Va tycker ni?

Förresten jag ahr ju flyttat mammas saker från mitt rum nu så har en tom vägg där va tycker ni att jag ska göra med den.
Så hära ser det ut:

OBS;Lådorna och datorn far ut från mitt rum under veckan, (När mamma inte jobbar så hon kan kolla igenom det.)

xoxo Nina ♥


snart

Snart smäller det, eller det gör det redan. Det ska bara smälla vid tolvslaget och så kan dem hålla på i 40minuter. Men efter det ska det vara tyst innan 12 också eller vad tycker ni? Jag har grymt tråkigt måste jag erkänna... Legat i sängen och drukit julmöst, ätit Ben&Jerry´s och massa chips.

Det blev dock inegt kort på chipsen.


Middagen från idag grymt gott var det!! Moeid missade verkligen något. Han skulle ju ha kommit hit och ätit men alltid när vi ska äta just denna måltiden kommer något i vägen.

xoxo Nina ♥

Hemma-men det beyder ju inte...


Sitter ju hemma i år men det betyder inte att jag inte kommer öppna champagne flaskan och skåla vid tov slaget för det kommer jag att göra, fast med pappa hihi. Moeid ringde mig förrut och berättade hur mycket han älskar mig och han tyckte att jag skulle åka till min syrra och Michelle för att han inte ville att jag skulle vara ensam på nyår. Men jag klarar mig, åker hem till Moeid imorgon och sover hos honom va till och med han som bad mig. Han ska smsa mig varje timme så ska bli kul och se i fall han gör det.
Ne men nu ska jag lägga mig och kolla på MTV igen. GOTT NYTT ÅR SÖTNOSAR!

xoxo Nina ♥

 


Gott nytt år babes

GOTT NYTT ÅR!
Gick upp tidigt idag för att åka till åhlens och fixa mina naglar. sedan gick jag hem till Vikkans pappa med Vikkan för lovade hennes pappa att hjälpa han med katterna. Så har gett dem mat och tömt deras kiss o bajs låda hur äkligt som helst. Det fick mig att ångra att ha katt! Äkligaste jag gjort men här kommer bild på mina naglar. Vikkan gjorde likadana.

ska äta middag nu potatis gratäng och oxfelé. mums mums!
vad ska ni hitta på ikväll då?

xoxo Nina ♥

Va tycks?

Victoria's Secret Fashion Show 2009 är ikväll någon som ska se?! Jag ska i alla fall.
Ligger fortfarande i sängen med pyjamasen på. Tog kort på håret nyss så nu kan ni få se resultat från vågtången jag fick i julklapp!

va tycker nì?:)

btw ni vet nu under jul äter man ju massa mat, jul godis och massa annat? Så man går alltid upp något extra kilo eller gram, jag själv har gått ner 1kg istället för upp! Men jag känner mig helt uppsvullen.

xoxo Nina ♥

Ensam

Hopp nu har Moeid gått och jag sitter helt ensam i min säng. Han ville inte ens jag skulle följa med han till bussen. Imorgon är det nyårs afton och jag har allvarligt ingenting att göra. Jag vill inte sitta hemma!:( Men ska i alla fall äta middag hemma sedan får jag se vad som händer. Det får bli en liten surprise. Ska till stan och köpa kläder tills imorgon i alla fall. Känner bara att jag inte orkar med stan med alla folk.

Men nu ska jag spela sims!

xoxo Nina ♥

Fixa mig...

Sov hos Vikkan igår tills idag. Jätte svårt att sova för hennes katt-Tessan kom och surrade eller vad hon gör i mina öron och gick på mig och i ansiktet och massa. Vi kollade på Bring it on (den nyaste) och åt massa godis och ostbågar. Paulina väckte oss "tidigt" imorse, vi gick hem och jag gick in i duschen med en gång, nu har Paulina vågat mitt hår.. Det blev jätte fint men jag kan inte bestämma mig om jag passar i det eller inte.. hm.

Ska sminka mig nu och ta på mig kläder så jag är klar sedan när Moeid säger att vi ska träffas.

xoxo Nina ♥

Paulina



xoxo Nina ♥


Lunch

Blev ingen frukost idag så ska gå och äta lunch nu. Sedan ska jag fixa mig, jag fastnade vid sims. Moeid klättrar upp i karriären men stora steg och vi har fått en liten flicka som fick heta Elina. Ska bli kul och se hur hon blir när hon växer upp.

xoxo Nina ♥

Tillbaka till sims!

Somnade sent igår, tog ett tag innan jag somnade efter att jag stängt av datorn. Blev väckt av Sebbe som hängde på ring klockan där nere. Så är lite små irriterad men det kommer gå över. Ska strax gå och äta frukost och fixa mig lite. Men först ska jag tillbaka till min sims familj! Moeid har blivit befodrad inom poliskåren och jobbar sig uppåt i karriären medan jag går hemma och tar det lugnt möter folk, städar, äter och går på spa haha.

xoxo Nina ♥

Sömn-problem?!

Har inte somnat ännu men nu ska jag faktiskt stänga av datorn och släcka alla lampor och försöka sova. För om jag känner mig rätt så kommer jag nog sova hela dagen imorgon för att jag gått och lagt mig så hära sent! Eller om jag har tur så väcker någon annan mig typ som Sebbe eller Paulina. Dem kommer alltid in i mitt rum spelar ingen roll om man lyckas låsa dörren dem skulle nog kommit in på något sätt ändå. Ne men god natt sov gott alla söta läsare!



xoxo Nina ♥

Någon vaken?

Någon som är vaken? Jag är hur pigg som helst har ingen aning om varför och jag är jätte godis sugen! Har kollat på Guds tre flickor, Veckans avsnitt av Riverside och Andra Avenyn. Nu har mitt hår torkat också eller det gjorde det för länge sedan. Det luktar fortfarande jätte gott och mitt hår känns mycket bättre än innan.

