Sminka mig sedan in till..


Nu ska jag bara sminka mig och locka håret sedan ska jag och syrran åka in till stan, kanske får bjuda henne på fika för att hon ska orka? Ska köpa julklappar till min älskling!

Den var för stor!


Vi har en ny "post utdelare", kommer ni ihåg att jag alltid gnällde på att jag fick gå och hämta mitt paket? denna damen ringer på klockan sååå sköönt! Trist bara att jag alltid öppnar i pyjamas haha! Hon hade med sig min klänning jag beställde från Nelly gick super fort! Iaf den passade inte alls den va mega stor så en stor besvikelse fanns ingen mindre heller så blir helt enkelt att jag får lämna tillbaka den.

kanske kan hitta ngn som kan sy in den åt mig?

LOVE Janina


Lite ändringar...


Som vanligt så kan jag inte hålla mig till vad jag planerat, men det är ju för att det ändras väldigt mycket på jobb schemat men hoppas att jag ska slippa ändra mer nu haha! Moeid sov hos mig från igår tills idag! Mys mys, skulle ju ha tränat Yoga idag men den va alldeles för tidig så ingen träning idag om jag inte drar iväg till gymet senare?

Onsdag inga planer ännu bara träningen, samma sak på torsdag, fredag ska jag jobba sent så får avboka mina träningspass där lite synd för mitt favvo pass är ju då. På lördag eller på söndag så kanske jag ska till Liseberg med Moeid!

BTW Moeid har inte glömt dig men vi har ju inte bestämt ngt ännu därför är det inget insatt att jag ska träffa dig älskling haha! LOVE YOU

LOVE Janina

Denna veckan..


LOVE Janina

1:a advent (från igår)


Första advent igår ju, jag orkade inte lägga in en bild igår så idag får ni en, tänkte ta en igår på morgonen och lägga ut men det var så ljust ute så passade inte så bra! Myspys!!!

LOVE Janina

Bruna linser?


hihi så här kul har jag, funderar på bruna linser vad tycker ni?..

LOVE Janina

Ny klänning

Beställt en ny klänning best'llde den dock i medium så hoppas på att jag ska kunna ha den, men de stod att den var ganska tajt så håller tummarna på att den ska sitta perfekt.

LOVE Janina

Hmm

snart ska vi åka till Stockholm längtar faktiskt lite grann! Synd bara att Moeid inte får följa med men ska se till att ha kul ändå!

Skulle ha åkt till stan idag men orkar verkligen inte känner jag. Får åka på tisdag för imorgon ska jag jobba.

I helgen ska jag kanske till Liseberg, beror på om jag inte jobbar och om Moeid inte jobbar.

LOVE Janina

Myspys med familjen


Satte upp min nya julstjärna igår, detta året är det en svart!

Senare på kvällen hade vi myspys med lussekatter, pepparkakor, apelsin och glögg mums mums! Vi kollade på tomten är far till alla barn eller vad den heter! Jätte mysigt var det.

Sedan åt vi chips, fick ett som såg ut som ett hjärta! cute!

LOVE Janina


25/11 Joys födelsedag!



LOVE Janina


Träna


Tränade Afro Power dance igår men kände att det var ingenting för mig, idag ska jag träna Zumba, får se hur det går. Imorgon ska jag träna mitt "fredagspass arobic dance med Karin!

LOVE Janina

Grattis till våran JOY!

Just nu: (Hon har dragit på sig täcket helt själv, och hon har en kudde också som hon har huvudet på! SÅ SÖT!)




LOVE Janina

Idag ska jag..

Träna med mamma, Carro och kanske Brittis (mammas kompisar) fast på Sport life, vi ska träna Zumba! Efter det så ska jag hem till Moeid och sova över hos honom.

