Har världens bästa pojkvän!!!

Wiiiie han kommer! Moeid asså, jag fick sms nu precis där det stod "kommer älskling". Gulligt va?.. det regnar ganska mycket också! Har världens bästa pojkvän!!! <3
Ninas
Puss på honom!!!

xoxo Nina

xx

Viste ni att jag är blondin egentligen?! hahah usch usch usch!! Här är bild innan jag blev brunett och så som jag har det nu!
Nina Nina
Innan                                                         Nu
               

xoxo Nina

Kommer han?

Pluggade inte när jag kom hem för var hur trött som helst för att mina lärare som snacka först 1 timma och 40 minuter, gjorde mig så trött. Halv sov lite där i slutet! Sedan den andra lektionen så gjorde jag bara som hon sa och gud vad trött jag är, två lektioner i rad som är 1 timma och 40 minuter... fick ont i rumpan av att sitta så länge. ajaj! Sitter nu på golvet och hoppas på att Moeid ska komma, han sa kanske till mig så får se...
Nina

xoxo Nina


kolla in håret!!

NinaNina
Lika fin i håret som jag? Hahaha! Ne men usch sätt ut såhära hela dagen gud vad hemskt reagerade inte först nyss! Min älsklings Gumma smsade mig nyss också glömde henne helt usch usch vad taskigt av mig! Gav henne ett långt, långt sms över vad som hänt i helgen hehe!

xoxo Nina


Fixat i mitt rum!

Saknat mig?!
Middagen var otroligt god igår, grymt god faktiskt! Idag har jag städat i mitt rum; dammat hyllan, damsugit, skurat golven och bytt säng kläder! Så Ska bli skönt att sova i nya rena säng kläder! Hittade Moeids örhänge bakom gardinen också på golvet, tur att jag inte damsög upp det.
kycklingfilé med klyftpotatis

Igår kväll hade Paulina, Vikkan, jag och Jennifer (PVNJ) "Girls-Night", vi hade köpt chips, godis och dricka vi kollade film "systrar i jeans 2" den heter inte så men nästan typ.. Igentligen skulle det ju bara jag och Paulina med det va mysigt att alla vi va tlsm en kväll riktigt mysigt faktiskt!
Myspys

Imorgon börjar skolan också och jag har inte gjort samhälls uppgiften så den får jag ta och börja med imorgon direk efter skolan! Så jag inte kommer efter. Sedan måste jag göra dom som jag låg efter med innan sommarlovet!

xoxo Nina

Mat!!

Ska strax äta middag potatis klyftor och kyklingfilé med någon sås mumsigt! Igår åt jag tacos haha! Idag ska jag och Paulina ha "myskväll" Ska kolla film "systrar i jeans 2" eller vad den nu heter och äta chips. Snacka om att jag kommer rulla fram snart. Men ska faktiskt dämpa ner på det försöka i alla fall och sedan när jag dämpat ner på sötsakerna så kanske kanske jag kan sluta med det och byta till grönsaker och dip eller något får se hur det går...

xoxo Nina

Moeid skulle överraska mig

Samtal Nina och Moeid...
-Sov hos mig idag då? -N
-varför? -M
-för jag saknar dig, kom.. -N
och så höll det på så ett tag.
-jag hör av mig om en timma om jag sover hos dig. -M

...det går en timma och jag smsar honom!
Ska du skova hos mig ? - N
-Nej.-M
- varför-N
-orka-M
men... okej.-N

Får sms av Jennifer
-Jag såg moeid i stan med 2 tvär fina tjejer, han höll en runt axeln!:(:(:( -J
-va när -N
-nyss typ 5min sedan han håller på med henne-J
-va! -N

Jag smsade honom...
va med dom tjejerna då taskigt! vilka är dom -N
tyst stör inte -M
va? är det slut-N
ringer honom
e det slut -N
(i bakrunden aaah hahaha tjejer*) vänta klick -M

Jag börjar gråta... och så kommer jennifer och Annastacia och Moeid in haha! Blev värsta ledsen och allt men sedan blev jag glad när jag såg honom komma med Jennifer och efter att jag fick höra allting haha!

Men han sov hos mig i alla fall han skulle överraska mig men mötte Jennifer och Annastacia på bussen eller vart det var. Vi bus ringde folk klockan halv 3 på natten och massa haha! Vi kunde inte somna kommer inte ens ihåg hur vi somnade inte han heller haha!

xoxo Nina


Rihanna - Liar Proof



xoxo Nina

Tävling hos Millah igen!

Nu har Millah kört igång en tävling i samarbete med Gobbit
halband
Vorre så himla kul om jag vann, gillade halsbanden grymt mycket! Jag vill vinna för att det skulle passa mig helt perfekt och vore sjukt fint med mitt och Moeids namn på! Hoppas hoppas, håller tummarna! <3

Gobbit.se
länken finns här: http://millahoman.blogg.se/category/tavlingar.html
(kopiera den och klistra in på nytt fönster)

Tävlingen avslutas 9 September
Lycka till! :)

BILDBOMD = Min grej!

BILD BOMB!! -Tänkte börja med något nytt som ingen annan gör, att varje vecka ladda upp massa bilder detta är veckans BILD BOMD!

plugg
Har redan grymt mycket plugg fattar inte hur jag ska orka allt.

MacDonald´s
Jag och Vikkan blev lite hungriga igår så vi delade på ett frölundamål (inte bra, inte bra)!

Stan
På väg hem från skolan igår, idag regnade det så mycket och orkade inte ta kort!

joy
Joysan hon sitter så himla gulligt!

Nina
Detta blev dagens outfit! Ska inte fortsätta att sätta ut outfit blev bara idag, hade så tråkigt imorse men kanske någon annan dag. (OBS "strumporna" har jag bara innomhus!)

regn
Jag fick inte ngn bra bild ute så tog en på fönstret med massa regn på. Men det ser mindre ut än vad det var!

xoxo Nina

Regnar grymt mycket ute!

