Me n' the Boys :)

Sitter på jobbet & har inte så mycket att göra!
Igår åkte Micha och jag in till stan och tog en kaffe och gick vidare till calor satt där ett tag och fördröjde tiden vid 11 så gick jag till Chez och mötte Alex, Pontus och Majk. Micha stanna på Calor med Kalle som kom när jag gick därifrån.

Jag, Alex, Pontus och Majk gick till Victoria och va där hela kvällen. Sedan kom Alex2, Alex3 och Sebastian dit också, så det va jag n' the boys haha! Hade super trevligt. Åkte hem tlsm med Majk och Alex3 till Backaplan och resten av vägen åkte jag själv!
Tack för en underbar kväll!!!


Kärleken gör ont...

Legat i sängen och kollat på One Three Hill hela dagen idag. Har varit helt underbart men lite uttråkande också, så jag har städat mitt rum med. Sedan har jag lite svårt att inte drömma mig in i mina kära minnen jag har tlsm med Moeid. Det är sjukt hur mycket man kan älska en person trots att personen inte älskar en tillbaka..
Nu är det läggdags för mig jag skall upp tidigt och jobba imorgon.


Börjar om på nytt...

Sitter i sängen och kollar på One Three Hill - säsong ett avsnitt 3 & målar tånaglarna, det blir nog vita toppar.

Nu har jag skaffat en ny super fin/fräsch blogg design som Evelina gjort åt mig. Är super nöjd med den!

Tänkte göra en helt ny blogg för att jag har så många minnen på denna bloggen som jag helst vill glömma nu ett tag. Men har insett att jag kan inte glömma alla minnen och vara ledsen för att jag förlorat mannen jag älska mer än någonsin. Jag skaffade blogg för att kunna gå tillbaka och läsa om det jag skrivit.
Men nu börjar jag på en ny kula och lever mitt liv, behöver inte tänka för två längre!