Ska till stan med mamma och Paulina också ;)

LOVE Janina

Svar på kommentar

 


Svar: Jag har inte gjort dom och har inget recept på dom hellr, önska jag hade det så att jag kunde lägga ut för dom va verkligen jätte goda! Jag har inte heller köpt dom, jag fick dom av en stam gäst från jobbet.

LOVE Janina


100kr tack!


Miss me?
Jag är helt slut efter att ha jobbat dessa pass som jag jobbat, det är jätte mycket nu! Vilket är bra för de gör att jag får mer pass och mer pass = mer pengar och mer pengar = steg närmare att flytta hem ifrån! Det som är dåligt är ju att jag förlorar tid med Moeid och tid att göra annat.
BTW sa jag att jag och Thomas tjänade ihop 100kr var i lördags när vi jobbade ihop? Helt otroligt!

Ska jobba imorgon också sedan är jag ledig onsdag och torsdag då ska jag träna med mamma och några?.. hmm* Ska även ta och träffa Vikkan på Onsdag och så får vi se vad som händer resten av dagen och på torsdagen.. Träffa Moeid kanske

LOVE Janina

Åhhh vill ha

Snart börjar Gossips Girl yeey! Tror att jag ska gå till Hemköp och köpa ostbågar för är sååå såå sugen på det!

LOVE Janina

Yeey



LOVE Janina

Jul på Liseberg

Vill på jul på Liseberg!!! Ska se till att göra det innan jag åker till Stockholm!


LOVE Janina

Till Askim och hem


Sjukt vad mycket snö det var igår och nu finns det nästan inget kvar!

Nu när det är så kallt så finns det inget bättre än varm choklad!

Ska ut med denna busoga vovven ikväll och jag tjänar 50kr på det, inte illa tjänar det ungifär varje gång jag går ut med henne.

(BTW jag glömde min tele igår hemma hos Moeid så har varit och hämtat den idag jag är helt hopplös på att komma ihåg att ta med mig den!)

LOVE Janina

Snart till jobbet

Ska se vad jag kan laga för lunch för nu är jag riktigt hungrig, hoppas vi får någon god middag på jobbet idag!

Färdig fixad och allting!

LOVE Janina

Mygga?!

God morgon! Vaknade inte tidigt idag heller, så blir ingen träning men imorgon hoppas jag verkligen på att jag ska få gå på mitt pass! jag har fått massa sår överallt på bena först kliade det bara jätte mycket där som ett myggbet va det men en mygga kan det inte ha varit?! Och efter att jag kliat så har jag sår där nu! aj aj*

LOVE Janina

God natt!


(Hahahah jag och Moeid lekte med kameran)

Nu ska jag gå och lägga mig så att jag kommer upp i morgon tror att jag ska träna och sedan efter det så måste jag ju hem och fixa mig för att ska jobba hela kvällen.

God natt mina söta läsare sov gott!

LOVE Janina

Joy och mamma


Så här mycket tycker Joy om mamma, blää*

LOVE Janina

Varm mjölk med..


Varm mjölk med kanel och lite kademumma, mums* ska jobba imorgon ÄNTLIGEN, trodde nästan att jag skulle få vara ledig en hel vecka.  Från och med imorgon ska jag vara posetiv mot allt och alla åtminstonde veckan ut, tjänar inget på att vara deppig på saker..

LOVE Janina

All by myself

Myspys, all by myself...


LOVE Janina

Snart klar!

Idag fick jag köpt det mästa av julklpparna och det känns verkligen jätte skönt! har 3 personer kvar, moeid, syrran och min bror.

Köpte även lite till mig med:

Kort hållare?..

Schampoo, balsam och hårinpackning

Vit body från Bik Bok

Nya skor, från DinSko

LOVE Janina

Mot stan!

Paulina ville till stan så nu ska vi åka in denna gången ska jag se till att nästan alla julklppar blir köpta! Får se om jag hittar något kul till mig själv också?!

LOVE Janina


Vad ska jag göra?

