Älskar dig


Min mamma är en ängel! Tusen kramar och pussar till dig världens bästaste mamma!

/Janina

Sneak peek!

Åh vad trött och sliten jag är, ska jobba sent idag så börjar halv 3. Vill bara gå ut skolan just nu så jag inte behöver tänka på alla läxor och uppgifter jag har kvar. Ska börja fixa mig strax men först ska jag sitta vid datorn en stund vilket jag inte alls gör ofta. Mammas dator har fortfarande inte kommit.

Moeid sov hos mig i helgen, jag fick även gå och hämta Vikkan från Dianas fest. Lite dåligt av hennes kompisar att inte erbjuda sig att följa med henne hem när hon ville hem. Aja så bra vän som jag är gick jag upp och tog på mig kläder och allt och gick och mötte henne.

Jag har även köpt min bal klänning nu, bilder på allting kommer när mammas dator kommer. Vill inte avslöja för mycket, det ska bli en liten överrasking. Jag är faktiskt super nöjd med allting.

Min mamma har betalat min studentklänning, balklänning, mössa, flaket, min böter (min första någonsin btw), och hon betalar min resa till Turkiet nu och all mat så det har gått på några flera tusen nu. jag får självklart betala tillbaka henne för känns fel annars. Så när jag fått min första lön i sommar går det mesta till mamma. Vill betala nästan allt själv om jag kan.

 
ι Balen ι Smakprov på klänningarna haha! ι Studenten ι

/Janina


Trodde inte

Bestämt mig nu vilken klänning jag ska ha hittade en med Vikkan när vi åkte till stan, hon fråga om det var okej om hon också fick köpa den iaf hennes inte kom som hon beställde, och jag bara ja de får du väll dagen efter gick hon och kööpte den :( Och hennes konfermation är innan min student! Det suger jag trodde hon skulle vänta några dagar iaf och se iaf den kom eller kolla vad som hänt med hennes klänning. Blev helt knäckt när jag läste smset för trodde aldrig hon skulle köpa den :(

ska lägga mig bredvid mamma nu fryser jätte mycket! BTW har varit duktig och skickat in en svenska upp gift idag! Började lite på den igår och gjorde klart den idag!

/Janina


Hemma från bby

Hej hej kom nyss hem från min älskling. Jag somnade en liten stund idag hos Moeid i hans säng.. Vi fixade i tredgården eller ja han gjorde det jag stod bredvid och kollade på och lekte med hans iphone. Haha han va jätte duktigt!

Nu ska jag gå och lägga mig ska upp tidigt imorgon!

/Janina

Studentklänning - hjälp mig?!

Det gick bra hos tandläkaren med Paulina hon höll mig i handen och allting, men sedan när vi gick därifrån så sa hon "jag bara klämde i handen bara för att låtsas att jag fick ont." Whats up whit that? Jag var värsta snäll som följde med henne för att hon var rädd och massa.

Jaja, nu ska jag leta efter studentklänning någon som vet någon fin? Jag ska vara traditionell och ha en vit klänning så om någon hittar en fin tipsa gärna!.. Sedan efter jag har letat en stund så ska jag planera lite mer inför min student, vill ha allting klart så att jag kan slappna av den dagen.

/Janina

Till tandläkaren

Hmm va händer idag? Borde åkt till skolan men hinner inte så jag får helt enkelt ta lite ledigt wen dag från min praktik för att jag ska hinna att åka till skolan. Blir att hjag följer med min syrra til tandläkaren snäll jag är va

/Janina

Ännu en Tisdag avklarad

Nu har jag kommit hem från teckenspråket som slutade lite tidigare idag eller mycket?.. Ska strax lägga mig och kolla på TV kommer ju massa pogram jag följer idag! "Bantar ju nu" och det går verkligen inte bra. Äter bara kolhydrater på jobbet typ och åt en glass med extra choklad, som Moeid fixa åt mig på MC.

Längtar tills mamma får tillbaka sin dator, behöver lägga in mer bilder hoppas hoppas att den kommer snart!!!

/Janina

Jag kan se IP adressen

Asså det är en tjej som skriver komentarer till mig som ändrar namn hela tiden och det kan jag se på IP adressen så innan ni kommenterar tänk er för! Ni behöver inte låtsas att vara andra.

