Börjar bli klart..

Det börjar bli riktigt mysigt hemma nu! Vi fick igång boxen igår och TV bänken samt byrån i hallen är uppe! Snart kan jag lägga upp bilder på hur det ser ut. Imorgon är mitt sista jobb pass så hoppas att allt skall gå bra (vi har en hel del att checka ut). 
 
 

Tiden rinner iväg

Tiden bara rinner iväg!.. Både Andreas och jag har jobbat halv dag idag. Sedan har Andreas "jobbat" / byggt ihop TVbänken idag (dessa möbler som vi köpt tar längre tid än vad man tror att bygga ihop)! Mamma och pappa hjälpte till att bära hit alla barkläder (som jag tvättat igår när jag va hemma hos mamma). TVn följde med till lägenheten också så nu är det endast min säng och små saker kvar i mitt rum hemma hos mamma som skall hit. (Sängen skall dock bara kvar). Men små grejerna tar jag nog imorgon om jag orkar! Och på söndag blir mitt sista jobb pass! ÄNTLIGEN!!!
 
Nej men nu skall jag pilla med små saker här i lägenheten så att vi blir klara snart!

Öppna Förskolan

Var på öppna förskolan idag för en rundvisning/presentera mig för de som jobbar. Det var jätte mysigt och jag tror absolut att jag kommer att tillbringa några timmar där med min lilla prinsessa. Beror ju på om jag gillar föräldrarna osv som är där med (men det tror jag absolut att jag kommer att göra). Spännande! Skall gå HLR kurserna där med så då får jag träffa några stycken som brukar vara där. Dock har de ju redan barn men skall bli kul ändå!

Tvättar allt nytt!

Jag somnade efter att jag vart på toaletten och druckit vatten. Vakna igen vid halv 9 tror jag att klockan var, åt frukost i lugn och ro. Sedan packade jag ner alla bebis kläder/snuttisar/filtar osv som vi fick på baby showern för att ta med det hem och tvätta, då jag skall vara hemma hos mamma ikväll. Jag har tvättat hälften och nu tvättar jag andra hälften, det är så otroligt svårt med färgerna vill ju inte blanda det så något blir missfärgat. Vitt är klart, rosa/lila ligger i maskinen. Sedan har jag lite i mörkare färger (4-5 plagg) som jag tvättar separat.
 
Imorgon blir det jobb från 11-15 (ska se om jag kan ha mina egna svarta jeans då kjolen sitter rätt tight och åker upp hela tiden). 
 
Andreas blev jätte glad över sin nya plånbok, hoppas att denna blir bra för honom så han slipper beställa nytt Visa kort hela tiden. Under 1år så har han beställt ett nytt kort 2 gånger! 

God morgon!!!

Andreas gick till jobbet så är kvar i lägenheten ensam, har svårt att somna om trots att jag är super trött! Skall gå på toa och dricka lite vatten. Så hoppas jag att jag somnar snart... Orkar inte gå alla 72 trappsteg nu på morgonen så kände att jag stannar kvar här en stund tills jag fått ork till det.

Lång dag på IKEA

Det blev en lång dag på IKEA idag men nu skall vi vara klara med det viktigaste/nödvändigaste! Vi har fått upp en byrå idag bara men vi vart som sagt på IKEA hela dagen. Nu blir det sängen för mig! 
Jag är helt slut!
 
 

Stickningar i underlivet

Vaknade klockan kvart över 3 ungefär för att gå på toaletten (som vanligt). Nu kan jag inte somna om för att hon rör sig så otroligt mycket i magen. Känner även av stickningar i underlivet så skall kolla med mamma imorgon vad detta kan bero på. Kan hon inte svara på det blir det ett telefonsamtal till BM. För det är 1 vecka kvar tills jag skall träffa henne och känner att jag måste få svar på vad det är. Känns riktigt obehagligt! Men rörelserna är dock mysiga för nu känns fötterna (tror jag att det är) jätte mycket. ("Nästan som om man skulle ha ett kryp innanför huden") fast man vet ju att det är bebisen så det är inte läskigt på något sätt längre. Hoppas på att somna om nu snart igen....