Ligger i sängen med min nya pyjamas och smsar med Moeid. Funderar på att gå upp och göra lite frukt te. Ska spela sims snart så jag blir lite trött.

xoxo Nina ♥

Joy ute i snön!


Såhära ser Joy ut när hon har varit ute i snön och lekt. Hon är helt galen i snö hon verkligen springer ut och när vi ska hem så får man dra hem henne.

xoxo Nina ♥

Han gav ut sitt xbox360, tv...

Jag måste verkligen spara pengar till en bra kamera som jag kan använda i stället för mobilen. Jag har en kamera men den är så stor/fet så orkar inte ha med den överallt. Får skaffa mig en liten/smal en. Sedan måste jag ha en ny väska! Behöver mycket mer men man kan ju inte få allt haha!

Här är min älskade älskling, med sina nya byxor. Han är osäker på om han ska behålla dem, men det tycker jag att han ska. Haha man ser inte så bra men alltid när jag tar kort på honom lyckas jag få den minen han gör på denna bilden på alla bilder. Han testa kläder till nyårsafton alltså. Fick se han i glasögon idag och han va så fin i dem. Ska få honom att använda dem någongång. Och fick sms av han för ett tag sedan nu där det stod; "jag gav ut min xbox360, play station2 och tv till min bror. Visst gulligt!?

















Smygkort på mig när jag sover. Sedan vakna jag av att någon helt plötsligt bara ligger över mig och "viskar" nina, nina, älskling!-hahaha!

Sitter här med nyduschat hår. Testade TRESemmé shampoo och balsam. Tycker att det lukar gott, men mitt hår är fortfarande blött så får se resultat lite senare. (Vill inte föna mitt hår för det sliter så mycket på det.) Ska klippa mig snart, längtar fast ändå inte.

xoxo Nina ♥


Hos älsklingen!!

Det blev att jag gick med mamma till moster och åt middag där. Sedan åkte jag in till stan och träffa Moeid, Liridon och Sandra. Dem åt på Burger King sedan åkte vi hem. Vi kollade på två filmer igår kväll men jag såg inte klart den andra jag var för trött så la mig i sängen och somnade, han satt och kollade på den själv haha! Ne men sedan kom han och väckte mig. Nu e han och duschar så ska sminka mig nu. Jag ser för jävlig ut.

xoxo Nina ♥

Till stan eller spela sims?

Jag är fixad och klar men har fortfarande inte kommit iväg! Eller Moeid är inte klar ännu! Jag har jätte tråkigt och tycker verkligen att han kan skynda på lite. Kanske åker in till Paulina och Jennifer så länge? Eller ska jag spela sims? Hmm*

xoxo Nina ♥

Ska att äta nu!

Har spelat Sims i 2 timmar nu, så nu ska jag äta är jätte hungrig. Sedan ska jag fixa mig snabbt. Efter det ska jag vänta på att Moeid hör av sig. Blir nog nudlar som jag ska äta nu. Btw testade min våg tång igår kväll, och vågorna är kvar! Så slipper göra något med mitt hrår, kanske bara kamma det eller något så är det klart. Men hörs senare efter jag fixat mig tror jag!

xoxo Nina ♥

Jul rea, någon som ska shoppa?

Seriöst, varje gång jag loggar in på facebook så har jag en vänförfrågan av samma kille hela tiden. Jag vet inte ens vem han är! Jag har nekat han massa gånger ändå ger han inte upp. Blir galen, men nu vet jag hur man blockar folk så det har jag gjort nu!

Jag träffar Moeid lite senare idag, så han kan springa runt på stan med alla galna människor bland julrean som är idag.. Så efter att han är klar åker jag in och träffar honom och så åker vi hem till honom, vi ska mysa framför en film! Men nu ska jag spela sims. (Dock inte med dem gubbarna jag gjorde som skulle föreställa mig och Moeid utan andra gubbar.)

xoxo Nina ♥

lol-laugh out loud sååå ute!

Nu ska jag spela sims sedan ska jag lägga mig, kanske skriver något imorgon innan jag åker hem till Moeid beror på ska snacka med han senare och kolla med han när jag ska komma. Annars om jag inte hinner skriva något så hör jag av mig till er när jag kommit hem eller hos honom. För att han ska plugga. Hm.. Vi kanske hittar på något annat kul också!

BTW min bror och pappa säger hela tiden "lol"-laugh out loud visst är det så ute att säga det eller asså ingen använder det längre nästan?!

xoxo Nina ♥

Mina julklappar

Här e mina julklappar som jag fått, jag har säkert glömt någonting men fick nog med det mesta!

Fick ett vanilj ljus av min älskade älskling<3 (med grymt fin text på.)

och bh & trosa fick jag av honom. <3

"dimanter" till naglarna fick jag av Paulina

mascara av mamma, pappa & Joy

lack leggins av mamma, pappa & Joy

jeans leggins av mamma, pappa & Joy

t-shirt av Paulina

strumpor av mamma, pappa & Joy

BH av Sebbe

shampoo & balsam av mamma, pappa & Joy

vågtång & hår nålar av mamma och pappa

armband av Paulina

ring av Jennifer

vanilj ljus av Vikkan (med fin text på)

pyjamas av mamma och pappa!
Glömde Linns present som jag fick av henne, fick iaf ett par svarta hotpant av henne från H&M. Just det fick ju på laddning till telefonen också av mamma och pappa, grymt bra ju så slipper jag lägga pengar på det denna månaden eller nästa blir det kanske? kommer inte ihåg när jag ladda på sist, men det var inte så länge sedan!

