hur

Börjar 5 på morgonen imorgon eller tidigare om jag vill... hur-hur ska jag komma upp?
LOVE Janina

Varmt vatten med citron

haha det är helt sjukt nu har mina tider på jobbet ändrats igen men iaf jobbar till 8 ikväll ist så jag kan ju se på Melodifestivalen eller hm kanske ska lägga mig med en gång börjar ju 5 på morgonen imorgon! Hur ska jag komma upp på morgonen liksom? hmm!

Min frukost idag: varmt vatten med citron i mums mums! jag har ju vräkt i mig två burkar med Ben & Jerry's haha!

LOVE Janina

Hilary Duff

Hilary Duff är så sjukt fin! Iaf ska jag ha hennes mörka eller hennes ljusa hårfärg? hmmm...

LOVE Janina

Just the way you are bruno mars



LOVE Janina

Kan jag?

God morgon!
Satte nyss på det 5:e avsnittet av säsong 5 på Sex And The City när Charlotte berättar för sina vänner att hon träffar Henry.

Jag börjar få lite panik nu över mina naglar jag kan inte ha denna färgen jag har nu i 4veckor! Jag kommer ju dö av uttråkhet eftersom att måla naglarna är min sysselsättning när jag inte har något att göra. Sedan vill jag testa mitt nya nagellack från Make Up Store (Tror inte det är någon skillnad från det jag har ni förutom att det kommer vara lite rosaaktigt.

LOVE Janina

Jobb, jobb och jobb!

Frida ringde mig och hon fixade om i schemat ingen aning varför men iaf nu ska jag jobba från 16-00 ist men då vet jag inte om jag kan ta passet på söndag för att sluta klockan 00.00 JUST den lördagen kommer ju inte att gå så kommer nog inte komma hem förens klockan är 2 och sedan tar det tid att somna. Om jag har tur somnar jag med en gång men tror inte jag kommer göra det så kanske 3 har jag slocknat sedan ska man upp 5 eller halv 6 igen?

VI BORDE HA HÖGRE LÖN VI SOM JOBBAR PÅ HOTELL!!!
Men nu ska jag lägga mig och kolla på TV tills jag somnar.

LOVE Janina

Ikväll är jag hemma

Min kväll blir att jag ligger hemma i sängen med min Ben & Jerry's framför Sex and the city, vad ska ni göra?..
Imorgon ska jag jobba från 9-13 så jobbigt med alla grupper och allt vill bara blunda och låtsas som om jag inte kan snacka ibland.. Men imorgon får jag ändå lite sov morgon så det ska nog gå bra.

BTW fått världens godaste godsaker av en stammis idag och jag bara jag dööör av tanken såå gott!!!!
LOVE Janina


Dr.90210

Ligger och kollar på Dr.90210

Sedan ska jag sova ska ju trots allt upp klockan 5imorgon och jobba 7!..
LOVE Janina

Ben & Jerry's

Det godaste som finns (dock inte denna smaken men åååh mums!) Vill ha nu!! Tänker

Min syrra har kollat på Big Brother live ända sedan det börja och eftersom alla pratar typ skånska så har lilla Paulina sugit åt sig deras dialekt. Så nu snackar hon skånska hahaha haha.
LOVE Janina

Ser man att det är jag?


Mina ögon





LOVE Janina

Chai tea.

Gjorde en cahi tea med mitt sista pulver nyss buuuhuu får ta och köpa nytt imorgon eller något.. När min tå är bra idag så blir det inga fler chai tea så ofta som jag dricker nu i alla fall.

LOVE Janina

Make Up Store & H&M

Moeids mamma ringde mig igår och jag fick göra ett akutbesök hemma hos honom haha nej men sov över hos honom. Han visste inte ens att jag skulle komma så tänkte jag säger inget heller. Men det ångrar jag att jag inte gjorde!..

Ialla fall när han hade hoppat av bussen för att gå till skolan åkte jag in till stan och hämtade mammas linser sedan köpte jag lite till mig:

(concealer, concealer borste och ett ljus rosa nagellack från Make Up Store).

Lite strumpor och strumpbyxor från H&M köpte lite underkläder också..
LOVE Janina

SEX AND THE CITY


Sitter på golvet deppig och kollar på SATC serierna. Det skulle vara en bra dag och sen förstörde jag det bara på några sekunder. Tog ledigt från jobbet till och med åh vad jag blir arg på mig själv.
LOVE Janina

Naglarna

Mina naglar innan jag vart och fixat dom hos Alex:

Efter att jag fixat dom:

Är SUPER nöjd med dom så nu behöver jag inte göra något utan att olja dom på 4veckor då jag ska göra ett återbesök..! Jag fick så mycket beröm för att jag hade fina naglar så vi förstärkte bara mina egna och byggde ut vissa lite eftersom mina naglar inte var jämna. Körde på naturligt nagellack nästa gång blir det kanske något med färg.
LOVE Janina


haha usch



Såhära såg mitt hår ut när jag va som sjukast blä!

