BIO med min TV

Jag har legat hemma hela veckan med feber, ont i halsen, öronen i kroppen och överallt. Det har lättat lite grann men nu kommer febern tillbaka tror jag har ansträngt mig för mycket idag. Har varit ute med hunden, städat, tvättat och lagat mat känner mig som en hemma fru redan haha. Ne men ska hänga upp tvätten nu IGEN sedan blir jag liggandes i sängen resten av dagen/kvällen.
"Bio med min nya TV"... Eller måste nog ta en tripp till Hemköp innan jag lägger mig.

LOVE Janina


Orkade inte vänta..

Jag gjorde det jag aldrig trodde att jag skulle göra eller jo jag skulle göra det men kanske lite längre fram i framiden när jag flyttat hemmifrån... Men jag köpte en vit Iphone 4, en PHILIPS 42" LCD-TV och en ny DVD (LG)... Nu fattas bara datorn hihi men den har jag inte brottom med.


LOVE Janina

Direkt från telefonen

Gud vad krongligt de blev att skriva ett inlägg från telefonen. I alla fall jag beställde en vit iphone och jag ÄLSKAR den! Ska lägga ut en bild på den när jag bloggar från en datot. ;) Det är fredag och jag sitter hemma ensam kul va?! Nää kollade med Moeid förut om han kunde komma men han skulle vara med andra, men kanske kommer efter han varit med dom. Jag har köpt massa godis men jag är inte ens sugen på de f*n.

Nötter + film

Min kväll består av film och nötter ikväll. Imorgon skall Moeid komma hem till mig, han har inte varit här på 4veckor. För jag har ju åkt till honom nästan varje dag eftersom han varit "ensam hemma".


LOVE Janina

Pannkakor 01:00 inatt

Jobbade till 00:00 igår, men blev kvar till 00:30 för att jag och hon som jobbade natten hade d et super trevligt. Pratade och pratade om allting och ingenting. Jag var så hungring när jag kom hem så skulle värma några pannkakor och så tappa jag tallrikten från mer en 1 meter höjd rakt på  min tå det gjorde riktigt ont, nu är den svullen och gör jätte ont. Jag som skall jobba ikväll igen till 00:00. AAAJJJ!
 
LOVE Janina

Allt i ett?

Idag har det varit en jobbig början på dagen, vaknade ganska tidigt men inte tillräkligt tidigt för att åka till gymet. Så har kollat på Sex and the city serien och blev klar med den idag för yttligare en gång och sedan kollade jag på första filmen. Efter det så har jag lagat lunch till mig själv och städat som en tok.

(ost omellet men den blev lite bränd)

Jag har ju inte bloggat på ett tag så tänkte vissa vad jag köpt under dessa dagar, lägger dok inte ut underkläderna (gjorde ett undantag förra gången).

Det tar 100år att ladda upp en bild juuu. Skall börja ta koet på allting i en hög så att det blir en enda bild.

Jag och en jobbkompis tatuerade oss på jobbet haha: (nya Sigge, Scandic Sigge besöker alla barn kvart i 9 uppe i frukosten på vårat hotell)

LOVE Janina

Svårt beslut

Skall jag ta bort min blogg eller är det kul att ha att kolla bak på? Hmm* Jag har liksom aldrig tid att blogga längre speciellt inte nu när jag skall jobba så mycket i sommar. Eller skall jag ge det ett försök till?

Ne men nu ska jag och Paulina ut och gå en Power Walk vem vet kanske en tripp upp till Mormors begravning...
Hörs en annan dag!
LOVE Janina