Gravid fotografering

Fick 66 bilder i flera collage skickat till mig av hon som tog bilderna på mig och Andreas. Så nu ska vi välja ut några av dessa som vi vill ha. Här är ett av collagen av bilderna (dock bara på magen);
Jag lägger ut fler/större bilder sedan när jag fått de bilderna vi vill ha på sticka. Bilderna skall fixas till också.
 

Gardiner

Kollat på gadiner som en tok och när vi visade lägenheten till alla som va på Baby showern så försökte Andreas säga till alla att mattor och gardiner är tillfälliga för att det inte skall vara så tomt/kalt i rummen. 
 
Jag tror att jag hittat ett par som jag vill ha i köket men det är så många fönster där så vet inte hur jag skall göra med det lilla fönstret som är riktat ut mot balkongen.
 
Dock är det väldigt kul att titta på gardiner men väldigt svårt att välja vilka jag vill ha. Vi skall ha en JÄTTE klocka i köket så dessa gardiner passar perfekt. Tror jag....
 

Flyttar snart...

Jag kan sluta att räkna ner mina arbetspass, jag får fler hela tiden vilket är super bra för börjar känna lite ångest att jag inte kmr få lön längre, men 1september blir mitt absolut sista pass! Mina fötter blir svullna jätte fort nu så längtar efter att inte vara gravid längre jag har hellre sömnlösa nätter osv känner jag just nu för sömn har jag fått tillräckligt trots att jag jobbat mycket.  
 
Andreas och jag längtar efter vår prinsessa så OTROLIGT mycket, vi pratar mycket om hur det kommer att bli (teorier), hur vi skall göra och vad mysigt det kommer att bli att höra henne försöka göra ljud ifrån sig osv... 
 
Imorgon skall Andreas och jag till IKEA och Jysk för att köpa det absolut sista som är nödvändigt till lägenheten. På fredag/måndag (beror på hur hissen funkar) så flyttar jag på hel tid till lägenheten och det blir adress ändring till lägenheten.

HLR på småbarn

Jag skall på HLR (Hjärt och lung räddning) den 3/9 och 10/9 för att lära mig hur man gör på bebisar/små barn. (Man gör inte på samma sätt som på vuxna/äldre barn). Kommer kännas lite säkrare att gått dessa "kurser" när hon tex börjar äta så man inte grips av panik när något händer. Skall bli riktigt kul och spännande faktiskt. Får lära Andreas också samt se till att han också kan gå på denna kurs. En arbetskamrat/väninna till min mamma fixade så att jag kunde gå dessa nu innan jag fått barn. Annars så är det bara till de som fått barn. Så tusen tack till henne!
 

Baby shower!

Fotograferingen igår var jätte rolig, dock hade jag väldigt svårt att koppla av. Kändes inte så jätte bekvämt, speciellt inte när jag stod där i underkläder! Längtar efter att få se korten och hoppas verkligen att det blev några bra bilder då jag inte alls hann kolla mig i spegeln för att fixa håret flera gånger om... det var verkligen en upplevelse att få göra detta och jag tror att vi kommer göra det fler gånger men i andra sammanhang! (Så man blir bekväm med att stå framför kameran när ngn annan tar bilder).
 
När fotograferingen var slut gick Andreas och jag upp till lägenheten en stund (5min) sedan så skulle han till Björn och jag hem Trodde jag.....
när vi kommer till entré plan så säger han "vi kollar hur pubben ser ut jag har inte sätt den". När bli närmar oss "pubben" så ser jag att lokalen är upptagen (dörren stod på glent så såg ett smörpaket stå på bardisken) då säger jag "nej men vi kan inte gå in där, ngn är där vi kan kolla i fönstret hur det ser ut". Så är jag påväg ut men då tar han i min hand och "drar" mig lite lätt så att jag följer med han till lokalen. Jag är redo på att det skall vara massa folk där men hör inget ljud, så tänkte då kan han kika in snabbt. När vi kommer in så står släkt/vänner/arbets kamrater där och säger Surprice!! OCH vilken överraskning det var!!! Min syster har planerat in en baby shower för mig! Jag har inte annat någonting inte ens fattat något. Hon var den sista jag trodde att hon skulle fixa det. Min fina syster tusen tack vad jag är glad att jag har dig!!!
 
