Film med Vikkan?

Hej hej, nu har jag varit i städet 2dagar det gick bra men usch vad trött man blir! Idag orkar jag inte gå på teckenspråk, Moeid går inte heller... han går nästan aldrig längre eller?.. Iaf kollade nyss med Vikkan om hon ville se ngn film. Så hörs!

Bjuder på en bild när jag och Micha var ute (När hon och hennes bror söp mig under bordet haha)


xoxo Nina ♥

JUMP - Flo Rida ft Nelly Furtado

Enjoy the music ↓ (Spela på hög nivå, blir bäst så..)


xoxo Nina ♥

PUSS

Ne nu är det dags att äta mat för mig, hörs kanske senare eller imorgon..

xoxo Nina ♥

Bilder osv.

Just det trots att jag är 18år gammal så hindrar det inte mig att leka kurra gömma med Moeids små syskon haha eller "pant gömme" gjorde vi också. Det är faktiskt kul, vi släker hela huset och sedan springer jag och Moeid och gömmer oss sedan om dom pantar oss så gömmer dom sig och Moeid och jag letar.

Det var även min och Moeids 1 ½års dag igår så hoppas att han kommit på något kul han och jag ska göra nu i helgen. Det kommer bli att jag kommer få bestämma som vanligt men jag kan ju alltid hoppas på att han ska överraska mig eller hur?!

Men här kommer lite bilder jag har tagit undertiden jag inte har bloggat;

Från igår när dom tog blod från mig(ska kolla om jag har ngn hjärtsjukdom)

(Min underbara frukost blir hungrig bara jag ser bilden)

(7 minuters cola på G)


(Apelsin mums mums)...

(Jag har blivit värsta godis monstret inte bra!)

(Från när moster fyllde år, 45år blev hon så hon är mycket äldre än min mamma)


xoxo Nina ♥

 


Detta köpte jag!

Detta köpte jag igår! Älskar min nya handkräm, den håller verkligen det den säger -att den gör, så tipsar alla som har torra händer att köpa den! ;)



Detta köpte jag efter att jag varit på vårdcentralen och apoteket idag. Jag har nämligen fått urinväggsinflamation, det är verkligen inte kul och det är inte första gången jag får det heller! Så idag gick jag inte till praktiken kände att det skulle bli jobbigt att behöva gå på toaletten stup ikvarten! Men nu har jag lite godis jag kan mumsa på och en tidning jag kan läsa i helgen.


xoxo Nina ♥

Trött, trött och åter trött

Är så trött efter min första vecka på hotellet, har dock bara imorgon kvar så har hela veckan gått men men det är kul faktiskt, när jag har någonting att göra eller kan göra det.. Kul att lära mig också men det är grymt mycket info som man ska komma ihåg, hoppas Joren kommer ha tolamod med lilla mig hela 2 ½månad hihi.,men det ska nog gå bra!

Idag är det en speciell dag för både mig och min käraste älskling!.. Vi har varit tlsm i 1 ½år idag, kan knappt fatta det men det säger jag varje månad typ haha!

Jag har köpt BH & trosa, GLOW (shampoo, balsam & hårinackning). Sedan köpte jag vax och handkräm också! Ne men hörs någon annan dag när jag har tid/orkar skriva. Blir ingen bild srry!

xoxo Nina ♥

Klippt mig de är KORT!


Klippt mig idag! Synd bara att det är så dåligt ljus men blev det bra?.. Vikkan tyckte inte om det eller iaf inte stället osv jag tycker det var okej men dem borde jobba på sin service!

xoxo Nina ♥

ensam idag

Usch vad trött jag är, vaknade nyss! Hmm vad ska jag hitta på idag?? Moeid ville tydligen inte vara med mig så får vara för mig själv ikväll.

xoxo Nina ♥

Nina



xoxo Nina ♥

Förra Fredagen


Ifrån förra fredagen! ska aldrig mer dricka mig så full.. bara fullare haha nej skoja.

xoxo Nina ♥

Världens gulligaste pojkvän!