Blev inte någon träning för jag sov alldeles för länge men imorgon och hela helgen. hmm vet inte vad jag ska hitta på idag ska kolla om Paulina vill med in till stan en stund.

LOVE Janina

God natt!


Nu ska jag stänga av datorn Natti natt sötnosar hörs imorgon!

LOVE Janina

Tisdagar är TV kväll

GUUUUD var det någon som tittade på Desperate House Wife nyss som blev lika chokad som jag? Hur ska detta gå?

Nu ska jag se på Cougar Town (Tisdag=TV dag!)


LOVE Janina


Natti kläder


Det har varit en lång dag idag för jag har bara gått runt och inte gjort någonting, har till och med sätt ut så hära halva dagen..!
Vad tycker ni om mitt nattlinne och mina strumpor by the way, sexiga huh? Närmare titt på strumporna ser lite ut som fingervantar eller hur?:


LOVE Janina

Jympa eller gympa?

Imorgon ska jag träna Jympa i bas nivå, har aldrig testat på det så det ska bli intressant hur det ska gå! Får göra mitt bästa för att hänga med, tänkte att jag skulle träna Arobic dance imorgon också men det är för sent och jag vet inte vad jag ska hitta på imorgon så det får bli jympa imorgon vid lunch tid!

Stavas "jumpa med G eller J?

LOVE Janina


Enjoy sweeties



LOVE Janina

Skugg bild!


(Min skugga tagen NU)
Blir ingen träning idag jag är alldeles för trött och seg, har ju nyss blivit bättre i halsen så ska nog ta det lite lugnt fram tills Fredag då jag ska träna mitt favvo pass (Arobic dance halv 5 med en som heter Karin).

Blir nog att jag tränar med Rebecca och hennes kompis för hon smsade mig och frågade och när jag ändå ska på passet kan jag ju inte säga nej! haha.. Men det ska bli kul att slippa träna själv för en gångs skull.

LOVE Janina

19 år

Presenter jag fått:

(Av Brittis)
+
(Av Paulina)
+
(Av Mamma & Pappa)

(Av Vikkan)

Resten har jag ingen bild på orkar inte ta heller, men lite pengar och blommor från resten. Eller fick massa choklad från dom på jobbet också, riktigt snällt! Fick film av min bror oxxå...

LOVE Janina

Saker från igår

Saker jag köpte igår:

(Väska som jag ska ha när vi åker till Stockholm, vi står alltid och har inget att packa i!)

(Snöflinga till mitt armband för att det är vinter)

(Hårfärg skulle slingat håret igår men kom hem så sent, så tänkte att jag väntar med att göra det tills jag åker till Stockholm)

LOVE Janina


En julklapp, 5kvar

Igår när jag och Paulina var i stan så hittade eller jag köpte bara en julklapp! Det var till Vikkan, så nu får jag åka in snart igen och köpa något till alla andra. Vi blev så trötta på att gå i stan så att vi gick och åt på Jensens mums mums*.

Idag ska jag färga Paulinas hår och tänkte gå och träna senare idag men hmm* vi får se hur det blir..

LOVE Janina

Fixa mig fort nuuu!

Idag ska jag in till stan och köpa massa julklappar sedan ska jag träffa Moeid. Så det är  nog dax att hoppa in i duschen så att man kommer iväg snart!

LOVE Janina

Vilken film ska vi se

Min födelsedag slutade bättre när jag fick filmen av Sebbe den räddade min uttråkhet. Ska kolla på den nu och sedan gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon och jobba sedan åka och träna, köpa presenter och sedan bio med Moeid lite oklart vilken film det blir fortfarande..

Men natti natt sötnosar hörs imorgon!

Love Janina

Familjen Blomqvist här

Sitter i köket med familjen Blomqvist yeeey* Fick en jätte SÖT blomma med stenar och allting! (liknar en te/kaffe kopp) Bild får ni sedan...

