket plats kvar sedan.

Såhär ser min säng ut efter att han har sovit hos mig. Han kastar ner kuddarna, slänger av sig täcket sätter på täcket, vänder sig, vänder sig igen och igen o igen. Hahaha. (Moeid bara för att du dissa mig igår kväll!)

KRAM

Liseberg eller bada?


God morgon!
Idag ska jag vara med Moeid vet dock inte om vi ska bada eller gå på Liseberg! Det är ju 21°C ute redan igår va det bara 20°C vid den här tiden. Det kanske blir varmare? Han vill ju inte tala om vad han vill göra heller utan jag måste bestämma...

KRAM


Thomas Sabo armband


Mitt Thomas Sabo armband har 7 stycken berlocker på den nu och två på min fot länk! Visst är det läkert, inte världens bästa bild blev det inte men den får duga så länge!

KRAM


Städat!

INNAN:



EFTER:




Jag tycker inte om att visa er hur stökigt jag har det, jag har till och med skrivit om det. Skäms verkligen men nu är det rent igen. Garderoben orkade jag inte fixa det får jag ta en annan dag i veckan, eller nästa vecka. Men visst blev  mitt rum fint?

KRAM

Trött redan på att städa

Usch känner att det kommer att ta evigheter att städa mitt rum så nogrant! Jag har bara gått igenom papper nu och jag har fyllt två säckar med bara papper! Ska inte spara så mycket skit längre..! Ne men nu ska jag åter gå till städningen.

KRAM

Stor städning i mitt rum idag.

Måndag idag, imorgon ska jag och Moeid åka och bad vet dock inte om jag verkligen kommer att bada eller ens ta av mig till Bikini. Det är faktiskt inte så varmt ute ännu. 20°C just nu om det är kanske 25 imorgon då kanske jag iaf tar av mig till bikini. Men badar nog inte.. Eller får se kommer la göra det för Moeid.

Idag ska jag stor städa mitt rum! Kul va? hmm nää, ska rensa alla pappaer och i min gaderb som ser för j*vlig ut. Så efter att jag är klar kommer jag bli så glad så! Det som är så synd är bara att det är fint väde idag och jag missar det.


/Janina

Helt bombad i huvudet!

Det gick rätt så bra att jobba ensam faktiskt.. Snart kan jag nog ta av mig skylten där det står ny på jobbet thi..

Sedan hände det en jätte hemsk sak nyss, skriver inte ut det ännu eller vet inte om jaag någonsin kommer göra det för det är helt sjukt och det kommer inte att hålla så länge. För personen som gör detta mot mig verkar ju vara helt bombad i huvudet som ens försöker! Jag är så arg och ledsen för att en person kan göra såhära mot mig.
Allt jag kan säga är den ända killen jag var med i vintras va med Moeid! Ingen annan!! Det har jag till och med folk som kan bevisa!

/Janina

2 kilo på 2 veckor!

Viste ni att jag gick upp 2kilo under dom 2veckor jag var i Turkiet!

/Janina

Ska jobba ett pass helt ensam!

God morgon sunshines!
Jag är så nervös idag för att jag ska jobba ett pass helt ensam! Hur ska det gå!? Tänk omm det är jätte jobbiga gäster. Eller om det kommer in en Walk in gäst, jag är fortfarande jätte osäker på hur man bokar in en gäst och sedan checkar in han/hon. Får ringa min mamma så fort det händer någonting! Men klart inte så trevligt för gästen när jag står och pratar i telefon samtidigt.

Fast jag ska vara posetiv, tänk att dom lämnar mig ensam det betyder ju att dom tror att jag klarar av det. MEn Frida skulle komma förbi klockan 7 och hjälpa mig om det behövdes så det var ju bra sedan ska hon ringa och kolla till mig.. (Hon är receptionist chef) Och världens underbaraste chef!


/Janina

Hemma fest

Haft en bra midsommar?
Jag har varit med Moeid så jag hade det jätte bra! Först sp sov vi middag och sedan gick vi till min moster och grilla hamburgare, eftersom jag och han inte äter sill, köttbullar, prinskorv och potatis och allt. Sedan va vi där en stund och sedan drog vi hem till mig så att jag kunde fixa mig för att vi skulle till en som heter Paula.


Moeids kompis Mona bjöd in oss. Vi drog hem ganska tidigt men det tycker jag va lika bra! Skönt att det inte blev för sent. När vi kom in i Brunnsparken så köpte vi med oss en meny från MC sedan somna vi med en gång när vi kom hem nästan.

Jag är tycker inte om hemmafester så mycket. Sedan blev vi anklagade att vi tagit sprit från dom och att vi skulle öppnat kylskåpet och tagit jordgubbar jag menar, vem gör något sådant?! Såå folket där, inte alla men diss på dom speciellt på en tjej med långklänning kommer inte ihåg va hon hete! Hon va nog värst.


/Janina

Skönhets tips?

HJÄLP! Jag flår hud överallt det är jätte äkligt och det ser jätte hemskt ut! Jag har varit jätte noga att smörja in mig med krämer för att jag inte ska flå, någon som kan tipsa hur det slutar? Har hela höger handen och på armen och mina ben, rygg och överallt! Jag är såå ledsen, vågar jag ens gå ut?..


/Janina


Äta & städa

Nu ska jag äta frukost och städa/Damma, damsuga mitt rum.

/Janina

2 middagar på en dag?!

God morgon sunshines!
Vaknar tidigt hela tiden, jag vet inte vad som hänt med mig till och med när jag sov hos Moeid vaknade jag tidigt och höll på att tjata upp honom. Aja det fixar väll sig.

