Ser ut som en uggla..

Har världens mörkaste ringar runt ögonen, det ser inte bra ut alltså. Idag gick klockan jätte snabbt på jobbet så det var skönt jag hann med allt nästan. Vi har ju förlängt våran "att göra" lista.


Sjuk!

Jobbat idag från 7-15 och jag är helt slut jobba nästan ihjäl mig. Ända ggn jag satt va när jag åt frukost, brukar inte sitta med brukar kunna varva ner med inte idag. + att jag nästan kom sent idag vaknade 6.40 tog på mig kläderna och sprang nästan ner.
Vaknade också med att jag mådde jätte dåligt, det har inte blivit bra ännu. Hoppas att det blir bättre under denna natten.
Ligger nu och kollar på TV och äter vindruvor..


Armband

Har nästan gjort klart mitt armband skall bara köpa nytt lås till det och sätta fast låset på armbandet och så är det klart sedan.


Aldrig mera!..

20:e Oktober är en dag/kväll jag aldrig glömmer!... ALDRIG NÅGONSIN!


Panduro...

Var inne på Panduro igår med Moeid och medan det var som himmelen för mig så tyckte Moeid att det var som helvetet. Jag kunde verkligen inte bestämma mig vad jag ville ha och när Moeid äntligen hittade en sittplats kände jag att det blev bråttom. Så fick med mig lite papper och stickers.
Kanske skall dit idag och köpa lite grejer för att kunna göra egna smycken.


Hemma

Paulina kom aldrig in till stan så det blev bara jag och Moeid. Han köper ett par jätte snygga timbarland skor som han skall ha nu i vinter och jag skall nog köpa ett par imorgon om jag hinner.
Skall gå på Thomas Ledin imorgon tillsammans med en arbetskamrat. Vi har fått biljetter av våran chef för att vi har ställt upp så mycket, vilket man blir väldigt glad över att någon uppskattar det.
Nu skall jag kolla klart på Tvn.


Paulina & Moeid

God morgon idag blev det sovmorgon ÄNTLIGEN!!! Moeid & jag skall snart åka in till stan och möta upp Paulina där.
Moeid skall klippa sig jag och Paulina får leta skor osv så länge när han klipper sig.


Hemma hos älsklingen

Kom precis hem till Moeid, han har tagit på sig sina ballong byxor mohaha! Han skall kolla på fotboll snart och jag skall hmm.. Kolla min Facebook osv i 45minuter!
Hmm...


Ben & Jerry's New York Super Fudge Chynk

Finns det ngt som passar bättre att äta till Sex and the city?! Mums Ben & Jerry's. Skall snart ta på mig och åka hem till Moeid ikväll igen brrr...


Mår illa...

Oj jag råkade somna och tandläkaren ringde och va tvungen att flytta min tid som DOM valde att boka in mig på! Så har tid nästa månad den 29e november.
De senaste dagarna så har jag börjat att må illa ganska ofta det känns som om jag skall spy upp allt jag någonsin ätit men det kommer ingenting!
Just det jag var och gjorde mina naglar igår och gick tillbaka till glitter toppar.


Kyckling nudlar & SATC

Brrr... Det ösregnar ute och jag fryser ihjäl!
Tänt massa ljus gjort kyckling nudlar och bäddat ner mig i mjukis kläder under täcket. Skall träna Yoga senare idag kl: 18.30 men vet inte om jag orkar gå ner till gymet i detta kalla och blöta vädret.


Börjar bra

Oj vad trött jag är jag sitter på jobbet och har gjort klart i stort sätt allt förutom det som skall göras när alla är utcheckade.
Min kollega som jobbade natten hämtade frukt till mig snällt va?! Nej men nu skall jag kolla till shoppen och se om jag kan fylla på med någonting.


Ben & Jerry's

Så då var ännu en jobbdag avslutad har gjort iordning i min pärm med info på jobbet så allt är välorganiserat nu och det belönar jag mig själv med Ben & Jerry's. Men skall strax gå och lägga mig för att jag skall upp och jobba klockan 7. Så det innebär att jag skall upp halv 6 och duscha osv.
Natti natt

0 grader ute JUST NU

Det är 0° ute just nu och så mycket frost ute att det ser ut som att det har snöat. Jag somnade ca 02:30 så är helt slut nu men jag kan inte sova längre idag, ligger bara i sängen och vänder och vrider på mig.
Skall snart gå upp och äta frukost sedan skall jag bara ta det lungt fram tills att jag skall jobba.