I alla fall fick ni vad ni önskade er? -jag fick det men sedan fick jag lite saker som jag inte alls önskade mig. Blev super glad för allting tusen tack allesammans!

xoxo Nina ♥


Lägger mig i sängen igen

Nu är julen över och det är nyår kvar nu. Ska köpa klänning och skor till nyår så fort jag får pengar igen haha! Har legat i sängen idag med min nya pyjamas hela dagen. Visar vad jag fått i julklapp imorgon tror jag om jag hinner. För ska åka hem till Moeid imorgon.

Har varit med han varje dag denna veckan haha! Vet fortfarande inte vad jag ska hitta på till nyår. Förra året va jag med Moeid inne i stan blev lite segt men kul att vara med honom. Får se va som händer iår!

xoxo Nina ♥

Moeid firar jul med oss!

God jul!! :)
Sitter i soffan med Moeid och Sebbe. Moeid sov över hos mig tills idag mysigt eller hur?! Han ska vara med och fira jul med oss. Igår fick jag baka lusseb bullar och massa helt själv. Eller lite hjälp fick jag med ischokladen. Men knäcken gjorde jag själv! Nu ska jag visa Mmoeid min sims familj (mig och han).

xoxo Nina ♥

Upp tidigt idag!

God morgon! Idag har jag ställt väckar klockan för att jag skulle upp och duscha men jag ångra mig, vi åker nog till stan lite senare på dagen! Så ska sätta mig och spela sims nu håller på att inreda vardagsrummet. Dem lever i ett lyxhus så klart haha! Så allt är mega stort.

xoxo Nina ♥

Ska spela sims nu.

Saving Christmas heter filmen vi kollar på btw haha! Men nu ska jag spela sims oxxå. Hann bara göra min familj innan. Det är jag och Moeid haha! Så nu ska ni få följa med på en resa med mina simar thi. Håller på att renvera och möblera "vårt"/deras hus nu.

xoxo Nina ♥


kollar film med familjen

Oj oj oj vad trött jag är eller kanske bara seg på grund av all jul stress. Va ju på bio igår och såg Avatar tyckte faktiskt att den var ganska bra. Blev lite förälskad i planeten dem bodde på dem dära blåa figurerna! Men måste erkänna att varelserna som levde där va lite läskiga haha! Båda Vikkan och Moeid sov hos mig. Vikkan hade lite problem med sin pappa och Moeid hade inga bussar som gick hem till han igår. Bion va 3 timmar lång så den va slut 12.

Idag har jag och mamma bakat ischoklad. Imorgon är det öppe-sitta-kväll då ska vi baka och fixa massa julmat till julafton efter att jag, Vikkan och Sebbe har åkt till stan och fixat dem sista julklapparna! Glömde bort Linn på min julklapps lista så har alltså 4 personer kvar att köpa till.

Nu ska jag kolla klart en film på 5an med mamma, pappa och Sebbe så hörs senare eller imorgon! PUSS

xoxo Nina ♥

Bio ikväll!

Ska på bio idag med Moeid, Liridon och Sandra! Vi ska se Avatar någon som sätt den? Hört att den ska vara bra så hoppas på det. Åker in till stan klockan 8 och hämtar biljetterna sedan börjar filmen runt 9 tror jag att han sa! Whatever.. kul va?! Tills dess ska jag spela sims och äta något för jag är jätte hungrig av allt letande efter julklappar!

xoxo Nina ♥

Skottade snö klockan halv 7!


På väg hem med alla klapparna. Man ser inte alla påsar men det är mycket mer... Håller dock min systers påsar också haha! Btw dem skotta snön idag klockan halv 7 på morgoenen vaknade av det man ser ingen skillnad! Det har snöat jätte mycket sen dess!

xoxo Nina ♥


Julklapps lista


Hej hej sätt snön ute? Det kommer ännu mera nu, jätte mysigt och tur att det inte är kramsnö så man slipper få snöbollar på sig... Var ute med Joy på morgonen idag hon var jätte lycklig av all snö. Hon skutta omkring i snön ett tag men sedan drog vi hem henne. Sedan åkte jag och Paulina in till stan och köpte julklappar. Ska köpa till 3 personer till på onsdag!

xoxo Nina ♥

Fastnade

Blev kvar vid datorn istället, kollade lite bloggar och sånt. Men nu ska jag faktiskt lägga mig och kolla på tv. Mina fötter är is, fryser jätte mycket.

xoxo Nina ♥

Hon gick ut med IG-jag har bara varning!

Så nu är jag hemma har bakat klart, och är helt slut! Ska gå och lägga mig nu snart och kolla tv. Mamma börja prata om mina IG-varningar och hon är arg på mig för det, det är ju bara varningar jag fixar bort det lätt. Men när min syrra gick ut med IG som betyg så sa hon ingenting! Det är så orättvist, hon verkligen särbehandlar oss. är så irriterad!

xoxo Nina ♥

Det är min Hello Kitty!

Blir man inte galen om man smsar någon och så får man bara tillbaka smsa sen? Det är precis vad jag fick förut för typ en timma sedan. Och nu smsade jag igen men inget svar! Hmm.

Men i alla fall nu har vi fikat. Jasmine (min kusin) var så söt när Robert (min morbror) tog på henne ute kläderna! Jasmine är helt galen i Hello kitty och jag har ju det som tema i mobilen så när hon såg det hon bara "det är min hello kitty". Visst gulligt! Hon har nyss fyllt 3år den 1a december va det hon fyllde det. Hon kan räkna till 10 på engelska!