Det bjöds på kyckling/pasta sallad och cheesecake samt chips och dricka. Fick massa fina presenter! TUSEN tack för en oförglömlig dag allihopa! Och ett speciellt tack till Paulina som fixade allt. Det var super fint dekorerat/planerat och allt ihop.
 

God morgon

God morgon!
 
Jag gick till lägenheten igår kväll och spenderade kvällen med Andreas. Vi åt ostbågar och drack läsk framför en massa filmer. Blev rätt sent igår med så Andreas Sover fortfarande och jag skall nog upp snart och äta frukost sedan "hem" för att fixa mig inför fotograferingen. Sedan tillbaka till lägenheten (där fotograferingen skall äga rum). Blir fram och tillbaka för att jag inte orkar bära med mig allt hit (till lägenheten) sedan "hem" igen. Det är ju trots allt en bit men snart bo. Jag här i lägenheten hela tiden! (2 september)! 

Yey

Blev inget ikea för oss för att Andreas va ute med sina vänner för länge och det blev rätt mycket sa han. Har i alla fall gjort mina fransar och blev jätte nöjd kommer absolut göra detta fler gånger. Va dock jobbigt att ligga still och blunda i 1 timma och 30 minuter. De sista 15-30 minuterna va jobbiga när man hade legat still hela tiden. 

Nova känner bebisen

Idag har jag och Nova spenderat hela dagen tillsammans... Vi har bara legat i sängen och tagit det lugnt sen jag kom hem från jobbet. Hon låg med tassen på magen så skulle ta kort på det och då började det röra på sig och Nova bara kollade på magen. Ungefär "vad tusan vad det där för något" den blicken.
 

Fransar + IKEA imorgon

ÄNTLIGEN HELG!!! 
 
Imorgon så skall jag göra fransarna ska bli spännande att se hur resultatet blir. Sedan blir det en lång dag på IKEA tillsammans med Andreas. 
 
Nu är det 27/26 dagar kvar tills vår prinsessa kommer jag längtar så otroligt mycket. Jag kan nästan inte tro att det är sant att jag skall föda fram ett liv/ att Andreas och jag har skapat denna lilla varelsen tillsammans! Snart ses vi...

Jobb

Gick super att jobba idag på bokningen men måste erkänna att det tog mycket energi. Jag glömde nästan bort lunchen (blev yoghurt för min del) mådde så dåligt när jag kände doften av maten när mina kollegor hade hämtat så lät bli att ens kolla vad det var för mat. Sista jobb dagen imorgon för denna veckan sedan kommer en händelserik helg. 
 

90% av tiden

Jag kunde inte sova i lugn och ro idag, jag vaknade hela tiden för var rädd att mina riktiga värkar skulle komma. Så nu är jag super trött! Tur att jag skall sitta inne på bokningen så ingen ser att jag är så trött som jag är, men jobbigt! 
 
Nu har jag endast 10% kvar tills hon kommer (till beräknad ankomst) åh vad spännande men jag känner verkligen hur nervös jag är! Jag tycker ju att förverkarna gör ont och orkar inte med smärtan, tänk när det sätter igång på riktigt då!!! HJÄLP!!!!
 

Har halsbränna!!!

Jag har världens halsbränna, vill bara lägga mig på golvet och gråta! RIKTIGT OBEHAGLIGT!
 
Det gick bra på jobbet idag, klarade nästan hela passet utan att få frågan om jag kan jobba extra. Eftersom jag tycker om min chef så otroligt mycket så kunde jag inte säga nej, hon har haft så mycket att göra/fixa sedan hon kom från sin semester så sa naturligtvis ja. Men skall vara på bokningen så blir en lugn dag. 
 
På lördag ser mitt schema ut så här: 9.15 göra fransförlägning där efter äta lunch, träffa Andreas, åka till IKEA för att köpa: TV bänk, byrå, bord till hallen. Sedan blir det nog massa fix i lägenheten resten av dagen. SÖNDAG=fotografering!

Första förvärkarna!