Natti natt

Oj vad lungt jag hade det på jobbet. Var nästan skönt att det var så lugnt. Men nu skall jag sätta mig ner och pyssla tills jag blir lite sömnig. Skall jobba från 14:30-22:30 imorgon också så det blir lite sovmorgon iallafall.

God Natt

Tvättat fönster med solglasögon

Har tvättat fönstret men solen lyser igenom molnen så smart som jag är satte jag på mig sol glasögonen och jag måste säga att det blev ganska bra men inte toppen. Det får duga ett tag fram över i alla fall. Nu måste jag bädda sängen hörs ikväll efter jobbet.

Hon åkte själv.

God morgon...
Vaknade av att klockan var exakt 11.00... Men jag skulle ha gått upp kl 07.00 och följt med mamma och handla men hon bara lämnade kvar mig hm? Jag skall snart in i duschen och fixa mig för att jag skall jobba idag slut på lediga dagar nu. Så från 14.30 till 22.30 jobbar jag lite surt för att hela dagen försvinner då. Nu skall jag göra varm nyponsoppa till frukost hörs senare idag..

Tvätten

Nu har jag varit duktig och hängt upp mina kläder som jag har tvättat. Jag har till och med tömt diskmaskinen nästan alldeles nyss. Jag har så tråkigt att jag funderar på att rensa ur min gaderob redan nu hmm.. eller nej det får vänta till imorgon, skall upp tidigt och träna + handla..


Mys ensam ist!

Moeid var tvungen att åka hem redan ikväll buuhu så nu har jag inget att göra förutom att försöka hitta den bakgrunden jag vill ha till min blogg. Moeid och jag var och köpte massa choklad och glass så nu får jag ha myskväll ensam. Hmm ngt bra på TV ikväll tro?..


God morgon

God morgon världen!
Idag skall jag träffa Moeid och vi kanske skall på bio kanske om vi hittar någon bra film.. Men nu måste jag gå in i duschen så "jag" bjuder på en låt sålänge med Rihanna. Lyssna & njut.

Hemma igen

Hemma från Micha vi har kollat på 3st filmer, och suttit i soffan och pratat. Varit en jätte mysig dag faktiskt och nu sitter jag och kollar på DHW. Mitt paket från nelly kom idag också och jag är super nöjd med det som låg i det.
Har hittat jätte fina gardiner och säng kläder till jul som jag vill ha, eller skall ha!

Åker inte till Moeid idag pga alla TV pogram som jag följer är idag och han orkar inte komma efter jobbet, så skall träffa honom imorgon vid 3-4 tiden.

Skall till Egyptien

Nu är jag hemma från Moeid han jobbar på Pizzan idag. Skall hem till Micha senare efter att hon varit hos läkaren och vi skall se på någon film vilken vet jag inte ännu.
Jag väntar ett paket från Nelly med ett par sandaler, en jumpsuit & en ring. Behöver ju ha någonting jag kan ha på mig när jag är i Egypten i december.

Hemma hos Moeid

Kom nyss hem till Moeid och vi skall se på film efter att han har duschat klart. Jonny English den första filmen blir det och så skall vi gå på bio i veckan och se Jonny English 2.

Imorgon skall jag träna för måste verkligen nå min mål vik nu snart.

Hörs  mera imorgon
xoxo Janina

Mys dag framför TV:n

Hela morgonen har jag försökt att hitta på hur min nya blogg design skall se ut och nu har jag skickat iväg mina önskemål så får se hur det blir... sååå spännande och jag längtar jätte mycket. Idag kväll skall jag åka hem till min helt underbara kille och sova hos honom. Tills dess så skall jag bara ta det lungt ligga och kolla på TV osv.

Nu skall jag gå och göra en kopp varm nypon soppa mums!
xoxo Janina

Det var ett bra tag sedan!

Oj vad det var dammigt här.. Hihi nej men det var ett tag sedan jag bloggade och nu skall jag sätta igång att blogga igen! Ser att jag har några få läsare som besöker min blogg trots att jag inte har uppdaterat på hur länge som helst!

En liten snabb uppdatering om mig;
Jag jobbar fortfarande på Scandic som receptionist anställd på ett vikariat på obestämd tid nu. Jag är fortfarande tillsammans med min pojkvän Moeid vi har varit tillsammans i 3 hela år nu. Jag tränar inte längre på Friskis & Svettis har bytt gym till Sport Life som ligger närmare mig. Bor fortfarande hemma hos föräldrarna tyvärr men har planer att flytta ut SNART!
Mer om mig kommer ni ju att få läsa om under tiden jag uppdaterar på bloggen. Hoppas att ni stannar kvar och läser mer iframtiden...


xoxo Janina