Irriterande

Igår var jag hemma hela dagen alla var super tråkiga tror jag smsade nästan alla i min tele och bad dom följa med ut. Men ingen ville/ingen hade pengar osv uuuhh blir helt trött när jag bara tänker på vilken låg dag jag hade igår.Sömnig


Nu ska jag till posten och hämta mitt paket sedan blir det träning med pappa och Sebbe. Så himla irriterande att posten inte kan lämna det när han/hon har det i handen med sig upp?!!Ångande arg
LOVE Janina

Örhängen

Köpte ett par ursöta örhängen från Glitter igår, ska ha dessa idag när jag jobbar, passar mina naglar också nice nice!

LOVE Janina

Städa nu IGEN...

God morgon!
Idag ska jag jobba, det ska bli kul hoppas jag. Men innan jag går till jobbet så ska jag städa mitt rum, jag förstår verkligen inte hur det kan bli så här som det ser ut nu. Det är helt sjukt!

Ikväll kommer min älskade kille hem till mig också snällt va!? Blir nog att vi kollar lite på TV, äter något och sedan somnar vi nog. Han ska ju upp tidigt till skolan. Men om 1månad så har han ingen mer skola FAN VA SKÖNT! Då kommer han få jobba istället men det är bättre!

LOVE Janina

Beställt

Beställt hem en klänning och en pyjamas kommer antagligen imorgon med posten. Hoppas klänningen passar nu. Annars får jag faktiskt banta mig i den. För den är ju super snygg. Hoppas den är lika snygg i verkligheten!


V-ringad spetsklänning från ANGELEYE. Spetsvolanger vid halsringning och ärmslut. Synbar underkjol med spetskant samt knytband i midjan. Klänningen är tunt fodrad.
Finns att köpa på www.nelly.com Pris: 299:-


Pyjamasset från CALVIN KLEIN. Behagligt linne med blommig volang i urringning. Söm under byst samt rynk för extra bra passform. Tunna reglerbara axelband samt printad logotype i vänster nederkant. Blommiga shorts med lös passform. Bred resår i midjan med logotype.
Finns att köpa på www.Nelly.com Pris 599:-
LOVE Janina

kyckling sallad


Blev kyckling sallad som middag idag, börjar bli nyttigare nu men vi får se hur det går... Super gott blev det i alla fall och jag var till och med och gjorde maten idag.
LOVE Janina

Blev glittriga naglar!


Såhära blev naglarna... Det är super snyggt men kanske påminner lite för mycket om vintern hmm. Nästa gång hoppas jag på att det blir frank manikyr. Dessutom filade vi ner mina naglar en bra bit för de växer så fort så denna första veckan ser mina naglar/fingrar lite knubbiga ut. Men jag är super nöjd lite ont i fingrarna bara efter all filning vi gjort idag.
LOVE Janina

Tassimo maskin

God morgon! Ätit frukost med mamma och vi testade även på Tassimo maskinen som mamma vann igår på Liseberg... Tog ett tag att göra rent den innan man skulle göra en "latte" men när det väl var klart så blev min macciato jätte god! Nu ska jag göra mig klar så att jag kan åka iväg och göra mina naglar! ÄNTLIGEN Right?!

LOVE Janina

Fixa mina naglar imorgon schhh


Imorgon ska mamma och jag sola och vi ska gå och fixa mina naglar. Sedan ska mamma bya sina linser med, och jag kanske köper ett par vi får se...
LOVE Janina

Mys dag!

Idag vaknade jag upp bredvid människan jag älskar, helt underbart... Vi åt pannakor till frukost sedan åkte jag hem för att jag skulle till Liseberg och han ville inte med. Så det blev bara jag, Paulina och mamma. Vi mötte Brittis, Thero och Anton där.


(jag och mamma)
Efter vi vait på Liseberg gick jag, mamma och Paulina till Hard Rock Café och åt middag super mysigt ´hade vi det, satt på uteserveringen och åt.

LOVE Janina

En timma PowerWalk!

Har varit ute och gått med pappa och Sebbe idag igen en hel timme! Så är helt slut nu ska snart in i duchen eller ska jag ta ett bad? hmm... Återkommer hur det blev med det senare. Ska i alla fall träffa Moeid idag/ikväll efter att han jobbat. Blir nog att jag åker till honom, så blir nog någon film om det finns någon bra annars ligger vi nog bara och pratar/myser.
Blev en likadan smoothie som igår, idag igen.

