Lilla Paulina

Det värsta som kan hända en på studenten är väl ändå att man får spendera 6 timmar på akuten eller?! Det fick Paulina göra.. Hon ramla på flaket och skada foten så nu har hon bandage och kryckor. Tycker lite synd om henne faktiskt!


Studenten

Nu har Paulina sprungit ut och är på flaket så sjukt fin är hon! Det börja spöregna så sitter nu i bilen genom blöta. Nu ska vi hem och fixa mat och massa el hem till Jennifer för Brittis är allergisk mot Joy.


Med Micha

Har tvättat och laddat upp bilder på fb hela morgonen. Sedan åkte jag till Micha och vi beställde mat, jag åt Grekisk sallad utan oliver och hon åt pizza.

Sedan har vi legat och kollat på P.S I Love You sjukt bra film, mysig!

Vart och handlat med, åkte "raggar bil" det vart inget bälte så vart lite rädd! Haha*! Just nu sitter vi på nerevåningen och kollar på ngn serie med Hahne & Linus eller jag och Micha sitter med telefonerna i ansiktet typ ;). Skall strax åka hem i den läskiga spårvagnen!


UNDERBAR DAG!

UNDERBARA SVERIGE!
Vakna upp igår bland en utav de bästa som finns! (Andreas)!
Först vaknade vi ngt vid 7 tiden och låg och kolla på tv och myste sedan somnade vi igen runt halv 9 ngt, sov till halv 12! Gick upp och fixade mig gick hem till honom så han kunde fixa sig, medans han gjorde iordning sig stod jag och prata med hans pappa. Sedan tog vi bilen in till stan och åt "frukost" på Franks Coffe som ligger på Kungsportsplatsen.
Sedan åkte han iväg till hans vänner för att bada och jag mötte upp Paulina i brunnsparken.

Först köpte vi lite grejer sedan sola vi och åt glass vid fontänen vid kungsport. Sedan bestämde vi oss för att dra till Liseberg medans vi väntade på Jennifer! Spela lite där och vann en nalle, woho!* sedan mötte vi Jennifer och så gick vi till Chez där jag bjöd på middag. Sjukt mysigt! Sedan satt vi vid fontänen vid kungsport igen och åt glass och bara tjata, mys, mys, mys!!!


Sjukt!!!

Sjukt va tiden går fort här nere i Napa har varit här i snart 4 veckor! På fredag åker jag hem till Sverige igen! Då blir det party party party med mina fina flickor där hemma!

Det har hänt massa galna saker här nere... Lördags minns jag inte och tror helt ärligt att jag inte vill få reda på ad som hänt! Har tydligen bjudit på shotar och drinkar men hade alla pengar kvar hmm?!...
Det gick riktigt illa i lördags!

Nu ska jag äta middag blir på cocoa idag puss!


Cypern

Nu har det gått 4-5 dagar i Cypern och jag har pluggat in 20drinkar sjukt galet vad mycket plugg vi har! Underbart väder har vi haft regna en del idag imorse och vid lunch tid bara. Vi har 10drinkar att lära varje dag + läsa 30 sidor! Måndag börjar praktiken intressant att se vart man hamnar! Ska äta och plugga nu. Dimman kommer snart över hit oxxå för att plugga med mig. HA HA!!