Inget att göra!

Nu sitter Andreas och väntar på nycklarna till vår lägenhet! Känns konstigt att jag skall packa ihop mitt rum... Men blir mysigt att alltid vakna vid Andreas sida. Jag har absolut ingenting att göra just nu, blev att jag satte mig på balkongen i solen och måla naglarna. Känns som om hela jag har blivit en pigment fläck solen biter inte fast på mig eller något! Hm får se om jag fått färg när sommarn är över.

Fredag 31a!!!

Idag klockan halv 11 skall Andreas på möte ang lägenheten, vi skall äntligen få nycklarna! JIPPI!!! Hans första kommentar imorse var "jag måste hämta ut kontakter med." Jag fattade inte vad han menade men sedan när jag vaknat till så förstod jag att det vart till elen han menade. Han hoppade upp ur sängen halv 6 idag för att klippa jobbar byxorna till shorts, tror även han är lite nervös inför mötet med banken och mäklaren osv. Jag skulle inte gå och lägga mig när jag kom hem men det gjorde jag. Jag släppte ut Nova som ville upp i sängen och där låg vi till 10 i 8, vi har nyss vart ute på en liten promenad. Nu är hon på bus humör efter att jag fått kasta pinnar. Var så skönt när hon låg och ville sova bara!

60% avklarat!

Nu är det inte lång tid kvar tills vi får vår lilla prinsessa till världen! Vi längtar så otroligt efter dig! Skall kolla på barnvagnarna jag hittat från Emmaljunga i veckan också. Det är blir nog svårt att få med Andreas eftersom han jobbar varje dag 7-16! Men vi måste beställa en nuu! Det är bara 3,5 månader kvar tills vi behöver den! Andreas har 4 veckors semester i sommar så blir massa fix i lägenheten, hoppas på att det mesta skall vara klart till September, jag har sagt att jag jobbar så mycket jag kan/orkar tills jag känner att det är dax att koppla av. Vill inte föda på jobbet, svårt att åka ifrån om jag känner av att det är dax så 1-2 veckor innan hoppas jag att jag bara behöver innan hon kommer. 40% kvar, detta klarar jag!

Jennifers student!

Igår var vi på Burgårdens ursprung där vi väntade på att Jennifer skulle komma ut över lycklig! Sedan blev det mottagning hemma hos Jennifer där vi fick massa mat och tårta. Så nu är det slut på söt saker för min del! Jag har sovit hos Andreas hela veckan och vi har lagt oss i tid alla dagar utom i söndags eller vad det i måndags? Hmm, iaf vi har haft det mysigt, super mysigt! STORT GRATTIS ÄNNU EN GÅNG TILL SEBBE OCH JENNIFER!!!! FYYY FAAAN VAD NI ÄR BRA!!!

Grattis Sebbe!!!

Nu har Sebbe tagit studenten och vi har pyntat massa här hemma och lagat mat osv. Nu väntar vi bara på att gästerna skall komma så att vi kan äta!

Studenter

Imorgon tar min lille bror studenten, känns som om det var igår han satt och lekte med Barbie med mig och mina vänner! Kan inte fatta att han är 18år och går ut skolan. Jag har köpt massa roliga student grejer. Jennifer tar studenten på Onsdag och henne har jag umgåtts med "hela tiden" så att hon tar studenten känns inte alls konstigt. Trots att hon är lika gammal som Sebbe. Massa mat och fika imorgon, mums!

Lördags och söndags

I lördags så var mamma, Mia och jag på hammarkulls festivalen. Det var jätte mycket folk där! Underbart väder vart det! Jag åt langos för första gången med ost och vitlökssås på. Det var gott men inte så gott att jag skulle längta efter det, alldeles för stora var de med! Vi åt churros? Med chockladsås och "drack" slush?! Igår var det morsdag, jag jobbade 9-13 sedan åkte jag in snabbt till stan och köpte morsdag present. Blev två champagne glas från Ritzenhoff. Jag hade jätte svårt att bestämma mig vad jag skulle köpa men dessa blev hon glad över och ville ha fler av den serien så nu vet man va man ska köpa i julklapp osv.. Andreas kom till mig och vi myste framför tvn på mitt rum och sedan åt vi spagetti och köttfärssås (min favorit mat)! Därefter blev det citron tårta från Almond. Sedan myste vi lite till framför tvn på mitt rum (kanske för sista gången, flyttar ju snart), hans mamma hämta oss och hemma hos Andreas blev de mer mys framför tvn. Kan inte minnas när jag somnade, så trött var jag!..

Lycka!

Vi får lägenheten nästa vecka den 31a! Målarna kommer antigen 31a eller 1a kommer inte ihåg vad Andreas sa. Så skall bli skönt! Idag blir det bio med min käraste, 2f2f 6 bokade biljetterna långt i förväg så vi fick bra platser och att vi inte behövde stressa in för att hämta biljetterna.

