Jag åkte in till stan


Look what I got home today before I went to work! Nice huh?


Sneakpeak på vad som är i paketet från Nelly:



Jag åkte med mamma  och Brittis till stan och köpte Chai latte köpte även Chai pulvret/Chai tea så nu ska jag dicka massa Chailatte på jobbet!



(Hmm* funderar på att börja skriva mina inlägg på engelska? Så får jag lite träning på det också trots att jag inte går i skolan.. vad tycker ni om de?)

Love Janina


köpa kaffe

Gud om jag ska hinna åka till stan innan jag börjar e det dax att åka nu snart.. men hmm orkar jag det för att bara köpa kaffe? naa.. eller joo.

Love Janina

God morgon

Vaknade precis ska snart gå och göra gröt till frukost. Är jätte trött idag känns som om jag inte sovit någonting men jag har sovit jätte länge, gick och la mig kvart över 12 somnade med en gång då.

Idag måste jag se till att vara pigg på jobbet känner att jag gnällt så många dagar nu att jag är trött haha! Så massa koffein till mig idag! Ska nog åka in till stan snabbt innan bara för att köta en/två latte på ecpresso house?Orkar jag verkligen det? (Älskar deras kaffe)

Love Janina

Har ni?..

BTW har ni haft en bra dag?


Love Janina


Välkomna alla nya läsare

Kan man bli gladare? det är så kul när man loggar in och ser att man har många många mer läsare! Välkomna hihi! Jag är helt slut efter jobbet idag, ska jobba imorgon också kan inte säga nej trots att jag vill men jag måste tänka pengar!

Love Janina

Går till jobbet nu!

Nu traskar jag iväg till jobbet hörs när jag kommer hem om jag inte hunnit somna.. Ni får ha en underbar dag många kramar!

Love Janina


Dagens outfit!

Nina idag!




Love Janina

It´s like wow


hjälp känns inte som jag, det är ju inte såå stor skillnad på håret men ändå asså ja hmm.. Svårare att ta bild för håret försvinner in i solljuset...

Love Janina

God morgon!

Oj oj oj! God morgon klockan är 10 i 9 och jag är vaken haha! Ne men har varit vaken sedan kvart över 8 är jätte trött känns som att jag kommer somna nu när som helst! Ska ju med Vikkan till läkaren.

Love Janina

Sweet dreams readers..

Ne nu ska jag stänga av datorn så att jag faktiskt somnar någongång. Filmen är slut nu igen haha, den gör mig såå lycklig och glad.. Natti natt sweet dreams hörs mer imorgon.. nu ska jag lägga mig och drömma mig bort bland rosa moln.

Love Janina ;)

Dirty dancing


Love Janina

Är inte trött!

Har nyss kollat klart Dirty dancing startade nyss om den, är inte ett dugg trött hmm.. så får se om jag blir lite tröttare av att sitta vid datorn och kolla på film?..

Ska kanske färga det en gång till mitt underhår är ganska mörkt! På bilden ser man nästan inte att jag gjort håret så ljust pga mörkret? man ser där fram för att datorn lyser eller jag vet inte haha! Men här är en bild i dags ljuset iaf, den förra bilden va oxxå när det var ljust ute!



Love Janina

Dirty dancing

Ikväll blir det Dirty dancing med Patrick Swayze & Jennifer Grey ååh bästa filmen som finns! Men det blir nog efter jag kollat klart på Bridget Jones dagbok som går på 3:an just nu eller om jag sätter på Dirty nu med en gång hmm..


Love Janina

Aj aj aj!

Aj aj min nagel gör såå ont har brytit av den såå långt ner så att det gör ont! Måste plåstra om den så att jag inte gör sönder den ännu mera! Imorgon ska jag upp tidigt och följa med Vikkan till *********n och sedan ska jag fixa mig för ska jobba imorgon Jorun ringde mig förut idag och frågade om jag kunde jobba med henne för att hon hade 200 incheck så självklart att jag hoppar in och hjälper till..!

Vad har ni hittat på för kuligt idag då?

Love Janina 

Blond nuu!

Sådär nu är jag klar med håret och här e resultatet visst blev det RIKTÎGT ljust! Blev blont rättare sagt! Detta är bara slingor..! Sjukt asså känner inte ens igen mig själv när jag kollar mig i spegeln! Undra vad min älskade älskling kommer att säga haha! har MMSat han bilden så får nog svar på det snart vad han tycker! Tack till min syrra som färgade det.



Love Janina

Bra eller inte hmm?

Så nu har man plågats en timme, nu ska jag vänta 40 minuter på att skölja ut hårfärgen och sedan får jag se hur det blir, min syrra va så smart och blandade färgen innan hon hade dragit ut slingorna. Men jag tror att det blir bra ändå. Eller vad tror ni?

Love Janina


OMG nu händer det!


Jag just nu håll tummarna på att det blir bra lägger ut hur det blir sedan.

Love Janina

Bli blondare


Köpte slingor till mitt hår så ska färga håret nu någon gång.. Kanske idag om min syrra är snäll och gör det på mig!

Köpte även en bas tröja på H&M skulle köpt flera,  men det kan jag göra nästa gång!

Love Janina

Stannade till i stan

Hej hej!
Kom nyss hem från Moeid eller ja jag stannade ju i stan och köpte ett par skin handskar (halva) och SJP NYC parfymen även en stor chai latte mums mums*

(såå inte min stil haha asså fingret!)

(Chailatte mums!)


(Min nya kärlek!)

Love Janina


Kategorier i bloggen nu

Har gjort kategorier nu till bloggen så att det blir lite mer ordning? Så från och med nu kommer allt hamna under sin kategori! Förutom dom gamla inläggen!.. Orkar inte gå igenom hela bloggen.