Det verkligen spö regnar ute. Jag är hemma från skolan nu i alla fall, ska strax gå och äta någonting är jätte hungrig. Tyvärr så kan jag inte föra över bilder på Sebbes dator men lägger nog upp någon bild när jag sitter vid mammas dator. Fixade om mina naglar igår blev super bra. Just det angående skolan det känns som om jag inte har haft något lov alls. Dem verkligen bombar med läxor redan! Vi har till och med fått massa dead line till redovisning och massa. Nu känner jag verkligen hur skol trött jag är, men ska inte ge upp ännu! Faktiskt sista året nu ju!

xoxo Nina

Uppdatering från skolan!

Blivit riktigt dålig på att uppdatera. Men ska verkligen försöka bättra mig. Sitter på Information och layout B just nu så tänkte skriva ett snabbt. Nu när jag ändå sitter här och inte gör något speciellt. Igår va jag i stan med tjejerna en stund sedan vart jag bara hemma fram tills 9 på kvällen då gick jag upp till torget och kollade på bio. Utebio dem borde ha det oftare, fast med bättre film. Skriver igen när jag kommit hem från skolan!

xoxo Nina

Skolan asså shit

Glömde nästan helt bort att jag fick läxa i Hotell och Konferens tills imorgon men det är bara att läsa två sidor och komma ihåg vad det stod, så det fixar jag lätt. Orkar inte göra Samhälls uppgiften idag så gör den nog imorgon eller på Måndag när jag slutar som tidigast, den ska ju trots allt lämnas in senast Onsdag nästa vecka.

Hmm jag låg i min säng och tänkte på lite saker och sedan vips så slocknade ögonen och jag har sovit bort hela dagen! Men det är väll inte så konstigt, det är ju bara för att jag inte är så vann att gå upp tidigt och sedan vara aktiv flera timmar, (tänka bort lektinerna). Hehe (A*)

xoxo Nina

läxa!!

Kom hem från skolan för ett litet tag sedan. Haft tre lektioner idag, svenska, hotell-konferens och samhäll. Fick en uppgift i samhäll. Så tänkte sätta mig och göra den strax på Sebbes dator eller om jag väntar på att pappa kommer hem och gör på hans dator och skriver ut med en gång, har en vecka på mig i alla fall. Jag gick och fixade mitt schema idag också så nu slutar jag inte 10 på måndagar längre utan klockan 12. Fast det är klart det är tidigt det också.
skolan

xoxo Nina


yves rocher

present
(Detta fick jag av yves rocher och så köpte jag det rosa/lila  paraplyet där ifrån).

igår typ

Nu är första och andra dagen i skolan avklarad det är massa med nervösa ettor överallt! imorgon börjar jag enligt schemat. Fått ett ganska bra schema. Träffade ju Carro efter skolan sedan träffade jag Vikkan, Jennifer och Paulina snabbt för att köpa plåster. 
gröt med äpple, juce och melonchai & vanilj latte

Dom följde mig till Moeid. Därefter åkte dem till Järntorget. Jag och Moeid hade ingenting att göra så vi åkte och va med dem. Vi gick till Mia och satt där värsta länge tills hon slutade jobba. När vi kom hem följde vi med Mia hem och gick ut med hundarna. Hon passar hennes systers hund som är en dalmatin, grymt söt aldrig sätt en på nära håll.
v, j, och pv, j och pj, v och j (n)

När vi hade varit ute med hundarna så fixade jag Vikkans naglar, la bara små hjärtan på dem så efter det följde jag Vikkan till bussen. Snart ska Moeid komma hem till mig. Mötte Vikkan förrut på busshållplatsen så hon hängde med mig hem och åt sedan somnade vi i min säng.
janneDennis

Till skolan..

Ne men nu ska jag ta på mig skorna och gå till skolan. Så får jag hoppas att Carro hör av sig oj nu gjorde hon det. Hehe blir att jag träffar henne efter jag slutat. Nu är Paulin aoch Sebbe hemma från skolan. Ne men får la gå så inte mamma flippar!

xoxo Nina

Ska strax till skolan

Nu börjar skolan strax, jag måste ju åka innan eftersom det ligger vid Skandinavium. Hoppas att jag inte behöver stanna länge. Smsade Carro och frågade om hon skulle med och fika efter skolan men hon svara inte, så får se vad som händer idag.

xoxo Nina


Skola imorgon!

Ska strax gå och lägga mig har ju skola imorgon. Ska bara kolla klart filmen som går på tv nu och äta någonting.  Får nog fixa min frukost ikväll för orkar nog inte fixa den på morgonen men får se hur det blir med det. Lite nervö inför imorgon faktiskt har inte snackat med någon från min klass ännu. Men det kommer nog gå bra. bjuder på en låt med Medina nu. Gillar dem sjukt mycket hehe massa kärlek till dem!

xoxo Nina

Gå med och tävla hos Millah

Ni har nu chansen att vinna ett ekologiskt läppglans - NVEY ECO. Hos http://millahoman.blogg.se

Vad är NVEY ECO?

NVEY ECO är ett certifierat ekologiskt make-up märke av världsklass som kommer från Australien.

Kosmetika från NVEY ECO används och uppskattas av professionella make-up artister över hela världen, och har blivit en stor succé även hos vanliga medvetna kunder som uppskattar de fräscha färgerna och den höga kvaliteten.

Våra NVEY ECO produkter är helt giftfria och garanterat helt utan skadliga ingredienser som till exempel syntetiska eller petrokemiska tillsatser, oljor, konserveringsmedel, talk, parabener, propylenglykol. Allt smink från NVEY ECO är givetvis GMO-fritt och utan djurförsök.

NVEY ECO`s produkter är kontrollerade och certifierade av Australiens regering (AQIS) och Organic Food Chain (OFC).

Make-up från NVEY ECO är vårdande och skyddande för din hud, de naturliga växtextrakten och kraftfulla antioxidanterna gör din hy friskare, starkare och naturligt vacker.