Vill ha lägenheten nu!

Vi skulle ju fått nycklarna till vår lägenhet nu i slutet av denna månaden men hon som ärvde en del av lägenheten av han som hade den innan oss är under 18år så hon var tvungen att skriva på massa papper och de va tvugna att kolla lägenheten om den var värd de som de sålde den för osv... Och nu har antigen hon flickan eller överförmyndarna slarvat bord två delar av papprerna hon skrev på så nu måste det göras om och vi får vänta på ett godkännande ännu en gång! HELT OTROLIGT! Vi vet inte alls hur länge vi måste vänta på det, men Andreas skulle prata med mäklaren idag om detta. Jag menar vi har väntat jätte länge på att få den så nu är han rätt förbannad och vi vet inte om det är värt att vänta på att de skall godkänna det så vi kanske struntar i denna lägenheten vi får se vad han och mäklaren säger idag. (Kontraktet som vi skrivit på går ju ut eftersom vi inte fått lägenheten enl tiden som står på det, så måste göra ett nytt om vi fortfarande skall ha den). Jag är så trött på att vänta nu, den skall ju renoveras om med om vi väljer att göra ett nytt kontrakt. Så tar ju ett tag innan vi kan flytta in osv. PUST!

Snorig och sömnig!

Gick hem till Andreas igår på eftermiddagen, vi myste framför ett avsnitt av TVD efter det blev de hockey resten av kvällen! Det var så fruktansvärt varmt på hans rum så vi hade öppet fönster och fläkten på. (så nu är jag jätte förkyld hoppas att det bara är så nu på morgonen och att det försvinner på dagen)! Andreas mamma kom in med massa melon, morötter, chips, dip och massa gott till oss. Först kolla vi på när Finland-USA spelade (det sista av den matchen) och sedan så va det matchen mellan Sverige-schweiz som vi vann!! Vi somnade gott när matchen var slut! Jag är jätte trött nu och Nova vill bara busa, men hon börjar bli lite lugnare nu när jag har jagat henne genom hela lägenheten några 100 varv. (Hon älskar att bli jagad även att jaga haha)!

Hockey

Ligger i soffan med pappa och Sebbe och kollar på hockey matchen (Sverige-Finland) det står 1-0 nu till Sverige så Sebbe och pappa är sura och tycker att domaren är orättvis. Jag är dock super glad!! Heja, heja, heja Sverige!!!!

Mys dag!

Var helt underbart väder igår vi hade 30grader på balkongen. Låg och solade en liten stund och har fått lite färg i ansiktet! Blev kyckling sallad med feta ost (ost som va ok för mig att äta) till middag och "grillad" banan med choklad till efterrätt.

Morgon trött idag!

Idag var det Andreas som fick väcka mig, jag var så trött när hans klocka ringde första gången jag somnade snabbt efter att han hade snoozat den. Kändes som om jag sov länge innan den ringde igen och han snooza ännu en gång. Sedan 06.05 väckte han mig med en puss. Jag låg och sträckte på mig i ca 1-2min innan jag gick upp och tog på mig. Nu är jag hemma och skall sova i alla fall till 07.30 innan jag går upp igen! Blir frukost med Paulina tror jag vid 8-9 någon gång som vanligt! GOD NATT/GOD MORGON!

Promenad

Paulina, jag och Nova var ute på promenad när vi hade gått klart promenaden och nästan var hemma så såg jag glass bilen så köpte två stycken glass paket. En med apelsin/vaniljglass och en med choklad/vanilj glass. Blivit mycket sött på sista tiden så skall försöka ändra på det i början hade jag inga problem med det. Var inte alls sugen på något sött men nu skulle jag kunna gå och köpa en tårta och tryka i mig hela själv! Inte bra!!! Skall på två studenter om två veckor så blir lite mer sötsaker denna månaden men nästa skall jag försöka undvika det. Inte bra med för mycket socker för vår prinsessa.

Bild på magen

Har inte vart på humör för att lägga ut någon bild på magen men idag så blev det en bild!

Sovit ut!

Jag jobbade kväll igår och vi hade ca 200 incheck det tog på krafterna! Jag vaknade nu för några minuter sedan bara. Men nu har jag sovit ut och nu skall jag äta frukost med Paulina.

Bilder från igår


Slottskogen

Igår åkte jag med mamma, Nova, Brittis, Anton och Oscar in till slottskogen. Vi kollade på alla djur och eftersom Anton gick själv så tog det ett tag att ta sig fram då han är 5 år?! Så 11-13.30 gick vi runt i slottskogen, fast det blev en fika paus på 20 minuter! I slutet började jag bli super trött i benen och fötterna. På bussen hem höll Anton mig i handen. Mysig dag men helt slut var jag! Idag blir det bara massa mys hemma tror jag. Andreas va ju ute hela kvällen/natten igår och imorse. Helt galen, att han orkar! Han jobbade ju över rätt så många timmar igår med.