Men nu ska jag dra mig iväg hem till Vikkan och baka pepparkakor hos henne, får inte glömma formerna. Hon smsade mig nyss och frågade om jag ville baka det med henne. Jag har ju inget annat att göra så varför inte. Blev inte att jag solade idag. Kanske imorgon, ska köpa julklappat med Paulina imon iaf. Så får be mamma att sätta in mer pengar till mig.
xoxo Nina ♥


Börjat med Yoga!


Tränat yoga nu på morgonen och innan jag gick och la mig igår! Känner mig faktiskt duktig! Får se hur länge det håller sig tills jag slutar. Ska försöka göra det minst en gång om dagen men om jag hinner två är det ju bara bra!

Idag ska vi ha "kalas" för Paulina några vänner och släkt kommer hit och fikar. Jag måste in i duschen nu sedan funderar jag på att dra och sola eller om jag gör det lite senare idag får se hur det blir. Paulina kanske hänger med och solar, ska fråga henne iaf.

xoxo Nina ♥


Behöver massage nu!

Kollat på film nyss, det blev "yes man" den var faktiskt ganska bra! Efter det målade jag mina naglar. Blev riktigt nice! Snart ska jag skriva in saker i min almenacka och sedan ska jag tvätta en maskin med påslakan,örngott och lakan. BTW Happy feet är på 5an nu, haha kommer ihåg när jag såg den första gången! Jag blev helt besatt.

Det blev aldrig att jag fråga Vikkan om hon skulle ut... Skulle behöva en lång rygg-nacke massage nu!


xoxo Nina ♥

Tik tok - Ke$ha



xoxo Nina ♥

Måste sola!


Nu har jag ätit middag (Spagetti och köttfärs sås-fick en köttfärs klump i min, man ser den även på bilden haha)och så har jag hängt upp tvätten, har även damsugit hela lägenheten idag! Duktig jag är eller hur?! Jag skulle gått och solat idag men blev aldrig av, får ta och göra det imorgon eller om jag solar ikväll på jobbet? hm får se hur det blir.. Asså har verkligen blivit blek!

xoxo Nina ♥

Middags dax!

Nina


Såhära kul har jag nu! Ne men har verkligen jätte tråkigt. Ska snart äta i alla fall, kanske kollar om Vikkan vill med ut senare. Fast det är ju verkligen kallt ute så får se hur jag känner efter maten.

Just det berättade om IG-varningarna för mamma och pappa, det var verkligen jätte hemsk-skämdes att säga det, först vågade jag inte säga något. Pappa reagerade inte så mycket, men mamma ba "e det för att du har så mycket frånvaro eller?" Och det är ju det, men sedan en anledning till är att jag inte har gjort allt som man skulle i ett ämne också. Så ska bara göra dem uppgifterna och bättra min närvaro så klarar jag mig. Håll tummarna för mig!

xoxo Nina ♥

Sista sekunden med klapparna!

glögg och pepparkakor
Träffade Vikkan igår faktiskt, det var ett tag sedan jag va med henne. I alla fall vi åt smörgåsar och drack te. Sedan kom moeid hem till mig. Sedan skulle han in till stan och träffa en kompis, så då gick jag till Vikkan och drack glögg och åt pepparkakor. Sedan kollade vi på Andra avenyn och massa klipp. Moeid kom tillbaka till mig runt halv 1. Så han sov över hos mig.

Jag borde åka med min syrra till stan och köpa massa julklappar nu för har inte köpt en enda men jag orkar verkligen inte med allt folk. Detta säger jag varje år men detta året ska det bli så som jag säger-"Jag ska vara ute tidigt och köpa julklappar för att slippa allt folk!"men då blir ju paketen inte i jul inpakning så då får man nästan köpa julklapps papper själv och slå in dem. Så får sätta påminnelse i min kalender så det verkligen blir som jag säger. Vill verkligen inte stå i sista sekunden nästa år som jag gör nu!

xoxo Nina ♥


-*15 månader idag*-


If I could have just one wish, I would wish to wake up everyday to the sound of your breath and feel the touch of your fingers on my skin.












xoxo Nina ♥

Resultatet



xoxo Nina ♥

-*Golvet ska bara torka*-

Nu har jag fixat i mitt rum är strax klar, ska bara vänta på att mitt golv ska torka! Sedan ska jag vädra det lite också, så att det kommer in frisk luft. Nu medans golvet ska torka ska jag kolla på "Guds tre flickor". Hörs senare!

xoxo Nina ♥

-*Iskallt*-

Moeid
God morgon, sovit gott? Jag vaknade tidigt idag för att ha jullov asså... men det kan vara för att denna natten var jätte hemsk hade massa madrömmar och vakna av panik. Riktigt jobbigt!

Igår när jag skulle åka från Moeid fick jag vänta på bussen i 20-25 minuter och det var riktigt kallt hade inte på mig så mycket kläder heller. Sedan när jag kommer in till stan och ska byta buss så missade jag den precis, så fick vänta 10minuter tills nästa skulle komma-brrrr! Men när jag väl va hos honom kollade vi på en film sedan spelade han CS.

Ne men nu ska jag äta frukost sedan ska jag fixa lite i mitt rum och så. Måste damsuga och fixa med min säng. För när jag kom hem igår så hade ngn spilt någonting i min säng det var inte kul kan jag säga!

xoxo Nina ♥

-*Vara med älsklingen i stället*-

Nina
Hemma nu från skolan! Moeid svarar ju inte på sms längre om han har lektion och det är jobbigt, för nu har ju jag åkt hem och jag ska träffa honom senare. Det är julbord på jobbet idag men jag ska inte gå känner att det är ingen idé när jag är så snuvig. Har lite problem när jag äter nämligen, kan inte andas med bara näsan måste andas med munnen nu när jag är så förkyld!