Gullig pojkvän jag har va?! Gjorde bara sjukt ont när han skrev in det. Ska nog träffa han idag också beror på om han kommer till mig, för han ska först vara med Tarik sedan kanske mig sa han?.. så ska ligga och vänta på honom.


xoxo Nina ♥

sista dagen i skolan

Idag var sista dagen i skolan innan vi tar studenten! känns så skönt nu behöver jag aldrig åka dit mer förren studenten då!... Känner bara hur min kropp inte orkar göra någonting så tänkte lägga mig ett tag!


xoxo Nina ♥

Drinkarna

Här kommer drinkarna vi blandade i skolan! Det är inte alla som får göra speciellt inte i skolan! Det var verkligen super kul!:)


xoxo Nina ♥

Sista redovisningen idag!

Jag har så ,mycket i skolan nu, för imorgon blir sista dagen i skolan innan studenten, går ju ut på praktik nu så ska bli så skönt att slippa skolan. Ska ha min sista redovisning om ett ganska stort arbete som vi har gjort och jobbat med ganska länge! Så är faktiskt ganska nervös för vill inte att det ska bli för långt eller för kort. Ett – är ju att jag inte alls har förberett mig utan jag har det som det kommer och hoppas på att det blir bra! Jag ska redovisa sist och det är ju jobbigt för då har alla gjort sin och är helt fokuserade på mig. AAAAAH kommer dö, haha ne?.. men jobbigt lär det ju att bli.

xoxo Nina ♥

Trött och sliten

Sliten och trött är jag nu efter skolan och "mötet" på Scandic, vi tog en runda så jag skulle kunna massa saker när jag praktiserar och jobbar men helt ärligt så kommer jag inte kunna allt det som vi gick igenom. Men det mesta kanske..? Det var lite för mycket på en gång tycker jag!


xoxo Nina ♥

Film hos Vikkan

ska dra hem till Vikkan när hon kommer och kolla på en film Bläckhjärta tror jag hon sa att den hette.. Sedan när jag kommer hem så ska jag gå och lägga mig så att jag kommer upp till skolan imorgon! Ska på "möte" på Scandic också.



xoxo Nina ♥

Justin Bieber - Baby ft. Ludacris

Enjoy the music ↓ :)


xoxo Nina ♥

Håret!

Föresten här är min nya hårfärg! man ser inte så bra pga att jag tagit bilden med webben + att min lampa är lite gul aktig av sig?.. Så får ta en bättre och visa er.. Nu ska jag bara ta mig tid och gå till frisören och klippa mig.


xoxo Nina ♥

Ingen mer alkohol för mig!

Det blev alldeles för mycket i Fredags inte bra! Hade världens baksmälla igår! Kom hem klockan 5 från kvällen vi var ute, det var verkligen inte bra! Så inget mer festande på att tag för mig i alla fall inte med alkohol! Min kille var inte alls glad på mig och det förstår jag. Men detta ska jag inte göra om, stakars sällskapet jag var med, som fick hjälpa mig hem! Men tusen tack till dem!

Jag ramla i bussen och jag ahr världens blåmärke på mitt ben.


xoxo Nina♥

Lil Wayne- Bed Rock



xoxo Nina ♥

Sitter med slingmössan på mig!

Hej hej sitter nu med sling mössan på mig jag ska faktiskt bjuda en bild med den på också, gulligt utav mig va?! Men det är bara för att ni ska ha något att skratta åt när jag är borta ikväll haha! Nej men aa.. Vi får hoppas på att det blir bra nu eller hur?!.. BTW jag jobbar sten hårt med svenska uppgifterna nu också! Så resten av helgen så kommer jag att plugga svenska.


xoxo Nina ♥

You're Out Of My Life - Darin

Detta är min ABSOLUTA favorit låt just nu..! Kan lyssna på den 1000 gånger om dagen! PUSS på Darin som är såå såå SÖT & bra..;)
Enjoy ↓


xoxo Nina ♥

Snart åka till skolan!

