Imorgon!

Har fixat klart mina naglar nu och jag har testat klänningen tlsm med strumbyxor och skorna, jag vet till och med vilken frisyr jag ska ha! SKÖNT! Så imorgon jobbar jag, solar och går hem och duschar fixar mig och möter sedan dom vi ska ut med! Yeey...

LOVE Janina

All about me

Har nu fixat nyårs klänning åååh den e sååå fin, längtar tills jag får ha på mig den! Tror jag ska ha mina gråa klackar till den. Bild kommer på nyår eller efter...

LOVE Janina

Jul bilder

Mina jul bilder.. Enjoy (bilder på mitt sällskap under julafton lägger jag inte ut iaf om ngn skulle undra varför jag inte la ut något på andra folk)

LOVE Janina

Bilder från Stockholm

Underbara bilder från Stockholm



LOVE Janina

Jag har gjort dom!

Har laddat ner alla bilder från Stockholm och julafton nu, det är mest bilder på min självupptagna syster, hon vill inte att det kommer ut någon bild så kan inte visa någon.

Här är mina fina naglar som jag är stolt över, jag har gjort dom helt själv!

LOVE Janina

Julafton imorgon!

Nu är det ändast en dag kvar tills julafton! Yeey* när jag vaknade imorse så trodde jag att det var jul afton idag av  någon konstig anledning.

Funderar på att klippa mig idag hmm?...

LOVE Janina

Utgång -Paulina 18år!

Håller på att göra iordning oss för utgång, mitt hår är perfekt! Nu ska vi dricka champange och teqila rose puss hörs imorgon om jag orkar skriva något! -Men det lär jag orka menar vi har fram till klockan 2 på oss att äta frukost hur bra är inte det?!

Oj ska sätta på mig maskara oxxå ju!

LOVE Janina

Fira Paulina

Nu är jag e i Stockholm med mamma, Brittis och Paulina! Vi har varit på stan och så har vi ätit, jag köpte smink från Make up store och ett armband 0 strumpbyxor från H&M.
Nu ska vi fixa oss för att vi ska ut och fira Paulina!

LOVE Janina

Fixa håret sedan jobba!

Nu ska jag fixa håret sedan går jag till jobbet hörs kanske ikväll eller imorgon! (Om jag hinner i morgon)
Ha en underbar kväll och dag allehoppa!

LOVE Janina

Borsta tänderna..

God morgon jag är så trött idag att det känns som om att mina ben viker sig när jag står min väckarklocka har ringt 15 gånger! Sista gången den ringde så stängde jag av den bara och så fick jag ett sms av Moeid och då tänkte jag att det verkligen är dax att gå upp, så nu har jag ätit frukost och kollat på julkaländern, ska gå och borsta tänderna nu!

LOVE Janina

Snögubben!


När jag skulle åka och träffa Vikkan så när jag skulle till bussen så såg jag denna söta snägubben och den har faktiskt stått hel i en vecka nästan jag va bara tvungen att springa upp och hämta min kamera och ta en bild! Nu har den dock förlorat sitt huvud!

LOVE Janina

AJ


Min läpp har spruckit nu och har vär´ldens sår buhu!!! :(

LOVE Janina

Lucia igår!

Lucia igår ju, och jag var helt slut och orkade inte sätta mig vid datorn efter jobbet igår kväll. Jag tog lussebullar och en julmust och sedan borstade jag tänderna och gick och la mig.

Min lucia bild till er, tog den iförrgår kväll men glömde lägga ut igår på morgonen! Hoppas ni hade det mysigt iaf det hade jag och Joy på jobbet iaf! Vi fick en jätte choklad ask av Taxi kurir (samarbete med dom så det var vår julklapp från dom). MUMS!!

LOVE Janina

Orkar inte...


Kollade nyss på Gossip girls asså himla sjukt bra! Längtar redan till nästa söndag! Men nu ska jag borsta tänderna och sedan gå till jobbet! Hoppas att det blir en bra dag idag!

Spela pigg och super glas NU! -åh orkar inte jobba vill ligga hemma idag! Jaja hörs ikväll?!

