A True Love Story Never Ends!

Nästan alla mina sms från Andreas ser ut som bilden nedan! Eller typ "jag hämtar dig om 5min". Så varje gång jag får ett sms av honom så längtar jag efter att få läsa det som står i!
Idag skall vi på bio och se Hobbit i 3D klockan 10 på Bergakungen, massa mys!


Från igår..

God morgon! Jag kom hem från Andreas klockan halv 7. Igår när jag åkte in till honom så blev det att Vi åt på någon krog vid olskroken rätt mysig faktiskt! Jag åt Sweet Chili pasta, Andreas åt ngn biff med potatis, lingon och brunsås. Ett helt okej ställe med trevlig personal!

Efter att vi hade ätit och smällt ner maten så visade han vad han hade gjort på sin arbetsdag idag på vägen till firma bilen. När vi kom hem till honom så spela han spel och jag låg i sängen och kollade på TV. Han kollade lite då och då med mig. Sedan när Bond började så stängde han av spelet och la sig vid mig och kollade klart hela filmen med mig!

Nu ska jag lägga mig bredvid min tomte som jag fått av Andreas (han vann den på Liseberg när vi var där).


Trött på julmat

Om ca 30minuter skall jag åka till Olskroken för att träffa Andreas. Han slutar jobbet och vi ska åka och äta någonstans.
I Tisdags efter jobbet blev det utgång. Jag och Andreas åkte in tillsammans och mötte upp Paulina, Jennifer och Jessica och "100" andra. Jennifer var redan jätte full och Paulina var nog nykter nästan iallafall. Rätt tråkig kväll så åkte hem med Andreas tidigt.

Igår låg jag och Andreas i sängen hela dagen! Tills vi bestämde oss för att åka och köpa mat och sedan gå till han. Vi har ätit Julmat ända sedan julafton både till frukost och middag så vi vart sugna på något helt annat. Pappa körde oss till Thai restaurangen och släppte av oss hos Andreas. En riktig mysdag vart det igår.


GOD JUL..

God Jul!!! Vaknade med världens underbaraste och finaste person bredvid mig (Andreas), på Julafton då vi låg kvar i sängen ett tag sedan åt vi frukost. (Gröt och smörgås). Sedan bytte vi julklappar, han fick handkräm, nytt headset till telefonen och presentkort på Stayhard! Jag fick ett present kort på Sant Jörgen Park Resort SPA helt underbart ju, precis vad jag behöver! Så han och jag ska ta en hel dag på spa och bara njuta!
Fick massa fint av mamma, pappa och alla andra också, bild på de kommer inom kort! Sitter på jobbet nu och har dö trist, det är såå sjukt lugnt! 4incheck kvar av 11.


Stan i stället för Liseberg

Denise var febrig idag så blev ingen Liseberg. Så vi tar det på Lördag istället men blir nog bara Yasmin som ska med vi får se.
Jag och Jennifer va i stan idag handlade lite grejer och vi åt Kina buffé. Nu är jag super trött skall träffa Andreas senare när han kommer hem från stan. Han är ute och äter middag men en vän.


Julgodis

Nu börjar det kännas att julafton snart är här! Har bakat 3olika sorters julgodis än så länge; Knäckbräck, Knäck & Apelsintryfflar!
Skall snart fixa mig till jobbet också och ikväll så hämtar Andreas mig som vanligt på jobbet.
Imorgon blir det Jul på Liseberg med mina små kusiner (Yasmin, Denise) och Jennifer.


JULKLAPPAR

Nu kan jag bocka av lite mer från min julklapps lista...
Sebbe 1/2
Jennifer KLAR
Paulina KLAR
Andreas 2/3
Mamma KLAR
Pappa KVAR

Tror jag gick förbi mitt ex tidigare idag eller så inbillade jag mig bara. Fick sjukt ont i magen och var tvungen att stanna på ett och samma ställe så att jag inte skulle se han igen. Så satt på en bänk och väntade på att Paulina skulle komma in. USCH!

Jag och Paulina har lämnat julklappar på jobbet, där vi samlar in julklappar till barn runt om i Sverige som inte får några för att deras föräldrar inte kan ge dem några. Kändes riktigt bra!
Det är ett samarbete med Lazarushjälpen, de kommer och tömmer säckarna när de är fulla. Vill du också bidra med detta? Så finns det på några scandic hotell i Göteborg.


Julklappar

Nu har jag slagit in årets första julklapp och den är till Andeas. 1/3 av hans julklappar är klara och sedan när hans är klara har jag bara Sebbe, Jennifer, Paulina, Mamma och pappa kvar, det vill säga alla! Handlar alla julklappar imorgon så slipper jag att tänka på det sedan.


Går upp tidigt och lägger mig tidigt!

God morgon!
Nu är jag van att lägga mig tidigt på kvällarna och gå upp tidigt på mornana. Jag sitter i soffan med massa ljus och med min frukost nu och väntar på att julkalendern skall börja.
Sedan tänkte jag börja läsa Femtio nyanser av mörker så att jag blir klar med den idag. Så det blir läsning hela dagen för mig och ikväll så träffar jag som vanligt Andreas.


Mys helg trots att jag har jobbat..

Jag har haft en rätt så mysig helg trots att jag har fått jobba i kaos..
Andreas och jag bakade pepparkakor i fredags, i lördags jobbade jag sent och därefter så fick jag mysa framför TV:n själv. Andreas var ute med massa gamla vänner och igår så jobbade jag tidigt sedan gick jag hem till Andreas och vi myste hela dagen.


Jobb

Imorgon blir det jobb på bokningen igen så har nog en del att göra eftersom vi inte har någon som sitter där varje dag längre... Sedan blir det träning och solning som belöning! Och eftersom det är fredag så blir det fredags mys hemma denna helgen med ska jobba i helgen.

Jag läste ut 50 nyanser utav honom idag och började på den andra boken och det är galet vad bra böckerna är!


Onsdag

Träna, träna och träna.. Har världens träningsvärk i mina ben, känns som att jag ska döööö!! AJ AJ AJ men de är värt det.

Har vart med Andreas på jobbet idag och måste säga att elektriker är grymt sexiga, jag har dock den sexigaste!