 

Välj mellan 5 olika nyanser.
Jag personligen tyckte mest om denna färgen...


läppglans

Färg:
Amour Rose
Värde 250:-

Hoppas verkligen jag vinner denna tävlingen vore ganska kul! Hehe*
Va med och tävla, tävlingen slutar 15 September lycka till!

xoxo Nina


Klar med tvätten

Nu har jag hängt upp tvätten och satt på en ny maskin är jag inte så duktig!? Är ensam hemma blev värsta chockad av att ingen va hemma! Inte ens Joy är hemma, (hon är med mamma i skogen).
tvätten

Jennifer och Paulina hämtar ut min present från yves rocher kanske ska ta och köpa ett paraply där i från också ett rosa, har typ ett mörk grönt redan men rosa e ju så mycket finare! Får se om de är fint haha!
Yves rocher

xoxo Nina


Ska hänga upp tvätten för min syster

Ligger i Paulinas rum och har grymt tråkigt just nu. Ska strax gå och hänga upp tvätten åt henne. Gulligt va? Hon åkte till stan med Jennifer dem ska åka och kolla på Paulinas skola också, Angereds gymnasiumet. Ska kolla om pappa har någon bra film jag kan sätta på. Hitta ett blåmärke på min arm nu också undra hur det kom dit?...
datorn

xoxo Nina

Dance Bailalo by Kat Deluna



xoxo Nina

Leggins sönder :(

Åt frukost för ett tag sedan, idag blev det fil med banan i, apelsin juce, honungs melon och kiwi. Massa gott, blev jätte mätt efter jag ätit upp filen bara! Imorgon börjar skolan konstigt att jag ser fram emot det, jag brukar inte göra det.

Idag ska jag bara vara hemma tror jag och inte göra någonting, skulle åka och byta mina leggins men så blev det inte! Gör det imorgon. Ska byta dom för att när jag kom hem till min käraste pojkvän igår och satte mig i sängen så såg jag ett hål i dom (pinsamt) och det kan knappast vara jag som gjort det. Jag har ju licksom aldrig användt dom innan. Jobbigt att dem var sönder/gick?
fil med banan i, melon, kiwi, juce

xoxo Nina

Sista dagen att sova ut på mitt lov!

natti

Detta blir sista natten jag får sova ut på mitt sommarlov sedan börjar skolan. Fast börjar dock inte först klockan 1, men ändå massa som ska göras och sånt innan ju... Klockan har bara runnit iväg nu så ska ta och stänga av datorn och sova. Natti natt sötnosar!

xoxo Nina


Det är mina egna!!

Kollade nyss på bilderna jag la in idag från min tele och min nagel ser så fejk ut men det är den inte!! Funderar på att göra topparna platta eller hur man ska säga...
äkta

xoxo Nina

Var hos min älskade älskling idag!

Jag har verkligen blivit dålig på att uppdatera, ska försöka bli bättre på det! Får se hur det går nu när skolan börjar, vill ju inte direkt blogga från skolan känns kanske lite överdrivet?!
fil med banan
(Min frukost idag)

Åkte hem till Moeid idag, men lekte med hans syster för det mesta, oså hjälpte jag hans mamma att baka, men hon gjorde allting jag typ bara sa haha!
latte
Köpte en latte och tuggumi på vägen till honom.
Älsklingen
Moeid sover (nästan) men lät honom inte.

När jag åkte hem så var det något nattlopp eller va det var! Jag blev helt galen, jag fick gå från kapellplatsen till heden i pumps och ensam! I Heden hämta mamma och pappa mig! Tack gode gud..
Heden hållplatser
(Väntade på mamma och pappa här sedan fick jag gå ända bort till Lisebergs hotellet)

Var på NRJ igår med min syrra vi skulle träffa Jennifer och Kevin men vet inte vad som hände med det men men. Oj glömde helt att klockan var över 12 så vi säger att allt är skrivet igår (lördag) haha.

xoxo Nina


Pappa långben..

Usch vad trött jag är! Vaknade för typ en trekvart sedan. Värsta mardrömmen hade jag,  jag drömde att Meid lämnade mig. Men vaknade första gången av att dem borra i den jävl* marken utanför oss, dem ska fixa fjärrvärme. Klockan 8 på morgonen fram tills 9 höll dem på, helt sjukt, använder folk inte sin hjärna längre eller?! Blev så förbannad! Och igår kväll hitta jag värsta feta pappa långbenen i mitt rum uppe i taket. Så fick panik och tog mitt täcke och kudde och sprang till mamma men hon bara "jag är ledsen janina jag kan inte ta den, jag har fobi! Du får sova på soffan inatt då!" Taskigt eller vad haha! Men jag hade tur att pappa vaknade sedan och tog den så att jag kunde sova i mitt rum. (Var för rädd att ta kort på den hehe). men ungefär såhär såg det ut! Typ exakt likadant. Skuggan gjorde att jag trodde att det var två haha!
pappa långben

xoxo Nina

Hemma!

Sitter och kollar på någon sjuk film på 5an den är snart slut men i alla fall. Jag har varit hemma hela dagen idag haft super tråkigt! Längtar tills skolan börjar så att jag kan gå ut den haha! Nej men det ska nog bli ganska skönt att komma tillbaka till skolan nu känns lite så. Nu är filmen slut hehe!
Present
Fick den av Jennifer gulligt va?! Smycke till mobilen!

