Film mys

Släckte ni lampan halv 9 till halv 10 nu under Earth Hour? Det gjorde jag så blev massa tända ljus och en powernap innan vår film kväll. Vi har kollat på Shark Night och skall snart se på Haywire. Hatar läskiga filmer men vad gör man inte för sina älskade?!

Fick sms av Andreas för en stund sedan och han sa att han sakna mig jätte gulligt huh?!...


Alex 20år!!!

Igår fyllde fina Alex 20år, det firade vi med middag på El Corazon och utgång efter det! Kom hem tidigare än vad jag brukar men hade ingen lust alls igår trots att mitt hår va perfekt haha!
Idag skulle vi gått ut men det orkar vi inte så blir hemma kväll med film! Massa myyys!!!


Andreas ...?!

Promenaden med Andreas va jätte kul och mysig igår! Vi gick bland några villor här i Backa som jag aldrig gått vid förut så blev jätte chockad av att det fanns så fina hus här!
När vi va i början av "skogen" så var det en JÄTTE stor padda mitt i vägen! Jätte äckligt men roligt också för den hade typ inga reflexer HAHA!! (Vi skada/rörde den inte!..)

Nu är Andreas i Danmark och han kommer hem på Söndag kväll igen så träffar han nog på Måndag igen eller om han inte kommer hem alldeles för sent på Söndag så kanske vi ses då. Massa mys blir det i alla fall när han kommer hem!

Nu är det helt tomt i dusch rummet förresten och jag kommer in i mitt rum igen! SUPER SKÖNT! Bu ska dom bara bygga upp allt igen! Men nu är det lägg dags för mig för har tagit på mig att jobba tidigt imorgon. Dum som jag är! Har massa saker att göra!..
- Jobba till 3, möta en vän halv 4 i Vasa, Möta Jennifer för att göra lite ärenden, hem och fixa mig, vara på Avenyn klockan 8 och efter att jag har tagit mig dit så kan jag andas ut för då blir det födelsedags firande! Alex fyller 20år yeeeey!!!!! Vi ska äta på El Corazon (stavning?!) sedan blir det utgång med mina tjejer!
PARTYYY!!


Min första tatuering!...

Gjorde min första tatuering idag, och det blev på revbenet! Jag är så sjukt nöjd och det gjorde inte alls så ont som jag trodde att det skulle göra! Det tog 40minuter för honom att göra den och vi körde på utan pauser. Nu är jag super taggad för nästa tatuering!

Nu ska jag träffa Andreas vi skall ta en promenad tunt Backa. Eftersom de har spärrat av mitt rum så får det bli att vi njuter att det fina vår vädret!


Spenderat dagen med Paulina

Nu är det bara några timmar kvar tills jag ska tatuera mig! Sjukt vad jag längtar är inte så nervös över smärtan längre, det kommer väll sedan när jag väl är där kanske?! Vi får se...

Kollade igenom alla bilder i telefonen och det är sjukt va man har vart med om mycket nu den sista tiden!

Idag har jag och Paulina umgåtts; vi va i stan och kollade i några affärer, hon köpte ett linne till mig som hon tyckte att jag skulle ha i Cypern. (Ett svart, "mag linne" så står det WILD på det..) lite tvärt om vad jag brukar ha på mig men hon tyckte att det passade mig. Tusen tack Paulina!! Sedan åkte vi till Subway här hemma och åt och på vägen hem så köpte vi varsin glass också mums!
Sedan åt vi middag här hemma också haha efter middagen sov vi middag i hennes säng & inatt sover jag hos mamma och pappa för kommer inte in i mitt rum!


Film mys med Andreas!

Ja nu har dom börjat riva inne i badrummet och de har byggt upp ngt som blockad mitt rum! STAKARS MIG!! Kommer inte komma in där på 3dagar! Ganska irriterad just nu för detta jag fick tömma mitt rum på 5minuter!! :(

Jag och Andreas ska ju ha film kväll imorgon. Nu får vi ha det hemma hos honom istället! Ska bli jätte mysigt iaf. Han åker till Danmark på torsdag och blir borta några dagar, vill inte att han ska åka! Blää :(

Imorgon klockan 11 så börjar jag märka mig för livet, oj oj oj vad nervös jag är men ska bli kul!