Det gick bra hos BM idag med, alla värden var normala och jag behövde inte sticka i fingret idag vilken lättnad! 
Lillen ligger med huvudet neråt vilket hon skulle denna gång, hoppas hon stannar så nu bara! 
Har haft lite förvärkar idag så har försökt att sova  bort dem. Det gör ju inte super ont men man känner av smärta i magen (mensvärk)! Jag vill ju att hon skall komma nu men ändå inte så jag hoppas att hon inte kommer ännu, vi skall ju ha fotograferingen nu på söndag. Så snälla ligg kvar i mammas mage i två veckor till iaf! Vi längtar otroligt mycket efter dig men vi har lite saker som vi måste göra innan du kommer... Åh snart är du här jag dör av längtan..

God morgon

Blev en lång sovmorgon idag! Jag skall gå upp nu och äta frukost sedan fixa mig för att jag ska ner till MVC idag. Sista gången hon sticker i fingret idag om allt är okej med mina värden. (Jag tror hon sa det sist iaf...) jag har fortfarande inte packat BB väskan för att det har dykt upp massa annat. Så det får jag nog göra idag, på börja packningen iaf! Jag har 5 arbetspass kvar att jobba (har blivit lite fler sedan jag räkna första gången...) sedan är jag ledig ett bra tag framöver. 

Till älskling

Jag har halsbränna och kan inte sova pga all aktivitet i magen! Får riktiga sparkar nu på kvällarna, det gör inte ont men det är jobbigt Fast mysigt ett tag.. 
kan inte sova så beställde en plånbok till Andreas då han sagt ett tag nu att han behöver en ny. Han ville ha en för 100kr jag kunde inte hitta det så blev en lite dyrare. (inte mycket mer hitta faktiskt märkes plånbok för under 500kr)! 
Kolla in på www.nordoutlet.com för att hitta plånböcker för både henne och honom samt mycket mer.
 

Mys dag

Vart en riktig mys dag idag med, då vädret inte vart det bästa. Men vi va i lägenheten och filade idag. (Mamma, pappa, Andreas mamma, pappa, syster och Andreas). Var mysigt! När det hade slutat regna gick vi hem till mina föräldrar och de hem till sig. Så har legat och kollat på en serie som heter Twisted, grymt bra var den!

Ledig

Nu är jag ÄNTLIGEN ledig i 3 hela dagar skall inte ställa upp och jobba mer för jag vinner inte så mycket på det. 
 
Vi har haft en mys dag igår med mamma och Paulina vi var på IKEA hela eftermiddagen och handlade till lägenheten (Andreas jobbade). Blev kräft mys på kvällen. Och idag har jag jobbat pch han vart på IKEA hela förmiddagen! Nu ligger vi i soffan och kollar på Wallander. Vi har köpt massa godis och vi köpte glass med super stora kulor så ångrade mig att jag tog två stycken. Nu är jag en riktig tjockis!

6 arbetsdagar kvar!!!!

Jag har 6st arbets pass kvar att jobba innan jag går på mamma ledighet. Det är GALET!!! (kommer säkert få något extra pass får se)... Men 6 dagar?! Hallå vart tog tiden vägen?... Jag tvättar bebis kläder för fullt det tar aldrig slut!!! Skall köpa det sista till min lilla prinsessa imorgon efter jobbet skall även köpa gardiner till lägenheten och lite annat samt fylla våran kyl och frys!

Food

Jag skall ju börja laga mat nuu när jag flyttar hemifrån så har kollat på massa bloggar om mat, på vissa bloggar så ser det så gott ut att jag längtar efter att laga mat. Jag har turen att min underbaraste äter ALLT!!! Jag hatar att laga mat annars så detta skall bli såååå spännande!

Vill göra det, det och det!

 
 

Sparkades ist

Inga hemska drömmar inatt, men fy vad hon sparkades hela tiden Och tror även att hon hade hicka för kändes i hela magen men inte som sparkar, tog evigheter innan jag somnade. Så var sömnig idag på jobbet... 

Drömfri inatt?!..

Snart är det läggdags och jag hoppas att jag får sova i lugn och ro inatt utan hemska drömmar. För inatt hade jag en konstig/overklig/hemsk dröm! Det blir jobb från 8-16 imorgon sedan hem och vila fötterna tills Andreas har haft träning så hämtar han mig och jag sover nog hos honom. 
 