Detta är jag idag ser inte så pigg och glad ut kanske men men.. Var inte på foto humör idag... Ska äta en smörgås nu innan jag åker till skolan! BTW fick en grymt fin bild på mina jeans (baksidan!) Tycker jag iaf...




Ska ju ut idag med Micha och jag har fortfarande inte bestämt mig vad jag ska ha på mig känner lite panik men hittar något sedan säkert.. Ska bli spännande och se hur mitt hår blir efter att jag färgat det ljusare också var ju ett tag sedan jag var blond, inte för att jag ska bli det men jag kommer ju bli mycket ljusare eller jag lär och bli det iaf.

xoxo Nina ♥

Kolla vad jag köpte!

Köpte detta igår när jag väntade på att Moeid skulle sluta skolan! Idag färgar jag håret.. mer ljusa slingar som sagt! Hoppas att det blir bra!...
 

När vi kom hem till Moeid igår så låg vi och myste lite grann sedan spelade vi twister och sedan så myste vi lite till.. Sedan gav vi mat till han syskon eller han jag stod och kolla på.. Efter det blev klockan ganska mycket och det var dags för mig att åka hem! Det var helt tomt på hållplatsen stod där i mörkret själv! Ganska läskigt faktiskt!... Sedan kom bussen äntligen 4 minuter försenad!
 

xoxo Nina ♥

Fel på bredbandet

Hade lite problem med bredbandet eller heter de brevbandet?.. igår så kunde inte blogga + att jag kom hem sent från moeid så hann inte färga mitt hår eller göra någonting somnade med en gång när jag kom hem. Men såhära såg jag ut igår...


xoxo Nina ♥

Greys Anatomy

Nu ska jag gå och lägga mig och snacka med min älskling och kolla på Greys Anatomy! Hörs imorgon någon gång.. har sov morgon imorgon och bara 2 lektioner lyxigt måste jag erkänna! Jag ska köpa ett armband jag har blivit förälskad i imorgon! Ne men nu måste jag verkligen stänga av så jag inte missar hela pogrammet.


xoxo Nina ♥

Twister

Min nya gre spelet twister thihi.. Ska kul att spela med Moeid faktiskt!


xoxo Nina ♥


Godis!..

Jag blev så godis sugen och nu känner jag helt tvärt om.. Imorgon ska jag till skolan och efter det ska jag till stan och köpa några saker sedan ska jag träffa Moeid och när jag kommer hem från honom så kanske jag färgar mitt hår.

Sitter i soffan med syrran och kollar på Disney channel haha! Vi kollar H2O just nu. Sedan ska jag kolla på Greys Anatomy.

xoxo Nina ♥

Bestämt mig nu!

Nu har jag bestämt mig, med lite hjälp från min pojkvän också då såklart. Jag har valt att göra fler ljusa slingor i mitt hår, och klippa topparna samt klippa upp det lite mera... Så imorgon köper jag nog hårfärg och sedan får jag hitta ett bra ställe att klippa mig på. Ni får hålla tummarna att det kommer bli bra! Är inte så förtjust i att hålla på att ändra håret är väldigt rädd att det ska bli fel eller att det inte kommer att passa mig alls...


xoxo Nina ♥

Bikinis...

God morgon hemma idag igen tror jag går till skolan imorgon. Men är osäker på om jag ska eller inte beror på hur jag känner ikväll! Underbart väder är det ute iallafall. Testade några bikinis som jag tänkte ta med mig till Turkiet, vet att det är ett tag tills jag ska åka men ändå.. Ska ju träna som bara den nu denna månaden! Så att jag ser bra ut på stranden... Men hatar verkligen att troserna ska se så stora ut! Funderar även på att köpa en ny bikini?...


xoxo Nina ♥


Hjälp

Jag blir galen på alla koder och bilder och massa någon som kan hjälpa mig med min blogg design? Vore så tacksam..!

xoxo Nina ♥

Stulen bil!

