Klumpiga syskon!

...


Fläckig el inte?!

Nu är hårfärgen i och när Paulina lagt i allt så säger hon "Det blir nog fläckigt" lugnande va?! Så sjukt elakt! Sitter och har ont i magen nu, ber till Gud att det ska bli bra... + att vi kollar på en sjukt läskig film med krokodiler. Hatar läskiga filmer, verkligen hatar! Va är det för kul att kolla på ngt som gör att man har hjärtattack hela tiden?! BLÄ


Tråkig Måndag

Kom nyss hem från stan, vi gick runt och leta midsommar klänning, hitta ingen! :( Köpte hårfärg och ska färga håret idag. Första ggn vi gör de på 1-2 år nu själva! LÄSKIGT.. Men det blir nog bra!

Hade sjukt konstig dröm om Ayia Napa med inatt, helt galen! Hihi..


Han kan inte komma

Imorgon ska duschrummet vara klart, tvivlar på att det kommer vara det. Dom jobbar långsammare än långsammast!

Jag Jobbade tidigt pass igår sedan var jag med Jennifer och Paulina hela dagen. Vi åt på mc och sedan kolla vi på massa filmer 4 stycken men jag somnade på den 4e filmen.

Sov fram till 3 idag med helt sjukt! Sebbe skulle ju kommit nu till helgen men han blev erbjuden jobb så de blir inget med det. Lite synd faktiskt för hade varit kul att träffa han igen efter Ayia Napa!
Vi hade sjukt kul där nere tlsm!!


ÖVNINGSKÖR...

Va hemma runt halv 4 imorse, blev en nykter kväll igår för att jag skulle upp tidigt med pappa och övningsköra. Gick grymt bra faktiskt och vi bråka inte en ända gång och ingen irritation på varann heller! DET ÄR GRYMT EL?!

Eftersom man inte fått så mycket sömn så ska jag gå och lägga mig nu igen och sova till 10-11 något! El så drar jag iväg till gymmet men har så ont i mina fötter från igår! Va tvungen att låna tofflor av Jennifer den sista biten hem så illa vart det!


Jobba eller inte jobba?! WTF!!?

Misslyckad dag, eller början på den... Jag har legat vaken sedan 4.00 för att jag inte kunnat somna om. Fixade mig till jobbet vid 6.00 för skulle börja 7.00 enligt mina kollegor. Stod nämligen bara en 4 på mig och det betydde 4 timmar sent el tidigt. Så när jag traskar in på jobbet idag klockan 7.00 så skrattar dom och säger att jag börjar 17.00 glad överraskning. Smsa chefen och dubbel kolla om jag ens skulle jobba för blev lite förvirrad. Så fick jag reda på att det blivit tryckfel och att jag inte alls ska jobba. Ännu en överraskning! Både positivt och negativt känner jag...

Så kanske skall ner till gymmet sedan om jag orkar gå ner i detta vädret.


Vill inte jobba!!

Första jobb dagen nu känns inte bra! Har inte varit på jobbet på 5-6veckor känns helt sjukt! Börjar 5 och slutar halv 11 idag. Sedan ska jag jobba 5-9 på fredag och lördag. Usch va jag inte vill jobba, vill bara tillbaka till Ayia!!!


Överallt och ingenstans!

Har legat i sängen hela dagen har vart sjukt mysigt!

Vart en hel galen dag igår, först Liseberg, La Gondola, Chez, Liseberg. GÅ ALDRIG GASTEN FULL! Fy trodde att jag skulle få hjärtattack där inne sjukt läskigt! Men det vart en riktig mys dag med Jennifer alltså!


Hemma idag!..

Usch vad jag vill tillbaka till Ayia Napa till alla underbara människor och värmen! Saknar dom så sjukt mycket!!!! Har gått en vecka sedan jag kom hem nu känns helt sjukt! Imorgon ska jag till gymmet blir dubbel pass, från och med då blir det hård träning och hård bantning.

Idag ligger jag i sängen hela dagen tror jag och kollar på massa One Tree Hill avsnitt.