Trött

Hmm...

Grattis till mig, Andreas och hans mamma

Mår fortfarande illa! Men ingen feber och ingen halsont längre. Det konstiga är att jag mår jätte illa hela morgonen och dagen och på kvällen känns det bättre... Börjar få nog nu, jag vet inte vad jag skall ta vägen!

Idag är det min och Andreas 6 månaders dag! Har inte planerat något för oss för mått så dåligt.. får se om vi hittar på ngt. Det är även Andreas mammas födelsedag så måste köpa blommor till henne! Ska jag köpa en krukblomma eller blombukett? Hmm....


Saknar julen!

Åååh nu när jag satte på Viasat film så var Hotell gyllene knorren på, dock inte julkalendern men vad mysigt att jag kan ligga kvar och kolla på detta! Längtar tillbaka till julen faktiskt... all förberedelse, spänningen som ligger under grannen, alla människor och hur mysigt det är!


Mår så sjukt illa..!

Jag mådde dåligt nästan hela dagen igår, vid 1 bestämde jag mig för att träna trots att jag mådde dåligt. Gick bra och illamåendet försvann ett tag men kom till backa sedan.
Nu ligger jag i soffan igen och mår jätte illa! Bett Sebbe att köpa blåbärs soppa till mig, det brukar underlätta och har man tur så får man behålla vätskan som man får i sig...

Min chef ringde igår och dubbel kollade mina jobb tider som jag fått. Fick även nya pass. Så jag hoppas att jag blir frisk till helgen så att jag kan jobba mina pass; lör-tis kanske fre med om jag får ett tidigt pass.
Det är Andreas och min 6månaders dag på fredag/imorgon! Tiden har gått så sjukt fort och vi har i stort sätt bott hos varann varje dag i ett halvår på rad fast kanske 3-4 nätter har vi sovit hemma ifrån varandra. Vi sov ju hos varann nästan hela tiden när vi inte var tillsammans med.. I början på tredje veckan av februari har han och jag umgåtts/känt varandra i ett år! <3


Sjuk?..!

Usch jag har blivit sjuk! Feber, halsont och illa mående. Det känns som om jag skall spy hela tiden! Bara för att jag sa att det var länge sedan jag var sjuk till Sebbe så blev jag det! Mår verkligen inte bra...! Hoppas detta lägger sig under dagen. Jag somnade till och med i soffan när jag kom hem i morse.


Lång dag..

Idag har jag vart på (oj just det kan inte skriva om det ännu) men iaf det kändes som om det gick bra.. Får återkomma med vad det gäller när jag hört ngt mer.. Tränat, lagat mat och nu är jag helt slut. Tror jag ska gå och lägga mig snart om inte Andreas hör av sig snart.
Imorgon blir det träning tidigt tror jag. Blir träning för mina armar då.


Jag är så kär!

Vilken underbar helg jag har haft!
I fredags så var jag och Andreas och bowlade så har jätte träningsvärk i min högra arm! Men det var super kul trots att han vann denna gången också! I lördags så var vi på bio och såg berättelsen av Pi. Igår låg vi i sängen hemma hos honom hela dagen och kollade på sex and the city. Vi åkte iväg för att köpa Thai mat det var enda gången vi lämnade hans rum igår. Sjukt mysigt har vi haft! Jag är så otroligt lycklig!!! :)


Lång dag för oss båda idag!

Jag trodde absolut inte att jag skulle klara att hålla mitt nyårs löfte men snart är det helg och i hela 2 veckor har jag tränat 5ggr i veckan i 2veckor nu... Nu skall detta bara hålla i i några månader till! Håller tummarna.
Jag kom hem från Andreas för bara några minuter sedan. Vi vart så trötta igår att vi somnade på fel sida av sängen! Skall sova en stund till nu, jag ska ju trots allt träna på gymmet och gå powerwalk med Paulina efter gymmet, Ikväll skall jag jobba 17-21! Så jag har en hel del att göra! Kommer nog va rätt trött när Andreas hämtar mig efter jobbet! Men det kommer han nog med att vara! Han ska jobba 7-16 idag på iskalla vindar sedan ska han hem till sin mormor och hjälpa henne med elen hemma hos henne och sedan skall han till gymmet. Senare på kvällen hämtar han mig.


Liten blogg!

Nackdelen med att blogga med mobilen är att det ofta blir att något ord fattas eller massa stavfel!
När man läser igenom det efter att man skrivit klart texten så rättar jag felen och så blir det ännu mer fel. Men tur att min blogg är rätt personlig.. Inte så många som läser den och jag marknadsför inte min blogg heller så folk hittar den.


Sömnig...