Paulina
Paulina som äter nudlar eller ska!

hos moster
Sedan gick vi hem till moster och satt där och snackade. Förutom att jag varit där så har jag bara varit hemma! Roligt liv va? usch måste verkligen orka mera! Jag har blivit så lat nu förtiden.

xoxo Nina

Mamma på diet

Åt nyss middag, mamma går på någon diet där hon räknar kalorier. Helt sjukt mycket vad hon får äta mycket tycker jag! Hon kanske ska halvera allting då kanske det går fortare att gå ner lite! Vi får la se hur länge hon klarar att hålla detta och om det hjälper att räkna kalorier. Haha.

xoxo Nina

Korten! Hahaha fina! ;)

Haha fick kort av Vikkan och Paulina idag med posten.
vykorten
Mamma som håller i korten medans jag tar kort på dem haha! Så fina blev dem! På baksidan står det typ; -"Hej hej, här är det varmt hoppas ni har det bra/ Paulina". Det var till Sebbe och mamma. På det andra står det; -"hej hej I know you love me <3 xoxo Vikkan". Det var till mig, pappa fick inte något men kanske inte fick plats att skriva eller något. Haha så sjuka är dem!

xoxo Nina


Torsdag!

Vacknade av att Joy kom in i mitt rum och tryckte in sitt ansikt in i mitt mysigt va?.. Sedan gick hon bara. Idag till frukost åt jag bara yougurt jag orkade inte stå och fixa massa. Snackade jätte länge med Moeid i tele igår typ 1 ½ timma eller någonting. Kollade på Prison Break efter att vi lagt på, jag har missat typ 2 avsnitt eller någonting. Men hängde med i alla fall. Hmm vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag kanske bara gå hemma. Börja tträna kanske? Får se om jag orkar börja med det haha!
väder
Så här fint väder är det idag, men det blåser ganska mycket!

frukost
Min frukost idag.

Joy
Joysan som lysnar när mamma snackar med henne, haha blev så rolig bild!

xoxo Nina


Två i rad ;)

Jag har helt glömt lägga ut min fina frukost jag åt i morse! Massa gott var det haha! Två inlägg i rad, desperat? yes i´m. Haha. Ska verkligen försöka få tag på Victoria idag annars så smsar jag henne imorgon om det! VILL HA MIN DESIGN NU!!!!! :(
Min frukostDATORN

xoxo Nina

Klarar inte bada länge!

Nu har jag tagit ett varmt bad på bara några minuter jag kunde inte ligga där bara haha. Fick ett block av mamma idag nu till skolstarten. Gulligt va! Sedan fixade jag en bild på mina naglar oxxå!
block block
Ett block med olika delar iså jag har ordning på allting!


naglarna
Naglarna jag fixat. Fina vah ? ;O

Telefon
Min nya baby, den ser inte rosa ut på bilden för att data skärmen lyser på den.

xoxo Nina

Fixat min tele!

Så nu har jag fixat massa saker med min nya tele. Ska snart föra in bilder från min gamla och från Paulinas tele. Ååh vad skönt att ha en ny tele. Borde köpa en ny tele oftare haha! Snackar med Vikkan i tele nu massa hemliga saker, mums haha!
Här är bilderna .. BILD BOMB
Vikkan och jag
Vikkan och jag för något tag sedan..

jag
jag tog från kort med Vikkans mobil haha ett tag sedan!

Jennifer och jag
Jag och Jennifer solar i kokos olja. !!! mums :)

mina läppar
Mina läppar

jag och jennifer
Jennifer rider på min rygg när vi åkte hem från kulturkalaset, trodde jag skulle ramla och dö haha!

korv med bröd
Jennifers korv med jätte mycket ketchup!

Liseberg
Liseberg!

xoxo Nina

Ny tele

Åkte in till Backaplan direkt efter jag duschat, med syrran och köpte en ny mobil. Köpte likadan som min syster har, en Sony Eriksson W595 en rosa en! Den är och laddar nu. jag glömde min tele också men jag orkade inte gå och hämta den. Så hade 5 sms från Moeid bara. Trodde jag skulle ha massa från Vikkan också haha! jag tänkte köpa en annan men ångrade mig.
S.Ericsson w959
Min nya baby haha! :P

xoxo Nina

Sover med syrran!

Ska ta och lägga mig nu i min syrras säng och sova, vill inte sova ensam drömmer bara massa mardrömmar som jag gjort 3 dagar i rad nu så hon ska skydda mig haha!.. Eftersom Moeid dissa mig totalt så är det inte han som jag sover med inatt! :(

god natt

xoxo Nina

Vår 11 månaders dag

Äntligen är mamma klar med datorn!!! väntat hur länge som helst. Åkte med Vikkan till stan idag eftersom Moeid va så seg på att träffa mig, han va med Liridon först. I alla fall köpte en kofta, ansikts cream, linne, örhängen, leggins och en hemlig liten sak! Oså klackade jag om mina skor, det tog bara 10 minuter bra va!! Btw den hår inpackningen jag köpte är grymt bra! Men träffade Moeid efter att jag och Vikkan åt glass. Först väntade vi på hennes buss tills den kom sedan åkte vi hem till mig och gjorde typ ingenting! Vår 11 månaders dag och vi va knappt med varann huvudsaken är i alla fall att jag fick träffa han right?

Ansiktsmask
Ansiktsmasken jag gjorde i Söndags i think?

midje kjolen
Kjolen jag köpte färomdagen som jag inte fick med på bild!

Sakerna
Sakerna från idag haha ser ut som en ända röra men orkade inte lägga upp bild för bild på allt för det tar sån tid att lägga upp här på bloggen!
 
xoxo Nina

Åkte och träffa Moeid!

Tyvärr blir det ingen bra bild på mina naglar men får fixa en med den vanliga kameran sedan. Åkte till Backaplan och träffade Moeid, vi hämtade ut hans linser och gick in till Intersport och sedan Stadium. Sedan åkte vi in till stan, vi gick till hemköp och han köpte gifflar och yougurt haha. Sedan efter han ätit så gick vi till Åhlens och MQ och kollade på kläder. Sedan träffa vi ngn av hans kompisar och va med dem en stund sedan efter att vi gick satt vi och kolla när två stycken spelade musik inne i stan. Sedan gick vi till Donken. Efter ca 40 min så åkte vi hem... När jag kom hem åt jag middag (spagetti och köttfärs sås).

xoxo Nina

Har tråkigt

Fixat mina naglar nu och städat lite i mitt rum för det var helt stökigt. Ska träffa Moeid senare, efter att han ätit får se vad vi hittar på. Hmm.. Imon är det 11 månader för oss i alla fall. Mamma, Pappa och min bror är och handlar. Sedan när dem kommer hem ska dem laga mat.

xoxo Nina

Skola om en vecka!

