God natt sov sött!Var ju på snabba cash med mamma i fredags den var helt okej faktiskt men ingen bio film jag skulle kunna ha väntat tills den kom ut på film. Men men hehe.

Satt en tant bredvid mig som trodde att jag skulle ta hennes jacka eller någonting (min läsk satt ju där). Kändes så kränkande men låtsades som ingenting + hon luktade så illa.

Jag och mamma köpte en Hollywood meny och vi hade nästan allting kvar när filmen var slut!

Köpte massa godis också men åt ingenting så hade massa godis när jag kom hem som jag och Paulina åt när vi kollade på film på voddler. Ne men nu känns det som om det är dags att gå och lägga sig i sängen så man kommer upp ur sängen i tid imorgon. God natt sov sött!

xoxo Nina ♥

Jag åt blad!!!!


Åkte hem till Moeid igår kväll stod och vänta på bussen en kvart så gick in på pressbyron och köpte en latte och när jag kom framl så träffade jag några av hans kusiner. Sov över hos honom så klart.. i hans nya lilla säng.

Det sjukaste jag ätit är blad hahaha det låter konstigt men det var faktiskt helt okej det är kul att äta hemma hos Moeid man vet aldrig vad maten ska smaka och det är så annorlunda ifrån vad jag får hemma.

Imorgon är det skola igen känner bara att jag orkar inte men måste stå ut i några månader till bara.

xoxo Nina ♥


Joy

Bilder på Joy;

Haha den bästa hunden som finns..

xoxo Nina ♥

Grannen

Hej hej ligger fortfarande vaken.  Snackade med grannen på msn sedan fick vikkan honom för han ville mer än vad jag ville. (Denna grannen har jag aldrig snackat med irl förutom sagt hej). Aja ligger i sängen med datorn och telefonen, skvallrar lite med vikkan. Men nu ska jag stänga ner datorn och lägga mig strax.

xoxo Nina ♥

Omgjort, va tycker ni?

Va tycker ni om att dem har gjort om lite grann här på bloggen btw? själv blev jag chockad när jag såg det..

xoxo Nina ♥


Hos älskling.

Just det jag åkte ju hem till min favvo kille igår hahah (Moeid) hjälpte han att plugga lite grann bara. Sedan tröttnade jag på det så sov och då pussa han på mig lite då och då sött va?! kände de trots att jag sov. Sedan åt vi pizza och pluggade ännu mera. Ramla när vi var på väg till bussen eller när jag var på väg till bussen. (Moeid sprang och hämta min tele som jag trodde att jag glömt). Tur att han inte såg det för ramla baklänges.

xoxo Nina ♥

Har fortfarande med mig oturen

Nu har vi bara en middag kvar på vårt projekt arbete. Malin hade sin idag... Imorgon är det bara jag Sara och Malin i skolan! Oliva är sjuk... Reseten av klassen får ledigt för att åka till stockholm lite fuskigt är det!!!! Vi borde ju också få ledigt.
Jag bär fortfarande med mig oturen... Skar mig igår när jag skärde bröd.


Gjorde smothie som jag ska ha till frukost imorgon. Den blev faktiskt jätte god.


Nu ska jag kolla på film på TV:n hörs imorgon sötisar...

xoxo Nina ♥


I skolan - på lektion

Sitter i skolan är jätte sur för att Malin och Sara inte är i skolan! Slutar strax då ska jag hem till min älskade älskling och hjälpa han plugga och sedan kolla film! :)

xoxo Nina ♥

Vikkan min ängel


Nu har jag haft teckenspråk, men jag gick inte själv jag tog med mig Vikkan. Hon var så gullig och följde med mig och jag va så gullig och följde med henne, Paulina och Jennifer till stan innan jag började. Känndes så jobbigt att vara där inne speciellt när jag inte köpte någonting. Men i alla fall vi har fått ett nytt häfte och vi har gått egenom massa djur. Så Moeid missade verkligen något.

Ska träffa Moeid imorgon och förhöra honom han ska ha prov på torsdag. Sebbe har gått och lagt sig så kan inte plugga så ska spela sims nu med en gång. Tack Vikkan för fikan och för allting du är en ängel!

xoxo Nina ♥

 


Hur tar man bort paragraph sign?

Ne nu blir jag galen jag får inte bort den figuren på word! Tryckt på allt som jag kan hitta nästan. Frågat massa också men ingen kan. Jag får skicka mitt cv på min hotmail och fråga min lay out lärare imorgon.
Eller frågar en gång till på bloggen ngn som vet hur man tar bort paragraph sign(¶) på word?

xoxo Nina♥

Sent men i tid!

Det var nästan att jag kom sent idag jag vaknade halv 8 och jag börjar kvart över 8! Så när jag va på lillabommen (hållplatsen innan jag ska av) så smsade jag min lärare och talade om att jag skulle bli någon minut sen. Men jag hade tur att spårvagnen kom med en gång när jag går av bussen. Sprang till den och hann till skolan i tid och då blev min lärare glad när hon såg mig stå där och vänta på henne haha!

Men innan jag tog spårvagnen så skulle jag ju ta bussen in til stan och när jag ser bussen är jag en bit ifrån så börjar springa och så när jag är exakt framför stänger han dörrarna sedan öppnar han igen för det var två andra till som skulle på när jag kom. Och när vi gick på sa han drygt till oss "kan ni inte tiderna eller" jag menar hur ofta kommer den jävl* bussen i tid då?! Hatar västtrafik och alla bussar. Att han inte skämdes när han sa det. Det var nästan som om jag ville klappa till honom!