På söndag skall vi ha middag/fika hemma hos oss med våra föräldrar. Det skall bli spännande att se hur det går! Jag är helt säker på att de kommer att komma överens jätte bra. Jag får nog baka något gott så det blir extra mysigt under fikan! 

Snart är det vi två tlsm i vårt hem!

Igår efter jobbet slängde jag i mig 2stycken pannkakor innan Andreas kom för att hjälpa mig att flytta över det jag packat ner till lägenheten. resten flyttas in i lägenheten slutet av denna månad, då de skall jobba med hissen... Alla mina Kläder tog upp så mycket plats att jag har båda garderoberna i vårt sovrum! Vart Andreas skall sina kläder ska vi klura ut... Vi skall ju ha in en byrå i vårt sovrum när vi hittat en vi vill ha och kommit på vart vi skall ha den! Sängen/sängarna tar upp ganska mycket plats.

Det får räcka?!

Nu är alla kläder/skor som jag inte kan ha NU nerpackade + lite till! Snart ekar det i mitt rum... 
 
Jag tror att jag är klar med packningen för idag eller iallafall för ett tag, det tar på krafterna att packa. 
 
Resten är saker jag måste rensa igenom och se om jag skall ha det ståendes i vår källare eller inte. Men kanske packar ner allt och rensar det de 10 dagarna jag har på mig innan vår prinsessa kommer... Kommer ju att vara hemma själv på dagarna. Så då kan man fördriva tiden med det. Vilka beslut man måste ta haha!
 

Dags att göra lite nytta!

Jag är helt slut jag orkar inte packa idag! Men det måste göras eftersom vi skall flytta över saker imorgon. Får bli en tripp till IKEA någon gång i veckan så vi får handla lite saker som behövs (diskställ, bestick, glas m.m...) vi måste åka till Ullared med de skall tydligen ha massa bra saker och billiga. Jag har vart där en gång och jag kände ALDRIG IGEN! Men har inget val... Får se när vi kan planera in Ullared kanske någon gång efter vår prinsessa kommit (vill ju inte föda på vägen dit)! Eller ganska snart?...
 
Nej men nu skall jag nog packa ner alla kläder sedan blir det jobb ikväll och imorgon (dagtid). Så efter jobbet imorgon blir det mer jobb... (Inget bära för min del men packa upp...) Tar min kopp med choklad och sätter igång nu. PUST!

Frans förlängning....

Nu har jag bokat tid för att förlänga ögonfransarna skall bli intresant och se hur länge de sitter kvar och hur länge jag står ut med de. Jag är ju inte van att ha lösögonfransar jag har alltid målat på ett lager mascara sedan klar så hoppas att jag tycker om fransarna. Jag gör det hos en bekant så betalar inte så jätte myckför det! värt att testa!

Packning och jobb..

Imorgon blir det jobb mellan 16-00 så innan jobbet blir det mer packning. Då Andreas och jag skall köra massa saker till lägenheten på söndag. När jag tänker på vad jag skall ha med mig så är det min TV och mina kläder... Men det är ju så mycket mer än så, alla papper osv... Mycket skall ju bara stå i källaren. Skall bli spännande och se vart allt får sin plats i vår lägenhet. Vi har iaf ont om förvaring för alla våra kläder!

Fredag!!!

Idag är det fredag och det innebär jobb hela helgen (som vanligt men ska se till att mysa och njuta av denna helg ändå). Blir mer packning och flyttning i helgen också! Men måste vara försiktig pga mina fötter... Nu har svullnaden gått ner och jag är bara lite svullen.
 
Om exakt en månad så jobbar inte jag på läääänge läääänge! För då har mammans ledigt skall bli så otroligt skönt! Kommer dock sakna jobbet och mina underbara kollegor!

Aeromadrass

Hittade nyss ett inlägg på Jollyrooms blogg om våran madrass till spjälsängen..!

"Aerosleep teknologin

Flera olika studier som handlar om barns säkerhet när de sover avslöjar två motstridiga faktum:
Madrassen ska släppa igenom luft för att minska risken för kvävning eller överhettning.

