Hämtade Paulina

Blev inte hemma kväll, jag sov hos Andreas ist som vanligt. Åkte in till stan med Jennifer och åt Subway (vi väntade på att Paulina skulle sluta jobbet). Sedan hämtade Andreas mig och vi åkte hem till honom och såg på film sedan somnade vi gott! Nu jobbar han och jag ligger och kollar på Sex & The City 2 för kanske hundrade gången! Ska tömma diskmaskinen nu och sedan äta frukost!


Hemma eller hos älsklingen?...

Köpte något som jag inte ätit på länge... lösgodis! Men när jag väl hade det så ångrade jag mig! Inte alls lika gott som jag hoppades på!

Andreas är på jobbet och jag ligger och kollar på Slottet På Greveholm. Ska spela lite mer Sims sedan äta frukost.

Ska nog sova hemma idag, mamma vill att vi ska ha mys kväll med ost bricka osv. Skall man stanna hemma eller åka till Andreas?! Hmmm...


Romantiskt och roligt

Denna helgen har varit så super rolig och romantisk! Jag och Andreas var ute och åt igår på Meze som ligger i Vasa Victoria typ och sedan gick vi vidare för att dricka på Chez sedan åkte vi hem och myste framför en film ist för en sen och galen utekväll. Och idag låg vi i sängen till ca 14.00 vi satte på en film när vi vaknade, därefter fixade vi oss och åkte in till stan och åt middag på wn indisk restaurang bredvid Meze och efter att vi ätit blev det bio, vi såg på Magic Mike.
Nu ska vi se The Girl next door...

Världens bästa pojkvän har jag!!


Pojke eller flicka?

Vad tror vi att det blir pojke eller flicka?


Parfym!

Min parfym har kommit åh vad gott den luktar! Snart kommer mina kläder också ska lägga upp bilderna bär det är här! Nu skall jag åka till Andreas han kommer snart och hämtar mig.


Min min bara min!

Du & jag är fina tillsammans! Att kunna säga att du är min gör mig otroligt stolt. Att alltid vakna upp med dig vid min sida gör att det känns tryggt och bra att gå upp ur sängen. Om du bara visste hur lycklig du gör mig!!..
Andreas?! Jag älskar dig!


Jag har den finaste killen!

Har "lekt" med Andreas hela helgen han är så sjukt fin kan inte sluta kolla på honom! Han gör mig så sjukt lycklig! Igår så var vi vid Haga Nygtan uppe i den borgen som man måste gå upp för massa trappor och kolla på utsikten. Man hörde musiken från Way Put West där ifrån med. Sedan handla vi kyckling på ICA och åkte hem och laga mat! Super skönt att han har körkort. Idag hade han gjort i ordning frukost på deras ute plats, så blev frukost i solen. Tack min fina älskling, du gör det verkligen värt att gå upp på mornana.

Nu spelar Andreas match så han hämtar nog mig efter.


Leker

Leker med min kille!


Ingen Andreas idag, inte...

Har fikat med Serkan och snart ska jag fixa mig för ska hem till Jennifer på tjej kväll sedan bär det av in till stan. Chez och Berså står på listan.. Ska bli grymt kul det var ju trots allt ett tag sedan jag var ute, har umgåtts mycket med Andreas. Känns lite konstigt att jag inte träffar han idag. Saknar min käraste redan. Men ska bli kul att vara med mina flickor!


Dags att sova!

God morgon! Har varit vaken sen klockan 6.15, sov ju naturligtvis hos Andreas inatt med. Så har duschat och nu ska jag sova tills klockan är 9 sedan ska jag upp och fixa mig. Blir en snabb fika med en gammal vän innan han börjar jobba.


Bor hos Andreas

Känner mig så lyckligt lottad att jag har min käraste Andreas! Han är bäst och helt underbar... Vi försov oss idag, hans pappa kom och väckte oss 6.50, vi hade inte speciellt bråttom upp men fort gick det ändå. Han körde hem mig och åkte sedan vidare till jobbet. Sedan vid halv 11 hämtar han mig igen utanför mitt jobb. Ända gångerna jag är hemma är för att jag ska jobba och när jag ska göra mig i ordning, har typ flyttat hem till honom. Innan vi somnade igår kväll/natt så kollade vi på Aristocats. Nu har vi snart sätt alla Disney klassikerna! Idag kommer Michaela till Göteborg och jag har bokat in henne på vårt hotell. Så imorgon blir det utgång! Chez och sedan Berså blir det säkert.


Nu är min käraste hemma!

Igår kom Andreas hem från lägret så träffade honom igår efter jobbet, gick upp till honom och så tog vi en promenad bland villorna. Grymt fint & mysigt, lite läskigt när vi gick i skogen men överlevde! Han jobbar nu och jag äter frukost! Fullkorns hjärtan...


Hejdå Andreas, ha det bäst!..

Vilket oväder det vart igår, åska, blixtrar och massa ös regn! Jag gjorde inget speciellt igår va hemma hela dagen och på kvällen hämtade Andreas mig så sovit hos honom inatt med. Idag åker han på tränings läger över helgen. Det blir första nätterna utan honom, kommer nog bli svårt att somna inatt. Nu ska jag göra mig i ordning till jobbet.


Trött men ändå inte

Usch vad jag är trött fast ändå inte kom hem från Andreas för några minuter sedan gick in i duschen med en gång när jag kom hem så när jag vaknar är jag färdig fixad nästan. Vi va och köpte nya fotbolls skor till Andreas och kolla på Disney filmer (Skönheten & Odjuret, Tarzan) sedan gick vi och la oss, det tar på krafterna att jobba och sedan hitta på massa kul. Nej, nu ska jag sova några timmar sedan får jag se vad jag hittar på när jag vaknar.