Jag ser ut som jag vet inte vad! usch!

xoxo Nina ♥

han låter mig gå ensam

Känner mig inte alls taggad längre till teckenspråks lektionen. Moeid ska inte komma han skyller på att han måste plugga men det kommer han inte ens göra och nu kommer det bli ofta att han inte kommer komma till den lektionen asså jag är sur fast ändå inte på honom! Jag ska ju inte ha någon frånvaro alls denna treminen!

xoxo Nina♥

Mitt data freak är borta?

Jag är så spänd i min nacke nu så att det gör ont! Ska be Paulina snällt massera mig i någon minut bara, tror ni att hon går med på det?

Försökte plugga på svenskan igen men nepp det går inte. Kan inte slappna av.. + att det är en störande figur på mitt word pogram som inte går bort bett Carro om hjälp så hoppas hon kan!
Mitt data freak (som jag inte alls har ngn kontakt med längre) svarar mig inte kanske är sur för att jag bara skriver när jag behöver hjälp med datorn haha ne va hemsk jag är! Ska försöka dra upp kontakten igen, men tror inte ens han bor kvar häär. Hmmmm!

Här är figuren btw ngn som kan hjälpa mig?;


xoxo Nina ♥

Min sims familj


Detta åt jag idag, kycklinggryta med ris.. Ser inte speciellt gott och jag är inte alls duktig på att få med grönsaker när jag äter middag ha! Händer bara någon gång då och då att jag får med det!

Detta är min sims framilj dem har även en son som vuxit från spädbarn till bäbis haha! Han har lärt sig gå, och gå på pottan! ;) OBS; hon har nattlinne på sig! Cute huh? Nu ska jag in i denna magiska värld och spela haha!

xoxo Nina ♥

Ny design va tycker ni?


Sitter och väntar på att maten ska bli klar men det lär ju ta lite tid för nu ska vi vänta tills pappa är på väg hem.

Em försökte göra svenska uppgifter som jag skulle gjort i helgen men jag kan verkligen inte konsentrera mig. Så det blev att jag skrev några rader sedan kom jag på att jag skrev om fel målningar och att det är onördigt att skriva för hand + på datorn. Så Får ta mig tid att göra dem ikväll eller imorgon innan teckenspråket. Känner mig taggad till den lektionen eftersom det gick så bra sist! KUL!

Btw va tycker ni om nya design från svart och mörk till roa och busig haha? ne men den är inte riktigt klar ska på lite mer bilder och så men så här får det se ut ett tag. Men det är la okej?.. Det ser inte så hemskt ut? Det var faktiskt vädret ute som fick mig till att ändra den. Eftersom solen lyste så  starkt idag så kände jag att det skulle vara sötare om bloggen va ljus också. + man blir gladare nu när man ser den!

xoxo Nina ♥

 


Chris brown - crawlxoxo Nina ♥

Sims


Ne nu ska jag spela lite sims! HÖRS KRAAAM.

xoxo Nina ♥

Han är så söt!

Jag gjorde mina naglar sent igår kväll.. Blev faktiskt mycket bättre än vad det brukar.

Just det; Brittis (mammas kompis), fick barn igår och han är så otroligt söt! När man ser honom önska man nästan att man hade en själv! Ne men det dröjer nog flera år innan jag ska ha någon bäbis.

Vet ni vad jag har gjort idag?! Gått från min skola till Brunnsparken, det är en bit inte så jätte långt är det inte men det tar typ en 15 minuter att gå. Det var jätte jätte kallt kände hur jag snabbt tappade känseln i min näsa haha! Slutade tidigt idag, måndagar+tisdagar=tidigt hemma!

Letade efter en digital kamera på info & lay outen idag och hittade en ganska fin med 10 megapixler och Moeid sa att det är bra. Men sedan sa han att det finns 12 nu så kanske ska vänta och spara till en dyrare? Tänkte bara köpa en för att ha i Turkiet så har ju inte så jätte brottom med att köpa den. Får se vilken det blir...

xoxo Nina ♥

Moeid, älskling!

Moeid hade klippt sig också jag som ville se hur han såg ut i längre hår. Men det blev super fint på honom. Här är bild hur han såg ut innan han klippte sig. Gjorde en tofs på honom i Tisdags (teckenspråket). Visst fin? hahahaha

xoxo Nina♥

Bryr mig inte längre..

Känns som om klockan är jätte mycket men den är inte äns 6ännu! Moeid åkte någon gång vid 3 eller 2 tiden kommer inte ihåg.

Michelle skickade sms till mig igår kväll och sa att hon glömde bort att hon skulle sjunga i Udevalla idag, så helt ärligt bryr jag mig inte om henne längre, jag visste hon skulle göra så hära. Jag behöver inte henne ialla fall! Hahah låter som om jag vore 3år. Men det sårar när ens vänner håller på så eller hur?!:(

xoxo Nina♥

Kolla film


Låg i soffan med Sebbe och kollade på film. Väntar på att Moeid ska börja dra sig hit.. Ska strax äta. Ne men nu ska jag spela Sims. Hörs imorogn någon gång.

xoxo Nina♥

God morgon


Aj aj aj har jätte ont i min hand och mitt knä från igår. Vaknade av att solen lyste in i mitt rum idag. Ska träffa Moeid idag men det blir nog ikväll istället. Jag ska i alla fall plugga svenska idag det har jag lovat mig själv. Så det är vad jag ska göra senare när jag tagit en dusch och fixat mig.


xoxo Nina ♥

God natt

Natti natt sweet dreams

xoxo Nina ♥

Vikkan&Jag=Småbarn!

Jag gick ut med Vikkan förut vi tog en promenad runt området vi bor i. Sedan kom vi till en grop som heter Gropen haha logiskt eller hur?.. I alla fall det är en jätte stor grop och när vi va små brukade vi åka pulka där så fort det var tillräkligt med snö ute då. Vi försökte åka pulka idag fast utan pulka haha! Gick inte så bra det var iskallt.

xoxo Nina ♥

Överlever jag hela veckan?!