Ska snart äta middag när mamma kommer hem från träningen. Är verkligen jätte hungrig.

LOVE Janina

Sex and the city2

Jag fick ett Thomas Sabo berlock av mamma och pappa (Ett hjärta där det står LOVE i), Av Sebbe fick jag Sex and the City 2 så nu ska jag be till gud att min DVD funkar som den ska så jag kan kolla på den om o om igen hhi..

LOVE Janina


Tårtorna

BTW här är tårtorna jag ska äta tills jag mår bra!
Men ska spara till Moeid också så han får smaka jag har ju trots allt 3st, 2st av den översta och en av den understa ser dom inte så goda ut!?

LOVE Janina


Dålig födelsedag

Nu har jag hämtat mitt leg usch hatar verkligen kortet!

Jag trodde att jag skulle gå med Moeid på bio idag men så blir det inte. Jag blir hemma hela dagen och ska bara ligga i min säng tills Vikkan kommer! 

Jag vet inte varför men idag är ingen bra dag trots att det borde vara det, känner mig så ledsen av någon konstig anledning.

Hörs ikväll eller något...

LOVE Janina 

In till stan

Nu måste jag åka in till stan och hämta mitt leg usch vad tråkigt och jobbigt! Bara till att ta på sig kläder och åka in! Min DVD börjar gå sönder också och känner att det får bara inte hända nu till jul har inte råd med att köpa en ny nuuu, ska ju köpa massa julklappar åååhå

LOVE Janina

En rosa Canon IXUS 105

Åhhh jag fick en kamera av min älskling visst är han helt underbar!? En rosa Canon IXUS 105! Så nu ska jag ta massa fina bilder. jag fick en shorta av Paulina som hade passat grymt bra till höga jeans och en döskalle ring, mjaaou. Av Vikkan fick jag en nalle med ett silverhalsband i med ett J som berlock. Fick även paket av Brittis, Anton och Tero (mammas kompis med fam.) linnen och troser med snoopy på och ett par mys strumpor och massa Marabou choklad!


Nu ska jag bädda sängen och fixa mig, äta tårta och bara ta det lungt fram tills ngt händer typ. Bra födelsedag va?

LOVE Janina

Moeid sover här

FÄRDIG!!!
Vikkan kommer inte idag hon hade utvecklings samtal, kände nästan på mig att hon inte skulle komma, men Moeid kommer efter han tränat klart och han sover här. Så ska göra iordning kvälls mat så jag slipper ställa mig mitt i natten och göra det!

LOVE Janina

Snart klar!

Nu har jag målat naglarna choklad bruna och lockat håret, så nu ska jag in i duschen och raka bena..

LOVE Janina

Fixa håret!

Minns ni att jag berättade att jag hade ont i näsan att det kanske skulle bli blåmärke eller ngn finne, med min otur så va det naturligtvis en finne, men nu gör den inte ont längre! Tur att den inte syns så mycket iaf!

Jag har värdens tova i håret! Så nu ska jag fixa det och locka håret!


LOVE Janina


Tack SAM!

Städat lite i mitt rum nu känns helt underbart, bäddat sängen och damsugit, kanske skulle ha dammat innan? sak samma det tar vi en annan dag!

Mamma kom nyss in och sa att en stamgäst på hotellet fixat massa goda saker till mig för jag fyller 19år, hur gulligt är inte det liksom!? Hur ska jag tacka honom när jag ser han? hmm* (Lite pinsamt för att han är ju gäst på hotellet haha.)

(Dammsugaren är som ett monster men vi har testat 100st och denna får duga ett tag till tycker mamma!)

Love Janina

Enjoy!


Love Janina

Kommer jag upp ur sängen?

Ska försöka att komma upp ur sängen nu och äta frukost. Sedan kanske in i duschen och fixa mig så att jag slipper stå i sista sekund och göra det. Hörs senare!

Love Janina

Snöar ute!

