Surprise!!!

Jag har tänkt berätta det jag skall avslöja nu ett bra tag, nu känner jag att det är mer säkert att berätta vad som hänt. Hemskt ledsen om jag missat berätta detta för nära och kära som får reda på det från bloggen eller av någon som läst bloggen. Men jag tror jag har berättat detta till alla som jag känner att det är viktigt att de får veta från mig personligen.

Jag och Andreas skall få en liten bebis till slutet av September!
Jag är nu i gravid månad 4, vecka 15 (14+3), trimester 1, 178 dagar kvar och det har gått 36,4% långt.
Det syns på magen rätt mycket nu (tycker jag i alla fall) känner mig som en flodhäst redan och jag har långt kvar! Jag har inte mått så jätte bra heller men det börjar bli bättre!


GLAD PÅSK!!!

...


Ny bil!

Pappa var och hämtade vår nya bil igår, han är så stolt över den! Hade han kunnat hade han nog sovit i den. Skönt att han är nöjd med den iaf!


....

Har jobbat på Backadal några dagar nu det har gått bra. Och renoveringen på hotellet skall vara klart snart med. Har blivit fruktansvärt förkyld min näsa innehåller 1l snor och snyter jag mig kommer det mer känns det som, det tar aldrig slut! Skall jobba 13-21 idag.

Somnade tidigt igår ca halv 7 men vakna några gånger fram till 12. Andreas är i Lysekil med alla grabbarna nu under påsk helgen. Blir massa mys hemma men skall på middag imorgon kväll hoppas jag orkar vara vaken bara!


Så det går till?..

...


Trött!!!

Va hos käk kirurgen idag för att kolla hur det har läkt i min mun. (Hade ju ett plast H som höll ett sår öppet för att det inte skulle växa igen och komma massa var. Riktigt äckligt men det hjälpte!)
Det visade sig att det var på väg att bli bra. Så nu ska vi vänta till hösten för att ta nya bilder och se om de är ännu bättre eller hur det set ut! OBS jag hade bara H:et i munnen ca 5dagar. Så har inte haft det hela tiden!
Idag är jag fruktansvärt trött kan knappt hålla ögonen öppna så har lagt mig i sängen och här skall jag ligga en stund!
Natti natt.


VAD HÄNDE?!

Fick ett tråkigt besked av Sankt Jörgen Park Resort igår som verkligen förstörde en liten del av mig.

Hon som gett mig pass och kollat hur det gått för mig har alltid sagt till mig; "De tycker att du är jätte duktig och att du lär dig snabbt i systemet, de säger att man märker att du jobbat på hotell innan. Så det är ju bra! Vi är riktigt nöjda med dig".

Sedan igår ringde hon och jag trodde hon skulle ge mig mer pass men då sa hon att de inte vill att jag jobbar kvar längre för att jag inte tar för mig tillräckligt! Jag tar för mig så mycket jag kan ju, jag har bara jobbat 6-8 pass där och det har inte ens vart hela pass!!! Så jag förstår inte riktigt vad som hände?! Jag fick ingen ärlig chans att lära mig så att jag kunde ta för mig ännu mera!

Riktigt besviken är jag och ledsen för gillade personerna där och stället men nu är det lite förstört för mig! Låg vaken länge igår och tänkte på det hon sa. Känner mig så misslyckad! Jag vart så chockad att jag visste inte vad jag skulle säga när jag pratade med henne!


Våffeldagen!!!

Gud vad härligt väder det är ute idag! Solen lyser och det är inte jätte kallt! Sitter i mitt rum med öppet fönster så mycket det går så att solen kommer in. Idag är det våffeldagen så blir våfflor här hemma, massa mums! Hoppas att jag kan få i mig det bara!


Mat koma

Andreas och jag ligger i min säng med världens mat koma, jag har iaf det! Tryckte i mig 3bitar! Finns ingenting på TV och Andreas spelar sitt spel på telefonen. Blä vad mätt jag är! Nu blir det sängen hela dagen!


Känner inte igen mig själv längre!

Önska att jag kunde ligga i sängen och inte göra någonting men ändå så kommer det en lön varje månad! Jag är helt slutkörd i kroppen och orkar inte göra någonting! Jag tycker till och med att det är jobbigt att fixa mig! Går i mjukis eller one piece hela dagarna och känner inte ens igen mig själv när jag kollar i spegeln. Måste rycka upp mig nu! Behöver lite mer energi..

Fredag idag! Vilket innebär att jag jobbar, det blir på Sankt Jörgen Park Resort i helgen! Så det är ju kul men jag har ingen lust att jobba helger varje vecka! Vilket jag har gjort denna månaden! Så har faktisk sagt att jag inte kan jobba nästa helg. Då ska jag njuta av att bara vara ledig! Blir nog hemma mys idag och sängen tidigt som vanligt.