Love Janina

ligger fortfarande i sängen


Har fortfarande inte gått upp ur sängen.. hmm gör det klockan 5 eller 6?.. jag e helt slut av någon konstig anledning!

Love Janina


Min skugga

Min skugga haha.. usch va uttråkad jag är! Ska åka och träffa Moeid senare ikväll (efter att han slutat jobbet). Har ingen aning om vad vi ska hitta på, han har ett komviq nummer nu SKÖNT!


Love Janina

Mer underkläder..

Beställt hem ännu mer underkläder igår, Ett riktigt fint/sött set från Nelly! Jag kan inte få nog av underkläder haha! Men nu måste jag sluta för behöver andra saker emr än underkläder! Som tex jeans (hatar att köpa det men måste!)

Idag ska jag åka in till stan och köpa tågbiljetter till malmö för gjorde aldrig det igår! Ska inte göra det på nätet för då kommer allting bara att bli fel. Funderar även på att köpa SJP NYC parfymen idag hmm får se..

Love Janina

Natti natt

Min älskling är ute och ränner på stan nu vid denna tiden och jag vet inte när han kommer hem han har inga pengar på sin telefon och jag ska gå och lägga mig nu. Om jag vaknar till eller har svårt att sova så får jag ta och ringa upp honom och kolla hur det är med honom (trots att det är hur dyrt som helt nu när han skaffat 3). Buuuhu, men snart inser han nog också hur mycket han förlorar på det.


(Gammal bild)

Love Janina


Sovit hela dagen

Har sovit hela dagen fram tills nu!.. Moeid jobbar  på pizzan men han slutar nog snart, ska kolla vad han ska göra ikväll. Ne men nu orkar jag inte sitta mera har sååå ont och vill bara spy ska dricka min Cola nu.

Love Janina

Sängen och jag

Än så länge har jag inte fått någon tova i håret! Gick bra att jobba idag bara de att jag va helt slut och mådde illa imorse och hade extrem huvudvärk. + att jag har bara sovit 2timmar om ens det.

Iaf jag behövde inte jobba imorgon kväll så får se vad jag hittar på ska in till stan imorgon iaf för jag orkar inte idag speciellt inte nu när det regnar heller + att vi ska laga tacos här hemma mums mumsss!

BTW åt sub way idag på jobbet Thomas bjöd han är så söt! Tusen tack till honom..

(Nina+Sänge=sant för dag hihi)
Love Janina

Malmö snart älskling!

Sitter i sängen med min stora kofta som jag köpte på Nelly tog minsta storleken men det ser ut som jag valde den största, först skulle jag lämna tillbaka den men ville verkligen ha den så det får bli en hemma gos tröja haha! Men iaf sitter och kollar igenom IKEA katalogen 2011 längtar att flytta när jag ser allting i den.


Nu har jag pratat med Moeid om vår 2års dag och vi ska åka ner till Malmö och bo på ett Scandic hotell där och så får vi se vad vi kan hitta på för mysigt där nere. Någon som har några tips kanske?


Love Janina

Hårinpakning nuu!!

Nu ska jag sätta in en hårinpakning i mitt toviga hår! Jag har samlat på mig några stycken nu haha! ne men nu måste dom f*n bort.. Om dom inte försvinner nu i veckan lovar jag att gå och klippa mig, buuhuu.


Love Janina

Ont i huvudet!

Jag vet inte vad somhänt med mig,jag spänner "huvudet"/käkarna så hårt att jag får huvudvärk!

Moeid kom hem till mig efter att han slutat skolan vi kollade på Eclipse och sedan somnade jag och låg och sov 2 timmar och mer.. Känner mig jätte hemsk mot honom.

Eftersom vi inte fick rum i stockholm har jag/mamma fixat någon annan stans så ska kolla hur de ser ut där borta såå se upp ***** här kommer vi. Hoppas jag, ska kolla med Moeid först innan och kolla vad han säger.

Love Janina


Film idag med älsklingen!

God morgon eller god eftermiddag, när jag vakna så låg jag inte var och sträkte på mig utan hoppa direkt in i duschen haha! Vaknade nyss för ungifär en halvtimma sedan!

Ska vara med min älskling idag och kolla på Eclips (fick den av Vikkan igår kväll, jag har ju inte sätt hela jag kollade lite granna på den igår för att se om den fungerade).

Men nu ska jag bädda sängen och ta på mig lite mer kläder.

Love Janina

Jobba eller inte?!

Nu ska jag lägga mig i min SKÖNA säng med alla nallar, Moeid har ju skola så får nöja mig med alla nallar + att han ska jobba i helgen så funderar på att säga att jag kan jobba men samtidigt så hade det varit skönt att vara ledig!


Love Janina

En dag med Micha!

Det har varit en lång dag idag. Först jobba jag, både jag och Mohammed va hur trötta som helst haha! Efter jobbet så träffade jag Micha runt halv 4, vi åkte hem till hennes mamma som bor i Majorna och åt middag kycklinggryta med ris, super gott va det faktiskt sedan åt vi glass med mjölkchoklad i haha! Efter de så åkte vi in till stan och fika på "pippi långstrumps cafe" eller vad det hete. Tro mig det va saker överallt men det var jätte mysigt och vi satt där i flera timmar och pratade om allting. (Tog igen tid vi missat från varann super mysigt).

Så gissa om jag är helt slut nu!.. Men jag har tagit ledigt imorgon och fram till helgen + hela helgen riktigt skönt, gjorde det för att vara så mycket med Moeid som möjligt.

