Ca 1 timme kvar

Nu är det ca en timme kvar tills vi är framme, har sååå sjukt ont i mina ben/fötter och rygg! Sitter jätte obekvämt! Har sovit lite grann nu på planet men inte mycket alls! Hur ska jag orka festa när vi kommer fram?!

Skönt med Wi Fi på planet iaf!


Arlanda flygplats

Sitter på Arlanda flygplats just nu med Alex, Alex (Dj), Ida & Michaela. Helt galet vad trött jag är!! Alla ligger helt utspridda över bänkarna. Utan Michaela som sitter och passar sin telefon som laddar och jag kan inte med att lägga ut mig sådär haha! Ska strax köpa massa tuggummi också! Är ett måste! Har 300 svenska som jag måste bli av med! Köpa med godis kanske?! Hmm


Träna, träna, träna!

Nu skall jag till gymmet , har varit på gymmet varje dag denna veckan och tränat 1,5 timme! Det är GRYMT för att vara mig!


Vår första "date"..

Igår var en bra dag!

Först gymmade jag i 1,5 timme sedan åt jag lunch med Paulina. Efter det så åkte jag till läskiga hammarkullen för att träffa Micha en sista gång innan jag åker. Älskar hennes färg som hon målat sina väggar med, typ coca cola röd sjuuuukt snyggt var det! I alla fall vi satt och kollade på bilder och pratade en hel del. Sedan åkte jag till till stan för att köpa Alex hårvax "d: if" och när jag hade gjort det så blev jag så sugen på att köpa något till mig själv. Så blev två linnen och ett par shorts (till Cypern). Mer orkade jag inte köpa själv haha!

Vid 6 tiden hämtade Andreas upp mig, vi skulle äta inne i stan. Han hade bokat bord på Trankido eller hur det stavas. Ett mysigt ställe med annorlunda inredning. Sedan åkte vi till Coop han köpte godis (jag äter ju inte det) sedan åkte vi hem till honom och såg på Remember The Titans. Sjukt bra/mysig dag vart det!


Mot stan !!

Sitter på golvet i Paulinas rum och får mitt hår fixat! Hoppas att jag och Alex får dela rum med en tjej som kan fixa mitt hår ibland haha!

I alla fall nu på lördag åker jag helt galet är det! Så ska åka in till stan köpa kläder och nödvändiga saker jag behöver att ha med mig. Vi skall även hämta Paulinas bal klänning.


YOU RUINED EVERYTHING!..


DAGEN/DAGARNA DU SVEK/LJÖG FÖR MIG HAR SATT DJUPA SPÅR I MITT HJÄRTA, DAGEN DU BESTÄMDE DIG FÖR  ATT SÅRA MIG ÄR DITT LIVS MISSTAG. ATT DU FANN EN ANNAN KROSSAR MITT HJÄRTA MER ÄN ATT DU LÄMNADE MIG. FÖRSÖKER ATT LEVA VIDARE LÅTSAS SOM ATT DU & JAG ALDRIG FUNNITS MEN VARJE KVÄLL DÅ
JAG ÄR ENSAM I MÖRKRET KOMMER MINNENA TILLBAKA...

DÅ DET VAR DU & JAG MOT VÄRLDEN
(trodde jag.)!

ATT FOLK HAR VETAT VAD DU HAR GJORT MOT MIG MEN INTE SAGT NÅGOT TILL MIG ÄR SÅ GRYMT ELAKT!
(jag kan inte förstå att folk kan hållit tyst om det!!)
JAG SATSADE HELHJÄRTAT PÅ OSS, PÅ DIG OCH MIG! Det fanns inte ens i min vildaste tanke att du gått bakom min rygg eller att du skulle lämna mig. Vi skulle ju vara tillsammans för all framtid. "du var ju jag".
 SVIKARE!</3

Du sa att det var för all framtid och att det var äkta!.. Du fick mig att tro på något som inte fanns.
JAG SKULLE GÅTT I DÖDEN FÖR DIG..!</3

NU SKALL JAG GLÖMMA "OSS".


Väckarklocka för att träna!

God morgon! Uppe med tuppen idag ne men ställde klockan på halv 9! Bara för att jag skall till gymet det är faktiskt plus poäng! Så nu har jag precis ätit frukost 3 tunna knäckebröd, juice och te. Detta skall jag stå på hela dagen, kan ju inte äta maten på jobbet. Men får se om det blir en sallad på jobbet kanske?!
Nu skall jag packa tränings väskan ta på mig kläder och gå ner till gymet!

Frukost time!

Jag och min syster sitter och äter frukost så kollar hon ut genom fönstret och ser ett gäng penstionärer. Då brister hon ut: "Dom va här igår med, skall de på bingo eller?!" 
Typ som om man inte får vara någonstans två gånger. Sedan när alla hoppat in i bilen och den åkt en bit så sedan stannat så slänger hon ut: "Va gör dom vrf åker dom inte" Så va tvungen att säga något tillbaka på det ju så sa "Ja alla satt inte fast, dom måste ju ta tid på sig att sätta fast bilbältet!" då tillägger hon "Ja och kissepause" hahaha ne usch vad trött jag är känner jag nu. Somnade klockan 5 imorse!

köper en ny telefon!