Helt slutkörd!

Jag överlevde mitt arbetspass igår! Jag satt med bokningarna och det tog evigheter! Det är så mycket att kolla och boka in så blir helt snurrig i huvudet. Gjorde nog om alla 3ggr och kom sedan på massa som behövdes göra! Det tog aldrig slut! Men man lär sig av sina misstag! Jag blev klar med minst 5 stycken iaf!

Idag så fick jag ta hand om Nova på morgonen hon har fått "spring ryck"! Hon tar en sko eller något vilket hon vet att hon inte får så springer hon runt bordet när man jagar henne och sedan runt om i hela lägenheten. Jag är helt slut nu!


Mat?!...

God morgon/God förmiddag!
Näsan rinner som ett vattenfall på mig och jag skall jobba idag på Sankt Jörgen, HÄRLIGT- eller inte! Jobbar dock en dålig tid 16-20 och ingen mattast! Visst det är inte många tider så har inte ont av att jag jobbar länge men jag börjar jobba när det är dags att äta middag! Så äter innan jag åker till jobbet som är strax innan 15 som är för tidigt för middag för man blir hungrig igen vid 18 då! Men jag får mat igen när jag kommer hem?! Så skall nog inte säga ja till sådana här pass mer. Höll på att dö igår av hunger! Men hoppas det går bra idag.


God morgon!

Blev väckt av att Paulina och mamma la ner Nova i min säng så fick massa morgon pussar av Nova. Sedan jaga hon mina fötter när vi skulle äta frukost helt underbar är hon! Idag mår jag inte lika dåligt men mår inte riktigt bra ännu. Blir att vila hela dagen idag, så att jag orkar jobba imorgon och resten av veckan!
(Nova & mamma på bilden)


Mår fruktansvärt dåligt idag!

Det är hemskt vad dåligt jag sover utan Andreas har så svårt att somna, det är inte riktigt klokt!

Det gick bra på jobbet förutom att jag började må riktigt dåligt och kämpa till sista sekund med att inte spy! Precis när jag kommit halv vägs hem spyr jag en massa! Tusen tack till min kollega som skall jobba natten kom in tidigare för att jag mådde dåligt! Det uppskattades verkligen! Illamåendet sitter kvar och har feber med. Nu MÅSTE jag somna snart!!!!

SAKNAR DIG ANDREAS!


Nova

Jag fick fullt upp igår och glömde skriva när Nova kom! Blev säng dags för mig klockan 8 igår med orkar inte vara vaken längre. Hade dock svårt att somna men det hade jag i förrgår med. Tror att det är för att jag sover utan Andreas!

Men iallafall nu har Nova kommit hem och hon är sååååå SÖÖT!!! Man kan inte sluta titta på henne, hon gillar inte att vara själv och när man går ute med henne vill hon gärna bli buren. (Iallafall idag när Sebbe och jag gick ute med henne). En liten prinsessa!


Andreas <3

...


VARNING FÖR ALLA MED FOTFOBI!!!

Jag har haft så fullt upp med att jobba/bara vara hemma och inte göra något alls/sova/vila/vara med Andreas osv att jag glömt att ta hand om mig själv! Så nu har jag gjort fotbad filat fötter och naglar fy skam på mig som lät det gå så långt! Men nu ser dom bättre ut! Jag belönade mig själv med två par nya Converse som jag klicka hem med. (Båda är vita! Ett par låga och ett par höga).


Skynda er hem!!

Det gick bra att jobba hade full rulle hela dagen så det var lite jobbigt men skönt, Dagen bara försvann! Snart kommer mamma, pappa och Sebbe hem med Nova. Har fått massa bilder på henne nu när de vart på väg hem. Hon är super söt!


Scandic

Nu på morgonen känns det lite bättre än igår kväll, men mår fortfarande dåligt. Fryser och svettas osv! Jag skall äta något och sminka mig sedan skall jag gå ner till jobbet (Scandic). När jag kommer hem från jobbet så blir det ett fotbad med en gång, mina fötter behöver verkligen det! Skall naturligtvis hälsa på vår nya familjemedlem idag med vår lilla Nova som kommer hem idag!


Börjar bli sjuk?

Idag är ingen bra dag alls jag mår super dåligt när jag kom hem efter arbetsförmedlingen och efter att jag vart ute med Lady så somnade jag på soffan. Jag mår fruktansvärt illa känns som om jag kommer att få feber. Jag skall jobba på Scandic imorgon hoppas verkligen att krafterna räcker till för hela arbetspasset. Skall även jobba på söndag men vi får se hur det går imorgon. Blir sängen hela kvällen för min del idag.