LOVE Janina


Grattis

Fest STORT GRATTIS TILL MOEID BTW; HIPP HIPP HURRA, HURRA, HURRA, HURRAAAA! YEEEY ÄLSKLING BLIR 19 ÅR IDAG!Rött hjärta

LOVE Janina

Ska fixa mina naglar

Detta har jag på mig idag...

Såhära såg mitt rum ut för 3min sedan:

nu ser det ut såhära:

Ska fixa mitt hår och sminka mig nu sedan ska jag iväg och fixa mina naglar! Eller ja in till stan först kanske och köpa present till Moeid vet inte vad jag ska köpa ännu men kommer nog på något. Får se om jag hinner göra det innan jag gör naglarna annars får jag göra det efter.

LOVE Janina

måste till stan

Min tå blev väre idag, den blir det hela tiden när jag jobbar kanske ska sjukskriva mig tills den e helt frisk?.. Jag måste in till stan idag också men klockan är 5! Kanske ska åka imorgon då trots allt efter att jag fixat mina naglar. Jag har inte köpt Moeids present ännu och vet inte vad jag ska köpa heller PANIK!

LOVE Janina

Varit sjuk

Kvällen då Moeid kom så blev jag RIKTIGT sjuk, jag spydde hela natten och dagen efter hade jag jätte hög feber, men febern började redan komma dagen jag jobbade sist..  Så har legat i sängen sjuk dessa dagarna men nu känns det bättre nu har jag inte så ont i kroppen längre. Jag ska byta säng lakan idag och jag ska nog ta den längsta duschen någonsin med bodyscrub. Sedan halv 3 ska jag till stadsbibloteket och hjälpa Moeid med hans projektarbete.

LOVE Janina

Natti

Kan knappt hålla mina ögon öppna nu, det nästan svider i dom.. jag har alltid kunnat vara vaken länge utan problem men nu så kan jag inte det nästan. Moeid är nog här nu vilken minut som helst för att han sa att bussen snart va där för 10min sedan så ska stänga av datorn lägga mig i sängen och vänta.
Hörs imorgon sov gott!Sömnig

LOVE Janina

Är så nanig

WOW vad jag är sömning nu och klockan är bara 23:50 det är 2timmar kvar tills Moeid kanske är här om han ens kommer att komma klockan 02:00..Sömnig Ska hålla mig vaken till 02:00 iallafall och om han inte kommit då så går jag och lägger mig så får jag hoppas på att jag vaknar om han ringer.

Får nog sätta på en film eller kanske ska fortsätta kolla på Sex and the city avsnitten, har ju börjat om från början idag så är på säsong 1 igen!Filmremsa
LOVE Janina


Fredags nyttigt!


Mums mums mums! 4 olika såser: Salsa hot dip, guacamoledip, cheesedip & vitlöksdipLer med öppen mun

Extra mycket kola/chokladsås!Ler med öppen mun
Nu väntar det bara chips & cola så att jag kan vara nyttig kvällen ut..
Nu ska jag kolla på James Bond som går på Tv.
LOVE Janina

Grr..

Hemma från stan, och måste säga att "min man" Rött hjärta är super snygg i kostym speciellt denna han köpte idag från Tiger of sweden grr, han kommer att krossa många tjejers hjärtan...Brustet hjärtaBlinkar

(gammal bild...)
Idag ska vi äta taco gratäng och sedan blir det banan, glass, kola/chokladsås och maränger mums mums. Sedan massa chips och vid 2-3tiden så kommer Moeid hem till mig troligen full men ändåså.. Finns inget bättre än att sova med honom!Ängel

Ska även göra fot bad för att läkaren rekomenderade det till mig så att den skulle läka härlig "medicin" va?!Ler med öppen mun

LOVE Janina

Träffa Moeid nu


Jag åkte till IKEA med Moeid och köpte en spegel till mitt rum har inte hängt upp den ännu kanske gör det idag eller imorgon.

städat mitt rum lite grann idag + varit hos läkaren pga min tå.

Nu ska jag ge mig ut i det soliga vädret och träffa Moeid han ska hämta sin nya kostym som är till studenten så hörs ikväll!
LOVE Janina

sovit hela dagen och natten!

Efter det varma badet igår gick jag och la  mig i sängen och jag sov hela dagen vaknade lite då och då, då passade jag på att skicka iväg sms till Moeid men va inte vaken länge alls så somnade hela tiden. Sedan sov jag hela natten igenom också.

Jag skulle behöva åka in till stan och köpa nya jobb skor och vår skor men orkar verkligen inte, jag har ju så ont i tån och vill gå så lite som möjligt på den så att det läker och jag kan träna igen osv.

LOVE Janina

Är helt frusen

Nu kom jag nyss hem från jobbet - Michelle körde mig hem såå gullig är hon och super rolig! Iaf vi har bestämt oss för att ta ett bad och det är precis vad jag ska göra nu lägga mig i ett varmt bad med massa bubbel för det har varit otroligt kallt idag på jobbet.Förvirrad När jag säger vi har bestämt så menar jag att hon kommer att ta ett bad när hon kommer hem och jag ett nu... HAHA (så ingen missförstår)Blinkar

LOVE Janina

Folk ändras!