Det var inte kul att åka iväg utan telefon kan jag ju säga! Blev en kvart sen för att träffa Micha jobbigaste vart väll att jag glömde ta på mig en klocka på armen så jag hade koll på tiden. Men hon var kvar i alla fall och vi fikade på Espresso House. Sedan när vi skulle gå till bussen så möte jag Johan han bara log mot mig sån tönt! Men bra att veta nu skall jag verkligen inte hälsa på han mera!

Alex kommer inte med telefonen idag han skrev nyss på FB att han kommer med den imorgon men nu känner jag att det spelar nog ingen roll. Köper nog en ny imorgon i stället orkar inte vela med det mera. Min smarta kusin får hjälpa mig med allt imorgon. Hon blev ju också bestulen på telefonen samma kväll och hon gick med och klöpte en telefon idag. Smartast att göra så!

Andreas hörde av sig med så denna dagen slutar bra trots att jag inte fick telefonen ikväll. HIHI


Alex lämnar en telefon till mig imorgon!

Fortfarande ingen telefon, imorgon skall Alex lämna en till mig men det kommer ju inte alls att vara samma sak.. kommer att ha ett kontant kort!! Hmmm?!..

Imorogn blir det fika med Micha blir nog den sista fikan vi tar innan jag åker.. för nu är det inte långt kvar.. Dagarna bara rinner iväg. Denna veckan jobbar jag tors-sön det kommer att bli en lång och tuff vecka! Lite ångest har jag när jag tänker på det! Inte kul att jobba när det är över fullt på hotellet och man bara matar in folk hela tiden.. aja får se hur det går!

Min telefon är stulen

Gårdagen började inte så bra hade världens baksmälla spydde hela morgonen och har ingen telefon den blev stulen, helt jävla sjukt!! Minns inte allt från fredags så mår lite dålig för det.. jag brukar inte dricka så mycket usch aldrig mer..!!

Så här blev mobilen stulen:
Jag satt på hållplatsen och skulle spy men det ville inte komma upp.. så satt med huvudet nere ifall att.. sedan hade tydligen Jennifer gått för att köpa en korv, och Paulina satt längst ut på bänken sedan kom de några killar som satte sig vid mig och då sa Paulina till dom att dom skulle gå. och när de gick så tog de min tele från knät. RIKTIGT SURT! FML

Iaf gårdagen slutade toppen Andreas kom vid 11 och så sov han över han gick för ca 1 timme sedan nu.
Jennifer och Paulina va ju med mig innan han kom så när han kom så låg Paulina och Jennifer över hela sängen haha så Andreas och jag fick sitta på golvet. men det blev super mysigt iaf! massa ljus tända och film med killen jag gillar och med de bästa tjejerna! kunde inte bli bättre.


2 veckor kvar

Legat hemma i 2 dagar nu så ikväll skall jag ut och träffa Adis blir en promenad här i Backa! Sedan hem och sova blir läggdags tidigt för skall upp 5 imorgon och jobba! Snälla jag har bytt mitt pass nu på Fredag med En kollega. Min lediga kväll och alla planer fick jag ställa in. Hennes kille fyller år.

Snart åker jag! Det ska bli så sjukt skönt!!! TVÅ HELA VECKOR KVAR SEDAN ÅKER JAG OCH LÄMNAR ALLT HÄR!


19 dagar!

Nu är mardröms helgen slut! Fick någons mail adress och blev kallad Janine. HAHA!! i alla fall nu slipper jag bli äcklad av att gå till jobbet. 19 dagar kvar och sedan åker Alex och jag fy fan va kul vi ska ha!!! Nu känns de till och med i magen när jag tänker på det!!

Ligger i sängen och kollar på Narnia Joy har vart här och ätit upp min pizza. Klarar inte ens en halv Pizza längre tur att man har en hund!


GALET PÅ JOBBET!

Tror ni man fick jobba ifred igår?!.. Nej, nej det fick man inte! Dom har suttit i lobbyn och glott på mig och Musse som om vi är ett par djur i en bur! Såå sjukt pinsamt att dom står och raggar när man jobbar och så säger de övriga gästerna något om det så man vet ju inte va man ska säga.

Usch vilken dag!! Kan bara tänka mig hur jobbigt Carolainne & Frida har nu på morgonen med att checka ut alla.
Fick en lapp igår utav en av killarna igår där det står "jag älskar dig, du har vackra ögon."
BAHAHAHA va säger man då liksom? Jag dog!.. Fyyyy vilken helg! Min kollega bara skrattade åt mig hela kvällen han hade jätte kul.


Glad påsk!!