Denna veckan har varit katastrof och den är inte slut ännu! Nu när jag säger så, så kanske ni förstår att det har hänt mig en ytligare sak.
Här är histrian;
Jag, mamma och Paulina skulle lämna smörgåstårtor till en person. Innan vi tar på oss jackorna så skrämer jag Paulina och hon blir verkigen sjukt rädd, jag fick mig ett gott skratt. Sedan när jag och Paulina ska gå hem igen så puttar hon mig så gör jag tillbaka (detta är på skämt) sedan börjar jag springa efter att jag puttat henne för att jag tror att hon ska putta mig igen, så jag springer ifrån henne sedan kommer det en sväng och jag saktar ner för att jag inte ska halka och Paulina skriker "Hoppas att du ramlar" och det är precis det jag gör. Skrapat upp mina händer och knän. Så imorgon så lovade Moeid att han skulle trösta mig haha.

Jag har verkligen sjukt ont kommer ni ihåg när man va liten och ramlade och skrapade upp knäna när man tex cyklade. Det bränns och svider på en och samma gång, man verkligen känner hur det pulserar i mina händer av smärta också.

xoxo Nina ♥

MAT!!

Det blev inget pluggande jag fastnade framför sims´, inte bra.. Orkar inte plugga idag så skjuter fram hela min plugg planering en dag! Börjar få lite ont i huvudet nu så ska stänga av datorn och gå och äta någonting känner hur det börjar bubbla i min mage!

xoxo Nina ♥

Stickat det nya jag?

Stickat är typ det nya jag?! hahaha jag hade på mig detta igår på middagen fint men ändå mysigt hihi.


xoxo Nina♥

Choklad=bästa som finns


Lagade Choklad parfait direkt efter jag kom hem från skolan, Moeid ska få smaka på det imorgon. Hoppas han gillar det!

xoxo Nina ♥

PLUGG


Hemma från skolan, religion provet blir nog inte mer än G asså om ens det?! Orkade inte stanna upp så länge och plugga var helt slut efter att lagat mat och allting. Läste några sidor i en bok som jag börjat läsa. "När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var" av Jessica Andersson. Tycker om att läsa hur kändisar/fd kändisar haft det i sitt liv och massa.

Ska plugga svenska idag och imorgon blir det nog Religion så ingen slapp helg för mig inte. Ska träffa Moeid imorgon och sedan på Söndag träffar jag nog Michelle men man vet ju aldrig, det ändras ju alltid.

xoxo Nina ♥

Tidig till skolan?!

Okej detta är nog det värsta jag gjort denna veckan:
Jag börjar med att berätta när jag börjar; jag börjar alltså 8.30 idag.

Jag vaknar av att min klocka ringer klockan 6 och jag tror att klockan är 7, så tänker att jag bara har en halvtimme på mig, och att jag inte kommer hinna fixa mig alls, så tänker jag ligger kvar en kvart till sedan tar jag på mig snabbt och går iväg. Det gjorde jag också och då är klockan alltså 6.30 men jag tror ju att klockan är 7.30.

Sedan när jag nästan är framme vid bussen så får jag sms av min syrra; "Du börjar halv 9". jag bara jag vet ju det, sedan kollade jag på klockan och då ser jag vad klockan är då ringer mamma; hon säger: "börjar du inte halv 9?!" Och jag bara "jooo kollade fel på klockan"n Så jag gick hem igen. Så nu ska jag gå och dricka upp mitt te.

Jag idag med systers tröja, hon fråga mig igår om jag ville låna den, konstigt eller hur?!

xoxo Nina ♥

Detta bjöd jag påhaha inget stort eller något men ändå!...

(Glömde att ta bild innnan jag serverade den men i alla fall).

Malins mat

Saras och min mat

Efterrätten, mums den va faktiskt super god! Nu vet ni vad jag bjöd på! Thihi... Det var inget stort men det var i alla fall någonting eller hur.. jag har ju faktiskt gjort allting!

xoxo Nina♥

Middagen gick bra

Nu har jag haft min middag och jag behöver inte tänka mer på den. SKÖNT!!! Det gick jätte bra eller sådär tycker jag. Brände min förrätt lite grann och det känndes jobbigt att fixa all mat på så kort tid.  3rätters de du haha!

xoxo Nina ♥

Hörs senare...

Har lite brottom nu, så hinner inte skriva mer men hörs kanske i skolan eller efter jag har haft min middag. Så får ni reda på hur det gick också. Förberedde Choklad parfaiten igår mums!
Hörs!

xoxo Nina♥

Pluggat

Nu har jag gjort klart mitt projektarbete nästan i alla fall ska bara ha min middag och sedan skriva in det i rapporten och gå på två andra middagar hos klassisar. Ne men nu känner jag mig för för duktig hörs!

xoxo Nina ♥


Nina


xoxo Nina♥

Hemma..

Varit hemma ett tag nu, ska börja städa inför imorgon,  mamma är och handlar åt mig. Jag fick inte ens hänga med.. Ska bara ta det lugnt ett tag innan jag börjar fixa iordning. Det är inte så mycket att göra. Så det ska gå fort! Men vi hörs senare...

xoxo Nina ♥


MVG!

Sitter på info & lay out lektion, gör min hemsida till mitt konferens koncept och jag är snart klar! Wiho.. Jag har helt ärligt inte orkat skriva någonting sen sist. Jag och Moeid pluggade igår och i måndags på teckenspråk. Det gick jätte bra för oss jag fick MVG och han fick VG+ grymt va, båda tordde att vi skulle misslyckas. Ni ska bara se hur söt han är när han tecknade hemma hos mig haha (Speciellt glädje).