2009

2011
Titta vilken skillnad det är på mitt hår!
LOVE Janina

Håret på alla <3 dag



Paulina fixade mitt hår och sminkade mig men blev ingen bra bild på sminket sorry.
LOVE Janina

Min dag

Så här skulle min alla Rött hjärta dag se ut ikväll efter att jag och Moeid sätt klart filmen och åkt hem till mig:





När jag förberede allt:





Tyvärr så kunde/fick Moeid inte komma hem till mig ikväll så fick städa undan allt och byta ut det till detta:

chips och dip med cola och en film med syrran.
LOVE Janina

Happy valentines day

God morgon, har alla sovit gott det har jag faktiskt och jag ställde klockan på 10 för att jag skulle upp och göra massa men jag vaknade innan min klocka hann ringa! Så nu ska jag snart hoppa in i duchen och sedan gå iväg till hemköp. Sedan blir jag kvar i köket ett tag. Varför kan jag inte säga ännu.Blinkar

Ikväll ska vi på bio på biopalatset och se på Love and other drugs. Vi skulle igentligen se en annan film men det fanns inga platser bredvid varandra, men det är inte konstigt vi va i prinsip ute och leta efter en film i sista sekund och det är alla Rött hjärta dag. Men denna filmen blir nog bra! Hittar ni på något kul?

LOVE Janina

Glad Alla Hjärtans Dag

Första pussbilden på mig och Moeid! Ser inte ut som oss haha tänk vad man förändras med tiden!
Glad alla hjärtans dag till er alla!

God natt...
LOVE Janina (& Moeid)

mörkt eller ljust?


Det finns inget bättre med ett varmt bad när man fryser... tror jag låg i badet 1timma och 30minuter nästan!

Jag skulle ju färga håret nu på onsdag men jag vet inte om jag vill göra det mörkt jag har ju färgat det så många gånger för att få det ljust och om jag inte färgar det så sparar jag ju pengar men kan jag med att få en längre utväxt?!
LOVE Janina

Till middag idag;

Pappas pannkakor till middag mums mums!!! Han gör världens godaste pannkakor,,

LOVE Janina

...


LOVE Janina

Vad ska jag hitta på


Mitt liv har blivit så himla tråkigt, jag gör ingenting längre jag är ALLTID hemma om jag inte är på jobbet eller hemma hos Moeid vill säga! Jag kan inte ens träna pga min tå så jag läser om träning och nyttig mat ist! Jag måste verkligen skärpa till mig och hitta på någonting det är verkligen inte bra att bara vara hemma hela tiden.

LOVE Janina

Börjat på ny bok


Finns det något som värmer bättre nu än ett varmt bad?... åhh mysigt!!

ha blivit besatt av citron i vattnet!
Men nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite sedan ska jag släcka lampan och sova ska upp tidigt imorgon och jobba sedan hem och vila tills Moeid kommer yeey, han ska sova hos mig.

LOVE Janina

Aj aj

Håller på att ladda över bilder till Fuji så att jag kan göra en foto bok eller flera haha!
Det är inte bra att jag jobbar med min tå det gör så fruktansvärt ont! Tur att jag är ensam imorgon så jag kan vara utan skor en stund, ska även ta och köpa ett par nya snart.

(bilden har inte något med inlägget att göta..)
LOVE Janina

Dax att sätta igång

Nu ska jag hänga upp tvätten och tappa upp ett bad och lägga mig i det en stund, sedan ska jag fixa mina naglar. Ska boka en tid hos Alex (mammas kompis) för att göra mina naglar men hon gör inte fransk manikyr nu på vintern och det är det ända jag vill ha men får se hur jag gör. Annars får jag boka en tid någon annan stans. Men hon har verkligen gjort mammas naglar super bra hon har haft dom i 2 månader!!!

Åt Pappas-ungspannkaka idag mums mums

LOVE Janina

Alla <3 dag


På måndag är det alla Rött hjärta dag jag har ju redan fått min present av Moeid, såå nu är det min tur att hitta något till honom hmm.. Tror jag vet vad jag ska köpa men får se. Vi ska nog på bio det är bara så synd att det är på en måndag, och att jag ska jobba dagen efter. I alla fall det blir en mys dag!

Jag fick en parfym av honom; Escada, han kan verkligen inte hålla sig när det gäller presenter han kan inte vänta med att ge eller vara tyst om vad det är! HAHA cute eller..

LOVE Janina


Därför har jag inte...

Har inte haft någon tid eller jag har rättare sagt inte orkat skriva på ett tag för det har varit mycket med jobbet... Blir helt slut körd efter det sedan har jag varit med Moeid mycket också. Ska jobba sent idag så sen är jag ledig tills på fredag! Har fortfarande super ont i min tå jag vet inte om de blir värre eller bättre de känns lite bättre men ser värre ut! Hmm förhoppningsviss så har det läkt om en vecka iaf eftersom jag inte jobbar så mycket denna veckan. Så håller tummarna...
LOVE Janina