Hoppas att alla får en fin påsk i detta underbara väder, och att ni fått påsk ägg av påsk haren! Det har jag- två gånger till och med . En gång på jobbet och idag när jag kom hem låg ett ägg under kudden haha!
(Älskar er, mamma & pappa)! <3


Ragga inte på ngn som jobbar!!

Torsdags kvällen va grym!! Trots att det blev en tidig hem gång så hade jag jätte trevligt och kul! Åkte hem med Andreas till mig så blev en hel del mys innan vi somnade.
Sedan igår efter jobbet hämtade han mig och så åkte vi hem till han, han är ensam hemma nu under påsk, så han hade tänt massa ljus i hela huset vart jätte mysigt! Vi låg och kollade på gladiator sedan somna vi och idag när vi vakna myste vi några timmar. Sedan gick jag hem, ska strax till jobbet usch va jag inte vill jobba vi har massa äckligt folk på hotellet nu som står och raggar/ropar på mig. Tur att jag inte jobbar själv! Vrf drabbas jag alltid av detta?! Hmm!!!


Utgång med fina tjejer!

Då är det 23 dagar kvar tills jag åker!!!
Andreas hämtade upp mig igår och så åkte vi till Coop och köpte godis, snus och Cola... Jag ville inte ha något eftersom jag hård bantar nu och för att Paulina får 50kr för varje miss! Iaf sedan åkte vi hem till Andreas och kolla 3avsnitt av sons of anarchy sedan blev det en film men under den filmen myste vi nästan hela filmen. Galet va fin kille han är.

Idag blir det för krök hemma hos kära My, vi ska även grilla kommer bli massa mys. Utgång med Jennifer, Amelia, My, Jessica, Anastacia och Paulina. Träffar nog på Andreas och hans vänner med som vanligt...
Dags att gå till systemet snart då.


24dagar kvar, det är sjukt!!!

24 dagar kvar snart dags att packa resväskan! Jag kommer att bli en grym bartender asså..!
Sitter nu och blir fixad i håret av Paulina, sedan ska jag och Andreas åka till Coop och handla sedan blir det mys framför någon film hemma hos honom.


Hemmafru

Har tvättat och städat hela dagen idag riktigt duktig känner jag mig. Har umgåtts en hel del med Paulina idag med hon har fixat mitt hår, twice!
Nu är det 25 dagar kvar tills jag och Alex åker till Aiya Napa, ska bli så grymt roligt! Jag har blivit en helt ny person det är galet va jag ändrats mycket nu när jag tänker efter. Kommer bli grymt kul att träffa så mycket nytt folk från andra städer/länder.


Mitt ex och hans tjej.

Godmorgon!
Detta är 5e natten jag drömmer om mitt ex och hans "nya" tjej och vaknar helt förstörd. Vad är det som händer?! Visst klart att jag älskar han fortfarande jag kan ju inte bara sluta för det han gjort men vill inte ha tillbaka han speciellt inte nu när han vart med denna tjejen han är med nu! Hmm nu får drömmarna sluta pallar inte vakna krossad varje dag!
Paulina lagade middag igår kyckling fil'e med potatis klyftor , beasås och vitlöks sås RIKTIGT gott!
Nu ska jag tvätta tatueringen smörja den och äta frukost som Paulina gjort till mig!


Fin dag!

Träffade aldrig Andreas igår så jag satt och pratade med en arbets kollega till 12!
Idag har jag vart hemma hos Michas mamma i Majorna en timme ungefär. Lyssna på när Micha berätta saker som hänt sedan sist! Sedan mötte jag upp Paulina vid Brunnsparken och så gick vi till hennes jobb för att hämta schema inför sommaren.
Har nyss vart med Andreas och vi har kollat på tv (en interjuv om Zlatan), Efter det så har vi pratat en massa och han visa mig massa "troll trick" med en kortlek, helt sjukt va det!! Riktigt kul!! Sedan har vi bara legat och myst i sängen fram till nu! Han åkte precis jätte synd att han skulle jobba imorgon! Men han sover nog hos mig imorgon, vi får se hur det blir med det... Ska ta reda på vad han och jag är för ngt också hmm... Hur lägger man upp en sådan fråga snyggt liksom?!


Sitter på jobbet..

Det är så segt att jobba Söndagar! Jag har inget att göra har städat, plockat undan och fyllt på allt. Nu väntar jag in klockan och mina kära gäster tills de ska komma. Längtar tills jag slutar då jag skall träffa Andreas! Vi tar nog bara en kort promenad eftersom klockan är så sent när jag slutar och han ska upp tidigt till jobbet. Får hoppas på att det inte börjar regna bara! För då blir det ju inget kul att vara ute.


Börjar jobba tidigare idag?!

Blir jobb tidigare idag till halv 11 ikväll strax där efter så ska jag träffa Andreas som kommer hem från Danmark idag! Ska bli kul och höra hur han haft det.

Har duschat, målat naglarna bruna och satt på en tvättmaskin ska strax börja göra i ordning mig och börja städa! Pust! Sedan går jag till jobbet med en gång när jag är klar!