Love Janina


Min älskling är hemma

Kom nyss hem från stan (var där med Moeid, Ali, Tarik och Liridon). Jag blev så trött "grinig" så åkte hem tack gode gud för det, för det börja spöregna när jag kom hem! Igår skulle jag och Moeid gå på bio men det blev ingenting, men vi åt iaf på kebab city haha!

Känndes underbart att ligga med han i sängen igen och bara gosa/sova vi somnade 9 haha! Jag trodde att det skulle kännas jätte konstigt att träffa honom va jätte nervös för vad som skulle hända och massa. Men det gick jätte bra.

´
Imorgon efter jobbet har jag bokat in en fika med Micha klockan 4 så får stressa lite grann för att hinna träffa henne vid 4tiden. (Man kommer ju inte alltid iväg prick 3 från jobbet).. kanske träffar Moeid imorgon också.

Love Janina

Enjoy


Love Janina

söta naglar

Nu har jag gjort naglarna färdiga ska ta kort och lägga ut, blev rätt söta faktiskt. Synd bara att jag har "Fidelio" naglar, går sönder på jobbet jobbar ju mycket med datorn..

Love Janina

IMORGON!

Nu ska jag tvätta och fixa naglarna IGEN och bestämma mig vad för kläder jag ska på mig imorgon när jag möter min älskade älskling.

Love Janina


"Spring pass" på jobbet idag

God morgon/God eftermiddag!

Vaknade nyss eller har gjort gröt och sitter i sängen och äter nu samtidigt som jag bloggar. Fick en kommentar av http://elintoreborg.blogg.se/index.html som sa att hon hade en tävling om månadens blogg, vill du vara med klicka på hennes länk och glöm inte att rösta på mig hihi!

Blir inte att jag springer över 1mil idag för Sebbe och pappa väkte mig inte, dom sa att det inte gick men dom har inte es försökt, visst är jag svår att få upp men jag kommer ihåg om någon väckt mig innan. Så nästa söndag får det bli, har ju trots allt spring pass idag på jobbet (dom kan ringa in mig när som helst när de behövs idag) Så måste hålla mig nära.

Love Janina

Springa över 1mil imorgon!

Nu ska jag lägga mig och kolla på Pretty Woman, och hoppas på att jag somnar snabbt så att jag orkar gå upp imorgon och springa med Pappa och Sebbe över 1 mil imorgon! Wish me good luck I will need it.


Love Janina

Tog fel på dagarna

Kul att inse på jobbet att det faktiskt inte är måndag imorgon utan söndag haha! Så inte imorgon men i övermorgon klockan halv 5 står jag och pussar på min älskling! Och den dagen kommer jag även att vara världens lyckligaste!

Iaf fick jobba över idag också för nathalie missa bussen och massa. Det går bra mer pengar åt mig bara. (men hmm jag tror inte att hon kommit i tid en ända gång när jag jobbat och ska byta med henne).

Love Janina


Powerwalk med Dady

Va ute och sprang/powerwalka med pappa nyss, blev sjuktvarm hm* iaf känner mig så duktig ska äta frukost sedan duscha och göra iordning mig för jobbet! (Viste ni att man inte ska duscha med en ggn efter träning man ska svättas klart sedan duscha! Äkligt jag vet men så e det).


(Min frukost, två ägg och ett päron, vatten till)

Love Janina

Börjar med julklapps listan!

God morgon sovit gott?
Det har inte jag, hade svårt att somna och drömde konstig dröm vaknade av att de dunka i mitt huvud. (Idag är det inte min dag, jag är lite grinig idag också.)

Imorgon kommer Moeid hem längtar!

Ska börja med julklapparna NU också, vill inte gå i sista sekunden som förra året och året innan det och året innan det. jag har gjort en lista på alla jag ska köpa till nu ska jag göra en budget.

Love Janina

Övermorgon halv 5 älskling!

Satte på TVn nu och då var "inte utan min dotter" på 5an riktigt hemsk film, men bra.
Ska stänga av datorn och lägga mig verkar inte som att moeid kommer att logga in igen så nästa gång jag pratar med honom så kommer han nog att vara hemma i Sverige. Lägtar så sjukt mycket det är en dag kvar, Tänk att iövermorgon (Måndag) klockan halv 5 kommer jag att stå och krama ihjäll honom haha!


Love Janina

Jag är tlsm med Cruelladevil

Jag är tlsm med Cruelladevil hahaha (Älskling bli inte sur älskar dig iaf!) Största kyssen till dig Moeid!


Love Janina

Trevligare går inte!

Hemma efter en riktigt lång dag på jobbet, hände ingenting fören jag skulle gå hem så fick stanna kvar en timme. Men pga mitt nya armband så var jag så glad så jag bet ihop och stod ut hela dagen med att vara mer trevlig än någonsin.

Receptionist - "Hej, kan jag hjälpa till med något?"
Gäst - "Ja hej vi har en bokning här hos er"
Receptionist - "Välkomna, i vilket namn har ni bokat er bokning i?"
Gäst - "Andersson"
Receptionist - "Peter Andersson? bokat för 3 nätter, 2vuxna och ett barn, stämmer det?"
Gäst - "Ja det stämmer perfekt!"
Receptionist - "Hur vill ni betala för rummet Peter?"
Gäst -"Med kort"
Receptionist - "Då behöver jag ett kort och ett legitimation tack"
(Får kort och leg, drar kortet och skriver in person nummer. Gör nyklar till rummet)
Receptionist - "Då har ni fått rum på högsta våningen av hotellet och hissen hittar ni på vänster sida av trappan där borta (pekar).
Frukost har ni mellan 7-111 nu under helgen, på vardagarna är det från halv 7 till halv 11 och restaurangen är öppet från 5-11 ikväll det hittar ni på andra våningen fast på söndagar har vi stängt, men då har ni en restaurang mitt emot hotellet på andra sidan som heter La Corasote dom serverar det mesta där.
Pol, bastu och gym finns i koridoren där borta (
pekar) och ni kan utnyttja er tid där fram tills klockan 10 ikväll.
Har ni bil med er förresten? Då kan ni använda rums nycken för att komma in på parkeringen eller i garaget och det kan ni göra vilken tid som helst.
Jag hoppas att ni får en trevlig vistelse här hos oss och om det skulle vara någonting så finns vi här i receptionen dygnet runt för att kunna hjälpa er.
Gäst - "Tack så mycket för all information!"