NOOOO!!!

Varför sa jag att jag kunde jobba idag?! Åh jag har världens huvudvärk och är tröttare än tröttast just nu! Drar på mig för mycket jobb kvällar, ååh!

Igår

Jag var hos BM igår och lyssnade på vår lilla prinsessas hjärta. Nu känns det ännu mer verkligt när man känner, sätt och hört hennes hjärt slag! Det slog som det skulle fick jag veta så vi har en frisk liten tös i magen. Nu är det inte långt kvar tills vi får lägenheten. Det kommer bli så sjukt mysigt när det bara är han och jag och även sedan när skruttan kommer!

Huh?..

Vad hände med solen, det skulle ju bara sol hela veckan för bara några timmar sedan!..

Nova

Denna mysiga vovven blev överlycklig när jag kom hem från Andreas imorse.

Måndag

Vaknade upp bredvid världens finaste kille och tröttaste! När vi kom ut så kände man hur solen stekte! Riktigt härligt väder typiskt att jag skall jobba kvällen! Imorgon jobbar jag 7-11 så blir ännu ett vänd pass, kommer bli skönt att få vara ledig i helgen iaf.

Nu kan jag känna sparkar även när jag står och jobbar förut kände jag de nästan bara när jag låg ner. Men nu får jag känna en spark lite då och då..

Helt slut!

Det gick bra på jobbet idag med, trots att vi inte fått igång skrivare/kopiator osv sedan strömavbrottet. Jag är helt slut körd! Jobbar kvällen imorgon och innan det skall jag till barnmorskan för att lyssna på hjärtat på den lilla tjejen i magen. Skall äta middag (grekiska biffar, pommes sallad och ngn sås). Efter att jag har ätit skall jag hem till Andreas!

Huvudvärk

Jag jobbade kväll igår 14.30-22.30! Vi fick strömavbrott från ca 21.00-22-00 INTE ROLIGT kan jag ju tala om, hela hotellet var helt svart och det var mörkt ute! Men vi löste det på ett ett bra sett tror jag, hoppas jag!

Jobbade 07.00-15.00 idag helt utmattad redan och jag har 3 jobb dagar kvar! Har fruktansvärt ont i huvudet pga all stress osv.

Till mig

Här är bilderna på tröjan och blusen jag köpte till mig igår som jag kommer att kunna ha när jag blir jätte STOR. Blusen kan jag redan nu börja använda... Tröjan är från Ginatricot köpte den i storlek L så kan inte använda den på ett tag och blusen är från Lindex.

Newbie

Här är kläderna som jag köpte till lillan när vi var i stan igår. Tror dock att jag skall byta till en storlek större köpte i storlek 50 får se hur jag gör.

Halva tiden kvar

...

Dag på stan med Paulina

Jag och Paulina har gått runt i affärer hela förmiddagen, kom hem nyss. Jag köpte en blus och en bas tröja till mig. Har inga tröjor som passar nästan! Och så blev det lite till lilla skrutten såklart, en klänning, byxor och en cardigan allt från Newbie! Bilder kommer upp senare idag om jag hinner eller imorgon! Nu är jag helt slut! Jag har sjukt ont i fötterna och i ryggen av vår promenad inne i stan så tänkte faktiskt lägga mig och vila i någon timme.

Kakor

Min pappa måste alltid testa allt nytt han ser, det måste inte vara ätbart... Igår var vi och handlade och han fick syn på ett paket kakor men choklad. Dessa köpte han, de va goda men inte wow goda men super söta, det va små djur tryckta på kex sidan. (Elefant, lejon och apa tror jag att det bara var)!

Kläder till prinsessan

Jag har försökt att inte köpa för mycket bebis kläder, kom upp i 2000 SEK och kan känna att det är för mycket att spendera på en dag/några timmar så jag valde bort nästan allt och kom ner i 366,50 SEK med frakten, inte illa! Men jag vill så gärna ha mer men vår prinsessa kommer ju inte förens i September så vi har god tid på oss att beställa massa kläder. Beställe två bodys och ett par byxor från märket Newbie.

Jag vill då gärna

Jag är så otroligt sugen på att köpa massa kläder till vår prinsessa som jag hittat. Men ett litet tag till måste jag hålla mig tycker jag, till ikväll? Jag får hålla mig undan från internet och mitt Visa kort. Måste prata med Andreas ang. spjälsängen osv vill ju ha hans åsikter med.