Men han svarade mig nyss och sa att han ville ses så får se hur det blir. Om han kommer hem till mig eller om jag åker in till stan och träffar honom eller någonting. Vi SKA INTE vara ute i alla fall för det är jätte kallt ute! kolla nyss på datorn och det står att det är -6° ute-brrrrr! Fick nyss lite info om julbordet det var tydligen oxfilé och potatis gratäng istället för julbord, wtf lixxom? men men jag ska inte med iaf!

Nu fick jag sms att jag ska komma till stan och träffa Moeid, för han slutade tidigare wiiie! Måste skynda mig in. Hörs när jag kommer hem eller något.

xoxo Nina ♥

Bättre på blogga?

Har jag inte blivit mycket bättre på att blogga? Känns som att det är det ända jag gör nu förtiden! Så fort det har gått några minuter så blir det typ att jag bara måste skriva - haha nej inte riktigt så e det inte, men har ju inte något att göra på datorn typ så det blir att jag uppdaterar väldigt ofta. Så ofta jag kan i alla fall...


Är på förbättringsvägen nu, alltså börjar bli frisk igen. Har lite snuva nu bara och känner mig lite seg i kroppen.

Vad tycker ni om den nya designen, som Vikkan (www.divastaar.blogg.se) har fixat åt mig? Själv är jag nöjd med den, den är mycket bättre än vad jag hade innan.

xoxo Nina ♥

Ny duschat hår = SKÖNT!


Så ny duschat hår, SKÖNT. Nu har jag lite brottom att fixa mig, typ föna håret och sminka mig osv så hörs nog när jag kommer hem igen! Träffar nog Moeid idag efter skolan, kanske drar hem till honom eftersom han ska träna klockan 7! Men ni får ha det så bra så länge.


xoxo Nina ♥

-*Pinsamt ju*-


Nu har jag ätit min frukost, så jag är mätt och belåten! Fast missnöjd med mitt hår det är så fettigt hur kunde det bli så?! Hinner inte duscha heller. F*N, F*N, F*N. Eller kanske hinner? Går och duschar håret nu snabbt för kan verkligen inte åka så hära!

xoxo Nina ♥

-*God morgon!*-

God morgon! Har varit uppe klockan halv 6 idag och sjungit för min syster hon fyller ju år idag! STORT Grattis till henne. Hon fick jätte sexiga underkläder av mig! Hon behövde faktiskt ny BH. Börjar kvart över 10 idag! Så har ganska lång tid på mig tills jag behöver åka. Har redan fickat min frukost, gjorde det igår innan jag gick och la mig, i fall att jag inte skulle orka gå upp.

Detta fick min syrra av mig! BTW hon fyller 17år! ;)

Kolla snön, bilden är tagen från igår morse! Idag är det frost på mitt fönster så det borde verkligen vara iskallt!

Skulle ju ladda upp bild på hur jag såg ut när jag åkte till skolan igår haha! Sådär klumpig såg jag ut!

xoxo Nina ♥

Vikkan gästbloggar

Hejhej!
www.divastaar.blogg.se här :)
försöker få in en design på Niiinahs blogg. Den är inne oallt men den vägrar att visa sig när man går in på sökfeltet. Vi försöker imon, för den kanske ploppar upp snart?
Hihi..
PUSS

så här ska den se ut!

Sovit hela dagen!

Somnade så fort jag kom hem idag! Väntade på att jag skulle sitta vid mammas dator och så somnade jag. Så har sovit hela dagen idag. Skönt faktiskt hoppas jag somnar ikväll bara. Vikkan ska fixa min design här på bloggen gulligt va?! Så om några dgaar/någon vecka så kommer jag att ha en helt ny design! Nu ska jag lägga mig och kolla på tv.


xoxo Nina ♥

Vill hem nu, nu, nu!

Sitter i skolan på "lektion" (Den är inställd men eftersom vi får jätte håltimma så sitter jag på "lektion" och är på facebook och massa). Är jätte trött och seg, men ska gå på alla lektioner så jag kan skryta till mamma haha! Kom i tid idag också! Ska köpa present till Paulina innan jag åker hem också det får jag inte glömma, pinsamt att behöva se ut som jag gör nu och gå i stan. Tur att jag vet vart jag ska och vad jag ska köpa så det går fort! När jag kommer hem ska ni få se hur klumpig jag såg ut i morse när jag åkte till skolan och hem blir det ju också haha! Ska till bamba snart och äta.


xoxo Nina ♥

Frukost - skolan - köpa present till Paulina - Hem!

Skrev aldrig när jag kom hem var alldeles för trött! Idag rinngde mamma och väckte mig som tur va annars hade jag legat och sovit nu! Min frukost står på bordet och väntar på mig så jag ska gå och äta nu sedan åker jag iväg till skolan. Får se om jag orkar stanna hela dagen ska försöka! Men det är jobbigt p g a ljuset i skolan! Måste ju köpa present till Paulina idag också hon fyller år imorgon!
frukost


xoxo Nina ♥

Power nap

Moeid kommer inte träffar han där, sån dissare. Ska ta mig en power nap nu på 20 min sedan fixa mig  åka till skolan igen! HÖRS när jag kommer hem igen.


xoxo Nina ♥

Något ni inte viste om mig.

Nu är jag hemma igen, har inte långa dagar alls i skolan! Men idag har det varit tufft för jag tål typ inte starka ljus och inte värme, mina ögon reagerar då. De ryks och kommer massa tårar i dem! Lite jobbigt att sitta vid datorn nu också! Imorgon går jag bara på svenskan och sjukanmäler mig efter det. Väntar på att Moeid ska komma hem till mig... Vi ska ju ha teckenspråk senare.


Skulle lägga lite kläder in i gaderoben och från ingen stans börja jag att blöda näseblod, kan det vara för att jag drar in allt snor i stället för att snyta mig?