(Kan ni tänka er att allt detta ska vi informera alla gäster, fick jag många som lyssna klart på allting idag men oftast så hinner men bara säga vilken våning dom ska bo på och att rums nycken går till garaget och parkeringen. Det jag skrev nu stämmer inte jag bara hittade på namn och tider! Men allt annat stämmer!)

Love Janina

Armbandet kom nu!

mitt armband kom nyss!!!! WIIIE tänkte faktiskt mejla dom och fråga igen vad som hänt men nu har det kommit åh det är så fint! Blev igen bra bild men här är det! Nu ska jag snart gå till jobbet hörs ikväll


Love Janina

Förkyld

Snyft snyft* jag är så förkyld nuu, varför varför nu!? Moeid kommer ju hem nu snart jag har inte varit förkyld på jätte länge så kommer det nu! Men då kan han ta hand om mig. Det är såå synd om mig, man får faktiskt tycka synd om sig själv när man är sjuk eller förkyld! eller vad tycker ni?


Love Janina

Omelett


Wow kolla vad bra den blev! Detta är min frukost.

Love Janina


Irriterrad!

God morgon, mamma väkte mig halv 10 och frågade om hon fick låna mina nya boots! Sedan blir hon sur på mig för att hon inte hittar sin tröja, och ber mig leta. Jag ligger ju fortfarande i sängen och  hon kunde tänkt på det innan, hon ska göra allting i sisa sekund, hatar sånt!

Så idag vaknade jag lite irriterrad..

Love Janina

kameran sönder!

kameran på min dator är sönder buuhu.. man måste typ trycka där kameran sitter för att den ska funka.. Sitter på msn och snackar med Moeid! Tänk för 7 veckor sedan grät jag att han åkte nu kommer jag lipa för att han kommer hem haha! (Glädje tårar)

Love Janina

Till er nya läsare;

Det blev Sex and the city igen (besatt).. Imorgon jobbar jag mellan pass och lördag sent tror jag de va på söndag har jag jouren woho eller? haha måste stanna hemma hela dagen (bor nära och bra).

Snart kommer Moeid hem (3/2 dagar kvar), pirrar i hela kroppen! (Till er nya läsare så är Moeid min livs kärlek och han har varit borta i 7veckor! Vi har varit tlsm i 2 år nu den 18September.)


Love Janina

Mys middag!

Hemma från jobbet, fick gå tidigare idag dels för att vi behöver spara timmar + att det var såå lungt på jobbet. Så lämnade Mohammed ensam haha ne men va taskigt det lät. Han skickade hem mig, för mamma hade fixat mys middag; potatis gratäng och oxfilé.

Ska gå till mitt rum nu (ska sätta på en film hmm* vilken blir det idag?)
Har ni haft en bra dag? (A)

Love Janina

Jobba

Nu ska jag gå till jobbet, måste gå så tidigt för byter om där + att jag måste köpa strumpbyxor IGEN! Ha en underbar dag/kväll.

Love Janina

3 dagar kvar!

Färdig fixad, och redo att gå till jobbet nu. Men ska inte gå riktigt ännu börjar halv 3!

Jag har till och med bäddat sängen! Det är så skönt att komma hem från en lång dag på jobbet till en nybäddad säng! Hade varit mysigare om moeid låg och väntade på mig också haha! Men men inte långt kvar tills han kommer hem nu 3 dagar kvar!

Love Janina

Fixar mig..


Håller på att fixa mig till jobbet! Låten som jag la in under detta inlägget gör mig såå glad! Håller ni inte med?.. Ska borsta håret och locka det nu hörs innan jag drar iväg.

Love Janina

My first kiss

Haha kolla vad jag hitta kul kul kul låt!

Love Janina

Naglarna!


Så här blev naglarna igår, känns ganska naket när jag inte har ngn färg på dom, har ju haft det i stort sätt hela sommaren.

Love Janina

Alex Brown - (Come On) Shout

God morgon!
Bjuder på en låt så att man blir lite morgon piggare! Old School haha.


Love Janina

Gjorde naglarna nyss!


Gjorde om mina naglar idag, alltså tog bort det rosa och satte bara en enkel bas på och lite lack! Det blev super bra faktiskt..!


köpte dessa bootsen till höst.. hmm* like them?
Love Janina

Fixar i mitt rum

Fixat i min lilla lilla gaderob nu min skor står fint uppradade så ska fixa resten av mitt rum nu för snart kommer ju Moeid kan inte se ut som det gör nu, hörs lite senare ikväll när jag är färdig!


Love Janina

Parfymer jag gillar!

Vet ni vad jag har missat?! Att MAKE UP STORE har egen parfym dog när jag kände lukten av den orange den lycktar sååå gott, gillar även SJP NYC! LOVE LOVE LOVE!

Love Janina


Kom hem med massa idag också


Köpte dessa 4filmer idag några av mina favoriter! Så jag har filmer jag kan frossa med hela helgen nu! Köpte även underkläder två par set ur snygga, klackade om mina skor och köpte mysiga strumpor.