LOVE Janina

Några dagar i ett



Frukost med älsklingen, vi hade inget hemma så vi gick till affären, passade på att köpa jordgubbar också mums!
Det var ju påsk igår och jag fick ett jätte ägg↓

Till middag blev det tacos hahaha

Pappa, jag och Sebbe var ute och power walka i skogen igår också i 30min, va helt slut efter! Världens backar!!! Så efter att jag duschat så gjorde jag smoothie

LOVE Janina

Visst är jag nyttig?..

God morgon!
Ska strax äta frukot med Vikkan och Paulina. Igår hade vi film kväll och det känns konstigt att Vikkan var med faktiskt. Vi köpte två olika chips påsar och popcorn, en 2 liters cola det går ju bra för mig med att bara äta nyttigt eller vad tycker ni?

LOVE Janina

Presenter..


Vart på möte på jobbet och måste säga att det gick bra jag är ansvarig för Scandic erbjudanden så måste plugga på nu och se vad jag hittar! SKÖNT ett riktigt ansvar!
Efter mötet på jobbet åkte jag och Paulina till stan hon köpte hårfärg till sitt hår och jag köpte present till Frida som kommer på Fredag tillsammans med hennes bäbis hoppas jag. Har köpt present till henne också (Lilla Pixie).

Fridas present lite lyx från Body shop (Body scrub, 3olika body butter, scrub handskar och såndan boll...

Lite sommar aktig klänning och en koffta till den fick det bli, inte jätte nöjd men får se om jag kan hitta något mer kul till Pixie.
LOVE Janina

60,7kg!

Sa ju att ni skulle få följa med på min "resa" där jag går ner i vikt osv jag börjar med att visa vad jag väger NU.

LOVE Janina

Bäbis sugen!

Linn fyller år idag (min kusse) så var på kalas hos henne hon fyller 15år, STORT Grattis! Hemma hos henne va även min lilla kusin Denise och hennes systrar Jasmine och Nathalie.

Blir så sjukt bäbis sugen! Men måte ekänna att när dom börjar skrika blir jag bara nervös och vill inte hålla längre.

haha Jasmine "ta kort på mig nu nu nu!" SÖTNOS!
Sen var det hennes tur att visa att hon lunde hantera kameran;

"Säg cheeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hela tiden!"

LOVE Janina

Ralph Lauren skor i vår!


Mamma väcke mig tidigt idag för att hon gjort fukost fickk smoothie idag igen mums! Sedan efter jag ätit gick jag och la mig och sov till klockan ett.
Då bestämde jag mig att jag skulle till stan eftersom jag inte ville åka in ensam mutade jag Paulina med Subway ("hennes svaga punkt") så hon följde med och jag köpte detta;

Vår skor fån Ralph Lauren

Skydd till skorna gör att färgen håller längre osv.. Kan man använda till alla skor!

Saker man inte vill spendera pengarna på men detta är ju ett måste! Rak gelen luktar otroligt gott!

Två stycken ringar från glitter, eftersom min syrra har sin praktik där så fick jag rabatt 50% (hon var naturligtvis med annars hade jag aldrig fått det). Super snällt!
LOVE Janina

I'm done

Nu har jag ätit lunch och städat mitt rum! Så ska strax fixa mig till jobbet. Sen efter denna Fredagen är jag ledig några dagar skönt, det tar på krafterna att jobba 4pass i rad från halv 3 till halv 11. Hinner ju inte träffa någon eller göra någonting så det är därför jag har haft så mycket tid hemma och hunnit blogga så mycket på sistonde. Att jag har hunnit blogga så mycket är väl bara ett + Hihi!

Jag åt dock inte parmesan skinkan usch! Men det såg jätte löjligt ut på min tallrik så tog kort på mammas.


LOVE Janina

Städa

Nu ska jag städa för mitt rum ser katastrof ut har ju inte hunnit göra det när jag skulle så nu ska jag göra det sedan ska jag äta lunch med mamma så visar sedan hur mitt rum blev och vad det blev för lunch idag!

LOVE Janina

Lyxigt med frukost serverad!

God morgon! Har nyss ätit frukost med mamma, hon hade gjort färdigt frukosten så behövde bara ta på mig och sätta mig ner och äta mums! Lyx hihi. Fick till och med Smoothie till frukost!


LOVE Janina

Träningen och maten..

Idag har jag varit jätte duktigt tycker jag. Har varit ute o sprungit i 30min helt ensam.. duschat och ätit både frukost och lunch.