(Det är nämligen så att jag kan inte snya mig för att: för det första; kommer det snor överallt, för det andra; så blir det alltid sådära stop eller hur man ska säga i en av näsborrarna och för det tredje; känns det obehagligt i ögonvrån). Så jag drar in allt villket inte alls är bra, ibland kan det kännas i "hjärnan"/huvudet - som är mycket obehagligt och ibland låter jag det bara rinna så har jag ett papper under näsan men det känns obehagligt det också. Hemskt vilka problem jag har va?! Sedan kan man inte gå runt och snyta sig hela tiden heller för då blir det tort vid näsan och då blir man röd om näsan o massa! Jag har fått för mig att jag alltid måste "stryka handen över näsan" och dra in haha sjukt eller hur!



xoxo Nina ♥

IG-varningar! - Får mig att gråta :´(

Nu e jag i skolan, kan knappt hålla mina ögon öppna för att ljuset är så starkt. Börjar nästan gråta! RIKTIGT jobbigt. Har två IG-varningar hemskt är det, har aldrig haft det innan PANIK PANIK har inte mycket tid att ändra på det efter lovet heller. Tror inte jag kommer vara i skolan resten av veckan för mår inte alls bra!


xoxo Nina ♥

Mot skolan!

nina


Nu drar jag och min snuva iväg till skolan, hörs när jag kommer hem! Efter lovet ska jag alltid komma i tid!


xoxo Nina ♥

Åker till skolan trots allt!


Min frukost idag visst mysigt?!... Jag drar till skolan ändå idag börjar 10 nästa lektion så åker runt 9. Marita (min läarare) kommer inte bli glad men skiter i det. Hon får la sätta ig på mig då. Vi sitter ju ändå typ bara och snackar bort alla hennes lektioner. Hade hon gett mig mera arbeten så hade jag inte bara gjort ett arbete!


tredje advent
(Glömt ladda upp hehe, det var ju lucia oxxå).


xoxo Nina ♥

Ska jag stanna hemma idag eller inte?! Hmmm*

 


God morgon någon mer som är lika trött som jag? (Kanske beror på att jag har haft fullt upp nu i helgen). Jag skulle egentligen ha åkt till skolan nu, men min idiot till bror väkte mig kvart över 7, när han själv har varit vaken hur länge som helst. Alltså han måste väcka mig för att jag inte går upp själv när min klocka ringer. Så missar första lektionen. Känner att jag inte orkar åka till skolan alls idag. Är typ sjuk men vill inte missa teckenspråket idag! Kanske kan ordna det ändå... För missar man en gång där så har man missat grymt mycket.


Mamma har köpt såna där C-vitaminer i brus tabletter för att jag ska hålla mig frisk. Får se om dem fungerar just nu känner jag ingenting, ingen förbättring eller något och det har gått 3dagar. Ska ta mig en kopp te nu.


xoxo Nina ♥


Pepparkakor

pepparkaksgubbarNamn
Jag är helt inne i bakandet ne men haha fina va? gjort många mer men dessa är mina favoriter! Nu ska jag ta och läsa lite granna!


xoxo Nina ♥


Åka in till stan för att hämta bok

Nu har jag brottom ska möta Moeid för att hämta en bok, han slutar kvar över 2 så måste ta på mig kläder och fixa mig lite snabbt för måste åka in till stan för att hämta den! Och jag är jätte förkyld och ont i halsen orkar inte! Men men...


xoxo Nina ♥


Pepparkakshuset

pepparkakshuset


Detta är vårt pepparkakshus iår vi ska bara hälla på lite florsocker som ska föreställa snö, snyggt va?! Man ser att det är hemma gjort, det är bara mysigt tycker jag haha!


Jag är så trött och har så, så, så ont i min hals! Jag blir sjuk hela tiden nu för tiden, jag menar det var inte länge sedan jag fick gå till vårdcentralen pga av att jag blev "sjuk". Förut var jag aldrig sjuk asså verkligen jätte sällan!


xoxo Nina ♥

God natt sötiisar

Nina
Nu ska jag kolla avsnitt på riverside sedan fika sedan somnar jag nog till någon film, hoppas alla haft en bra lucia dag för det har jag haft!:)


xoxo Nina ♥


Lussebullarnas resultat

Nu är nästan alla klara detta är första plåten, dem blev jätte stora... så dem som gäser nu är mindre och finare. Hoppas dem inte förstörs.
lussebullar


xoxo Nina ♥

Choklad

choklad
Nu är min choklad slut också! BTW testat Marabou vinter? haha konstig smak inte jätte god men jag kan faktiskt äta den . Ngn annan som ätit den? :P



xoxo Nina ♥


Tar tid att baka

Känns som att jag kommer att stå och baka hela dagen! Blir ingen utekväll med klassen idag för jag orkar inte och för att jag inte får tag i någon. Titta vårt pepparkakshus! Det kommer bli galet stort! Och mina lussekatter som jag har gjort helt själv blir ganska bra.. Ni får se bild sedan när dem är klara! Jätte gula och fina är dem just nu!



xoxo Nina ♥

Bakar!

Det tar verkligen lååång tid att baka lussekatter! Snart ska jag gå och forma dem.. Det var verkligen jätte jobbigt att få degen som den ska va! (Jag är inte så jätte duktig på att baka ska jag erkänna). degen
Här håller jag få hälla i massa mjöl...

Såhär ser det ut nu! Hihi... ne men nu ska jag gå och fixa dem!


xoxo Nina ♥

Lucia idag

lucia
Natten går tunga fjät runt gård och stuva.
Kring jord som sol förlät, skuggorna ruva.
Då i vårt mörka hus, stiger med tända ljus,
Sankta Lucia, Sankta Lucia.