Mitt halsband från Nelly haha kunde inte låta bli. Men nu har jag satt på Sex and the City (the mvie) filmen så ska lägga mig på soffan och kolla. Visar tyvärr inte underkläderna i bloggen Moeid tycker inte om det såå det får vara bara för honom men tror ni överlever..

Love Jania

Åker själv!

Ska inte till stan eller, Vikkan smsade mig och sa att jag slapp åka till stan? (Känns lite som att jag inte ska hänga med henne och Paulina så åker själv!)

Love Janina

Vad ska jag köpa?..

Godmorgon!
Har varit i tvättstugan hela morgonen sen 8 på morgonen iaf.. Vuxen poäng till mig!Blinkar
Ska till stan idag med Vikkan klockan halv 3 eller 3. Ska passa på att köpa ett par skor till och ett till set underkläder! Sedan ska jag "tappa bort" mitt kort tills Moeid kommer hem! Ska köpa en välkomst present till honom också men vadå för någonting? hmm*Förvirrad

Love Janina

Väntar på dig älskling

Åååh nu saknar jag Moeid mer än någonsin har inte snackat med han ngt... Vill bara att han ska komma hem nu! Ska sitta inne på datorn länge ikväll för han brukar logga in på natten såå får se om han loggar in.

Love Janina

Film på 3an nu..

Nu blir det film på 3an en riktig tjejfilm!


Love Janina

Selena Gomez



Love Jania


Cougar town

Ska kolla på Cougar town nu strax två avsnitt i rad wiiie! Någon mer som ska kolla?


Love Janina

Snygg outfit!

Såååå snyggt?!

Love Janina


Är kär!

Vart på stan med mamma och syrran idag! Köpte ett par boots från DinSko, strumpor massvis från Cubus och snygga underkläder från H&M. Hämtade även upp mitt paket från Nelly idag på posten, gissa vad som va i det? Yes mina leggins! Ska lägga in allt i gaderoben och bädda min säng som jag inte hann göra imorse!

Love Janina

Wake me up..

Godmorgon sunshines!
Är jätte  trött, borde inte vara det?.. Iaf jag och Paulina låg i sängen länge och snackade igår eller en stund sedan somnade jag. jag vaknade med sååå dålig adedräkt så att det finns inte, pga macdonalds maten som vi åt igår puu..* Så duktig är min syrra på att hålla mig borta från skräp mat haha! Ne men nu ska jag verkligen skärpa mig!

Min blomma som jag fick när jag fyllde 18 lever fortfarande, den har ju dött atal gånger men nu har den varit vaken ett bra tag!.. REKORD!

Hmmmm* Kommer mina leggins idag tror ni?! (beställde hem dom förre blazern, den stickade tröjan, och halsbanden).

Vi börjar dagen med en gammal gammal låt men som gör att man verkligen vill hoppa upp ur sängen och dansa! Haha enjoy sweetyes!


Love Janina

Another ciderella story

Ligger i min nybäddade säng och kollar på another cinderella story! Ska kolla vad vi har hemma som jag kan tugga på.

Love Janina

Den man älskar-Emily Giffin

Jag har läst en bok som heter "Den man älskar av Emily Giffin" sen den dagen Moeid åkte, och då menar jag verkligen dagen han åkte! jag har läst till kapitel 5 hahaha! Så duktig är jag på att läsa ut böker, ne men jag ska läsa ut den snart!

Btw mina kläder sitter super men med en storlek mindre hade det vait ännu finare men de fanns inte, detta får duga! Älskar min nya blazer ååååh den e sååå fin!



Love Janina

Paket från Nelly!

Ååh jag fick mitt paket från Nelly idag.. men legginsarna som jag längar mest efter var inte i så det kommer väl imorgon annars får jag kontakta dom med en gång. Mitt armband har inte hller kommit ännu blir lite smått irriterad på det faktiskt! Hmmm*

Iaf är helt slut efter att jag har jobbat, så har duschat och nu ska jag testa mina nya saker wiiie! (Det var ett stort paket denna gången!)

Love Janina

Film!

Åååh vilken underbar dag det var på jobbet idag, jätte lungt men  iaf nu är den dagen över imorgon kvar sedan är jag ledig 2 dagar.. ska springa mer nu också, men måste börja göra de på löpband nu, vädret är ju inte det bästa här i Sverige.

Ligger i sängen och snackar med moeid och så kollar jag på film!

Love Janina

Maddi Jane - Again by Flyleaf

Enjoy ;)


Love Janina

Hmm vad ska jag ha?

Idag är jag tröttare än någonsin, jag har idag och imorgon som jag ska jobba sedan är jag ledig två dagar (kanske) Hiihi..

Mina kläder ska komma på tisdag eller onsdag. Längtar efter mina leggins!
Har kollat lite på skor vad jag ska ha nu under hösten och vindern va tycker ni? Vilken jacka ska jag ha?! Eller väntar på att Moeid kommer hem så får han hjälpa mig att välja? Kan bli kul och spännande.

Love Janina

Om en vecka kommer han!

Oj tiden bara rinner iväg, ska lägga mig strax så att det blir en ny dag, så att det blir en dag mindre tills Moeid kommer hem. Nu sakanr jag honom mer än någonsin och det känns som om att dagarna går långsanare nu när han snart kommer hem! Men jag ska bita ihop och hålla ut en vecka till!

Love Janina

Enjoy sweethearts

Nu ska jag dra till jobbet om några minuter, så medans jag jobbar så kan ni lyssna på dessa två låtar, och så hörs vi imorgon eller när jag kommer hem ikväll. Enjoy sweetiiesRött hjärta


Love Janina

Klänningen från igår!

