Jag är jätte sugen på...

Jag är jätte sugen på någonting men jag vet inte vad. Det är riktigt hemskt att inte veta, jag har typ ätit massa olika frukt men jag känner fortfarande att jag är sugen på någonting annat, kanske något onyttigt. Får ta och testa att dricka typ lite läsk eller någonting. Tror att jag går och lägger mig strax så att jag inte sover bort hela min dag imorogn. Får snart ta mig lite tid att fixa till bloggen. Eller ska jag säga hitta någon som kan hjälpa mig hehe. Har ingen aning om vad som händer imorgon heller. Jag kan inte planera någonting för det blir aldrig som jag planerat konstigt nog.. Men får se vad jag hittar på om det är fint väder ska jag i alla fall sola en stund. Men natii natti allesammans sov sött.


xoxo Nina

So you think you can dance

Moeid gick för några timmar sedan jag lämna han vid hållplatsen visst är han underbar som åker ända vägen hem till mig. Han bor i Askim. Idag åkte han från skolan till mig det är en lite kortare väg. Kollar på "so you think you can dance" nu. Moeid och jag låg i sängen hela dagen och bara myste jag hjälpte han med engelskan också. Sedan så åt han här med, vi åt tacos. efter att vi ätit så la vi oss en stund i sängen igen och myste sedan så var klockan rätt så mycket..  Nej men nu ska jag ta och titta klart på "so you think you can dance".

xoxo Nina


Sovit för länge nu

Ne men nej,.. jag har sovit bort typ halva dagen redan jag gick upp från sängen för typ 10 minuter sedan. Tänkte lägga mig på balkongen och sola, så jag tog på mig min bikini och massa för att jag skulle sola sedan så får jag sms från Moeid och han fråga om vi kunde ses. wiie vad kul!  Så ska vara med han idag. Vet faktiskt inte vad vi ska ta och hitta på. Jag är så trött ska gå och äta någonting nu sedan lägga mig och sola om jag hinner innan jag ska träffa honom.

xoxo Nina

God natt dårrå.

Ne nu är jag jätte trött så ska ta och lägga mig nu strax. Får se vad som händer imorgon kanske åker och badar igen fast då ligger jag nog bara på stranden och solar eller så stannar jag hemma och solar på balkongen haha.
Moeid gillar verkligen inte Christian det är värsta jobbigt för mig. Christian är min barndoms kompis och några har sagt att jag flörtar med andra killar men det gör jag ABSOLUT INTE! Det är verkligen det sista jag skulle göra. Christian är en av dem killarna tydligen om det finns mer det vet jag inte, men enligt hans kompisar så verkade det vara flera. hm ? sånt gör mig verkligen så ledsen. Ne men jag älskar han och vi har det bra nu så jag hoppas verkligen det förblir så. God natt alla nattläsare.


xoxo Nina

Igår och idag..

Tyvärr hann jag aldrig skriva något mer inlägg igår för att jag blev ganska upptagen. Men i alla fall igår så åkte jag ju in till stan och träffade Moeid och sedan så var det så varmt och han är pollen allergisk så vi drog hem till mig. När vi kom hem till mig la vi oss i sängen och åt gräddglass med mjölk och banan mums hehe. Sedan kom Vikkan och Paulina och knacka på dörren och så låg vi alla i min säng och snacka och kolla TV. Sedan efter ett tag så gick Vikkan och  Paulina till MC. Moeid och jag låg kvar i min säng. När dem kom hem så åt vi middag, Moeid åt också, jättemysigt. Vi satt vid matbordet och snacka en bra stund tycker jag. Vikkan höll på att snacka med Adrian lite också i telefon. Sedan var klockan ganska mycket... Så vi låg en liten stund i min säng sedan så följde jag med han till busshållplatsen och sedan så tröstade jag och Paulina Vikkan lite för att Adrian "bråka" lite med henne.
Sedan kom Vikkans mamma och hämta oss tre och min mamma. Hon körde min mamma till mammas jobb sedan åkte vi hem till Vikkan. Jag och Paulina sov över hos henne. Vi sjöng singstar i lag. Jag och Vikkan var ett lag och Paulina och Vikkans syster: Becca var ett lag. Jag och Vikkan klassa dem. Vi vann alla låtar nästan.