1 timma tidigare!

God morgon.., lika morgon pigg som mig?! Haha ne men usch har sovit 2 timmar om inte mindre! Segt att ställa om klockan dagen man jobbar, det känns kan jag upplysa er om!
Kom hem halv 4! Hade sjukt kul igår som vanligt trots att Serkan inte kom in haha!!! Grattade han på utsidan i alla fall. Dansa och träffa massa nytt folk. Mycket trevligt!


Sjuk helg!!!

Sitter på jobbet och har bakis frossa, kan man säga/kalla det så?! Iaf är sjukt lugnt här och har bara en att checka in kvar men han kommer efter klockan 12 då är jag på Berså och dansar haha!

Serkan & Carolainne fyller år idag så kommer nog bli en sjuk natt! Ska ju upp och jobba imorgon också känner ganska mycket ångest när jag tänker på det! Men får åka hem tidigt.

Igår så va vi ute till 3! Andreas sov hos mig ännu en ggn denna gången sov vi i samma säng hela natten trots att han tar mycket plats! han är faktiskt värre än värst när det gäller att sova! Haha!!


Ondast gör?..

Klockan börjar bli mycket och jag skall strax ut och springa! Inte illa både tränat på gymet idag och snart blir det ut och springa!
Är helt slut efter jobbet idag! Har bara 4pass kvar sedan kan jag andas ut en dag i alla fall! 7 dagar kvar tills jag tatuerar mig med! Gråter redan av smärtan men den kan inte vara värre än att förlora sin livs kärlek?!


Jennifer kör bil

Igår när jag kom hem från jobbet var jag så trött att jag glömde min telefon inne i kylskåpet, RIKTIGT ILLA!

Jag har jag vart på stan med Jennifer & Paulina hela dagen sedan åkte vi till Subway och åt. Efter att vi ätit klart bestämde Jennifer sig för att övnings köra så ringde hennes mamma och så åkte vi runt lite grann gick jätte bra! Bäst va när en buss körde på andra sidan vägen och mot oss så fick Jennifer lite panik och brast ut OOOOUUUUFFFF! Riktigt kul var det!


Duscha i Teqila... Eller?!

Hade sjukt trevligt igår och att hälla teqila över mig själv börjar bli normalt haha riktigt illa! Nej men denna ggn fastnade jag i Jessicas armband. HAHA! Va riktigt kul att Michelle & Carolainne följde med ut också! Får dra med mig dom fler gånger! :P


Fina Andreas

Hmm vakna halv 5 av att Paulina kom hem då gick jag in och knuffa lite på Andreas så jag med fick plats. Sedan vakna vi typ halv 8 så låg vi i sängen och myste och pratade till 9-halv 10 något. Så va värt att han kom med mig hem iallafall! Skulle ju till körskolan klockan 11 som jag somna på nästan! Kunde inte hålla mina ögon öppna! Och nu sitter jag på jobbet har nyss ätit Sibylla som mamma kom förbi med.


Han sover!

Jätte kul att jag åkte hem tidigt från min utgång för Andreas ville hem o mysa o kolla film, men när jag kommer tillbaka till mitt sovrum efter att ha borstat tänderna så har han slocknat!! WTF?! Kan inte ens väcka han och han ligger över hela sängen så har lagt mig i soffan nu! Misslyckat!!! fyyyy riktigt sur nu!


PARTYTYY!

HEEELT GALET IGÅR! Vodka redbull, cider och teqila och vodka shots gissa hur jag mår! Ne men hade sjukt kul trots att det blev lite segt i slutet av kvällen. Blev många killar som tjejerna va med och jag va med Andreas hela kvällen som vanligt haha sjukt nice!
Fasil från jobbet ringde mig och sa att han och Martin va på båten mitt i mot och ville att jag skulle komma över till dom och hälsa. Så jag gick in på båten bara rakt in förbi vakten som inte sa ngt haha och hälsade på Martin och 2 till som dom var med kommer inte ihåg namnen. Fasil ville bjuda mig på en shot men kände inte för det så jag pratade lite med dom i ca 5 minuter och en liten dans fick Fasil med haha sedan när jag skulle gå pussa jag Martin på kinden och skulle pussa Fasil på kinden så blev det på munnen haha usch!!! Sedan gick jag tillbaka till Berså! Btw träffa Johan på båten med krama han och sa hej sedan dissade jag han haha!