Samtidigt utgör madrasser en grogrund för bakterier och det är därför bra att använda ett madrassöverdrag. Fast då förlorar madrassen förmågan att släppa igenom luft.

AeroSleep har därför utvecklat ett nytt koncept: ett skyddsöverdrag för madrassen som för samman alla de goda egenskaperna. Skyddet släpper igenom luft och fukt och minskar risken för kvävning eller överhettning. Det absorberar fukt som avdunstar snabbt. Det bildar en barriär mot bakterier och allergener i madrassen. AeroSleep revolutionerar säkerhet och hälsa för spädbarn genom att erbjuda en lösning på problemet ovan."


Pack dag

Jag har tvättat barnkläderna och packat ner allt från min bokhylla förutom tavlorna och papper från skolan/bilder som jag måste sätta mig och rensa vet inte om jag vill spara skol grejerna eller inte, tänker såhär; det är kul att ha kvar och kolla igenom när man blir äldre och sedan samtidigt; det kommer ligga i källaren och ta massa plats. Hmm vad skall jag göra? Just nu lutar de nog åt att slänga allt kommer jag ångra mig? Känner mig som en "samlare"! Jag har tagit paus från packandet för idag och fortsätter imorgon.

Spjälsängen

Spjälsängen är bäddad ska bara beställa airlakan till den med! Rosa och mysig är sängen med massa nallar i, nu så länge tills vi köpt ngn hylla/byrå till prinsessans rum som vi kan ha de på...

Så otroligt trött

Jag var super trött efter mina 5jobb pass och med allt jobb i lägenheten. (Fötterna är fortfarande svullna men inte lika mycket) så blir att sitta på golvet för de mesta och packa! Har sovit hela dagen ända sedan Andreas släppte av mig hemma imorse (halv 7)! Så nu måste jag kliva upp! Tur att det inte är något roligt väder, perfekt pack dag!

Snart klart!!!

Vart mycket jobb nu och även i lägenheten, skall bli skönt att vara ledig imorgon så att jag kan vila mina fötter. De gör så sjukt ont och de är super svullna man ser inte ens mina vrister längre! (Jag gör inte mkt i lägenheten jag håller typ när han sågar osv bara, så jobbar inte ihjäl mig men det gör sjukt ont i fötterna)! Han satte nyss sista "tjock golv listen" i köket så sitter i soffan och lyssnar när han sjunger och även om det inte låter så jätte bra så är det något jag skulle kunna lyssna på varje dag hela dagarna! Min fina älskling är så himla underbar! Bara smyg listerna kvar sedan blir det inflyttning av grejer in i lägenheten (imorgon?!)

Svullna fötter!

Mina fötter vart lika stora som två ballonger idag efter jobbet så blev ett kallt fotbad för att svullnaden skulle gå ner lite men det hjälpte inte. Så nu skall jag gå och lägga mig och hoppas på att det blir bättre imorgon och att jag kanske kan sitta lite mer på jobbet! Imorgon skall jag till lägenheten med Andreas där väntar en överraskning till mig sa han, SPÄNNANDE! Jag har verkligen inte en aning om vad det kan vara. Men har jag jätte ont i fötterna imorgon med så får jag besöka lägenheten en annan dag (Onsdag/Torsdag) då jag är ledig på torsdag.. Vi skall flytta över våra kläder i veckan eller nästa vecka så då blir det inflyttning för oss.

Jobbar, jobbar och jobbar!

Det känns som om jag aldrig är ledig jag bara jobbar, jobbar och jobbar! Idag hade jag till och med sten koll på vilka jag checkat in och vart de bodde och vi ar 236 rum på hotellet, inte illa tkr jag..! I slutet av augusti så har jag lite färre jobb dagar vill inte jobba ihjäl mig så att jag föder för tidigt! För tro mig det tar på krafterna att jobba som hotell receptionist trots att det låter så enkelt och man tror att det ända vi gör är att lämna ut nycklar (vi gör SÅÅ MYCKET mer)! Var en "stammis" som bodde med sin familj på hotellet idag och han sa "snart är det dags va?!" Så nickade han mot min mage. Jag titta på min mage och sedan på han och så sa jag "ja, en och en halv månad kvar är det". Då fick jag till svar "ja jag tänkte väll att det var något sådant för känns som om det var jätte länge sedan jag la märke till det" jag log mot han och sa "ja tänker man tillbaka så är det rätt så lång tid men det har gått så otroligt fort!" (Denna gästen är en topfloor (Scandic hotel) dock så bor inte han hos oss med alla sina nätter, så hos oss på Backadal är han inte en "stammis" fast han bor ofta men inte så ofta så att man kommer ihåg hans namn när man ser han komma innanför dörrarna). Så det var kul att han påpekade det faktiskt, för först kopplade jag inte vad han menade när han sa det, så tänkte "är jag så stor?" Dags för mig att sova skall jobba 7-15 imorgon, god natt!

