Min kväll

Så hära ser min kväll ut.. därför blir det gymet imorgon! Så det blir att jag går upp tidigt.

LOVE Janina

Nyckeln till mitt hjärta

Sov hemma hos Moeid från igår till idag, vi kollade på film och myste. Hade jätte svårt att somna så runt 1-Halv 2 somnade vi busigt va?.. Sedan lämnade han mig imorse hemma hos honom för att han skulle till jobbet, konstigt nog så somnade jag faktiskt om och sov ända till 12:00, då fixade jag mig fort och gick ner till hans jobb och lämnade nycklarna. Skall träffa han på torsdag igen, LÄNGTAR kanske blir Liseberg om det är fint väder.

(Hans nycklar Nyckeln som är "prickig" är nyckeln som han fick av mig som går till mitt hjärta remember?..) Här är inlägget http://niiinahs.blogg.se/2010/july/key-to-my-heart.html#comment
LOVE Janina


VR kom i posten

Fick Ray Ban glasögon av Paulina nu när hon kom hem från Grekland (Rhodos). Hon fick örhängerna från SNÖ os Sweden som jag inte ville ha. För hann aldrig ta mig tid att köpa någonting till henne, men jag har ju inte använt dom så det är väl okej att ge bort dom då va?..

Nu skall jag läsa det nya nummret av Vecko Revyn som jag fått. Sommar snygg tips från VR:


LOVE Janina

Redovisa kvitton

nu är det dax att redovisa alla kvitton i min pärm pust. Och låsa in pengar så att jag och Moeid kan ta en semester utan att tänka på pengar hihi.


LOVE Janina

Efter jobbet..

Såhära ser det ut efter att jag kommit hem från jobbet och har jobbat kväll under helgerna. Blir godis och film/serié (Sex and the city). På tal om jobb... Vi sa hejdå till Mia som jobbar på ekodemi avdelningen idag för hon slutar hos oss, hon har  fått ett nytt jobb. Så åt en pytte liten bit tårta och drack en kopp kaffe på jobbet idag.
Underbara Joy var också där och det var jätte kul att se henne...


LOVE Janina

Snö of Sweden till mig

Skulle möta Moeid i stan idag och den tidsoptemisten han är så var han ju inte där när han skulle varit där så köpte smyken till mig själv, ego? hmm... Hitta ett åar andra örhängen som jag skulle köpt men ångra mig men nu ångrar jag att jag inte köpte dom. Så får göra det imorgon!

Det blev en kamera väska med, men det är egentligen en mobil väska hahaha.
LOVE Janina

Dålig på att uppdatera

Eftersom jag inte bloggat på ett tag så blir de mycket bilder i detta inlägg med lite under rubiker.

En bild på naglarna visst är dom fina?

Detta säljer/solde vi på jobbet den 6 Juni 2011..

Mamma och jag äter jordgubbar och kollar på ..

Sex and the city. Mys mys!!!
LOVE Janina

Iväg och träna

Det vart en lång dag igår men jag överlevde den. Log hemma och kolla på Sex and the city hela dagen sedan efter middagen åkte mamma, mia och jag iväg och handlade. Efter det så tog jag bussen hem till Moeid och hos honom var Liridon, Mona, Sofia och Emilio kom strax efter mig. Vi kollade på en skräkfilm The Rite eller ngt hette den. Jätte hemskt.

Men nu skall jag ta på mig kläder kolla bussen och åka iväg och träna, det var ju ett tag sedan jag tränade nu.

LOVE Janina

Grattis i efterskott pappa

Är hemma hos älsklingen, och kan inte komma här ifrån för han har gått till jobbet och Liridon ligger och sover, han måste ju låsa efter mig. ÅHHHH!!! Skall ringa till "min frisör" idag och boka en tid för både klippning och färgning.

Pappa fyllde år igår och han fick en cyckel av mig, Sebbe (min lille bror) och Paulina (min lilla syster). Av mamma så fick han en Soda stream (eller hur de stavas). Han dricker ju nästan endast kolsyrat vatten (Loka & Ramlösa) så nu kan han göra sitt egna.
LOVE Janina

Nya naglar

Gjorde mina naglar i förrgår blir de elller? Onsdags. Är super nöjd ser så fräscht ut med vitt. Skall jobba idag och hela helgen håller tummarna att det skall gå bra.

LOVE Janina

Pigg, kärleksfull och glad!

Skall snart fixa mig och gå ner till jobbet... jobbar från 13:30 till 22:30 idag. Imorgon jobbar jag från 07:00 till 15:00 på och på söndag jobbar jag från 14:30 till 22:30 så det blir vändpass hela helgen. Skall bli spännande och se hur det går nu i helgen eftersom jag har ju bara jobbat 2 timmar på incheck  och 2 timmar på utcheck med de nya systemet vi fått (SCORPIO) spännande!

Idag så är jag pigg, kärleksfull och glad hihi... kan det bero på vädret kanske? massa sol o varmt idag, och jag missar de ju eftersom jag skall jobba men ändå?..

LOVE Janina

Moeids student 1Juni2011

Stort grattis till min älskade älskling som tog studenten går...

(inte världens finaste bild)
LOVE Janina