Utgång med snygga brudar!

Sitter hEmma hos My nu och för krökar massa mys! Klockan är halv 9 och jag börjar redan känna av fyllan usch illa! Ne men detta ska bli kul!
Blir utgång med Paulina, Jennifer, My & Jessica på Berså! Kanske blir Park Lane oxxå får se. *blink*


Han sov hos mig igen!

Ligger i sängen och kollar på BB live. Har bara degat i min One Piece hela dagen helt galet mysigt men lång tråkigt blev det...
Vart ju sjukt fint väder igår så vart på stan med Paulina sedan kom Jennifer med.
Andreas kom hem till mig igår kväll och sov över hos mig. Som vanligt låg vi och myste och prata nästan hela natten vart sjukt mysigt igår. Klockan 6 vaknade Andreas och satte sig upp och gick upp haha wtf vadå väckarklocka i huvudet?!


Tatuerings tid bokat!!

Nu har jag bokat tid för min tatuering den 28e ska jag göra den klockan 11 jag är sjukt nervös har ont i magen men detta är något jag verkligen vill göra så skall göra det! Märkt för livet sedan!!


Händer saker!

Har jobbat 5st sena (14.30-22.30) pass och ett tidigt (7.00-15.00) pass i rad jag är helt död!! Nu är jag ledig två dagar (ons & tors) sedan jobbar jag tidigt på fredag och ledig lördag jobbar sent på söndag. Blir jobb nu!

Börjar med körkortet på söndag också helt galet va det händer saker just nu! Snart är det helg och jag kanske ska med Jennifer & Paulina ut denna helgen med fast då går jag endast för att träffa Andreas. Spännande får se vad som händer.


Nytt nytt nytt

Äntligen händer det saker här hemma!!! Kylen och frysen kom idag mamma packar in för fullt och idag ska vi välja nya skåp och luckor till köket även kakel och golv till dusch rummet. Vatten skadat där inne ju så det ska dom fixa för oss nu ÄNTLIGEN!!


Andreas sov hos mig inatt!

Sitter på jobbet och äter middag nu.. Eller middag och middag blev en frukt sallad i 3 olika skålar- banan & kiwi i den andra är det äpple & päron och i den tredje skålen är det apelsin mums*.
Träffade Andreas efter jobbet igår med, tvinga hem han till mig denna gången. Va sjukt mysigt vi låg och prata och myste. Han sjöng till och med till mig för att jag skulle bli trött! (hade svårt att somna igår men somnade till slut).
Vi gick upp någon gång vid 10 och jag gjorde frukost sedan låg vi i sängen och kolla tv eller han låg och jag satt! Sedan när klockan närmade sig 12 så va han tvungen att åka och spela match som dom vann med 9-0. Fick sms av han att dom vann haha :)!
Usch va jag gillar honom lite jobbigt! Hmm*


Usch blä på hammarkullen!

Host host idag ska jag jobba! Det var evigheter sedan jag jobba. Skall jobba själv idag också buhu! Ska bli spännande att komma tillbaka till jobbet i alla fall och träffa alla!
Har fortfarande ont i halsen idag men inte så farligt det gör som ondast när jag vaknar.
Det blev promenad med Patrik igår och sedan fika med Micha... Hjälpte henne att stor handla med och bära hem allt! Usch läskigt i hammarkullen!!! Tack Micha för att du följde med mig till vagnen sedan när jag skulle hem haha!


Börjar bli sjuk igen..!

Varför ska alla/de flesta killar krångla till allt?! Blir så less På Johan. Han förstörde allting igår får se om det löser sig eller om det ska vara såhär som det är nu!
Vaknade av världens hals ont det är ju fan inte sant hur kan jag bli sjuk igen!!!!? Har ju precis vart det eller håller på att bli frisk och nu åker jag på hals ondan igen vill bara dö om detta blir värre!
Idag ska jag åka in till stan och fika med Patrik sedan träffa Micha. Ska bli spännande att se hur Michas hår blev hon avfärgade det igår till rött typ hm ja får se hur det blev! Spännande!!


