Hjälp...!

Kan inte sova vet inte om det är för att jag ska sova själv hemma utan min Andreas (vi sover ju alltid med varann) eller om det är för att mamma åkte till Stockholm idag.. Jag sover hemma idag för att Andreas jobbar ju tidigt varje dag och jag jobbade sent idag/igår?.. Och vi är fullbokade på hotellet så trodde att jag skulle få jobba över så sa att han kunde gå och lägga sig. Men imorgon kommer han till mig efter att han har varit ute med boysen.

Imorgon blir det gym tidigt och solarium! Har blivit så blek sist jag sola va för 2månader sedan? I ett solarium för det har ju inte vart ngn sol ute!

Dags att försöka sova igen hmm... 1 får 2 får 3 får........


Älskling

Är med min käraste nu. Han är inne på Hemköp och handlar och jag väntar i bilen. Ska hem till honom och lägga oss framför en film sedan blir det läggdags! Vi båda två ska jobba tidigt imorgon upp 5-5.30 woho, not.

Idag har vi vår 3månaders dag med... Grattis till oss två

(Oj inlägget kom aldrig upp! Den 25es inlägg)


Sova lite till

Kommit hemifrån Andreas för en liten stund sedan, funderar på att gå till gymmet nu men brrr va kallt det är ute! Väntar tills lunch tid ist! Sover en stund till kanske, vi somna rätt sent igår eller sent och sent halv 12/12 ngt?! Låg och prata en hel del och myste under det varma täcket.
Jobbade ju sent pass igår... Idag har Andreas match, håller tummarna på att det går bra för dom!


Påfyllning i garderoben!..

God morgon, som alla andra morgnar så har Andreas precis släppt av mig hemma hos mig!
Jag var i stan igår hela dagen med Paulina och Jennifer, jag köpte ett par svarta jeans till.. och nya höst/vinter skor och i förrgår va vi med i stan då blev det en ny parfym (Marc Jacobs nya doft; DOT), underkläder och en skjorta. Det har verkligen blivit påfyllt i min garderob nu den sista tiden. Jag måste åka till IKEA igen och köpa mera galgar. Beställde en jacka, vantar, halsduk och sängkläder i fredags som jag fick hem igår med. Super nöjd med allt!
Imorgon blir det utgång med mina tjejer och Andreas med tror jag.., lovade att vi skulle ut denna helgen. Så först jobb sedan utgång med de bästa.


Frukost + gym

Andreas släppte nyss av mig här hemma och nu har jag gjort frukost 197 kalorier! Detta består av 2 knäckebröd (Wasa Sport med smör på),14st vindrufs bitar (gröna) och ett glas vatten. Snart ska jag gå ner till gymmet med... Ska jobba sent pass idag.


6månader och jag är där?!


Sep. 05, 2012


Så sjukt kul natt

Det har vart sjukt mycket på jobbet nu i helgen ville nästan hänga mig själv för att vissa gäster är helt enkelt inte normala! Vart en underbar natt iaf Andreas sov hos mig och vi låg vakna hela natten och bara flumsade, riktigt roligt! Men man åkte ner från sängen ett par ggr han är ju 100 ggr starkare än mig.

Han spela paintball igår med några vänner och han kom hem med ett skott i ryggen. Helt galet äckligt..!


Jobbar

Sitter på jobbet och väntar på Carolainne så jag kan gå på toaletten. Började 1 idag och slutar halv 11. Kommer vara helt slut imorgon. Pust*