Söka jobb!

Eftersom jag bara extra jobbar på både Scandic och Sankt Jörgen Park Resort så skall jag och Paulina till arbetsförmedlingen och söka efter något FAST jobb! Så snart måste jag fixa håret och sminka mig snabbt kan ju inte se ut som ett troll när jag söker jobb.

Mamma och pappa skall åka upp till Stockholm imorgon och hämta vår nya hund! En liten schäfer valp som heter Nova på 9 veckor. Eller deras hund jag flyttar ju snart?! Längtar tills vi får nycklarna till lägenheten så vi kan börja renoveringen!


Stressigt i två dagar blir det

Då blir det jobb imorgon på Sant Jörgen men bara några timmar då jag passar Lady och hon kan inte vara ensam så många timmar men jag jobbar iaf några det är ju bra! 13 till ca 16 och på torsdag blir det ungefär likadant så blir stressigt att ta sig dit. Skall ju ut med Lady kl 12 och vara på jobbet 13 blir nog taxi dit men det tar ju bara ca 3min med bil dit. Bussen tar ca 30min eftersom man måste vänta på dem hela tiden.


Passar Lady <3

Nu har jag jobbat klart mina timmar på Sant Jörgen som jag fått hittills. Skall få ännu mera idag. Tycker att det går hyfsat bra har kommit igång med ett/två av systemen iaf. När någon frågar något så är det svårt att svara eftersom jag inte kan all info men det kommer ju att komma med tiden. Jag tycker att det är riktigt kul iaf fast man saknar ju kollegorna från Backadal (där man känner alla).

Idag var det -11,5 ute, RIKTIGT KALLT! Skall snart till Hemköp och köpa frukost så att jag får i mig lite grann på morgonen iaf. Har blivit tokig i Special K's ljusa flingor! Så det skall inhandlas. Sedan vid 12 skall jag hem till Andreas för att gå ut med Lady som vi passar medan hans föräldrar och syster är och åker skidor. Andreas slutar ju jobbet kl.16.00 så då tar han henne. Hon är så ledsen nu när matte och husse inte är hemma så hon gnyr vid dörren och vi har försökt med allt! Men inatt gick det bra då va hon tyst. Hoppas att hon inte är lika ledsen idag.


Jag flyttar hemifrån!

VI FICK LÄGENHETEN OCH SKRIVER PÅ PAPPERNA IMORGON!

Dock så skall vi ju renovera om hela lägenheten så tror att den står tom tills den är klar vi får se hur vi gör! Jag är så lycklig just nu!


Jag fick jobbet

Lång dag det har varit idag trots att jag sovit bort i stort sätt hela dagen så känns det som om dagen aldrig skall ta slut! Fast samtidigt kan jag inte riktigt förstå att klockan redan är snart halv 9?!

Kommer ni ihåg att jag skrev ngt som jag sedan inte kunde berätta om vad det var? Det var en arbetsinterjuv som extra arbetare som receptionist på Sant Jörgen Park Resort och jag fick jobbet! Så imorgon skall jag dit och skriva på papper och gå igenom massa saker. Det skall bli så spännande med lite ändring!


Lägenhetsvisning och husvisning

I söndags så var jag och Andreas på en lägenhetsvisning på en 3a i blå staden. Den var jätte fin eller den kan bli jätte fin om vi renoverar om alltihop (har nämligen bott en gammal dam där så hon har inte orkat renovera den själv) men rummen var i perfekta storlekar! Så igår ringde mäklaren så la vi ett bud och idag skulle han höra av sig igen. Vi håller tummarna sten hårt på att denna blir vår!
Vi kollade på Andreas mormors hus med men det är för stort för oss och för mycket renoverings jobb för oss. Vi är ju trots allt bara 21år, så ett hus känns för mycket. Dock så hade huset passat oss perfekt för att läget där det ligger är ett utav det bästa här i Backa! (Ett lugnt område!)


Fredag!

God morgon!
Känns helt underbart att vakna med att solen lyser. Dock är mina persienner sönder och går inte att dra upp så det måste jag be pappa att fixa nya!
Igår kom ännu mer bilder som jag beställde i förrgår så idag skall jag ha massa kul eller om jag inskaffar limmet idag och fixar detta någon gång i veckan då jag inte har något att göra får se hur jag gör. Skall jobba 12-20 idag känner för att bara ligga i sängen hela dagen men men.
Idag är det fredag men för mig spelar det inte så stor roll jobbar varje helg nästan!