Till lunch med det pepparsalami och ost omellet med lite grönsaker gud vad gott!

På måndag så ska vi då menar jag hela familjen när jag säger vi börja äta nyttigare tillsammans med GI metoden får se hur det fungerar. Tänkte att ni skulle få följa med på min viktnedgång/måttminskning spännande huh? Detta gör jag för att jag själv ska må bättre egentligen bryr jag mig inte om siffran på vågen osv. Men det är ju ett plus som kommer med i "paketet". Har ju börjat en bra start med träningen hoppas jag orkar att hålla detta nu bara.
(Det betyder inte att jag inte får äta ngt godis för tyvärr kommer jag inte kunna sluta med godsaker med en gång men ska verkligen minska ner på det, till slut kanske jag inte ens behöver det).

LOVE Janina

oj oj oj

Fick inte jobba med den personen som jag trodde men fick ändåså jobba med en av de tjejerna som jag gillar bäst. Jag fick massa pass idag också yeeey dock bara sena pass vilket är lite jobbigt eftersom all tid flyger iväg. Men det har gått super bra och jag kommer sova gott.

Ska städa mitt rum imorgon gjorde de inte idag för hittade en super bra serie som går på 5an.. Hellcats?
LOVE Janina

Städa idag igen..

God morgon, idag är jag super trött efter gårdagens kväll på jobbet. Men är pigg och glad snart igen, ska jobba med en av favorit tjejerna idag! Gillar alla som är där men känner mig bekvämare med vissa.

Men nu till något helt annat... Jag sa ju att mammas lådor skulle vart ute ur mitt rum iförrgår va?.. Men dom försvann igår så är jätte glad men mitt rum ser helt katastrof ut nu så ska städa idag IGEN!

Inget vidare väder idag heller så blir ingen power walk!

LOVE Janina

Som jag sa..

Oh vilken dag det vart idag på jobbet blev klar med kassan när klockan var kvart över 10 och jag slutar halv 11 så blev några minuter övertid idag! Men bloggar som jag sa att jag skulle så nu ska jag lägga mig och kolla på TV tills jag somnar. Sweet Dreams!

LOVE Janina

Duktiga jag


(världens gammlaste strykjärn)

Nu har jag strykit mina jobb kläder och fixat mig men ska nog sätta upp håret på ett annat sätt! Det är bara en halvtimma kvar tills jag ska gå iväg, tiden rinner iväg fort! Men vi hörs ikväll när jag kommer hem från jobbet.
LOVE Janina

LUNCH MED MAMMA


Jag och mamma åt lunch nyss ostomellet med gurka jösses vad god den var!
Ska ta och göra mig iordning inför jobbet nu också, kanske stryka min shorta och min kjol eller om jag ska ha byxor? hmmm! BTW JAG SKA FÅ EN KAVAJ!!
LOVE Janina

Opsi..

Det blev en Power walk igår i alla fall vid 6 tiden... Tur det för idag kan jag ju inte gå ut och power walka det regnar jätte mycket! Men är lite glad för att det regnar då slipper jag jobba bort en solig dag!

Skulle ta kort ut genom fönstret på vädret så gick det en person ute och så glömde jag stänga av blixten så han kom med och han blev nog lite rädd haha!

LOVE Janina

...


Y O U  M A K E  M E  S M I L E  Mr. M
LOVE Janina


Brunch mums


Nu har jag ätit brunch så ska bädda sängen och plocka undan nu sedan ska jag fixa mig men bara lite grann eftersom jag inte ska göra något speciellt idag!
LOVE Janina

Vaknat nyss!

God morgon, jag är så himla trött! Vet inte om jag ska ta en power walk nu eller om jag bara ska göra det ikväll eller Moeid kommer ju så blir nog inget av det om jag inte gör det vid 4 tiden eller någonting. Vi får se...

Jag behöver en ny sminkväska IGEN! Jag har en putte liten och nu är den mer än över fylld så det står på min iköpslista! Sedan behöver jag en väska eller burk jag kan ha mina smink penslar i också! Gud vad jag behöver massa helt plötsligt jag har licksom nyss kommit upp ur sängen!

LOVE Janina

Söndags pannkakor!

Som vanligt så åt jag pappas pannkakor till middag idag! Han gjorde så många denna gången att han fick lägga upp dom konstigt.. Mums mums gott, imorgon blir de dock inge mer sånt hära lika ofta!