Åååh någon har snott våran bil, detta känns inte bra asså! Stakars pappa... Det är sjukt att någon gör sådana saker.. men det ska inte hindra oss från att le.. Den bilen va inget att ha ändå, det är bara det att vår hund bur ligger där och den va nog dyr! Men men hoppas på att allt löser sig.

xoxo Nina ♥

Blogg!

Kollade på out siders igår om unga mammor. Här är en av flickornas blogg, det är nog en blogg jag kommer att fortsätta att läsa! http://mammamarlie93.blogg.se/

xoxo Nina ♥

Ligger och tycker synd om mig!

Fortfarande sjuk så jag ligger i sängen och tycker synd om mig själv! Kollar på mina bästa år, vad händer idag då, något kul?.. Det är ju otroligt fint väder ute!


xoxo Nina ♥

ONT

Nu kan jag känna mig stolt jag har skrivit en uppsats på 2 A4 sidor rakt upp och ner.. Så Ska bli skönt att lämna in den på Onsdag. Men det jobbiga är att hon är jätte noga med hur man skriver en mening. Allt måste va jätte noga och låta perfekt. Men men.. Jag har fortfarande jättte ont i min mage och känns som om jag ska spy upp allting.. Ska spela lite sims och se om jag kan glömma bort smärtan! (OBS inte mensverk)

xoxo Nina ♥

Pluggar!!

Sitter och pluggar svenska just nu har ganska mycket att fixa där.. har struntat lite granna i svenskan vilket inte är bra! Har ca: 5 uppgifter jag måste göra på 2 veckor. För går ju ut på praktik nu snart vecka 11 blir det. Så ska göra 2 uppgifer tills imorgon. Sedan yttligare 2 till på torsdagen osv tills jag är klar med alla. Måste verkigen  fixa detta kan ju inte få IG i svenska B lixxom det tänker jag bara inte få!

xoxo Nina ♥

Kommer vi bli bättre vänner igen?

På fredag blir det utgång med min efterlängtade vän Micha, som jag dissat förut eller asså började skita i för att hon dissade mig hela tiden när vi skulle ses. Men det ska vi börja jobba på nu!...
+
Tror faktiskt att vi kommer att få det grymt kul!

xoxo Nina ♥

MAT


Hämtade mat hos mamma efter att jag hade varit ute med Shadro och hennes kompisar.. (räksmörgås och cola fick jag av mamma). Tur att jag har henne! Hon fixade även skjutsen hem åt mig, Forsen kom och hämtade mig, länge sedan jag träffade honom..

xoxo Nina ♥

Lovar mera inlägg...

förlåt förlåt för så dålig uppdatering jag ska verkligen bättra mig men det har varit så mycket just nu, med all snö det har gjort mig helt trött. Sedan var jag ute i Fredags ist för lördagen.


Fikade på Kosmos med Vikkan och Paulina i fredags också innan jag gick ut. mysigt mysigt... men det var inte lika gott som det brukade vara! hmm..


Såhär såg jag ut i fredags när jag gick ut iaf, vi va på Karisma och jag hade ganska kul faktiskt trots att jag inte kände folket jag gick ut med bara en av dem då, men dem försökte allt få in mig i gruppen och det var ju bra! Jag hade så sjukt ont i mina fötter hade 13cm höga skor. Trodde att jag skulle dö men det gjorde jag inte, bröt inte några ben heller. Klänningen lånade jag av min kära vän Vikkan! Tusen tack för att jag fick låna den, älskar klänningen. Tack tack tack!!! (hade inte med mig någon kamera men det hade dem så ska kolla på facebook snart om det finns någon hemsk bild på mig där, dem tog massa bilder...)

(OBS jag lovar er att jag ska blogga mera..)

xoxo Nina ♥