Sedan idag har jag badat hela dagen. Jag börjar verkligen störa mig på att jag har fått bikini märken nu efter bikinin det är så fult. Jag har typ jättevita bröst och min rumpa e ganska vit också! Hm vi låg på stranden värsta länge tvär skönt var det. Med tanke på att det var typ över 40 grader varmt i Vikkans rum i natt och jag sov bredvid henne och vi typ fastna i varann för att det var så svettigt. När vi kom hem duscha vi och åt sedan drog vi ut och njöt av den sista solen för dagen sedan gick vi hem till Mia och prata lite grann med henne. Detta blev ett riktigt långt inlägg så nu slutar jag haha skulle kunna sitta och berätta i evigheter hur bra jag har haft det idag och igår haha!

xoxo Nina

In till stan och träffa älsklingen nu

Vikkan dissa att åka och bada så nu ska jag in till stan och träffa Moeid i stället. Vet faktiskt inte vad vi ska ta och hitta på men något hittar vi säkert på. Jag kan inte bestämma mig vad jag ska ta på mig nu heller. Alltid i sista sekunden ångrar jag mig vad jag ska ha på mig. Vikkan var här för några minuter sedan fick ett armband av henne, ett rosa hehe gulligt va! ne men nu känner jag att det börjar bli ont om tid så ska hitta något att ta på mig.


xoxo Nina

Bada med Vikkan och Adrian

Hann aldrig skriva igår kväll när jag kom hem från Moeid. Det blev ganska sent och jag var så himla trött. Idag ska jag iaf åka och bada med Vikkan och Adrian. Äntligen har hon kommit hem har varit så segt utan henne. Men hon är hos sin mamma så det är lite jobbigt för hon bor i Kärra och det är jobbigt att åka dit hela tiden. Men men vad gör man inte för henne hehe. Händer inte så jätte ofta att jag åker dit men ändå höhö.
Hade en jätteunderbar dag igår med Moeid trots att vi blev så trötta till sist. Snacka med Pappa och Mamma om semestern och dem säger att dem ska åka till Dalarna och om jag vill så kan jag åka till Stockholm för det tar BARA två timmar. Funderar på att stanna hemma faktiskt orkar inte åka dit. Men mamma vill inte att jag ska vara ensam hemma en hel vecka. :O Finns ingenting att göra där ju. Man är ju inte liten längre och kan inte gå till vilken människa som helst. Jag har tappat kontakten med dem som bor där också kan ju inte bara gå och ringa på efter så många år. Just det Sebbe har bränt sig överallt och då menar jag att han verkligen har bränt sig. HAHA!!! Det blev ju aldrig att Paulina, Jennifer, Kevin och Sebbe bada i Askim. Dem badade i Lilleby istället. Vilken diss va?! Ne men nu ska jag ta och packa så vi kan åka och bada.
God morgon
xoxo Nina


Hos Moeid

Live från Moeids dator haha. Han ligger på golvet hahaha. Vi har badat, men han är så tråkig och gnäller på att han vill gå så de blev att vi bara var där en liten stund sedan gick vi hem till honom. Vi cykla hem och jag var tvungen att bära ner cykeln för värsta backen för att han bestämde att vi skulle ta en genväg. Blev helt röd i ansiktet för det vart så varmt och jag fick kämpa med den där cykeln ner för backen. Sedan vad som hände efter att vi kom hem till honom är HEMLIGT! Nej jag skoja bara vi typ myste lite och log i sängen och massa. Han har ätit typ 3 gånger och han är fortfarande hungrig. Fattar intre hur han får plats med allting i sin lilla mage höhö.

xoxo Nina

R.I.P Michael Jackson

Nu har jag ätit frukost och fixat klart mig nu ska jag bara packa sedan drar jag iväg tror jag eller kanske hinner göra annat innan. Sebbe hade i alla fall gjort en super god frukost! Fick reda på att Kevin och Sebbe ska med och bada hehe. Idag måste jag verkligen skydda mitt ansikte så jag inte bränner det mera. Just nu är det lite rödbrunt längtar tills det blir brunt.
Alla har verkligen laddat upp massa om Michael Jackson. Kan inte fatta riktigt att han inte lever ännu, han var så känd och STOR (alla vet ju vem det är). Så eftersom jag inte har ladda upp någonting om honom så blir jag lite efter men i alla fall.
RIP Michael Jackson 1958-2009.

 xoxo Nina


Morgonpigg?