Sedan när man säger teckna glädje så gör han det, efter det säger man teckna sur sedan säger man glädje igen, så kan han inte haahahah!

hörs när jag kommer hem!

xoxo Nina♥

Pluggat klart för idag!


Vikkan ligger under dem röda jackorna hon skulle skräma Moeid men misslyckades helt totalt fattar inte hur hon kunde göra det men iaf det var kul.

Vanilj yogurt med honung, låter kanske konstigt? Det var i alla fall otroligt gott när man rörde om det! Rekomenderar jag till alla haha!

Jag och Moeid har i alla fall pluggat klart för idag ska fortsätta imorgon. Känns inte som om jag kommer att få så jättebra på provet, hmm.. Men inga negativa tankar nu!... Det löser sig har ju trots allt hela dagen på mig imorgon att träna i alla fall fram till 5.

xoxo Nina ♥

1 timma tidigare i skolan!:O


Detta var min frukost! Det gäller att äta mycket till frukost! Ska plugga idag med Moeid.. Undra hur mycket plugg det kommer bli?.. Kommer säkert bli att vi ligger i sängen och myser framför TV:n. Jag har städat lite här hemma+ hängt upp tvätten som jag satte på innan jag gick till skolan imorse, känner mig jätte duktig, jag satte även på diskmaskinen innan jag gick!
Duscha
Fixa mig
Laga/göra frukost
Äta frukost
Stoppa in kläder i masiknen och sätta på den
Sätta på diskmasiknen.

Ändåså kom jag 30minuer tidigt till skolan. Egentligen 1 timme för vi hade flyttat den första lektionen till 9, annars är det halv 9. Jag kom då alltså till skolan klockan 8! Jag hade missat att vi ändrat detta.. Pinsamt men det var några till som gjorde det.

xoxo Nina ♥

mums med mat!

Hej hej nu har jag ätit. Jag ska lägga upp ett mat schema för mig.Tror ni att jag kommer kunna hålla mig till det? Måste nämligen komma i form till studenten/turkiet & för pojkvännen också så klart!!! Denna veckan är jag bokad helaveckan.Ni skafå se schemat för min vecka imorgon - Måste nämligen göra den på  en annan dator.Så imorgon kväll får ni se det!


(Åt glass med choklad sås och mjölk vid lunch tid förut, mums).

xoxo Nina ♥

Sims3 hela dagen idag!

Jag har suttit och spelat sims nästan hela dagen! Jag har till och med glömt att äta, så det ska jag göra nu, sedan kanske jag spelar ännu mera sims eller så lägger jag mig och pluggar/kollar på tv. Blir jätte nervös när jag tänker på att vi har prov på tisdag! Lite panik?! Inte pluggat någonting alls på det sedan vi lämnade lektionen i tisdags..

xoxo Nina ♥

Saknar honom

Idag har jag gått runt i min pyjamas hela dagen! Måste erkänna att det känns konstigt att inte Moeid sov hos mig nu i helgen eller att jag sov hos honom. Saknar honom jättemycket! Träffar honom imorgon efter att han slutat skolan då ska vi pluggga på till teckenspråks provet som är nu på tisdag! Nu ska jag spela sims!

xoxo Nina

Frukost färdig!

GOD MORGON!
Vaknade av att pappa sa att frukosten stod på bordet. Samma som igår, lyxigt haha nej men det var skönt att slippa göra den själv nu i helgen. Så nu har hela familjen suttit och ätit frukost tillsammans två dagar i rad!

Igår åt vi oxfilé och  potatisgratäng (känns som vi äter det jätte ofta), ska inte klaga för det är ju så så gott! Jennifer och moster åt också här. Sedan hade vi lite mys framför TV:n, vi kollade på benknäckar gänget som gick på TV:n. Jag somnade i slutet och vaknade och gick och la mig. Blev så trött p g a all mat jag åt. + semla, chips, ostbågar och lite glass.

Semla...

Såhär såg det ut på bordet igår haha! (Lite suddig bild använder ju mobilen).

Fått hem det nya nummret av Glamour också. :)

xoxo Nina ♥

Sug efter shoppandet...

Nu när jag ABSOLUT inte får köpa ngt till mig själv känner jag suget efter att köpa massa saker! Men ska klara mig att inte köpa någonting! Jag måste spara pengar för att jag inte har jobbat någonting så har bara pengarna från mitt studiebidrag. (Om jag hade jobbat så hade jag aldrig behövt spara nu). Men ska försöka få massa jobb i hela februari för det är ju bara 28dagar den månaden ju). 

Mammas prisent blir att jag bjuder på bio, VIP då så klart!.. Så nästa helg tror jag att vi bokade in det eller imorgon. Ska kolla med henne när hon vill gå.. Vi ska se snabba cash.

Ikväll blir det myskväll med familjen.

xoxo Nina ♥

Var inte bara jag..

Kommer ni ihåg inlägget där jag säger att det är fel på min tele. Jag kollade upp detta med några och vissa av dem hade samma problem som jag. Dock inte min syster.. Denna personen hade/har också det felet jag har. Jag har blivit av med det. Jag stängde av och startade om telefonen och så funkade det faktiskt som det skulle. 

xoxo Nina ♥

Bild till mamma


xoxo Nina ♥

GRATTIS MAMMA

God morgon varit uppe ett tag, sjöngt för mamma och vi har ätit frukost. Ska snart åka in till stan och köpa någonting till henne. Hon fyller 37år idag! Så STORT Grattis till henne.

xoxo Nina ♥

God natt hörs imorgon!