Så nu har jag gjort ansiktsmask. Känns rent och fräscht i ansiktet nu... Blir nog bara TV ikväll... Snart börjar skolan en vecka kvar. Orkar verkligen inte gå, vad ska jag ha på mig ens.. Aja nu ska mamma till jobbet och hon tar med sig datorn. Natti natt!

xoxo Nina

Privileged

Kollade nyss på Privileged det är så grymt bra, älskar den serien. Nu kom Paulina (Djävulen?) hem med min kjol men orkar inte lägga in bild ni får se en annan dag. Kanske ska fixa mina naglar idag får se om jag orkar hehe! Ska i alla fall göra ansikts mask snart.


xoxo Nina

Kollar tv och äter godis

Åkte till stan med Paulina, Vikkan och Sebbe snabbt för att köpa massa saker. Köpte dagskräm för ansiktet (blir brunare av den också), Ny rakhyvel, inpackning till mitt hår, nagel lack 3set med Depend, blommor till naglarna också och en vit midje kjol. Men kjolen har Paulina så kunnde inte ta något kort på den. Äter massa godis vilket jag inte borde men skiter i får sluta med godis när skolan börjar eller när jag börjar träna kanske hehe. Oså kollar jag Tv..
saker

Godis
mums godis.. lite udda vad jag brukar äta bara..

MacDonald´s
Åt igår kväll... :$

Kulturkalaset
Vi tog korten på kulturkalaser usch

xoxo Nina

Myss ensam!

Mmmh mitt hår luktar otroligt gott, ny tvättat! Jag har grymt tråkigt just nu har ingenting att göra jag har tänt massa ljus och allting, värsta ensamt är det sitter enssam i mitt rum. Ska fixa lite med bilderna nu som ligger på datorn så jag har alla på ett ställe.

ljusen Ljus


xoxo Nina

Historian

Kom hem från Moeid för typ två timmar sedan ungefär och lite till hehe. Det var jätte mysigt att träffa honom. Vi gjorde inte så himla mycket faktiskt, spelade kort och massa sånt. Jag förlora hela tiden usch hatar kort men men det börjar bli ganska kul. Åt nyss MacDonald´s jag borde inte ha gjort det men va verkligen grymt sugen på det.

Men i alla fall här kommer historian som ni ba måste höra! Fast den är nog inte så kul om man inte va med men i alla fall. Paulina kom och sa till mamma att det stod ngn på vår parkering, vi börja undra vem det kunde vara men tiden gick och gick och strax skulle min pappa komma hem och han hade blivit galen om det stod ngn på hans parkering, så vi ringde ägaren. Ungefär såhära lät det:
-Mamma; Ja hej mitt namn är Gisela K***** och eran bil står på vår parkering.
-Ägaren; På eran parkering? Vart då?
-Mamma; På Akkas gata i backa.
-Ägaren; Nej men den ska stå i Udevalla!
-Mamma; Nej men den står här på min parkering i Backa.
-Ägaren; Hur vet du va det är min bil då?
-Mamma; Men det har jag naturligtvis kollat upp.
Och så berättar hon regestrerings numret på bilen och det visade sig vara hans!
-Ägaren; Men då ska jag kolla med min fru.
-Mamma; Ja tack så hemskt mycket, min man kommer snart hem så den måste flyttas. Hejdå.
Ägaren; Hejdå.
Efter någon minut kommer en tant elle äldre kvinna och flyttar på bilen. Och går hem till X efter att hon flyttat på bilen och sedan ringer X hem till oss för att X fattade att det va vi som bad henne flytta på bilen. Men det samtalet drar jag inte upp. Men hon äldre kvinnan var i alla fall otrogen mot sin man!!! För hennes man asså ägaren ringde mamma och sa sedan asså du är ju sjuk min fru är i Udevalla och hon åker där ifrån nu! Jag vill att du skickar bild på bilen. Hahahaha kanske inte så kul men aja! Ljuga för sin man på det sättet asså är hon dum eller...

xoxo Nina


Ska hem till Moeid!

Jag hann aldrig berätta den igår förlåt jag kom hem försent... Nu hinner jag inte ska fixa mig och åka hem till Moeid men ikväll kanske jag kan. Hehe men nu ska jag fixa klart mig så han inte ska vänta så länge!

xoxo Nina

Värsta rolig histora!

Jag har fortfarande inte kommit iväg, men snart kommer jag iväg. Paulina och Jennifer är på bussen. Jag smsade Vikkan och frågade om hon skulle med men hon har inte svarat mig betyder det nej? Det har hänt världens sak haha! Berättar ikväll vad som hänt. Bahahhahahaha!!!

Nina

xoxo Nina

Fixa mig nu!

God morgon åt nyss frukost. Ska fixa mig så jag kan åka in till stan med Paulina och Jennifer. Men jag tänker inte stanna länge. Märkt av att det börjar bli ganska kallt i luften? Det har jag usch.. Hmm får se vad jag hittar på sedan när jag kommer hem från stan. Just det boken jag läser nu heter Livtid och Liza Marklund har skrivit den. Hon vann littraturpriset 2008 tror jag det var, det var mamma som rekomenderade boken för mig. Låter som en tönt ne men ska inte snacka mera om böker på ett tag nu i alla fall. Ska gå och platta håret nu för har sovit med en bulle på huvudet så det är lockigt nu.
plattång

xoxo Nina

God natt sötnosar

natti natt

xoxo Nina

Hoppas jag får tag på henne nu ikväll

Åååh* jag verkligen längtar tills min blogg blir helt klar... Är ganska trött nu så ska strax gå och lägga mig och läsa i boken och sedan sova. Men är uppe en stund till och kollar om jag får tag på Victoria. Om jag ens lyckas hålla ögonen öppna. Tror att mamma kommer hem när som helst också hon nattvandrar ju på Kulturkalaset. Jag är fortfarande hur ledsen som helst för vad dom hände min tumme! Paulina sitter och sminkar sig för typ 3e gången idag fattar inte att hon orkar, hon typ testar olika stilar eller hur man ska säga?!