Natten var stor och stum. Nu hör, det svingar,
i alla tysta rum, sus som av vingar.
Se på vår tröskel står vitklädd, med ljus i hår,
Sankta Lucia, Sankta Lucia.


Glömde nästan att det var lucia idag haha!


xoxo Nina ♥


Ska baka pepparkakshus och lussekatter nu!

Det blev aldrig att vi kom ut igår eller jo in till stan men aldrig in till ngn klubb.. Orsaken vill jag inte dra upp här! Men i alla fall Moeid sov hos mig vi kom hem runt halv 2/kvart i 2 och vi vakna först halv 8 och han trodde klockan var typ 4 eller något, vi somnade typ då haha! Ska baka pepparkakshus och lussekatter idag gjorde ju aldrig det igår för mamma drog iväg till Ullared! :S
Följde nyss Moeid till busshållplatsen, han ville inte stanna och baka med oss.


Föresten jag vet inte hur man svarar på alla era underbara kommentarer:(
(Nu låter det som om jag får jätte många kommentarer menade inte så, men har ju sätt att vissa ställer frågor i kommentarerna).


xoxo Nina ♥


Ut ikväll.. :)

Skulle bakat peparkaks hus och lusse katter idag men mamma drog iväg till Ullared?! (Det är så tråkigt där jag fattar lixxom inte grejen med det!) Men i alla fall idag blir det utekväll med Moeid, Sandra och hennes kille, tror det var fler men har ingen aning om vilka! Så måste in i duschen nu snart! Har ingen aning om vad jag ska ha på mig så ska gå och kolla vad jag kan hitta!


xoxo Nina ♥

SNÖAR

Hej hej! Jobbat idag så är helt slut men börjar få tillbaka mina krafter hehe! När jag kollade ut genom fönstret så snöade det, det gör det fortfarande kul va?! Sägs att det ska bli -10° och snöstorm någon gång nästa vecka! brrr fryser bara jag tänker på det! Snön börjar lägga sig nu faktiskt (alltså den smälter inte bort). Men får se hur länge den blir kvar...


xoxo Nina ♥

Mot Moeid haha

Sitter helt ensam i skolan i data salen! har massa att göra känner mig jätte stressad detta är inte bra asså! Skönt att det är fredag imorgon och att vi är lediga på Måndagen! (Ska ju ut med klassen + lärare) Haha! Men nu ska jag logga ut och åka bort till Moeids skola som inte alls ligger så långt ifrån.


xoxo Nina ♥

Ikväll eller imorgon!

Nina
Ses när jag kommer hem eller imorgon! ha en underbar dag!


xoxo Nina ♥


byter dator

BTW nu på söndag ska hela klassen och våra lärare ut! haha nice lärare elle hur haha! Ne men dem kan va rätt sköna ibland trots att dem är så jobbiga och gnäliga! Fick tag på Moeid, han var och tränade! Ska träffa han i stan klockan 4! Så jag har några timmar på mig att hitta på någonting ska byta data till lap topen nu iaf!


xoxo Nina ♥

Chris Brown - i can transform ya


Orkade inte gå upp tidigare, gick upp 30minuter innan jag skulle åka idag också! Inte bra men jag hann fixa mig i alla fall och idag åt jag ett äpple på vägen till skolan! Kom i tid typ 10 minuter innan bra va?!


Moeid svarar inte mig så åkte hem så antar att jag träffar han vid teckenspråket nu ist! Blir inte så stressigt idag då. Men ladda upp en låt för att jag aldrig skrev i morse. Lyssna och njuuut!


xoxo Nina ♥

Plugga nu kanske?

Nina
Vad ska jag hitta på? Ska nog gå och äta någonting nu iaf! Börjar bli hungrig igen konstigt, jag har fått en jätte aptit!:$ Jätte sugen på MacDonald's mat nu! Men jag ska inte gå och köpa det! Äter något annat! Imorgon blir det svårt att uppatera någnting eftersom Tisdagar är min "stress dag". Men jag kanske hinner skriva någnting på morgonen om jag orkar gå upp tidigt! Nu kom jag på att jag inte har pluggat på svenskan så det blir nog det jag gör efter jag ätit om inte någon stör mig så jag glömmer bort det! BTW har världens bästa pojkvän (måste skryta om det lite granna i alla fall!) Utan honom vet jag inte vad jag hade gjort!


xoxo Nina ♥

glömde ju ladda upp

adventstake
Jag glömde ju helt av att ladda upp denna igår! Jag är så slarvig/lat.


xoxo Nina ♥

mer bilder på mig kommer att komma

Nina
Idag ska jag plugga till svenska provet som hela klassen ska göra omprov på imorgon! Asså helt sjuk lärare har vi fattar hon inte att ngt e fel om alla i klassen får göra omprov. Ååååh! Vad ska ni hitta på för kul idag?


lägger inte ut bilder på mig själv så mycket längre som ni märkt kanske, inte för jag någonsin gjort det här eller? iaf ska försöka att börja göra det nu! Min syster klagar på mig jätte mycket.


xoxo Nina ♥

Hemma igen!

Nina
Åt lunch i skolan med Olivia och Khadro ist för att åka hem.. Men nu är jag hemma igen.. ligger i sängen som ni kanske ser på bilden haha! Skulle träffat Moeid idag och plugga med honom. Men det blev inte så, träffar han imorgon. Ska ju ha teckenspråk också wiiie!


xoxo Nina ♥

Snart hem och äta!

35 minuter kvar på lektionen sedan slutar jag! Är jätte hungrig så ska åka hem och äta. Hann ju inte äta frukost eftersom jag envisades med att ligga kvar i sängen tills jag bara hade 20 minuter på mig. Så sminka mig snabbt och gick jätte fort till bussen! Kom typ 2-3minuter sent bara.


xoxo Nina ♥

Jay Sean - Fire




xoxo Nina ♥

Stoppade av polisen när vi skulle ut med hunden!