Ne nu är det läggdax för mig det är ju en dag imorgon också! (hoppas bara på att jag kan somna nu också är inte alls så trött som jag borde vara nu).
God natt sweet dreams.

xoxo Nina ♥

Pyjamas byxor på!Här är skillnaden efter att jag solat 3 gånger det syns nästan ingenting på bilden men in real life så ser man jätte STOR skillnad! Till och moeid fick en chock när jag visade honom haha! INTE SNYGGT! Längtar tills jag ska till Turkiet och känna värmen men kommer dock dö av längtan efter Moeid kommer nog börja gråta första dagen vi kommer dit haha!

Sitter i min säng nu med en filt och lyssnar på musik från mobilen och så sitter jag ju framför datorn. Försöker få reda på en grej från min älskade älskling.

Just det i morse när jag skulle gå till skolan och skulle släcka mitt rum innan jag stängde dörren till det så är det en jätte fet/stor spindel där på väggen. Jag fick nästan hjärt attack -okej jag vet att den inte kan göra någonting. Men dem är ju så hilma äckliga! Skreck på Sebbe och han dödade den som tur va innan den försvann. Tack Sebbe (älskar dig)!

xoxo Nina ♥


Bilden säger allt?!

Har hur tråkigt som helst här är en bild jag tog nyss typ... haha har många mer från idag då.

Jag tror att min tele håller på att rasa samman! Den lixxom vill inte skicka iväg sms med en gång jag måste hela tiden skicka det två eller tre gånger. Asså jag har skrivit ett sms sedan när jag trycker att jag ska skicka det så står det att det är något fel och att jag ska försöka igen så gör jag det och då funkar det eller så gör det inte det då måste jag göra om det och då går det. Någon annnan med Comviq kompis som har så hära eller är det bara jag? Tänkte att det kanske va fel på mottagningen inom det nätet..


xoxo Nina ♥

Kenza delade ut bästa musik video pris

Någon som såg när kenza delade ut Grammis priset för bästa musik video till en av Timbuktus videos. Det gjorde jag i alla fall och måste erkänna att jag älskade klänningen hon lät en skräddare sy åt henne i Thailand. Får ju inte glömma hennes fantastiska bränna hon har fått... Nice nice! (Kollade endast på det för att se henne så nu kollar jag inte mera).

xoxo Nina ♥

Står i brygga

Hej hej såg nyss Vikkans video inlägg hahaha! Nu har jag precis ätit och lagt in bilden på när jag står i brygga inte så jäte snyggt men iaf... Och ja jag vet mina leggins är extremt lång uppe men det syns ju inte om man drar ner tröjan... ne nu ska jag dricka upp min coca cola från mc muuuums.. :)


xoxo Nina ♥

Jag kan!

hej hej.. jag sitter och väntar på att mamma ska komma hem med maten, mc blir det idag! Det är ju faktiskt fredag så behöver inte vara nyttig! BTW vet ni va jag kan göra?! Gå ner i brygga! Ska visa er bild sedan.

xoxo Nina ♥

Idag träffar jag..

Btw efter skolan träffar jag denna snyggingen! Men han ska dock inte spela CS! Träffar han klockan halv 5 typ han slutar klockan 4, och jag slutar något över 1 så han får åka hem till mig! Sist jag var med honom var i Lördags fast träffade honom igår på teckenspråket. (Det räknas inte).


xoxo Nina ♥

Skriver snabbt för er.. :)

God morgon nyss ätit min braiga frukost, kom på att det inne håller- kolhydrater, fett, protein & vitaminer kanske miniraler hur vet man det?:S I alla fall känner mig stolt nu när jag fått med allt det i min frukost! Jag är jätte jätte mätt och känner mig nyttig!...Jag har till och med bäddat min säng och borstat håret, ska bara ta på mascara sedan är jag klar för att åka till skolan hade en liten sovmorgon idag också fast längre idag, börjar 09:45.

Har även fått ordning på alla papper och när alla arbeten ska vara klara och inlämnade..

xoxo Nina ♥

Orka skolan

Blev väldigt irriterad på min hotell lärere idag helt utan anledning. Jag är helt slut nu efter dessa dagarna som gott 3 dagar.. haha hur ska detta gå.. Ajja btw jag fick post it lappar av mamma. I olika färger och storlekar och figurer! Rätt nice behövde faktiskt nya! Så tusen tack mamma!

Har teckenspråks prov nästa vecka på Tisdag, är lite nervös kommer glömma allting jag kan när han sitter och kolla på min mun teckenen och ögonbryn och allting! Får öva MYCKET för det är svårt att vara jätte tydlig på munnen.

xoxo Nina ♥

Drar till skolan nu, hörs!

GOD MORGON! Passar på att skriva et litet inlägg nu innan jag åker till skolan. Hann ju inte skriva efter att jag solat eller när jag kom hem igår kväll, va för trött somnade innan 11 till och med! Har i alla fall ätit en jätte frukost idag. Tog bild, såklart... Sedan fixade jag mina naglar igår med stenar och allting! Bild på det också kommer. Ne men nu ska jag logga ut och springa till bussen, hörs!:)(Jag trodde att detta tet skulle vara äckligt men det var faktiskt gott med lite honung i också såklart, dricker ju inte te utan det).

xoxo Nina ♥


Väntar på Paulina!


Paulina har fortfarande inte kommit hem men hon kommer la när som helst. Ska gå och lägga mig så länge.. skriver säkert ett inlägg innan jag åker iväg till teckenspråket om jag inte gör det så hörs vi när jag kommer hem ikväll.. Ne nu ska jag lägga mig i mitt rum och vänta på Paulina. Älskar mina leggins tack mamma!:)

xoxo Nina ♥

Äta

Skönt att sluta skolan så här tidigt. Ska Äta nu för det var jätte jätteäcklig mat i skolan(fiskpure) vad är det licksom! Skämmit att servera den maten dem gör när det är en restaurang skola!:O Efter att jag har ätit så har nog Paulina kommit hem då ska vi gå och sola.. Wihooou.

xoxo Nina ♥

Varma smörgåsar

Nu ska jag ta och äta någonting, IGEN! Det blir varma smörgåsar.. (Älskar varm tomat!!)


xoxo Nina ♥

Sparar allt jag kan.