xoxo Nina

Jeremih


Mysss

Sådär nu har jag handlat och satt mig i Paulinas rum. Blev fanta i Cola glas (ta inte illa upp). Haha! Blir mys framför TVn med syrran ikväll.I think ? Börjat läsa en ny bok "livs tid" kommer inte ihåg vem som skrev den får kolla det sedan är för lat för att gå och kolla!
fanta

xoxo Nina

Till affären

Ska till affären nu och köpa detta nu! Ska bara duscha snabbt..
dricka och chips
xoxo Nina

Bröt min tumnagel!

Bröt min nagel på tummen nu usch vad ont och obehagligt det känns + att det ser jätte fult ut! Hoppas den växer ut snabbt annars får jag fila ner alla och sätta toppar på fingrarna. Det blev aldrig att vi åkte till stan jag orkade inte det. Men imon blir det nog att jag hänger med Paulina och Jennifer om det är fint väder. Får vara vaken sent idag och se om jag får tag på Victoria (hon som fixar blogg designer och sånt). Beställt en fulländad design hoppas verkligen på att jag får den snart.

xoxo Nina

Vikkan ska till sin mamma!

Hann/orkade inte uppdatera någonting igår. Åkte hem till Moeid i alla fall. Oså var jag med honom hela dagen. När jag åkte hem så mötte jag alex på bussen. Sedan i stan så mötte jag Vikkan, Paulina och Jennifer. Tog med mig dem hem haha nej men vi skulle hem och så sov Vikkan hos mig. Vi kollade på "never back down" Sedan på prison break men då somnade jag haha! Vikkan och jag har ätit frukost och så har vi kollat lite på tv. Nu är vi hemma hos Vikkan (hos hennes pappa). Efter att jag kommit hem ska jag fixa mig och följa med Paulina till stan.

xoxo Nina


Det är inte alla som kan sola efter 10 på kvällen!

Ska strax gå och sola på jobbet! Mamma jobbar idag. Sedan när jag kommer hem ska jag läsa ut boken blev ju inte igår eftersom jag sov hemma hos Vikkan har 8 kapitel kvar. Men det går fort. Sedan imorgon kanske jag börjar läsa på en ny bok. Skriver från Sebbes dator han ska gå och lägga sig nu strax, så fort jag har skrivit klart. Men ska nog ta på mig nu så jag kan gå  och sola. Undra om det kommer något kuligt på TV ikväll/inatt.
solarium

xoxo Nina

Tillbaka till Backa

God morgon eller god middag? Vacknade sent idag pga att Vikkan och jag somnade inte fören klockan var 4 på morgonen typ. Vi har ätit frukost och ska strax åka hem till Backa igen, Ska duscha med en gång när jag kommer hem känner mig hur äcklig som helst. Bussen kommer strax typ vi missade en precis när vi kollade när den skulle komma, och den går inte ofta härifrån!! :O haha!
frukost

Åt med yougurt och sedan smakade jag lite på kladdkakan. Jätte god men inte så pigg på det till frukost haha!

xoxo Nina

Sover hos Vikkan idag!

Åkte hem till Vikkan för att sova hos henne, åkte i en jätte stor mjukis tröja som jag tagit av min pappa och legins hehe men det var rätt så sent och det ös regnade och massa ute så spela roll typ. Vi har gjort ansikts mask på varann och på Vikkans syrra med. Efter att vi har tvättat av oss masken så satte jag och vikkan på en film "en riddares historia" den är fortfarande på för vi snackade med Moeid eller jag gjorde det. Och nu är det slut med allt bråk mellan oss för orkar inte med det mera. Vill inte fölora det som betyder mest av allting för mig.

ansiktsmask 


Haha vi gjorde masken med en tandorste haha!!


jag med masken

Jag ser helt förstörd ut haha!

Vikkan med masken

Vikkan med masken haha gullis...

Vikkan

Vikkan och hennes pyjamas

jag

jag sover? haha nej då ;)

Ne men nu ska jag gå och lägga mig vid Vikkan igen hehe, natti natt sov sött! :)

xoxo Nina


Skola snart

skolan

Snart börjar skolan ... Usch usch men sista året det känns skönt!

godis

mums allt gott ligger typ under elle låg :O

xoxo Nina

Riktigt läskig middag

middag
Mamma försökte förgifta hela familjen idag haha nej men hon och hennes GI mat! Detta var verkligen vidrigt. Ser äckligt ut också.
naglarna
Fixade mina naglar som jag sa att jag skulle och jag gjorde rosa tippar med ett silver hjärta på kanten man ser inte så myckt av den men lite och man kollar någa.
min lunch
toast till lunch blv det idag.