Hade min klänning som jag fick utav Vikkan på mig igår (visst snällt av Vikkan att GE mig en klänning!), skulle haft en annan men hade inte tid att byta om och sminka om mig.. (blev omsminkad där ju haha men det var inget jag viste att jag skulle göra) fick tusen kommentarer om klänningen och om mig själv men det är hemlgt vad för kommentarer jag fick sschh.Blinkar


(Skulle haft denna klänningen på kräftskivan som jag ska gå på den 4 September, men men.) Visst är den såå grymt snygg! grrFörvånad

Love Janina


Nyttig, Yes I´m!

 
Kan man bli mer duktig än vad jag är? tycker att det här med att vara nyttig har gått riktigt bra för mig denna gången, men iaf till frukost blev det, havregrynsgröt, apelsin juice och en banan sedan är jag redo för dagen!

Love Janina


Festa Do Brasil!

Någon som va på festa do Brasil? jag var det och jag hade sjukt skoj med mamma, Carro (mammaskompis) och Carros kille. Vi gjorde såndär målning och hon la massa glitter på mig, skulle tagit bort igår innan jag somnade men orkade inte, så idag blir det en lååååång dusch!

Såhär ser det ut idag är jag vaknade, igår såg det bättre ut! har en såndär målning långt ut vid högra ögat eller från ögat ner till kinden? Den är för ljus så den kommer inte med i kameran men vi tog kort på den igår.

BTW framträdanden underkvällen va jätte roliga och bra, RIKTIGT underhållande!

Love Janina

Måla naglara nu

Om en timme ungifär ska jag dra till jobbet! Byter om där... Tror jag ska jobba med Kina idag wiiie hihi. Nu ska jag måla mina naglar medans jag har tid!


Love Janina

Fredag den 13!

BTW någon som glömt att det är Fredag den 13 idag!


Love Janina


Alla i Göteborg...

God morgon, usch va trött jag är ska göra lite havregryns gröt till frukost nu när som helst! Ska jobba sent halv tre till halv 11, efter det blir det utgång kanske!

Först var jag jätte taggad, men inte nu längre.. men kan tipsa alla som bor i Göteborg och som är över 20 eller är 20 att dra dit idag, det är hur kul som helst har jag hört!
Festa do Brasil klockan 22-05 entren kostar 100-120:- pp och pengarna går till barnen i Brasilien även till barn i Indien, jag själv ska gå med och sänka pengar dit för där vet jag att pengarna kommer fram!

Mammas kompis pojkvän/man? åker ner själv och lämnar dom och träffar även barnen! Vill också göra det!.. (Tänk va bra man måste måå!..) Det uppträder även massa artister på scen under hela kvällen.

Love Janina

Saknar att kyssa honom!

Åh nu åskar och blixtrar det, riktigt ensam känner jag mig nu vill att min älskling ska komma hem så att jag kan krama och hålla om honom hela natten och kyssa hans underbara läppar! 10-11 dagar kvar tills han kommer hem ååh..


Love Janina

Att dö för!

Ni anar inte hur glad jag är, titta vad jag hittade sååå grymt snygga! Beställer även blasern och "koftan"/tröjan som jag visat för er innan!


Love Janina

Nyttig!


Tomat och spenat och basilika blev det, kan man bli mer nyttig?.. (Inte så nyttigt att gå och inte äta ngt men nu äter jag..Igår va jag ju inte så nyttig! Åt Mc, chips, choklad, popcorn och drak läsk!) Min mage pallade verkligen inte det kände jag igår ikväll.

Så tillbaka till nyttiga livet!
Love Janina

Inte ätit någonting!

Nu har jag legat i sängen hela dagen, har inte ens ätit ännu!! Funderar på att gå och kolla vad vi har hemma men är för lat för det. Ne men jag ska faktisk gå och ta ngt att äta.

Kollade på gamla inlägg jag gjort i bloggen, då har man verkligen ingenting att göra!

Hmmm*
Love Janina

Min vinter "kofta" iår!

Min kofta/tröja som jag kommer att använda väldigt mycket nu i vinter! Varm och goo ett + är att den ser helt okej ut också passar till allt?!


Love Janina

Vill ha långt hår igen!



Saknar mitt långa hår...! (Tog en gammal design jag haft också för att visa hur långt det faktiskt var! buuhuu*

Love Janina

Big foot

Skulle varit ute och springa nu, men Paulina klämde min fot i dörren så nu kan jag knappt gå! Det gör verkligenn jätte ont, och den är helt röd & svullen så nu ser jag ut som Bigfoot! Får hoppas på att det går över till ikväll så jag kan springa då. (Detta kommer jag aldrig att förlåta henne för, hon gjorde det med flit också!!)

Love Janina

Överlever jag?

nu ska jag och min bror cykla ner till MC jag ska naturligtvis inte cykla han har mig bak på cyklen haha läskigt!

Hörs senare om jag överlever

Love Janina

Vänner & One Three Hill

Innan träningen börjar blir det vänner och One Three Hill


Love Janina


hahaha

haha kude inte låta bli att inte lägga upp den! hahaha!


Love Janina

Jag + Pilatesbollen idag!

Det verkligen ösregnar här så blir att jag får hitta på en annan träning hemma med pilates bollen kanske?..
(Vill inte springa i regenet och bli sjuk eller förstöra mina skor!)


Love Janina

Favorit!



Love Janina


Disney låtar! Enjoy..

Här kommer mer disney låtar! Enjoy










Love Janina


Lejonkungen - En värld full av liv

Gissa vad jag om min syrra gör? hmm nej det är inte de du tänker! Vi ligger i min säng och lyssar på en värld full av liv från lejonkungen hahaha! Enjoy!..

 
Love Janina


Bättre nu..