God morgon, vart jätte igår så sov en del och somna tidigt hos Andreas med var även trött idag på morgonen så sovit tills nu! Så lagar frukost nu (ägg och juice) och sedan skall jag gå ner till gymmet. Brr va kallt det är ute, snöar en massa också!


Välkommen Måndag

Slut på vilan..! Jenny och Jennifer hämtade upp mig imorse så åkte vi och tränade på Nordic Wellness Backaplan (sportlife har bytt namn). Blev en hel del träning när jag kom hem från gymmet med. Har världens träningsvärk! Men bara att bita ihop i 4dagar till så är det vila 2dagar sedan. Har gått ner 1,5kg förra veckan...
Jag är så sjukt taggad på att träna nu att jag tränar i stort sätt hela tiden nästan. Kan lägga mig och göra sit ups i reklampauserna när jag kollar på tv osv. Summer 2013 here I come!


Han är min, min min drömprins!

För lite mer än ett år sedan så trodde jag aldrig i min vildaste fantasi att jag skulle känna/må som jag mår idag... Jag förlorade en mycket betydelsefull person som jag värdesatte mitt liv på (mitt största misstag) och har nu träffat en som betyder så otroligt mycket mer.
Det finns inga ord som kan beskriva vad jag känner för denna "nya" människa! Att kunna säga att du är min har aldrig gjort mig gladare/lyckligare. Med dig kan jag vara mig själv. Du får mig verkligen att le åt allt. Att vakna i din famn varje dag gör att jag känner mig trygg och glad.
Andreas Johansson, jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva!


Inget godis!!

Onsdag morgon och jag vill bara lägga mig i sängen och trycka i mig massa godis! (Blir inget godis på ett halvår i Juli). Vill nog bara ha godis för att jag har bestämt att jag inte får äta det för har inte känt sånt hära sug på länge tappade till och med smaken för det ett tag. Blir att tugga massa tuggummi och äta grönsaker när jag känner suget. DETTA KLARAR JAG... Eller?!


Du & jag

Finns ingen bättre... <3


God natt

Dags att lägga sig skall jobba 9-16 imorgon!


Nyår...

Nyårs Outfit!
Blev en enkel svart klänning då jag bara var hemma med familjen och en kavaj över för att jag inte skulle frysa. Tillsammans med mörkblåa naglar med glitter.


Firmabilen hade vilat för länge...

Andreas och jag vaknade 6.22 idag utan väckarklocka! Inte illa att vi båda vakna då...! När han skulle starta firma bilen så fick han inte igång den, så vi skulle "rulla igång den". Det funka inte heller! Så han fick väcka sin stackars pappa för att vi skulle starta den med startkablar. Bilen hade han rullat igång till mitten av utfarten så vi fick putta ut den till gatan så hans pappa skulle komma ut med deras bil.

Sedan när de hade fått igång bilen med kablarna så åkte vi iväg och han lämnade av mig hemma. Idag skall jag jobba ett sent pass så skall gå och lägga mig en stund nu. Ikväll när jag slutat kommer Andreas och hämtar mig, NATTI!


Nyår!!!

Hobbit var faktiskt en helt okej film, lite för lång men vi såg klart hela filmen! Blev skrämd ett antal gånger med...

Nu är det ett nytt år, och detta året är det mitt och Andreas år! Såhär såg min och Andreas nyår ut; vi vakna upp tillsammans hemma hos honom, därefter åkte vi till systembolaget på Bäckebol men det var en jätte lång kö in till systemet, då bestämde vi oss för att vi skulle åka in till stan ist så att han kunde klippa sig, när vi kom fram så var det jätte mycket folk där så blev kvar där ett tag men han var klar innan klockan 3 så vi tänkte att vi testar systemet på Backaplan. Där var det med kö in, helt galet att folk ställer sig i kö för att komma in!! Så vi struntade i systemet och åkte tillbaka till Bäckebol och åt lunch på Amazing Thai som ligger där. Efter att vi ätit klar tanka vi bilen och han släppte av mig hemma hos mig för att han skulle äta middag med massa vänner från Rhodos på Victoria.
Dom var 64st!!! Så dom hade nog jätte kul!
Jag åt 3rätters med min familj! Förrätt: Thaisoppa varmrätt: oxfilé med klyftpotatis, sallad och beasås! Dessert: Choklad Mousse och Crème Brule. Sedan myste vi i soffan framför TVn med Chips och dipp. Andreas skyndade sig hem efter middagen så att han skulle vara med mig på 12 slaget, hur gulligt är inte det?!... Klockan 11 var han hos mig, vi satt i soffan med min familj och när klockan blev 12 öppnade vi champagnen och gick ut och kollade på alla fyrverkerierna. Fick även min nyårs kyss!
Sedan när vi kom hem igen la vi oss i mitt rum och åt chips, ostbågar och dip!
Detta var min början på ett fantastiskt år!