LOVE Janina

Power walk 30min


Gissa vad som hänt?! Helt ortoligt va otur jag har.. tappa nyss en sked på min tå, på tå'n som redan är förstörd ååh vill ha normala tår igen! De blöder otroligt mycket så satt ett plåster på! Vill måla om de men kan ju inte pga skadan!

Har varit duktig idag och gått en power walk med Paulina på 30min, ska göra det imorgon när jag vaknar också och sedan senare på kvällen! Trots att jag skadat mig och fått skavsår pga mina skor hmm...
LOVE Janina

Mys med film nu!

Idag har jag stor städat mitt rum blev jätte nöjd men ännu nöjdare imorgon då pappa ska bära ner mammas lådor som står i mitt rum.

Sovit hos min fina älskling idag och nu e han på jobbet. Får se om jag lyckas få hit honom ikväll när han slutat. Ska lägga mig och kolla på film nu. Det får bli Step Up kollade på Moulin Rouge igår och grät hur mycket som helst halva filmen... Blir även Big Brother ikväll då de e nominering...

LOVE Janina

Utgång

Nu ska jag dra ut med Syrran, Moeid o några till så hörs imorgon...
Ha en underbar kväll/natt..

LOVE Janina

Kom hem med lite annat..


Hahaha!
Jag glömde naturligtvis att köpa det viktigaste. Så himla typiskt mig att glömma det viktigaste!
Jag köpte inte mycket alls blev detta:

Escadas nya parfym mums mums!!
Just det nu när jag köpte denna parfymen fick jag en bad väska också:


3 st filmer hihi Moulin Rouge som jag velat se så himla länge och jag kolla efter den senast idag innan vi åkte och så fanns den där! GLAD GLAD GLAD!

Grymt härligt väder idag men det blåster otroligt mycket bara!
LOVE Janina

Ses i stan ;)

Nu är jag fixad och klar, ska in till stan nu med Paulina hoppas jag hittar någonting! Hös när jag kommer hem så får ni även se vad jag hittat!
På med sol glasögonen yeeey

LOVE Janina

Frukost nuu!


Ska äta frukost nu mums mums! Sedan ska jag fixa mig för ska till stan med min syrra! Igår så skadade jag ryggen på jobbet, det känns mycket bättre nu men har fortfarande ont.
LOVE Janina

Fixa mig behöver jag

Börjar jobba om en timme nästan och jag står och städar mitt rum, har ju inte ens fixat mig ännu hmm, får damsuga fort och fixa mig snabbt nu!
LOVE Janina

Från rakt till vågit

God morgon eller God middag (sovit tills nu)...!
Idag skulle det vara soligt och varmt ute Cool men det är helt grått på himmelen! Jag vet fortfarande inte om jag ska jobba idag så jag ska ringa ner till jobbet och kolla upp det senare. Känner att jag behöver några dagar ledigt nu. bara två eller någonting så att man hinner slappna av.

Om jag inte ska jobba ska jag vara med Moeid kolla på när han pluggar, men det kommer bli att han pluggar och jag får "leka" med hans syster. Blinkar
Nu öppar sig himmelen lite granna så lite blått är det..Ler med öppen mun

Fixade mitt hår igår, eller min syster vågade det åt mig så nu är det helt vågit!Ängel
 
LOVE Janina

De har åkt

Moeid träffade min farmor och farfar också, min farfar trodde Moeid var Sebbe (min bror) först hahaha! Men nu har min farmor och farfar åkt hem, eller dom åkte klockan 06:00 när jag log och sov så hann inte säga hejdå. Paulina sov i mitt rum inatt för de sov i hennes rum.

Tog ett bad igår när jag va ensam hemma super skönt precis innan jag skulle jobba.


Idag var det ju Live sändning på BB och Vanessa åkte ut, kanske blir lite mindre bråk i huset nu! Tyckte om henne innan men nu på sista tiden har jag bara börjat ogilla henne och störa mig på henne.

Till BB blev det naturligtvis en burk Ben & Jerry´s Coconutterly  Fair mums mums.

LOVE Janina

Jobba ikväll

Farmor och farfar är nu här eller ja alla åkte iväg till stan och Paulina jobbar. Jag ska jobba senare. Va ute med Moeid och Ali igår vi åkte mest runt, vi åt på MAX först...
Moeid följde med mig hem och han fick träffa min pappas föräldrar hihi! Ne men nu ska jag in i duschen och göra mig iordning sedan lägga mig och sova en stund.

(Gammal bild)
LOVE Janina