Lite brunnare nu iaf.. och lite vitare (rumpan) hihi. Köpte hårspray när jag och Vikkan va i stan, jag glömde mitt bankomat kort hemma så hon la ut åt mig cute right?! Hon köpte en jätte fin bh från h&m.  Vet ni va?! Jag har inte slösat en ända krona på mellandags rean eller någon annan rea som är nu. Sparar ihop alla pengar jag kan till Moeids present. (Han fyller 18 år nu i Februari). Så jag köpter endast nödvändiga saker som jag verkligen behöver...

xoxo Nina ♥

Äta-sola-stan..

Ne nu ska jag fixa smörgås och te till mig och Vikkan. Sedan drar vi iväg för att jag ska sola efter det åker vi in till stan. Hon ska köpa en bh och jag ska nog köpa hårspray.

xoxo Nina ♥

Litet tips från mig.

Berättade ju att jag skulle ha lockigt hår nu när skolan börja, men det blev vågit istället för att jag hade ingen hårspray. Får ta och köpa det idag när jag och Vikkan åker till stan. Gissa om Paulina va sur när hon fixa mitt hår igår kväll.. Men så går det när man skjuter upp allt till sista minuten! Hon blev jätte sur när jag berättade att hon brännde mig. Thi.. Undra va hon säger när jag kommer och ber henne locka mitt hår..(A)

(fast nu är det inte så ihopsatt.. sovit med det ju, grymt finare dagen efter).
TIPS: För att lockarna/vågerna ska hålla/se fräscha ut hela dagen och till nästa dag så ska man ha håret lite längre i tången, man brukar ha det minst 8-12 sekunder beroende på hur tjockt hår man har lägg till 5 sekunder extra så håller dem ett bra tag/2 dagar. Jag tycker det blir finast om man fixar lockarna/vågerna kvällen innan.

xoxo Nina ♥

Jag sa ju...

Hej hej. Kommer ni ihåg att jag sa att jag skulle sköta skolan nu när den började-inte missa en lektion eller för sova mig..? Jo självklart ska jag göra det bara för att jag sagt att jag inte ska göra det.

Jag ställde väckarklockan på halv 7 så att jag skulle hinna äta, ta på mig i lugn och ro, sminka mig och fixa håret. Men jag tryckte på znooz så den skulle ringa om 10 minuter igen. Men det gjorde den aldrig eller så va jag så trött att jag somnade om och stängde av den utan att jag visste om det. Så när klockan är 10 i 8 kommer mamma och väcker mig och frågar mig när jag börjar. Och jag börja ju halv 9 idag och det tar 45minuter till skolan om man har otur med bussar och spårvagnar. Men det hade jag inte- dem kom med en gång som tur va. Så hann exakt till skolan när jag börja men dem hade gått in. (Lärarens klocka går fel?) Iaf duktig jag är va jag sminka mig och tog på mig kläder på mindre än 10 minuter.

Jag glömde dock min penna, mitt block och min almenacka + mitt bamba kort. (Det vill säga att jag glömde allt viktigt, åt ingen frukost heller).

xoxo Nina ♥

Bäst att sova med älsklingen!

Har fått i mig lite mat men ska äta något mer nu innan jag lägger mig i sängen och kollar tv/somnar. Vet att klockan inte är mycket men det tar sån lång tid för mig att somna. Jag vet inte va som har hänt med mig, när jag sover med Moeid somnar jag när jag vill typ + att jag sover jätte skönt! Men utan honom är det inte samma sak- jag drömmer hemska drömmar, sover jätte dåligt, vaknar av ont i ryggen och nacke o massa mer... jag kanske bara inbillar mig?..

xoxo Nina ♥


Äta


xoxo Nina ♥

Sims freak..

Spelat sims nu ett bra tag... spelade med en gammal familj som jag gjorde för länge sedan. Det var faktiskt lätt att spela med dem, göra alla nöjda och alla önskningar slår in och så vidare. Ne men nu vill Paulina ha datorn, tro mig hon ska spela sims, bara för att hon såg att jag spela så ska hon spela nu.

xoxo Nina ♥

Pitbull - Go girlxoxo Nina ♥

Designen är ändrad.

Nu har jag bytt design.. Eller aa Vikkan gjorde det åt mig. Den känns lite suddig o så men denna får duga tills jag har en annan som jag VERKLIGEN älskar hihi. Jag har börjat på power pointen som Malin, Sara och jag behöver till vårn redovisning.

Ikväll lockar Paulina mitt hår. Nice att börja skolan med läckert hår eller hur. Undra vad jag ska ha på mig? Hmm* Ska spela sims nu sedan rota fram något jag kan ha på mig imorgon.

xoxo Nina ♥

Hemma från "helvetet"!

Usch vad jag är trött har sovit några timmar bara för att Vikkan och Paulina inte va tysta igår. Varit ett rent helvete att somna där. Ialla fall vi blåste upp en madras med eluttaget haha! Coolt. Så låg vi och kollade på en film (Min stora feta grekiska semester) eller någonting hete den. Innan det spelade vi Buss och sjöng singstar. Tror vi somnade runt 5 halv 5 igår. Vi gick upp tidigt idag för Vikkan skulle träffa A. Så sen jag kom hem har jag bara kollat film legat i min säng och duschat. Just det Vikkans nya rum är extremt fint/mysigt.

Imorgon är det skola, första dan i skolan 2010! Det kommer gå bra tror jag, har ju Olivia där som är puschar på "alla"..