God morgon. Jag vakna med att jag var lite snuvig och hade lite hosta hoppas det försvinner under dagen ska ju träffa Moeid och vi ska bada. Ska vara hos han klockan två så denna gången så ska jag hinna med bussen bort till han. För pallar inte sitta på en hållplats inne i stan i denna värmen typ 20 minuter. Jennifer och Paulina ska också bada vid Askim så vi träffar nog dom där. Senare på dagen/kvällen vet jag inte vad som händer, Moeid kanske sover över får se hur det blir med det. Hmm... just det Vikkan kommer hem ikväll så ska ringa henne och kolla hur hon hade det i Turkiet. Ne nu får jag ta och pallra  mig upp ur sängen och äta frukost. Ställde klockan på 8.00 för att väcka Paulina och nu kan jag inte somna om det är därför jag är vaken så tidigt idag.

xoxo Nina


God natt sov sött.

Hm jag har fortfarande inte klurat ut hur man fixar header och design till bloggen men det får jag ta reda på någon gång snart i alla fall. Jag fastna vid TheSims3 hehe.. Det är så himla kul att spela att jag inte ens märker att tiden går. Ska bli skönt att vara med Moeid imorgon har saknat honom så mycket. Sedan ska jag träffa Vikkan på Söndag. Hoppas hon inte är brunare än mig höhö. Ska tala om att jag gjort en blogg för henne också thi. Hon kanske vet hur man fixar till den. Ne men nu ska jag ta o lägga mig och snacka med Moeid en liten stund.

tråkigt idag

xoxo Nina

Hjälp någon?...

Ne nu blir jag galen, jag har försökt och försökt att fixa design och header på min blogg men jag lyckas verkligen inte. Alla koder och allting gör att jag får ont i huvudet. Jag har verkligen letat efter hur man gör och försökt göra det om och om igen men jag lyckas verkligen inte. Jag behöver verkligen hjälp med det hära någon som kan? Evigt tacksam om någon skulle kunna hjälpa mig att fixa den. (A)

xoxo Nina


Ensam hemma

Känner fortfarande hur mätt jag är efter middagen. Är ensam hemma nu och jag vet inte vad jag ska ta och hitta på. Jag har suttit och spelat The Sims3 nyss men tröttnade på att spela det. Så nu vet jag inte vad jag ska ta och hitta på. Btw Paulina fixade mina naglar idag.. Riktigt fint men lite slarvigt gjort.
Imon ska jag åka hem till Moeid sedan ska vi gå och bada i Askims badet. Paulina och Jennifer o massa kanske också ska bada där så vi kanske möter dom där. Kul kul blir det. Har varit och badat i onsdags med Carro i Hällvik och sedan i torsdags det vill säga igår så bada jag i Askim med Paulina och Jennifer. Vi köpte kokos olja och smörjde in oss med så vi är jätte bruna och fina nu. Ne men nu ska jag ta och sätta på lite musik och njuta av att jag är ensam hemma en stund. (Det händer nämligen inte ofta att jag är ensam hemma).

Mina naglar

xoxo Nina


Ska äta

Det var ett tag sedan nu, jag som startade bloggen och skulle bli grymt bra på att uppdatera i den haha. Men i alla fall jag skyller på att jag har haft massa att göra. Det har ju varit ett sådant underbart väder nu ju. Men nu kom pappa och Sebbe hem med pizza så ska ta och äta nu hörs.

xoxo Nina

Hejdå Vikkan kmr att sakna dig.

Börjat vända på dygnet redan och det har gått ungefär 1 ½ vecka från att skolan sluta. Mitt sista sommarlov är detta också. Jag får se till att njuta av detta lovet. Ska plugga riktigt hårt det sista året i skolan. Vikkan ska till Turket idag, kommer verkligen sakna henne. Speciellt eftersom hon är min bästa vän och för att det är lite jobbigt mellan mig och min pojkvän just nu så behöver hennes axel hihi men men. Vi har haft det helt underbart nu den sista tiden och så kommer det upp massa problem, jag hoppas verkligen att det löser sig. Vi har nyss "firat" vår 9månaders dag, så vi har varit tlsm rätt så länge. Men Vikkan kommer hem om 1 vecka igen ska bli skönt, men om hon blir brunare än mig så blir jag riktigt avis på henne höhö. Sitter och äter lite godis som tröst pga att det är jobbigt mellan mig och Moeid (Min pojkvän). Ne men nu ska jag ta och spela Sims3.


(Detta är min underbara Vikkan på bilden)

xoxo Nina