ÄNTLIGEN FICK JAG FIXA...

IDAG, ÄNTLIGEN fick jag upp mina jul gardiner. Har längtat så otroligt för att få upp dem! Fick även på sängkläderna idag, mamma tvättade dem igår åt mig. Så nu är det juligt och mysigt i mitt rum. Fast Andreas rum är ännu juligare trots att hans jul gardiner inte har kommit upp och han har inga sängkläder med tomtar på... hans mamma har ställt in 26 tomtar och massa mer! Hela deras hus är fullt med tomtar, renar och massa mer!

Börjar bli sjuk nu igen, har JÄTTE ont i min hals och börjar bli snuvig och ögonen rinner. Snart kommer Andreas och hämtar mig så ska vi åka och äta någonstans sedan blir det massa mys framför OTH säsong 8. LÄNGTAR!!!

Nu kan man nästan säga att jag bor hos Andreas är hemma hos honom lika mkt som han själv är. Sjukt mysigt!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1219617/images/2012/pic_50b7821de087c37b552aa12d.jpg" class="image">


Inget julpynt idag heller

Jag har försökt några dagar att byta gardiner och pynta mitt rum så att det känns att det är jul. Men jag hinner aldrig för att jag ska jobba och efter jobbet hämtar Andreas mig.

Idag sitter jag på bokningen. Blandade känslor för det, är så osäker på det men det skall gå bra då min chef lovade att hjälpa till. (Blir inget julpynt idag heller, kanske imorgon om jag inte jobbar)....


Nov. 26, 2012

Jag har haft en underbar helg trots att jag har fått jobba några timmar varje dag! En grymt lyckad utgång med Paulina, Jennifer och Andreas (som kom in lite senare). Har fått lite extra mycket kärlek av Andreas nu sedan helgen.. Riktigt mysigt.

Jag skulle fixat mina jul gardiner och allt pyssel idag men sov för länge för snart är det dags att gå till jobbet igen. Så får helt enkelt fixa med det imorgon när jag är ledig. Andreas hämtar upp mig efter jobbet som vanligt, så är uppe med tuppen imorgon igen och redo att gå till gymet med Jennifer.


Tisdag...

Lång dag idag...
Andreas och jag gick upp halv 6 som vanligt, han släppte av mig hos mig halv 7. Då ringde jag och väckte Jennifer så gick vi ner till gymmet och tränade 1 timma. När jag kom hem så duschade jag och gjorde mig i ordning för att åka in till stan.

Köpte massa kläder och presenter. När jag kom hem så gick jag, mamma och Oscar till Antons dagis för att hämta Anton. När vi kom hem så lekte Oscar, Anton och jag ända tills deras mamma hämtade upp dem. (Åh vad sugen man blir på en unge när man passar så små...)

Nu sitter jag i bilen medan Andreas är hos en vän till han och hjälper honom med elen.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1219617/images/2012/pic_50abb262e087c35c80656f4b.jpg" class="image">


Tandläkaren

100e besöket hos tandläkaren idag, CHECK! Är så trött på att gå dit nu och detta var inte mitt sista besök jag väntar på min tid hos "specialisterna". Jag har inga hål och borstar tänderna grymt bra ändå drabbas jag av tandkötts inflammation. För att det inte ska komma tillbaka i framtiden så skall jag träffa "specialisterna" STOR SUCK!

Andreas fixade uttaget i mammas och pappas rum igår snabbt när han hämtade upp mig med. En mycket sexig man har jag..!


En morgonpigg älskling idag

Som vanligt så vakna Andreas och jag klockan halv 6 idag vi snoozade i en halv timma innan Andreas gick upp. Jag låg kvar i sängen idag för en gångs skull var det jag som va trött på morgonen och inte han. Älskar när han är morgon pigg får lite extra många morgonpussar då.

Jennifer klarade uppkörningen igår så nu kör min baby kusin runt med sin bil. STORT GRATTIS till henne. Hon hämtade mig imorse för att vi skulle ner och träna. Gick sådär med träningen idag jag har skadat ryggen på något vis vet inte om jag sovit i en dålig ställning eller om jag sträckte mig när jag skulle ta på mig tränings skorna. Hmmm...

Snart slutar Andreas jobbet om han inte jobbar över idag med. Då hämtar han upp mig och det blir massa mys på hans rum framför tvn.


Min 21 års dag...

Jag hade en underbar födelsedag, kanske en utav den bästa jag någonsin haft om man ska mäta i glädje. Har aldrig känt mig så glad och lycklig på min födelsedag som jag gjorde igår.

Andreas va där och han va i vardags rummet hela dagen med min släkt. Medan jag höll mig mer i köket med Paulina, Jennifer och My. Utgången va ju mindre lyckad men det gör faktiskt ingenting hade kul trots att vi kom hem tidigt! Älskar er mina nära och kära! Tusen tack för alla gratulationer och presenterna tusen tack!

Är hemma hos Andreas nu vi ligger i hans säng och kollar på gost wisper eller jag kollar och Andreas snarkar. Men eftersom han inte har fått sova så mkt denna veckan och jag känner mig rätt skyldig till det så ska jag låta han sova i alla fall 2 avsnitt.