(Det är en av Vikkans katter som sitter bredvid TV:n, Simson eller hur det stavas).

xoxo Nina ♥


Hem till min älskling!

Ska sova hemma hos Moeid! Först skulle jag ba träffa honom men han svarar så segt på sms så klockan blev så  "mycket" nu (han bor ju 55minuter ifrån mig med buss). Ska packa ner saker för att när jag vaknar imorgon hos honom så vill jag kunna se bra ut. Hemskt att se ut som ett monster varje gång. Thi...

Mitt ansikte är rött/rosa för att TV:n lyste på och lite för att jag har bränt det lite grann men det syns inte längre nästan.. Om man tittar noga så ser man min spricka jag har mitt på läppen. Gör verkligen jätte ont! Använder sjukt mycket läpp balsam nu för vill inte att det ska spricka mera.

Va tycks om min nya frisyr? Ser extra oskyldig ut tycker jag. Jag är ju det men...

xoxo Nina ♥

idag

Inget som jag planera för denna dagen har hänt! Så är inte på humör idag är trött, grinig och känslig.


Valt design nu till bloggen!

Gud vad trött jag är, hade hemsk madröm inatt... haft det tre gånger irad nu. Måste se till att det försvinner. På Måndag börjar skolan igen och jag är jätte taggad inför det faktisk! Denna trminen ska jag satsa hårt på skolan! Gäller att hålla ut nu dom sista månaderna. Längtar tills min praktik börjar.
Btw har valt design nu så ska be Vikkan sätta in den.. ;)

xoxo Nina ♥

STORT Grattis till Vikkan


xoxo Nina ♥

Fotbad och disney channel..

Sitter i ett fotbad och kollar på Disney channel i vardagsrummet. Mamma sitter bredvid.. Ska bli skönt med mjuka och lena fötter thi. (Inte för att dem va så hårda innan men aa..) ska sola imorgon. Just det jag solade med spts troser sist så min rumpa är prickig så det ska inte hända denna imorgon. Ska även träffa Moeid imorgon om han inte är med sina kompisar för länge..

xoxo Nina ♥

Middag nu!

Nu ska jag äta middag halv 8 hahahahaha! Grekiska biffar med potatismos och brun sås. BTW det är Paulina som lagat det, vågar man äta?

xoxo  Nina ♥

Städat!

Blev inte att jag va med Michelle, hon smsade och sa att jag kunde vara med Vikkan ist?.. Men whatever.. har fixat i mitt rum (små städat). Och fixa lite i vardagsrummet. Så nu är det fint! Ska hänga upp tvätt om en timme och sedan sätta på en ny maskin. Ska kolla några saker och sedan spela sims om jag hinner...

xoxo Nina ♥

Mitt schema i skolan


På måndag börjar skolan.- och jag ska inte försova mig en ända gång! Eller missa någon lektion.

xoxo Nina ♥


prov i teckenspråk

Såg det näst sista avsnittet av "Guds tre flickor" nyss. Så tråkigt att det ska ta slut. Men ändå ganska bra så slipper jag kolla på så många serier. kom nyss på att jag ska ha prov i teckenspråk snart. Lite panik för allting sitter inte men nästan. Måste faktiskt säga att det är det lättaste språk jag har lärt mig och roligaste också! Ska fortsätta att läsa kursen efter skolan till och med.


xoxo Nina ♥

Fortsätt välja design åt mig?

Tack för hjälpen men fortsätt att välja vilken design jag ska ha? (i inlägget under detta). Vaknade för ungefär en  alv timme sedan är grymt trött. Idag ska jag träffa Michelle. Så ska la kolla på facebook om hon är inne ellerrom hon ringt mig. Glömde min telefon i sängen.

xoxo Nina ♥

Hjälp mig att välja?

Nu behöver jag er läsares hjälp med att välja design... rosa eller guld?


xoxo Nina ♥

Idag..


Jag och Paulina var och solade förut idag runt halv 4 till 4.. Kolla vad äckliga mina fötter ser ut (särar på dem). usch usch.. Va bara tvyngen att visa färgen på mina tånaglar såå nice!
Efter att vi solat åkte vi med pappa till Coop och handlade snaks och dricka vi ska ligga och mysa idag!
Btw kolla dessa bilder det är utan för oss och kolla in mitt fönster helt frostigt.

Paulina va tvunen att stå i snön för att vi skulle visa hur högt det verkligen är.

mitt fönser).


va ju bara tvungen... thi*

xoxo Nina ♥


för enklat år schema

Sitter på golvet i mitt rum kom nyss ut ur duschen... Det är -11° här och det snöar och blåser! När jag skriver så, så låter det som om jag bor mitt ute i landet, men nepp bor inte långt ifrån Göteborgs centrum det är tar bara 16 minuter med buss in.. Stod och tänkte på hur min sommar kommer bli i duschen, kanske lite ovanligt och tänka på det när man duschar? jag vet inte men i alla fall. Såhära kommer mitt år se ut just nu, det kommer naturligtvis hända massa mer men en förkortning.

xoxo Nina ♥


Ska jag låta henne?


Detta är den nya designen jag har h´gjort men tyvärr så kommer jag nog inte byta till denna. Den känns lite tråkig. Så får fortsätta fixa med den.