God morgon, orkar jag åka med Vikkan till stan eller inte? hmm* Har sån träningsverk så jag vet inte om jag orkar gå runt där.. Jag har så mycket att göra idag, städa mitt rum och fixa mina naglar. BTW är inte så ledsen längre bra va?!
 
Saker jag ska klicka hem!

Janina


Känner mig så ensam!

Vart ute och sprungit, duschat och nu sitter jag i sängen med mitt nya nr av Glamour som äntligen kommit! Har även en ivrig syrra i sängen som vägrar lämna mig ensam. Har jobbat och sprungtit det ni!Blinkar

Jag har nog aldrig i hela mitt liv känt mig så här nere i hela mitt liv. Men nu ska jag inte deppa fören jag har pratat med personen ordentligt! Kan bli svårt men klarar mig nog.Gråter

Janina

Inte ens ett litet leende

Jobbat klart nu är helt utmattad! Låg vaken ganska länge igår helt förstörd ni fattar inte, känns som någon tagit ur mitt hjärta och stampat på det! Gör så j*vla ont..

Kunde inte ens spela glad idag på jobbet, hur jobbigt som helst vill bara döö just nu. (Ingen ide att smsa eller ringa mig och fråga vad som hänt, jag använder inte min tele längre!

Men nu ska jag snart tvätta fötterna och sedan ut och springa, måste vänta några timmar innan jag springer så att jag inte får håll.

Janina

Varför mig?

Vill inte leva mer!!!!! Hur kunde jag tro så mycket faaaaaaannn!!!!!!



Imorgon blir det av!

Skönt att ha solat blev dock inte att jag sprang ikväll men imorgon blir det av det lovar jag mig själv, er också.. Men nu ska jag lägga mig och kolla på sex and the city!

Love Janina

Film på 3an nuuu!

Ikväll ska jag ligga framför tven hela kvällen och datorn, se om Moeid skulle komma in. Han kommer hem om 2 veckor, längtar såååå mycket! Jag längtar så mycket att jag har inte ens kommit på vad vi ska göra. Men det bestämmer vi nog snart, eller när han kommer hem det brukar ju inte bli som jag vill ändå.

Wow fasta för en film på 3an nu.. Kolla på den, den verkar riktigt bra!

Love Janina

Leila bakar


Kollar på Leila bakar nu,  ser sååå gott ut varje gång när hon gör någonting.

Love Janina

Vill jag ha dom eller inte?

Åh det är helt blött ute och regn i luften, jag som skulle springa idag efter jobbet men jag solade ist, till och med somnade där inne! Nu ska jag sitta inne på msn hela dagen och vänta på att Moeid ska logga in. Jag har hittat urseiga underkläder som jag bara måste ha, men känner att jag bara kastar iväg pengarna bara för att jag har nu. Såå måste tänka om jag verkligen verkligen vill ha dom!

Love Janina

"Klänningen"




Älskar "klänningen"/tröjan som jag har på bilden är den inte fin?...

Love Janina

Borde hittat på ngt!

Det var jätte lungt igår på jobbet, skönt det! Idag börjar jag halv 3 och slutar halv 11. Jag borde hittat på någonting nu innan jobbet men orkade inte så blir att jag ligger hemma och väntar på att jag börjar, och så sparar jag ju pengar när jag ligger hemma bra va?!


Love Janina


Nu går jag till jobbet!


Nu ska jag gå och jobba! Ha en underbar dag..

Love Janina

nagellacket


WOW kolla in de fina nagellacket!

Love Janina

Paulina kock också

Paulina fick jobba med kockarna idag också, hon jobbar egentligen bara i frukosten, men nu ska hon jobba med kockarna, glad för hennes skull. Hon börjar samtidigt som mig klockan 4. Så vi ska gå ner tillsammans. Om ungifär en timme ska jag gå. Så bäst att fixa håret och raka bena nu. Så hörs vi när jag kommer hem eller nästa dag. Slutar 12 inatt.

Love Janina

Condeco

Åkte in till stan igår kväll, blev fika med Rebecca och hennes kompis Viktoria på Condeco. Väldigt mysigt men blev trött snabbt det trodde jag verkligen inte att jag skulle bli. Det blev en iste och chockld muffins så har mycket att springa bort.. Köpte ju godis igår också. Det är svårt att inte äta god saker! Men jag skyller på att Moeid lämnat mig här i Sverige ensam..




Fixa mig!

Nu är det snart 2 veckor kvar tills min älskling kommer hem! Snackade nyss med han på msn+att jag fick se han i webben ååååh* saknar honom så mycket! Ne men nu ska jag gå och fixa mig så att jag inte står i sista sekund innan jag ska jobba.

Love Janina

Träningsvärk + trött!

Trött, trött och träningsvärk, ska ut och springa ikväll också. Känner verkligen inte för det med måste. Belönar mig själv med att se sex and the city avsnitten och sedan sova. Ska ju jobba imorgon + att jag ska springa innan jag börjar. Hmm*



Love Janina

loggar ut

Sitter i soffan med mamma, pappa och Paulina. Joysan ligger på golvet och sover. Nee nu ska jag logga ut har inte sätt Moeid logga in eller någonting så logagr ut.

Love Janina

Fylld paprika med..

Igår sprang jag även på kvällen, det ni.. och idag har jag också sprungit tror ni att det kommer hålla länge till?.. Jag gör paprika fylld med fetaost, basilika, vitlök, svartpeppar och olivolja i ugnen MUMS*

Ska springa ikväll igen.. så två gånger om dagen kommer det att bli nu. Men vet inte hur det ska gå när jag jobbar sena kvällar. Då får det bli att jag bara springer på morgonen.