//Janina


Janina & Moeid goes Fotomodell?

Jag skulle ju bli bättre på att blogga dvs att jag åtminstonde uppdaterar ett inlägg om dagen. Men nu är det ju så att Mammas dator är på inlagnaning och Sebbes funkar inte heller vet inte vad som hänt med den. Pappas dator får jag så sällan låna han skyller på att han får virus av min blogg! Vilket han inte får för då borde ju dem andra datorerna med fått det ju. Men men nu när han inte är hemma så passar jag på.

Jag börjar halv 3 idag vilket innebär att jag sluta sent (halv 11 ikväll) och jag tror inte att det kommer vara så mycket så vi kommer nog mest gå igenom tusen tusen måsaker. När vi gör det så kommer jag bara ihåg en tredejdel av varje sak typ. Thiih.

Åt frukost alldeles nyss det blev vanilj youghurt med honung i. Super gott (nu vet jag dock inte om jag stavade helt rätt men ni förstår vad jag menar hoppas jag? - Jag är inte så jätte duktig på stavning och jag orkar inte kolla av det i Word innan.)

Åkte hem till Moeid igår och där fick jag träffa hans systers bästa kompis "Ann-Louse" (svavning?) Iaf Arina har pratat jätte mycket om henne så nu har jag ett ansikte på dem. Moeid lämnade mig ensam med dom, och jag trodde att han aldrig skulle komma tillbaka för det tog jätte lång tid när han diskade. Jag var tvungen att leka massa konstiga hoppsaker. Men kännde igen en sak som dom "lekte" den där ramsan; Anna, Bella, Mossa Sälla.. osv. Thi..

Sedan tog jag och Moeid omenad i det jätte fina vädret vi har fått (det var 13+ ute) Tog massa kort på varandra med hans Iphone haha!

Ne men nu ska jag väll ta på mig lite kläder och sminka mig så att jag slipper göra det i sista sekunden.

//Janina =)

Film eller något nu

Moeid åkte runt halv 4 idag och vi åt ingen frukost. Han gick ut till sina kompsar igår kväll också och kom tillbaka runt 12 lite över. Sedan somna vi jätte sent för att vi kolla på TV till halv 3 tror jag att den var. Ska lägga mig och kolla på någon film nu eller om det går någonting på tv.


KRAM

Med Moeid

Så nu är jag äntligen ledig tills på Tisdag. Lärt mig kassan helt utantill nu. Jag kan ta betalt med alla kuponger och VIPar och sätta upp på rum och på alla andra sätt! Men nu när jag är ledig ska jag inte prata mera jobb. Jag solade en stund idag efter jobbet så är bruun nu. Ska sola med jämna mellan rum nu så att det håller i sig tills jag tar studenten.

Moeid kommer idag och han ska sova hos mig. ÄNTLIGN! Saknat honom så mycket, vi ses ju inte lika mycket som innan längre pga jobbet.

Men nu ska jag kolla på någn film sålänge medans jag väntar på Moeid och så ska jag städa upp lite i mitt rum och fixa mig innan han kommer.

Kramis Janina

Janina


Åååh vad jag vill ha mitt gamla hår tillbaka, fast ändå inte det känns fräschare och så nu men det var mycket finare när det var längre tycker jag. Man kunde göra mera med håret idag.

Kramisar Janina

Jobb, jobb, jobb

usch usch vad dammig min blogg är nu haha! (För er som inte fattade; så menar jag att jag inte har skrivit på ett bra tag! Jag trodde att jag skulle få mer tid till det nu när jag praktiserade men det fick jag inte eller jag är bara allmänt lat utav mig. Jag har jobbat T, T, T, S, S hittills. Och T=Tidig 7:00-15:00 S=Sent 14:30-22:30. Så kommer vara helt slut imorgon. Ska jobba T (Tidigt) imorgon. Men sedan är jag ledig på Måndag, ska bli skönt. Den tiden tillbringar jag med min Älskling Moeid (Ja vi är fortfarande tlsm hehe). Får ta mig tid att träffa Vikkan snart också hon börjar bli galen på att jag jobbar hela tiden.

Ne men nu ska jag inte tråka ut er med massa jobb. Jag ska försöka damma av min blogg nu lite oftare så vi hörs snart igen!

Kramisar Janina