Jag ska vara ärlig och säga att jag tränade faktiskt aldrig Yoga imorse! MEN jag ställde klockan och var på väg men sedan så bestämde mina ben och min rumpa att idag är det ingen ide att träna för att jag kan knappt röra mig! Så får hoppas att tränings värken har lagt sig lite imorgon så att jag kan träna då!

Förresten det snöar ute, varför kan det aldrig vara fint väder när jag fyller år kommer säkert regna imorgon så att det är helt slaskigt ute blä!

Love Janina

Sweet dreams

Nu är det dax att lägga sig i sängen så att jag somnar i tid, måste vara pigg och glad imorgon om jag ska orka träna så tidigt!

Natti natt sweet dreams!

Love Janina


Yoga imorgon!

Kom nyss på att jag ska upp klockan 6 om inte tidigare imorgon för att jag ska träna klockan halv 8! Hur ska detta gå, det blir iaf Yoga och det måste ju ändå vara bra att gå upp tidigt och träna det, right? wish me luck Sweeties!

Love Janina


Hmmm

Nu har jag träffat Vikkan, hon kom upp en stund och hon snackade om; hm jag vet inte om vad, allting på en och samma gång! Haha...

Ne men jag lyssnade faktiskt på ALLT, imorgon ska jag träffa henne igen och jag ska även träffa min älskling och se vad han vill hitta på. Han ska ge mig massage iallafall, världens bästa! Jag ska ju börja köpa Jul klappar till några stycken på måndag men jag har tappat bort mitt kort jag gömde det för att inte slösa några pengar på saker till mig och nu har jag glömt vart har kollat nästan överallt! SMART JANINA, NOT!

Love Janina

Träffa Vikkan

Va tycker ni om min nya design? jag har gjort den själv men Vikkan satte in den åt mig, när jag ska göra det blir det bara fel med alla koder och allting! Nu ska jag även träffa Vikkan hörs imorgon kanske..

Love Janina

Glömde hämta mitt leg

Jag glömde hämta ut mitt leg när jag va i stan så får hämta det imorgon efter träningen jag behöver det ju ändå inte förens på torsdag då mitt leg går ut. På måndag ska jag börja köpa lite julklappar och presenter. Det är farsdag på söndag och jag har faktikst ingen aning vad jag ska köpa till honom. Kanske ge pengar till hans efterlängtade bil?

Love Janina


Lunch

Nu blir det lunch, smörgås med ost och gurka och en kopp te (Yellow Label Tea).

Trodde att jag skulle ha något att göra idag men det visade sig att det har jag inte, så ska nog ta och städa i mitt rum, ligga framför TVn.

Love Janina

Hejdå Micha!

Just det idag åker Micha iväg på praktik och kommer inte hem förens i Januari!!  buuhu*

Love Janina

Kom hem från gumet nyss

Känner mig verkligen stolt 3 dagar på gymet och kört extra hårt varje dag, Nu ska jag boka för imorgon och för på onsdag, jag ska till och med träna dagen jag fyller år det vill säga på onsdag!

Love Janina

Dax att gå ut..


Kolla vem som kom in och la sig hos mig, ne men blir ingen solning och nu ska vi två ut på en promenard, hörs imorgon!

Love Janina

Dom är borta!

Åh jag blir så arg kan inte hitta mina favvo bloggar som jag brukar läsa, dom hade jag på favoriter och nu e datorn på lagning när jag får tillbaka den är allt borta buhu!!

Ska snart iväg och sola sedan ska jag gå en promenad med Joy.

Love Janina

Toy's Story 2 idag haha

Sitter i mitt rum och kollar på Toy's Story 2 har faktiskt inte sätt den! Men nu när jag har sätt 1:an och 2:an måste jag nästan se 3:an eller hur?!

Träningen gick bättre än vad det gick först gången jag gick på Arobic, men jag suger fortfarande på det jag har jätte svårt att komma ihåg alla stegen. Men känner att nu börjar dom sätta sig så kanske 3 Arobic pass till så kan jag det utan till.