Love Janina


Joy

Joy när vi va ute och "sprang"/power walka


KRAM

Super gott

Mums!* Det var hur gott som helst! Nu är jag super mätt!

KRAMISAR

Fryser ihjäll

Brr* det är riktigt kallt både inne och ute nu! Har tagit på mig massa mys kläder och mys strumpor för att det är så kallt, behöver min man så att han kan värma mig. Buhuu*Fryser

Jag börjar få träningsverk nu också förstår ni då hur otränad jag är? haha! Generat leende

Det luktar jätte gott i hela lägenheten, mamma lagar mat det blir kykling, pasta och en super god sallad! mums mums!* Håller fortfarande mitt löfte om att vara nyttig är jag inte duktig?Ängel


KALLA KRAMISAR

Disney channel?..

Det finns inte någonting roligt på TV! Såå låter Disney channel vara på. Är så godig sugen just nu, ska gå och göra en kopp med grönt te. Sedan ska jag slappa på fjärrkontrollen!


KRAM

Färdig städat!

Done.. nu börjar jag bli hungrig.

KRAM

Power walk med Joy

Var ute och sprang med Joy (vår hund, inte jobb kompisen) men hon var så lat så jag fick power walka halva vägen och springa den andra halva. Känns helt underbart nu när jag börjar komma igång med att springa. Så har en jätte trött vovve hemm nu som knappt kan hålla tungan i munnen. Ska ta och städa vardagsrummet nu puuuff*Blinkar


KRAMISAR

Frukost-paket-springa!

Ska strax gå upp och äta frukost, blev inte att jag gick ut tidigt och sprang men runt 1 tiden så ska jag ut och springa, för då kommer posten med saker från nelly som jag vill ha idag inte imorgon. Så ska möta honom i trppen haha lite desperat eller vadå?.. ne men beställde i fredags natt så tycker att dom borde komma nu, mitt armband också!

Ne men nu verkar frukosten klar hörs lite senare.

KRAMISAR

Nu är det avklarat

Nu har jag faktiskt varit ute och sprungit, 3km bättre än ingenting. Känner mig så bra nu haha! Imoron ska jag se till att springa tidigt på morgonen försöka iallafall.


Ligger nu i sängen med tända ljus och precis kollat  klart på Sex and the city
KRAM

Nu händer det!

Snart ska jag ut och springa har till och med bytt om och allting, så denna gången blir det av! jag ska bara snacka klart med moeid på msn sedan blir det en timmas sprigning/joggning! Lite sent men ändå!

KRAM

majs


saknar

jag saknar det vi hade..?

Beverly Hills

Sitter i sängen med alla nallar och kollar på Beverly Hills, borde vara ute i det fina vädret men Paulina vill inte hänga med mig Vikkan är i Tyskland och Jennifer på läger. Moeid är ju inte hemma heller.


KRAM


Hon kanske vill med?


Mums frukost! Jag sprang inte idag heller på morgonen jag vet inte vad som hänt jag bara sover hela tiden. Men ikväll SKA jag hur trött jag än är så ska jag ut och springa. Kanske drar med mig mamma. Tror ni att hon kommer vilja följa med?

KRAM

Natti natti sötnosar

God natt sov sött!

KRAM


Honey

Ligger och väntar på att Moeid ska logga in, tror ni att han kommer logga in ikväll?

Sex and the city

Ligger i sängen med datorn på magen, och nu börjar mitt favorit pogram Sex and the city!


KRAM

Äta kvällsmat nu

Fått hicka nu jätte iriterande! Men funderar på att ta och äte kvällsmat nu.
En smörgås eller någonting får det bli. Är så taggad på att springa imorgon i mina nya skor trots att jag hatar såna skor så gillar jag dom  på något sätt! Får hoppas bara att det inte regnar för det är inte kul att springa i regnet! Upp tidigt blir det imorgon! 8 är nog lagom.

KRAM KRAM

Springa imorgon

Jag imorgon:


KRAMISAR!

Solat idag

Var på jobebt förut och solade ska bli brunare än vad Moeid kommer att vara när han kommer hem! Det är ett måste.. Hiihih. På tal om Moeid han kommer hem om 3 veckor är sååå lycklig ska se till att det går fort. Saknar honom så mycket. Måste bara få någon som kan jobba för mig dom dagarna! Hoppas på bra väder när han kommer.

BTW nu ska jag försöka att inte köpa någonting fören jag och Moeid åker till Stockholm! Eller iaf inget onördigt!

KRAMIAR

Jag gjorde det verkligen




Köpt nya troser blev två par blåa det fanns inga fina på H&M. Blev riktigt chockad. Så nu måste jag hitta en ljusblå bh som jag kan ha till. Köpte nagellack från Depend också. Även ett par jogging skor. Så nu blir det att jag ska gå i dom innan jag börjar springa.

Kan inte fatta att jag köpte skorna, usch hatar såna skor.

KRAMISAR!

Allvar nu!

Jag sov bort hela dagen igår, men vaknade klockan halv 10 och då kollade jag på en film som gick på TVn, helt sjuk va den. Sedan fick jag flipp på att jag inte håller löftet om att vara nyttig så gjort kom ihåg lappar där det står nyttig på. HAHAHAHA Så nu ska jag klara det! hade världens mens verk i morse så kunde inte gå ut och springa idag men imorgon blir det av.

Fint väder idag btw.. var och köpte avokade, och fullkorns flingor för en  liten stund sedan.


KRAMISAR!

Min engelska

nu har jag slutat jobbet, är ledig i  dagar nu. Ska njuta av dessa fyra dagar så gott det bara går.. har ju träningen och allting nu. Snackar med Moeids bror på engelska, hahaha strange.

KRAMISAR