Just det Vikkan lärde mig lägga ut video inlägg förut idag hehe.. Tack gumman!

xoxo Nina

Sean kingston


Ont, ont! "/

Åh gud vad jag har ont i hela kroppen, asså verkligen ont! Sedan har jag börjat med en ny grej dricker allting med sugrör haha! jag har strax läst ut boken "baby sug" så tror att jag läst ut den ikväll! Ska börja läsa någon annan efter den. Känns så avslappnande att läsa. Har aldrig gillat att läsa riktigt men börjar komma in i det nu jag tröttnade alltid när jag läste någonting men nu läser jag hela tiden känns det som. Funderar på att fixa om mina naglar idag får se om jag får ork till det. Kanske testar någonting nytt denna gången.
sugröret
xoxo Nina

Baby sug, haha nej inte ännu ;)

Jag orkar inte med allt krångel längre. I alla fall åkte till Askim igår och träffade Moeid vi badade sedan åkte vi hem till honom. Efter det så åkte vi hem till mig. Så han sov hos mig. när han åkte hem så gick jag och la mig och läste "Baby sug" fråga inte ens varför jag läser den det bara blev så. Den är faktiskt ganska bra men jag har absolut inget baby sug ännu haha! Läste halva boken igår så blir nog att jag läser andra halvan idag kanske. Sedan sov jag bara igår senare på kvällen var jag med Jennifer och Paulina, Annastasia (vt inte hur de stavas) kom hem till oss också. Ska nog ta och äta något nu snart har inte ätit frukost ännu. Men först ska jag kolla runt lite till. Såg Vikkans blogg design nyss typ den är grymt fin. Det är samma tjej som ska göra min som gjort hennes. Jag tipsa Vikkan om henne bra va? hehe.
sängen

xoxo Nina

ÄNTLIGEN

Åhhh nu har jag äntligen fått tag på victoria (som fixar designer och sånt). Jag har beställt en av henne så får se när den blir klart tror att den blir grymt fin för hon gör jätte fina designer och allting! Klockan är ganska mycket nu ska försöka sova nu trots att Moeid bara strunta i mig och gick och la sig?:O Aja natti natt!

xoxo Nina

Kan inte sova

Kan inte somna, det kanske är för att jag tänker för mycket på allting som hänt. Åkte med mamma och Mia och handlade efter att vi ätit middag i alla fall. Sedan har jag bara gått hemma och dragit när vi kom hem igen.  Jag har inte träffat Moeid sen måndags det känns verkligen jobbigt att vara ifrån honom. Hoppas på att träffa honom imorgon men får se hur det blir har i alla fall sagt till Vikkan och Paulina att jag kanske ska träffa honom. Ska kolla om jag hittar något annat kul att göra tills jag blir tröttare.
Utsikt från Lisebergstornet
xoxo Nina

Badat i lilleby idag

Hej hej vi har varit och badat familjen och mosters familj + Kevin och Mia. Jätte mysigt och skönt! Vi badade i Lilleby massa som man kände igen var där. brände mig lite på axlarna men det är inget jämnfört med vad mamma har bränt sig haha! Ne men det är faktiskt synd om henne. Vi va nyss och handlade grönsaker och godis. Vi ska äta tacos Mia ska komma sedan. Igår kväll hjälpte vi Mia och Alex med deras nys köksbord och stolar haha! Grynt kul var det. Sedan drog Jennifer hem mig på någon planka med hjul som mamma tagit av några :S Seedan drog jag Jennifer och mamma ba nu kommer dem som jag tog den av och så släpte jag ba snöret och jennifer bara satt där haha! Låter inte så kul men det var det.
Vikkan var på hennes farmors begravning idag också har smsat henne lite och hört hur de e. Få höra mera om det någon annan dag i think.

xoxo Nina

Liseberg idag också!

Nina

Ska strax åka in till Liseberg med Vikkan och Paulina ska typ bara ut emd Joy och vänta på att Vikkan och Paulina blir klara! Blir inga bilder från idag för vi har inte med oss någon kamera vi orkar inte ha med oss ngn väska (ingen vill bära). Efter vi varit på Liseberg kan jag äntligen ta av mig dem fula banden! jag menar jätte ful lila och orange passar inte alls ihop! Vad tänker man med?!  Haha ne men nu ska Joy få en liten promenad.

xoxo Nina

Paddan, middag, Liseberg och Film!

Hej hej kom hem sent igår kväll så orkade inte uppdatera någonting! Men i alla fall det var jag, mamma, pappa, Sebbe, Paulina, Vikkan, moster och Jennifer som åkte iväg på turist dagen haha! Först när vi kom fram in till stan så köpte vi massa dricka och batteri till kameran. Sedan gick vi till Paddan och vi fick stå i kö ganska länge men det gick ganska fort ändå hehe. Jag var fotograf, tog massa bilder på allting typ.
Göteborgspasset Paddan gudie till Paddan

Efter att vi hade åkt Paddan gick vi upp till Avenyn nästan. Men på vägen dit så gick vi till stånden som ligger vid kanten av gångvägen. Där köpte jag och Paulina ett armband var, och Jennifer och moster köpte fotlänk. Sedan bestämde vi oss för att gå och äta någonstans, det blev vid vasaplatsen typ fast längre ner i think? I alla fall jag och Vikkan delade på en Hawaii pizza, efter som jag inte äter så jätte mycket så hade jag inte så mycket att välja på. Blev  jätte mätt. Beställde in en cola till den. Riktigt mysigt var det! 
min cola Hawaii

Efter att vi ätit tog vi spårvagn 13 till korsvägen och så gick vi in på liseberg och där köpte jag och Paulina 2 dagarsband och mamma tt band för dagen. Vi hann inte åka så jätte mycket för vi kom in runt 5 ungefär men vi va där tills det stängde hehe! Pappa betalade banden och sedan åkte han och Sebbe hem. Jennifer och moster ville inte åka ngt förutom flumride så dem köpte bara sån biljett för just den! Först så åkte vi colorado, seden åkte vi lisebergsbanan och på vägen dit så va en av Moeids kompis där han ba "hej Janina" tyvärr hörde jag inte det så sa inget tillbacka, det var min mamma som sa efter vi gick förbi honom så såg de efter att det var han. Efter att vi åkte lisebergsbanan åkte vi flumride tyvärr fick man bara vara 5 i en båt, mamma och moster åkte i en och jag, Paulina, Vikkan och Jennifer i en haha! Mamma köpte korten också på den. 
Efter åkte jag och Paulina någon konstig sak bredvid flumride, medans mamma och dem köpte dricka. Sedan spelade vi på lite olika saker. Jag vann ingenting som vanligt. Men mamma gjorde, moster och Jennifer också haha! Sedan åkte jag och Vikkan svingen tror den hete så ? eller någonting jätte hemsk e den! Sedan åkte vi lisebergstonet och köpte mat på burgerking innan det stängde.
Jennifer, Paulina, jag och Vikkan mamma och moster

liseberg liseberg

När vi kom hem så la jag, Vikkan och mamma oss och kolla på Baksmällen trodde den skulle vara bättre! Sedan Efter den satte jag och Vikkan på Eagly eye, smnade på den efter typ en timma! Detta blev ett hemskt långt inlägg usch!