Imorgon blir det Indoor Walking kvart i 5 lite sent tycker om att träna tidigt!

Love Janina

Åker nu, bye!

Jag har fortfarande inte åkt iväg och tränat kom på att jag börjar halv 1, så ska åka om 10 minuter. Funderar på att dra och sola efter att jag tränat eller om jag ska vänta tills ikväll och sola då när mamma går till jobbet. Jag har verkligen svårt för att bestämma mig för saker och ting!

Love Janina

Iväg och träna

God morgon!
-2°c ute nu brrr* jag ska äta frukost sedan ska jag fixa  m ig och åka iväg och träna. Jag ställde klockan på 9 idag och jag gick faktiskt upp första gången den ringde! (Brukar låta den ringa ett antal gånger innan jag går upp.)

Jag har grymt ont bredvid min näsa på vänster sida, känns som om jag har värdens finne där eller blåmärke men det har jag inte, måste varit ifrån igår när jag slog i näsan i Moeids rygg, hade ju lite ont igår också.. Hoppas bara inte det blir ett blåmärke!

Dax att fixa frukost nu, ha en bra dag hörs nog ikväll igen eller något!

(Det fick bli en gammal bild ifrån sommras orkar inte ta någon nu)
Love Janina


Sola

God kväll, höll på att skriva god morgon haha, sitter och kollar på Toy's Story nu.. Ska strax iväg till jobbet och sola, känner mig verkligen blek som ett spöke.

Jag har bokat upp mig på arobic imorgon och på söndag ska jag köra indoor walking, känner att jag slarvar för mycket med träningen nu, så ska träna varje dag nu och detta lovar jag mig själv ska även ha bättre koll på min ekonomi känner att pengarna bara försvinner på saker jag inte ens behöver lägga det på.

Love Janina


Toy story

Ikväll ska jag ligga och äta ostbågar och dricka cola framför filmen Toy´s Story! Fyller år om 5dagar nuu!

Love Janina

Såå fantasifull är hon

Sov hemma hos Moeid igår och jag blev helt grinig och trött på kvällen, jag ville bara sova! Vi "lekte med han syster och bror nästan hela kvällen. Jag älskar verkligen hans syster men jag har inga små syskon själv eller jo men dom är i min ålder hans är hälften så gammal som jag så hon är laddad med 110% energi och har sån fantasi!

Love Janina


Ska jag eller inte?

Hm ska jag köpa en mini PC eller ska jag vänta och spara till en större bärbar dator?.. Fyller år nu om exakt en vecka vad ska jag säga att jag önskar mig?.. BTW I'm in love in H&M Home haha helt sjukt, längtar tills jag flyttar och kan dekorera mitt och Moeids lilla hem.

Love Janina

Den kom idag yeeey!!

Moeid kom hem till mig senare än vad jag trodde men han sov här så vi vann lite tid tlsm. Jag, Paulina, Moeid och Joy gick till Hemköp igår köpte chips, dip, nya Fantan (Fanta skogsbär) och choklad. Men i alla fall posten var här för en stund sedan nu och den kom med min almänacka som jag beställde! Grymt fin och jag längtar tills jag kan använda den.. Här kommer lite bilder på den.

Love Janina

Dax att fixa mig

Nu är det snart 8 dagar kvar tills jag blir 19år, fort tiden går eller hur!?

Jag har städaat mitt rum fixat min gaderob ska snart rensa bort kläder jag inte kommer använda och ge bort. Tråkigt tråkigt.. Moeid ska komma hit snart eller runt 4 han ska träna två, sedan kommer han.

Nu ska jag duscha och fixa mig.

BTW jag orkar verkligen inte skriva i bloggen, men funderar på att köpa mig en egen mini PC så att jag har egen dator så att jag orkar skriva hmm?

Love Janina