Nu har den kommit!

Madrassen till spjälsängen kom i fredags så att jag kunde hämta ut den. Men eftersom jag har jobbat så har jag inte orkat hämta ut den och sedan kom jag på att jag kommer aldrig att orka bära hem den. Den är inte tung men den biten det är från affären till mig är en bit och den lär bli tung om man bär hem den hela den vägen. Så min snälla pappa hämtade ut madrassen åt mig idag och vilken tur att han hämta den och inte jag, för den låg i en jätte låda! Tack Mia och Alex för madrassen!

Frukost

Idag fick jag äta frukost ensam, brukar äta med familjen men av någon anledning så väckte de inte mig idag?! Lika bra att vänja sig att äta frukost själv då Andreas jobbar dagtid...

Vecka 34!

Det är massa rörelser i magen nu och man känner av det JÄTTE mycket när man sätter handen på magen. Dock så är hon väldigt snäll och sparkar inte så att jag får ont eller att det kommer som en chock, det är "behagliga" rörelser. (Om man kan kalla de det)? På måndag eller någon gång i veckan får jag reda på datum och tid för vår fotografering. Nu är det inte långt kvar tills vi håller vår prinsessa i famnen (46 dagar kar)! Vi har massa saker som skall fixas innan och nu börjar det bli ont med tid och jag börjar känna mig rätt stressad måste jag erkänna. Men Andreas är lugn och han försöker att göra mig lugn med min älskling! Jag har bestämt att vi skall iaf börja packa förlossnings väskan nu i veckan och börja skriva förlossningsbrevet med. Blir möte med Trygg Hansa med ang barnförsäkring i veckan om jag inte bokar om det då jag och Andreas har rätt mycket jobb denna veckan får se hur de blir!...

God natt!

Konstigt vad golv lister gör mycket! Det är så himla fint hemma nu och det kommer att bli så otroligt mysigt nu till vintern tror jag. Vi har jobbat hela dagen i lägenheten. Dock så var vi på Bygg Max och köpte mer golvlister, fler handtag till 2st dörrar som står i källaren, skruvar och spikar! Blev att vi körde förbi MC på vägen hem från Bygg Max, jag drack bara en milkshake då jag inte alls kände för MC. Nu är det bara lister i hallen som skall fixas. (Det fixar Andreas och hans pappa kanske imorgon eller på söndag). Andreas har massa träningar nu i helgen "träningsläger fast på hemmaplan". Det har vart en lång dag och nu skall jag sova!

Hemma hos oss

Är i lägenheten med Andreas och hans pappa och fixar golvlisterna i bebis rummet! Det tar längre tid än vad man tror! Vårt sovrum är helt klart vi ska bara fylla det med våra saker. Jag väntar på att madrassen till spjälsängen skall komma (tagit ovanligt lång tid för att få hem den, Jollyroom brukar väl vara rätt snabba med sina leveranser?) Det blev en Airmadrass (sägs att det inte är farligt om hon skulle ligga på mage, dock så kommer hon ändå inte få de av mig så kommer va elak och vända på henne om det skulle behövas. Vill inte chansa) ne men nu skall jag se om jag kan göra någon måtta. (Andreas mamma har lagt i massa nallar i spjälsängen).

Sjuk

Usch vad jag mår dåligt! Blir sängen för min del hela dagen/kvällen idag och även imorgon. Så får jag hoppas att jag kan jobba i helgen. Blir massa vila, te, halstabletter och någon panodil får de nog slinka ner med pga febern.