LOVE Janina

Sovit gott?


God morgon, sovit gott?!
Vaknade 11:30 idag trots att jag ställde klockan på 7! Jag måste verkligen ha varit jätte trött, så nu hinner jag inte till stan får åka imorgon eller på onsdag. Det är lite jobbigt att jobba sena pass faktiskt för hela dagen förstörs jag hinner inte göra någonting innan jag börjar om jag vaknar sent. Jag har inte tränat på ett bra tag så det måste jag verkligen sätta igång med nu igen, kanske imorgon?

LOVE Janina


Natti natt


Ska jobba hela veckan och sedan när jag vaknar på fredag så åker jag till Stockholm! Ska bli super kul men kommer att sakna min älskling (Moeid).

Men nu ska jag ta och bädda ner mig i sängen och kolla på En callgirls dagbok? hmm*
Natti natt sweeties hoppas ni har haft en underbar söndag, det har jag iaf!
LOVE Janina

Love it!

BTW va i stan idag med Vikkan, väldigt mysigt va det kändes bara konstigt att vara med henne efter att vi inte träffats på så länge! Jag köpte en svart Kimono på H&M super snygg!

LOVE Janina

3:e advent


Ni trodde väll inte att jag har glömt bort min blogg va? har haft fullt upp med att jobba och att göra ingenting..
Nu har jag faktiskt varit på Liseberg men det var inget kul alls! Kanske ska ge det en andra chans va tycker ni?-visst va det mysigt men kallt och de regna till o med lite. Men snön är kvar!

Jag har faktiskt inte glömt att det är 3:e advent idag och jag har till och med bild nu IDAG! Yeeey*

LOVE Janina


Göra nu

God morgon ngn som har likadan huvudvärk som mig? aj aj aj alltså! Jag ser ut som ett spöke just n u så ska äta, kolla på julkaländern och sedan fixa mig.
hörs senare!

LOVE Janina

Färdig fixad till jobbet


Mina läppar "börjar gå sönder" så måste ha Idomin läppbalsam på dom! Men hatar att dom blir så rosa men detta är la helt okej? inte jätte rosa va?!

LOVE Janina

Jobba

Nu är jag helt slut har städat ända sen jag vakna, nästan iaf... Så nu e det fint i köket! Ska jobba idag halv 3 till halv 11. Skickar tillbaka min klänning från Nelly också som va för stor.

LOVE JANINA

Mer än ngn kan ana!


Dina ögon fyller havens djup,
berövar stjärnorna o dess glans
Får mig att tappa andan,
som efter en virvlande dans
Dina händer tar bort all smärta,
får mig att rysa av välbehag
Manar till livlighet
och glada upptåg dag för dag

Men det är inte för dessa känslors skull
jag hos dig förbliver
Det är ömheten, tryggheten
och kärleken som mig driver

När nätterna blir alltför ensamma
blundar jag och minns
Allt vad du har sagt och gjort
som gör mig tacksam för att jag finns

För du betyder mer än du kan ana
mitt hjärta slår bara för dig 
Jag älskar Dig

LOVE Janina


7:e december

7:e december, nu är det 10 dagar kvar tills Paulina fyller år och 10dagar kvar tills vi åker till stockholm!
Idag får jag öppna lucka 7 på min julkaländer också!

LOVE Janina

Badat..


Tog ett varmt bad idag/för en stund sedan, så himla skönt och avkopplande va det... Jag brukar inte orka ligga kvar länge men denna gången gjorde jag de utan problem.

LOVE Janina

Andra advent igår..



LOVE Janina

Mys med jobbet...

Just det igår va jag ute och åt med jobbet sedan gick vi vidare till två krogar och drack och bara tjatade.. Det var riktigt mysigt men blev så himla trött i slutet jag somna nästan på bussen (mamma gjorde det och ngn va ju tvungen att vara vaken haha).
Vi åt på en italjensk restaurang, som hete R något? som ligger vid Linnégatan?...