Micha 20år igår!!

Igår fyllde Micha 20år så åkte gem till hennes mamma där vi firade henne. Först va vi hos frisören och Micha klippte sig blev riktigt snyggt! Sedan åkte vi hem till hennes mamma igen och där så kollade vi på när hennes mamma bakade kladd kaka. Hon skulle ha choklad i så hon smälte ner den i mikron! Gissa hur det gick?! Haha började ryka i mikrob och massa. Iaf sedan lagade Micha mat (kyckling gryta med ris och sallad) RIKTIGT GOTT & mättande var det! Så vart en super mysig dag med Micha, hennes mamma, hennes mammas kille & Michas två bröder!
Idag ska jag träffa Johan han ville komma hem till mig men känner att jag vill inte ta hem han ännu även om vi bara är vänner. Fick ju en ros av han sist så vore bara fel eller?!


Odd Molly

Trots att jag inte fick mycket sömn igår så åkte jag med Jennifer & Paulina in till läkaren vid järntorget. Sedan gjorde vi lite ärenden i stan när vi ändå var inne. Vi gick in i en tatuerings studio och skulle kolla lite grejer med våra blivande tatueringar men alla va upptagna med att tatuera så vi tog ett visit kort och ska ringa dom på måndag.

Det var ju sjukt nice väder igår med så blev fram med mina snygga Odd Molly solglasögon. Såååå härligt nu när våren är här!


Sen förklaring till inläggen nedan

Nu ska ni få förklaring på varför jag va hemma hos Andreas & varför jag inte sov något igår natt.
"det börja med att han skulle ut med sina vänner & han fråga om jag ville med, men va sjuk så kunde inte så bjöd hem han så att vi kunde kolla på film. Men han valde utgången wtf?! Ne men sedan runt 12 bestämde han sig för att vi skulle dygna tillsammans för att han skulle upp så tidigt! Så sedan får jag ett sms runt halv 2 att vi ska ses borta vid pizzan som ligger ganska nära mig. När jag möter han där så är han as packad & jag frös och ville hem ne men va sjukt kul skratta hur mycket som helst åt han!
Vi gick runt i området där jag bor han ville inte hem till mig för att han va så packad. Så vi hamnade hos honom. Jag sa att jag följer bara med om du lovar att inte somna!.. & de vet ni ju hur det gick om ni läst inläggen innan.
Satt uppe hela natten och spela varenda spel i telefonen.
När vi väl skulle gå sååå va han hur gullig som helst. Jag fick många kramar och pussar mums!"


Blev kvar

Vi gick aldrig. Han kom upp igen prata lite och slocknade igen haha. Nu kan jag inte väcka han! Han sover sten hårt... Jag vill ju inte vara jobbig heller hmm ååhhh! Detta ska han få för aså blir galen inte en blund har jag fått heller!


Hemma hos Andreas

Sitter i Andreas säng och lyssnar när han snarkar han lova att vara vaken men ja innerst inne visste jag att han skulle somna vi ska snart gå iaf han ska åka till Tyskland hans buss går klockan 5. Men han ska till hans lags klubbhus och hämta sin väska först. Så snart ska jag hem och sova haha! Nu börjar han prata i sömnen mohaha!
Eller nu spydde han? Usch nu ska vi gå haha bläääää! Förklarar när jag vaknar hur jag hamnade här.


Vi fick aldrig säga hejdå till varandra.

Vakna av att jag mådde jätte illa känns som jag är bakis usch vad kom detta ifrån?! Mitt huvud gör såå otroligt ont kan det vara äckliga host medicinen tro? Hm nä? Eller?.. HJÄLP!!! 😥
Vakna upp i ett städat rum i alla fall hur skönt som helst och jag har inte vridit och vändigt på mig inatt heller så va jätte smidigt att bädda sängen imorse.

Kollade igenom mina bilder i telefonen idag och kände att nu är det faktiskt dags att sudda ut mitt ex helt och hållet. Så raderade alla bilder jag har i telefonen som han är med på och hela albumet jag hade med bilder på han och oss. Känns tungt eftersom jag faktiskt älskar honom men jag mår inte bra av att se dem längre blir bara ledsen.😥