xoxo Nina

Turister i Göteborg ;)

Sådär nu har jag ätit klart! Det blev inte att vi skulle åka och bada! Vi ska åka paddan och gå på unerverseum istället det blir moster, Jennifer, Kevin, Vikkan, och vår familj så klart. Vi ska vara turister i vår egna stad myigt mysigt! Jag hade frågat Moeid om han ville träffa mig men fick bara som svar vad ska vi göra, så det blir inte att jag träffar honom idag! Han jobbar just nu så han kan inte åka med för ska strax åka iväg dem ska bara äta sin frukost och så ska vi fixa oss. Han får hänga med en annan gång om han skulle vilja det. Ne men nu ska jag gå in i duschen.
universeum  Paddan


xoxo Nina

God morgon!

Godmorgon! Vaknade för en stund sedan har tömt diskmaskinen och fixade frukost nyss så sitter och äter, har fotat den som vanligt! Em moster ringde nyss och frågade om vi skulle åka och bada. Vet inte om det blir så, tror inte det men kan ju hoppas. Ska äta klart nu!
två smörgåsar, två ägg och te
xoxo Nina

Stor städat köket

Fick värsta flippet förrut och började städa jätte noga i köket. Typ skura skåpen och golvet och allting! Så nu är det fräscht där inne. Paulina gjorde nuss en fikbens fläta på mig grymt fin faktiskt!! Nu har jag jobbat färdigt ska vara ledig några dagar nu. Tror jag börjar bli sjuk nu också typ ont i halsen.
glass
Innan jag började städa tog jag en glass mmmmh (;
disk trasa och svampmopp
Städa städa, vad duktig jag är!

xoxo Nina

In till stan senare

En jobb dag kvar, kanske hehe?.. Alla bara ska du inte vara ledig snart, så får se hur det blir. Ska strax fixa mig för ska in till stan och träffa Moeid. Undra vad han vill göra där i detta vädret. Paulina får ta och sminka  mig för jag orkar inte göra det hehe! Nu har Pappa också skaffat farmville på facebook helt sjukt är det liver sina liv efter ett jävla spel. Nu tjatar dem på mig att jag ska gå med i det, aldrig aldrig!

xoxo Nina


Strax in i duschen

Jobbet

Usch vad trött jag är! Ska jobba imorgon och på Tisdag klockan halv 6. Det blir ju bara tidigare för varje vecka ju! Men ganska skönt blir det sedan när löne hecken kommer. Jag ska sluta tacka ja till jobb tider efter den 15e Augusti så får allt stå ut några veckor till. Ska la strax gå in i duschen så det inte blir för sent att duscha sedan för orkar inte gå upp klockan 4 för att duscha på morgonen. BTW Paulina ska också jobba imorgon, hon börjar samtidigt som mig.

xoxo Nina


Vill ha design till min blogg nu.

kycklingbiffar och ris
Middagen från i Fredags dock inte min tallrik utan mammas! Visst ser det grymt gott ut?! Det var det verkligen. GI-mat höhö.

cupcakes
Paulinas Cupcakes med pärlsocker haha grymt goda blev dem. Men platta haha!

passionsfrukt och honungsmelon
Mellanmål typ.. Jag bara älskar passionsfrukt! Mmmmmh mums mums!

kvällsmat
Jag och Moeid åt mitt i natten haha! Eller klockan var jätte sent i alla fall haha!


Åhh jag längtar tills jag har fått iordning på min blogg. Med designen och allting! Hon som jag ville skulle göra min design är jätte svår att få kontakt med. Jag har skrivit på hennes blogg, msn och till och med skickat ett e-post meddelande! Betyder det att hon inte kan fixa den kanske? Får se om jag hittar någon annan som kan hjälpa mig då.

xoxo Nina

Det är bara jobb och jobb hela tiden!

jag

Usch och fy jag har inget liv!!! Känns som om att jag bara jobbar hela, hela tiden men när pengarna kommer så blir de ett stort leénde på läpparna! Jag ska jobba för Henke imorgon, visst gulligt av mig! Börjar halv 6 på morgonen! Så får lägga mig tidigt idag också, och hoppa upp ur sängen med en gång på imorgon. Kanske ska ta och kolla om de finns fler tider denna veckan som jag kan jobba, orkar jag de?!
Hmm, skulle träffat Carro idag men hon är så bakis så d blev inte så, blir en annan dag i stället hehe! Länge sedan jag kollade hennes blogg så får ta och göra det nu med en gång thi. Tjingeling!

xoxo Nina

Tsatziki

Vikkan Paulina och Sebbe

Bilden säger allt*?! Hahahah! Leker med webcamen tills Tsatziki ska börja. Vi har sett den första nu ska vi kolla den andra. Wiiie!


xoxo Nina

Film

Ligger i soffan med Vikkan och Paulina och kollar på Stomp the yard med Chris Brown och Neyo. Den är nog strax slut. Paulina står upp och ska dansa likadant som dem på tv hahaha! Stakars Moeid som måste jobba. :(

xoxo Nina

Tvättstugan :(

Igår efter jobbet så sov jag i några timmar, sedan kom Moeid. Han sov över hos mig jätte mysigt va det. Skulle tröttat Carro men orkade inte fixa mig och sånt. Va helt död. Idag är jag ledig från jobbet men ska jobba imon.. Sedan får jag se om jag jobbar något mera. Ska följa med mamma ner till tvätt stugan nu.

xoxo Nina