Jag är så kär

Åh vad jag är kär, det bara bubblar i hela magen när jag tänker på min finaste skatt! Trodde inte att jag skulle kunna älska någon efter min förra kille men nu har jag fått det bevisat för mig att det kunde jag visst! Vi kollade på massa tecknat igår och idag på morgonen. Finns ingen som är bättre än dig Andreas!


Vi har bara legat hemma idag

Hemma hos Andreas nu, ligger i hans säng och "kollar" på OS. Vi har inte gjort någonting idag! Bara legat hemma hos mig och kollat på OS USCH USCH! Fast har fixat mitt hår iaf, vågat det och "fixat" Andreas naglar. Satte på blommor på dom hihi, super gulligt!


Städat hela dagen

Har städat nästan hela dagen är helt slut vet inte vart orken kom ifrån men riktigt snyggt blev det iaf! Jag ser där emot väldigt sliten ut... Haha


Stor städning klart, ÄNTLIGEN!

Städat mitt rum idag, tog en evighet men är ganska nöjd med hur långt jag kommit på dessa timmar... Det såg ju förjävligt ut innan nu kan man iaf röra sig här och det luktar rent och gott :) Får gå på lådorna någon dag ni snart med, känner att jag har massa onödiga saker överallt så ska vi säga stor städning om 2veckor igen?! Lär ju behövas om jag sover hos Andreas varje dag som jag gjort. Fattar inte hur det kan bli så stökigt när jag inte ens är hemma!


Fredag

Oj vad tiden går fort när man har kul! Det är redan Fredag och jag har bara 3dagar ledigt kvar nu! På måndag drar det igång med jobbet igen. I hela 2veckor har jag och Andreas varit med varann varje dag och sovit med varann varje dag. Det är galet vad jag tycker om han mycket! Trivs så himla bra med han...

Hunnit massa känns det som

Vart och badat, fixat mig, åkt till skottskogen med Andreas och kollat på djuren super mysigt! Sedan har även jag och Andreas hunnit äta 2 ggr! Först Tacos innan vi åkte till skottskogen och nu pizza. Underbar kille har jag!


Åka & bada idag igen!

Åh vad härligt mina shorts jag köpte innan jag åkte till Cypern är för stora nu... Har tappat lite iaf, vad glad jag blir! Nu ska jag åka och bada med mamma, pappa, Mia, Paulina & Jennifer! Promenerade hem från Andreas imorse, super härligt väder trots att klockan bara var 10 i 7.


14-årig kille drunknade

God morgon, uppe med tuppen idag igen! Sovit hemma hos Andreas som vanligt vart det lika mysigt som alltid. När jag kom hem till han igår så hade han lagat mat till oss. Det blev Tacos super gott! Vi somnade vid 10! Efter att vi hade sätt några avsnitt på OTH... Så kändes inte så jobbigt att gå upp idag. Igår när vi var och badade, mamma, pappa & jag så vart vi på Lilleby badet och så va det en 14årig kille som drunknade! RIKTIGT HEMSKT! Såg inte när det hände men det kom massa ambulans helikoptrar, polis helikoptrar och båtar/bilar fullt med räddnings män över hela bad stället.


Vid havet

Härligt jag ligger vid havet dränkt i kokos olja, solen steker och jag njuter av varje sekund. Funderar på att boka en resa till Turkiet för en vecka så man får lite färg till iaf! Får se hur det blir.


Härligt

Wow vilket väder vi har fått! Sverige har ju en sol trots allt! Helt underbart.. Ska åka och bada nu strax med Paulina och Jennifer, dom har bokat upp mig idag. Men ska se till att träffa Andreas lite med..


-1kg på söndag?

Började med träningen med en gång! 7km har jag och Jennifer gått idag! Imorgon är jag ledig så då blir det att jag springer 7km när Andreas kört hem mig på morgonen och därefter blir det gym om jag orkar. Sedan blir det power walk med Jennifer och Paulina på dagen/kvällen. Känner på mig att detta kommer bli grymt! Kan man gå ner 1kg till på söndag?.. Upp till bevis nu!


Nu börjar allvaret!

Idag när jag jobbar ska jag lova mig själv att börja träna regelbundet och äta nyttigt! Jag ska till och med skriva på ett kontrakt för det! GAMES ON! Kommer att bli svårt men ska fixa det denna gången!


Uppe med tuppen...

Ställde klockan 5.15, 5.30 5.45 idag igen men ingen av oss orkade gå upp så när jag hade snoozat sista alarmet fick vi bog och stängde av. Sedan ringde det halv 7 igen då flög vi upp ur sängen. Han körde hem mig så nu ska jag sova ett par timmar till sedan ska jag jobba ikväll 16.00-24.00 där efter ska jag hem till Andreas och sova hemma hos honom.


Sitter hemma hos Andreas nu har jobbat, ätit middag med mamma, pappa och Mia sedan efter middagen åkte vi och åt glass på Lejonet & Björnen. Så nu blir det massa mys framför OTH.


Han är min!

Äntligen fungerar min blogg! Jobba från 14.30-22.30 igår sedan kom Andreas och hämtade mig. Fick spagetti och köttfärs sås när vi kom hem till han. Sedan kollade vi på 2 avsnitt av OTH och därefter somnade vi.. Åh va mysig pojkvän jag har! Väckarklockan ringde från 5.15-6.30 så körde han mig till jobbet men när jag kommer dit och stämplar in så börjar jag inte 7, utan jag börjar 8! Fördelen va väll att jag kunde gå hem och göra mig iordning och nackdelen va väll att jag kunde sovit lite till. Andreas hämtar mig nog efter jobbet idag med så blir massa mys idag med! Kanske bio med hans mamma idag då.. Hon vill ju se Ice age 4 vilket jag med vill. Men vi får se kanske blir hemma kväll ist eftersom det blåser så fruktansvärt! Nu ska jag göra mig klar till jobbet!


Brun?!

Andreas är jätte brun men inte så jätte brun om man jämför med mig, bara lite?!...


He makes it worth getting up in the morning

Om 3 dagar har jag och Andreas varit tillsammans i en hel månad, känns helt sjukt att det redan gått en månad! Men O'boj vad jag tycker om honom! "He makes it worth getting up in the morning". Ända sedan han kom hem från Rohdos 12e så har vi varit med varann varje dag och sovit med varann! Super mysigt! Blivit mycket bio, middagar, promenader osv... Jag har inte kunnat logga in på min blogg så därför har jag inte bloggat på ett tag!