BTW kommer ni ihåg hon som sa att hon skulle göra min design från första början? I alla fall det var någon gång i sommras och hon skriver till mig nu! Vet inte om jag ens ska lita på henne att hon gör den längre. Jag menar vi snackde ju om den sen helt plötslig slutade hon svara och skriver nu "Hej! Förlåt för ett sent svar. Jag gör bara designer på kvällarna fram till den 8 januari, men självklart kan jag göra en design till dig". Va tycker ni, ska jag låta henne göra den, hon gör faktiskt fina designer...

xoxo Nina ♥

Hörs

Ne nu har jag suttit vid datorn hela dagen-INTE BRA! Ska lägga mig i sängen nu och kolla tv men först ska jag plcoka lite tvätt och bädda sängen som jag skulle göra förut. Aja hörs..

xoxo Nina ♥

Snabbt och onördig inlägg

Usch vad tråkigt jag har orkar inte göra någonting heller... Sitter i soffan i vardagsrummet med mamma och pappa. Paulina är ute med Michelle och Sebbe gick ut med Joy nu. Annars sitter han också och spelar sims.

Måste plocka några saker i mitt rum och bädda sängen. Älskar att lägga mig i en bäddad säng när man ska sova!

xoxo Nina ♥


Te mums


Sitter i soffan med mitt morgon te är jätte trött trots att jag har sovit sedan 12 i natt tills nu. Som ni ser på bilden så måste jag verkligen fixa mina naglar SNAAART! Nu ska jag spela sims igen. Ovanligt? :P

xoxo Nina ♥

Te mums


Sitter i soffan med mitt morgon te är jätte trött trots att jag har sovit sedan 12 i natt tills nu. Som ni ser på bilden så måste jag verkligen fixa mina naglar SNAAART! Nu ska jag spela sims igen. Ovanligt? :P

xoxo Nina ♥

SAW 6

Hej hej kom hem från älsklingen för ungifär 20minuter sedan. Vi kollade på SAW6 sjukt äckligt men dem andra filmerna måste jag nog säga är läskigare! I alla fall det är vad vi gjorde hela dagen eller vi låg i sängen och pussades en stund också. Kanske träffar honom imorgon också får se. Ska kolla om jag kan få spela sims på mammas dator nu.

xoxo Nina ♥

Sims freak

God morgon sovit gott? Jag vaknade för 10 minuter sedan, Moeid väckte mig med ett sms. I alla fall ätit klart min frukost nu och ska spela lite sims innan jag fixar mig och drar hem till Moeid! Vi hörs senare...

xoxo Nina ♥

Ny design kommer

Gjort ny design till bloggen, ändrar den nog idag så snart får ni den. Det är min första design jag gör själv så det blir inget märkvärdigt med den. Ne nu ska jag nog spela ännu mera sims. (Spelat hela dagen idag!) (A) Hörs kanske senare eller i morgon sötnosar.

xoxo Nina ♥

Bad Boys - Alexandra Burkexoxo Nina ♥

Vikkan sov över!

Hej hej! Vikkan sov hos mig inatt... När hon kom igår kväll hade hon med sig drika och chips så jag, Paulina och hon satt i köket och snacka en stund men det bästa var när Paulina kom hem. (Hon kom strax efter Vikkan). Vikkan satte sig bakom Paulinas dörr och när Paulina ska stänga dörren så får hon syn på Vikkan och blev jätterädd. (Hon visste inte att Vikkan var hos hoss).

Sedan gick vi in i mitt rum och det var någon läskig film på 3an tror jag att det var kommer inte ihåg men ialla fall jag tycker ju inte om läskiga filmer så jag vände ryggen när det var som läskigast och somnade.

Gjorde frukost på sängen idag till Vikkan... Hon gick hem för en stund sedan. Paulina och hon somnade nog jätte jätte sent!

Har nyss bytt sänglakan, det blev vitt denna gången. Men nu ska jag spela sims.

xoxo Nina ♥

Sovit länge!

Hemma från Moeid nu. Sov jätte länge jag märkte inte ens att han hade varit vaken och spelat cs. Vi kolla på ngt skräk/komedi igår om sombis blev sjukt rädd varje gång dem hoppa upp. Kanske träffar honom imorgon igen eller övermorgon då ska vi kolla på en film! Ne men nu ska mamma få tillbaka sin dator.

xoxo Nina ♥

NEW RIHANNA SONG I'M BACK JANUARY 2010xoxo Nina ♥

Mitt hår är afro!


Åt middag nyss det blev pannkakor mums mums älskar min pappas pannkakor. Ska strax fixa mitt hår för råka sabba det helt. Först våga jag det så ändra jag mig och plattade det så nu ser det helt afro ut. Får hitta på något som kan fixa det.

Va hos Peter förut och gav katterna mat och vatten och fixade lådan usch. Hoppas han kommer hem imorgon för vill verkligen inte göra om det. Todde att han skulle komma hem idag. Hmm*

Ska ju sova hos Moeid inatt också men åker typ hemifrån lite innan 9, så ska kolla bussarna, vill ju inte stå ute och frysa i detta vädret. Det snöar lite grann också.

xoxo Nina ♥

Nästa nyår...

God morgon, sovit gott? Det har jag i alla fall jag somnade jätte sent trots att jag inte gjorde något speciellt igår. Tror jag somna runt halv 5! Jag låg och smsade med Moeid en stund från tre till 4 kanske. Peter (Vikkans pappa) har inte hört av sig ännu så vet inte om jag ska hem till han. Får la ringa han sedan och kolla med honom.

Nu är Joy på lekis humör hon hoppar runt med sina leksaker och lägger dem vid fötterna på mig för att jag ska leka med henne men det kan jag inte. Då bryter jag naglarna. Snackade med Paulina vid frukostbordet hon berättade om vad hon gjorde igår. Nästa år ska jag inte vara hemma jag ska veta vad jag ska göra på nyår 2 veckor innan det är! Och jag ska fixa mitt hår, naglarna, klänningen och skorna i tid!

xoxo Nina ♥

Skål & Gott nytt år!


Champagnen

SKÅL!!!

Fyrverkerier från fönstret det är för kallt för att gå ut.

xoxo Nina ♥