Idag ser det ut som om att det kommer bli jätte fint väder om jag kollar ut genom mitt fönster så är det helt blått på himelen. Men på baksidan kanske det gömmer sig några moln det vet jag inte, för att jag är för lat för att kolla.
Nu är jag ledig en vecka som det ser ut som. Men imorgon kanske jag ska på sommar möte. från halv 1 till kvällen då äter vi ute på restauranger som ligger i närheten, som vi tipsar våra gäster att gå till om dom inte vill gå på restaurangen på hotellet. Men jag kommer aldrig orka äta 2 middagar så får se. Detta fick jag veta efter att Moeid frågade mig om jag var ledig på Onsdag och jag svarat ja. OPS!



/Janina

Övertid + säkerhetskontroll!

Är jätte trött efter att jobbat varje dag sen Torsdags, och idag gick de ut på övertid! Sedan när jag skulle hem hade vi en gubbe som gjorde en säkerhetskontroll för alla som slutade nu. Imorgon är jag ledig då ska jag träffa Moeid igen.

Ne men nu ska jag kolla vidare på nätet sedan ska jag lägga mig i min kalla säng och kolla på TV.

Btw tycker ni att jag ska sluta blogga på nätet och göra en bilddagbok irl och skriva i en sådan istället?.. För känner att jag hinner inte skriva så mycket i denna bloggen när jag jobbar hela tiden.. KAnske ska se hur det blir och vänta tills efter sommaren? Det är ju skönt att man har bilderna kvar på bloggen så det är bara gå in på den om datorn skulle hacka sig och allt försvann, då har man ju lite kvar.

/Janina

Jobba

Åkte hem från Moeid runt 11 och va hemma 12 ska börja fixa mig till jobbet nu, måste vara där 10 över 2 för ska byta om där. Jag ahr inte varit ledig en dag sedan jag kom hem från Turkiet känner mig helt utmatad efter allt som händer på hotellet. Igår va det ett par som klaga på värmen på rummet och ville inte betala för de, när vi erbjöd dom fläkt och tala om att dom kunde öppna ett fönster och till och med byta rum. För det kan inte va så varmt på rummet att det inte hjälper att öppna ett fönster över natten det är lixxom is kallt ute.

Aja har 40 min på mig att fixa mig så måste skynda mig. Hörs ikväll förhoppningsvis (om jag orkar).

/Janina


Jobba, jobba! :)

Fy, fy vad trött jag är ska snart fixa mig för att jag ska iväg och jobba. Men innan jag börjar så ska jag nog äta något. Träffade Vikkan igår kväll när jag var påväg hem från jobbet sedan ringde hon och väkte mig så hon sov här. Ses senare idag runt 6 tiden skulle jag tro att det blir.



/Janina

Lite brun är jag väll eller?


Jag har fått lite färg iaf eller? Det blev ingen bra bild för använde kameran på datorn så ber så hemskt mycket om ursäkt för dom båliga bilderna. Btw ser ni manikyren jag fick gratis..? Fint va?:)
Ne nu ska jag strax jobba, halv 3 till halv 11, pff trött jag är.. Ska nog fixa mig snabbt nu och lägga mig och vila en stund innan jag börjar jobba så att jag orkar med denna dagen också. Jätte många på hotellet nu, och alla har tusen frågor om allting. Vilsna familjer...

/Janina

21 månader

Jag älskar dig Moeid, 21månader idag älskling! Du är den finaste jag vet och den underbaraste killen också! Vet inte vad jag hade gjort utan dig. Ser fram emot att spendera resten av mitt liv med dig. Du har världens finaste ögon och leende. Tusen kyssar till dig baby! 


/Janina

Solbild ett måste


Nu har jag ätit frukost, ensam! Moeid va tvungen att åka och jobba tidigt eller han åkte klockan kvart i 11. Riktigt kul att träffa honom, han kom och mötte mig på jobbet igår kväll efter att jag slutat.
Suttit och kollar på massa bilder från Turkiet, och jag har inte en ända bra bild på när jag ligger och solar! Det är ju ett måste när man reser utomlands men men!

Jag och Paulina som står i Alanya centrum vi va på väg hem men fastnade här och tog massor med bilder!

/Janina

Janina på väg hem!

Visst är det inte alla som får gratis manikyr? ne, det är det verkligen inte.. Men jag fick det idag gulligt va?! Nu sitter vi och väntar på att bussen ska hämta oss som ska köra oss till flygplatsen. Äntligen hem!!! Mamma sitter och blir fin i håret. Hoppas hon hinner klart innan bussen kommer!

Det ska bli så skönt att åka hem och träffa Moeid, men ska dock jobba med en gång när jag kommer hem, hur ska jag hinna träffa honom? Jag menar imorgon till måndag, sedan vet jag inte hur mitt schema ser ut hemma, ledig någon dag emellan hoppas jag så att jag hinner träffa min älskling eller att det är mellan pass jag får. Ne men är jätte glad att jag får så mycket jobb på en och samma gång, då kommer man in i det och så får man pengar haha! Ska faktiskt inte tacka nej en ända gång till jobb om jag inte planerat någonting iförväg. Tusen tack till Scandic Backadal/Ida för att jag får jobba där.

/Janina

Inlägg från Turkiet

Sitter nere i Lobbyn med Linn nu och väntar på att Moeid ska logga in på Facebook. Hoppas, hoppas han gör det för saknar han för mycket nu. Jag vill bara åka hem nu känns jobbigt att vara ifrån han.

Imoron ska vi ut på båt tur, bada i grottor och kanske, kanske med Delfiner om vi har tur. Så får hoppas på att dagen går snabbt imorgon så att jag kan komma hem snart.!

/Janina

Turkiet

Sitter i varma Turkiet nu tyvarr inte pa datorn vi har med oss sa det blir inte ngn bild! Ska snacka med Moeid nu

/Janina