(det var ju andra advent igår också, så bild på två tända ljus lägger jag ut ikväll/när det blir mörkare ute...ser så mycket mysigare ut då.)
Hmm vad ska jag hitta på idag?..

LOVE Janina

va ute med Joy


Hon drog ut mig idag ända vägen till gräsmattan som är täckt av snö och så börja hon hoppa och ville att jag skulle kasta snö..

Sitter och väntar på att jag ska kasta upp snö...
Hon vägrar att gå hem också när man kommit ut!

LOVE Janina

Hem till älskling


Har klivit ur min pyjamas nu och tagit en dusch och tagit på mig för att jag ska hem till Moeid och sova hos honom! Brrr kallt! Ne men nu ska jag paka ner min pyjamas och grejer. Ska ta reda på vad som egentligen hände igår... ;)

LOVE Janina

...


Mamma tog hem min julkaländer från jobbet! Så nu har jag den här hemma.

Joy ligger på golvet och ser söt ut..

LOVE Janina

Pannkakor


Detta var min middag eller ja inte alla dåså klart, jag åt 3st sedan fick jag inte i mig ngt mer, man blir så himla mätt!

LOVE Janina

Joy och jag i snön


Min sötnos och jag har varit ute och lekt i snön! Hon älskar att hoppa efter snön (man sparkar/kastar snö upp i luften så hoppas hon upp och ska ta det.)

LOVE Janina

Lägenhetsdrömmen

Jag har hittat min dröm lägenhet!!!!

LOVE Janina

Det snöar nuu

DET SNÖAR, DET SNÖAR!!!
Imorgon så fyller Sebbe år och då ska jag och Paulina gå upp och sjunga för min bror, pappa börjar så tidigt så ingen vill gå upp den tiden och mamma är fortfarande på jobbet när Sebbe ska iväg till skolan. Imorgon får ni se vad han får..

Sebbes present är det svarta paketet!... Från D.O (Design Only)

LOVE Janina

äta & träna

Nu ska jag äta och sedan ska jag träna...

LOVE Janina

silver nagellack!


LOVE Janina

Min älskling!


God morgon på er, vaknade faktiskt klockan 7 idag också pigg och glad.. Var mest glad för att jag släpade hem Moeid igår och vaknade bredvid honom! Träffade Moeid & Ali i stan igår fixa skynda mig in för Ali skulle någonstans och han hade brottom så hann inte ens måla klart mina naglar haha! Sedan åkte vi hem till honom vi lekte med hans syskon och jag försökte lära hans lilla syster hur man gör inbakade flätor först på henne visade jag sedan på mig och även på hennes docka.

LOVE Janina

Tips av mig:

För att starta dagen på bästa sätt så ska man lyssna på musik som gör en glad och äta bra frukost! (Dansa sig i kläderna?) HAHA

LOVE Janina

Underbar chef!

Var det någon som såg julkaländern idag?

*Det gjorde jag, jag ställde till och med alarmklockan för att se den, kvar i 7 men den började kvart över 7 så somnade naturligtviss om. När jag vaknade igen så hade det 5 minuter av avsnittet. Men såg dom sista 10minuterna och måste säga att den var super duper tråkig men ska ge den 3avsnitt om den inte är roligare då så får jag helt enkelt sluta kolla.

Har jag sagt att våran chef på jobbet har köpt sådana där choklad julkaländrar till alla på jobbet/i receptionen så himla SÖT är hon! Underbar... Så när jag jobbar på fredag får jag öppna och äta massa bitar mums!

(Ont i nacken, aj aj aj!!!)

LOVE Janina


Får se senare...


Vi gick runt hela stan igår och jag hittade inte ngt jag ville köpa till Moeid men till slut bestämde jag mig. Köpte 2st presenter så nu har jag några kvar till honom. Köpte även en till till Sebbe och pappa.

Köpte även 2 julklappar till mig lite ego men men, det blev den nya DKNY perfymen och 6st champange glas Paulina tyckte att  jag skulle köpa 6st så det fick bli det.

Bilder får ni se på julafton efter att jag öppnat dom ;)

LOVE Janina