Är jätte trött och seg idag! (Som alltid typ!) Funderar på om jag och paulina ska gå och sola.. Känner mig såå blek. Men orkar verkligen inte gå dit. Sitter i sängen med bara leggins, linne och mysiga strumpor-tillsammans med mitt täcke också! Somande nog för tidigt igår men det kanske inte va så konstigt Moeid sov ju här i fredags till lördag... Vi va uppe tills halv 4!


Någt jag verkligen inte trodde skulle hända!
BTW i fredags kväll skulle jag och Moeid gå ut med Joy runt halv 10 på kvällen och så när vi kommer ner i trappen så står det två väktare där och dem bad oss gå upp igen så vi gjorde det. Joy blev helt galen. Vi sa de till mamma! Då gick hon ner och frågade vad som hänt och om vi kunde gå ut med Joy och dem ba; aa.. Så när vi kommer ner igen så följer Paulina och mamma med oss ner och då står det fullt med poliser där! Dem stoppade mig, Moeid och Paulina i dörren och bad om id.  Vi lämnade våra id till dem och vi stod där jätte länge vi fick inte gå någon stans utan vi va tvugna att stå där i trappdörren! Jätte pinsamt när folk gick förbi dem trodde säkert vi gjort ngt, sedan stod typ alla i fönsterna och kollade på. Mamma fick gå men inte vi 3! Så där stod vi hela reklam paousen på idol. Sedan fick vi gå men dem tog kort på oss också helt i onördan! Dumma poliser säger jag bara! Dem va inte ens trevliga helt kalla och sa inte ens va som hänt. Det ringde i svalen också och det var inte ngn av våra telefoner så blev jätte rädd och då gick polisen ner och där satt det några ungdommar och tryckte fy fan assså! Dem tog en av dem som vi vet om iaf... KATASTROF! Dem va typ påtända.


xoxo Nina ♥

Wake me up before you go go..


Den bästa låten man kan lyssna på när man vaknat och känner sig trött.. haha typ morgon gymnastik:P


xoxo Nina ♥

Till banken och apoteket idag!

Va på vårdcentralen idag och det jag fick reda på va inte kul! *PRIVAT*! Men i alla fall ska möta Vikkan efter hon har slutat skolan vi ska åka in till stan jag måste till banken (åkte aldrig igår) och så måste jag till apoteket! Det kommer nog va helt fullt med massa folk men måste verkligen göra detta! Mamma eller pappa kan inte hämta ut mediciner och massa sånt längre åt mig. Det måste jag göra själv! HEMSKT  jobbigt! Men nu har jag faktiskt ätit massvis med C-vitaminer (apelsiner och klämentiner) så ska nog inte bli sjuk på ett tag nu!


Sedan vid 6 ska jag träffa min älskade älskling och han ska sova hos mig idag!


Dammade mitt rum igår och det var verkligen dammigt borde göra det lite oftare.. nu ska jag damsuga och fixa mig för Vikkan slutar om 1 eller 2 timmar!


xoxo Nina ♥

mot banken?

Ne men funderar på att åka till banken nu! Men det e så kallt!


xoxo Nina ♥

Bilder

julstjärna


Min julstjärna som inte ville sitta rakt först så blev jätte arg på den. Men till slut fick jag den rakt... Fick dessutom byta glödlampa igår, gjorde helt själv! Ne men tycker det är läskigt med uttag...


julstake


Julstake i vardagsrummet den är jätte ful men passar faktisk in nu tycker jag! Mamma har även lagt ut ljus slinga på balkongen mysigt va?!


första advent


Orkade ju inte lägga in bilder i söndags men nu har jag gjort det.. Denna är ifrån söndags vi åt lussebullar och peparkakor remember? :P.. 


ljus


Visst ser det mysigt ut.. Det är nog det bästa med julen att det är mörkt ute så man kan tända massa ljus...


xoxo Nina ♥

Till banken

GOD MORGON?! Vaknade upp med ett leende på läpparna idag faktiskt tills jag kollade hur mycket klockan var och kom på att det var försent att ringa och sjukanmälla sig och det går inte göra det via nätet längre! PANIK!!! Men i alla fall ska till banken lite senare ska duscha och äta frukost (lunch) sedan åker jag nog om jag inte väntar på att PAulina har slutat men det gör jag nog inte. Kanske kan passa på att köpa några julklappar när jag ändå är i stan får se hur det blir!


Ne nu ska jag fixa mina fiskar på facebook sedan ska jag duscha! BTW fick gullig kommentar igår typ hon önskar mig en trevlig Onsdag super gullligt det gjorde faktiskt lite att leendet kom tillbaka!


xoxo Nina ♥

"Sjuk" idag

Haha längtat efter mig? Ne men har inte orkat fixa inbilderna från i söndags eller orkat skriva någonting sen sist. Så passade på nu. Fick mitt nya kort idag så måste till banken och spärra det andra vill ju inte betala för två stycken, sedan fick jag min räkning på min studentmössa igår 895kr! Ska betala den nu i december PANIK. Haha nej då det ska gå bra fick ju massa pengar när jag fyllde år så får använda dem så länge och jobba sjukt mycket denna månaden!


Hemma från skolan idag för jag va ingte så bra imorse men nu är det bättre! Blivit sjuk jätte mycket nu på sistonde förut va jag aldrig sjuk! Ska ta och kolla om det har kommit ett nytt avsnitt på "guds tre flickor" nu.


btw imorgon fyller Sebbe år och har köpt en tröja åt honom... :)


xoxo Nina ♥