Pluggar!..

Har pluggat hela dagen känner mig så duktig är strax klar med Religions arbetet. Men blir nog att jag får jobba mycket snabbare med det då! Vill nämligen verkligen lämna in mitt arbete imorgon! Det är en fördjupning på Buddhismen och Hinduismen så kommer att vara expert när jag är klar, så om ni har några frågor, ska jag göra mitt bästa för att kunna svara! Hihi!
5guldstjärnor till mig för att jag vart så duktig idag!

xoxo Nina ♥

Grattis Khadro!

Kom hem nyss från skolan, det snöar grymt mycket här! Så hoppas på att dem stänger skolan nu ett tag, dom har stängt nästan överallt utan i stan?! Vår skola har licksom glas tak också!

Men i alla fall jag sitter och äter sju minuter kola som Paulina har gjort medans jag var i skolan!.. Henns skola är ju stängd pga att taket kan rasa in! (Angereds gymnasiumet). Hmm idag ska jag plugga så det rycker om det. Ska bli klar med mitt religions arbete idag så jag kan lämna in den imorgon, redan! Så man slipper tänka på det.

Khadro fyller år idag så ett stort grattis till henne! hipp hipp hurra, hurra, hurra! 21 blir hon så på Lördag blir det utgång!:)


xoxo Nina♥

Ha en bra/mysig dag!

Dagens Nina hihi.. Enkelt och fint, jeans med t-shirt.

Ska snart börja gå till bussen och åka iväg till skolan! Imorgon blir det stan med Vikkan ska köpa ett par skor woho! Vet inte riktigt vilka ännu dock, någon som har några förslag! Jag är så trött på skolan vi bara jobbar med konferens arbetet hela tiden jag är nästan klar och det har jag varit länge!:O Aja skulle bara önska er alla en riktigt bra/mysig dag idag! Hörs senare ikväll eller efter skolan!

xoxo Nina ♥

I skolan

Trött, trött sitter i skolan på lektion och kan knappt hålla mina ögon öppna! Ska till NK idag för kan inte gå tillbaka till Björn Borg affären haha MYCKET PINSAMT! Kommer inte ihåg om jag skrev det men om jag inte gjorde det så sak samma. Det var MYCKET PINSAMT i alla fall. Ne nu ska jag se till att göra lite nytta! 

Har betalat av flaket nu i alla fall så det är skönt att man kan glömma det. SKÖNT, SKÖNT… Nu ska jag bara hitta klänningar. Eller klänning, för kan inte bestämma mig om jag ska gå på balen. Det är 600kr och jag är ganska osäker på om det är värt det, jag vill inte vara med på Valands hemsida sedan?! Va tycker ni ska jag gå på min student bal eller inte?

xoxo Nina ♥


Börjar Nina bli sjuk?..hhmmm

Hemma från teckenspråket nu, är hur trött som helt o lite sur och så tror jag att jag börjar få halsflöss, har grymt ont i halsen så det är inte klockt! Hoppas att det är över till imorgon.

Men nu över till varför jag är så sur - Jag glömde naturligtvis mitt leg när jag skulle köpa Moeids present och så klart har jag bara exakta summan på kontot just nu och kunde inte ta ut pengarna för man kan ju inte ta ut 50kr! Blir så sur! Men träffar han imorgon då får han kalsongerna så får han ****... på Fredag så har han hanledning till att sova hemma hos mig!(A)
 
Kolla vad korviga ben jag har, märkte det nu! usch usch det måste jag fixa herre gud vad hemskt det ser ut! Men visst nice outfit uh?.. Hade det i Måndags. Idag körde jag ju på lite pösig t-shirt med jeans leggins. Undra vad det blir för någonting imorgon, kan nämligen inte bestäma iförväg för ändrar mig alltid när jag väl ska åka iväg! Men men nu ska jag sätta mig och plugga! Kör på någon sexig outfit imorgon eller en lite mer mjukare/softigare stil tror jag, seee ya!

xoxo Nina ♥

Björn Borg mohahaha!


Nu ska jag åka och köpa present till min älskling, det blir kalsonger från Bjön Borg vet dock inte vilka ännu, sedan får han en *****.. om några dagar, han tror nämligen att han ska få den idag mohahaha., han får skylla sig själv han var för nyfiken så han får vänta med att få den hihi ska bli kul att se hans min när han ser kalsongerna!


xoxo Nina ♥

Matlusten tillbaka!

Som ni kanske märkt så har jag fått matlusten tillbaka! Åt nästan en hel sats 7minuter kola igår, och idag mumsar jag åt kärleks mums. Går inte att vara nyttig så orkar inte ens försöka längre.


xoxo Nina ♥

Love it!

Kolla min bränna nice, i love it! :)


OBS! - Jag går bara med mjukis när jag är hemma ingen annan stans;)

xoxo Nina ♥

GRATTIS ÄLSKLING!

Idag fyller min älskade älskling år! Jag och Paulina sjöng till honom på morgonen och gjorde frukost haha! Sedan när mamma kom hem så sjöng hon också för honom (naturligtvis). Idag blir han stor, 18år ni ska bara veta hur mycket man hört "snart är jag 18, snart är jag 18". Men iallafall grattis jag älskar dig och hoppas på att du får en underbar dag idag!


xoxo Nina ♥

Solade,... ssschhh

BTW solade idag, ssschh säg inget får inte av Moeid men jag var tvungen. Men nu ska jag inte sola något mer. Kolla nagel laket nice uh?.. (Solade efter jobbet med Paulina och Jennifer).


xoxo Nina ♥

mums



xoxo Nina ♥

 


SNÖ!!!

När man kollar ut ser man bara snö snö snö och snö! Överallt! Dem har plogat nu faktiskt men igår hade dem inte gjort det. Så på morgonen är det inte kul att gå till jobbet kan jag ju säga. Men imorgon blir det skolan, hoppas det inte går några vagnar för orkar inte skolan!

Bild på mamma med sin jättejacka, när vi skulle gå till jobbet i lördags!


xoxo Nina ♥


Sov hos Moeid

Igår innan jag åkte hem till Moeid så åt jag middag (potatis, hemgjorda köttbullar med brunsås, lingonsylt och saltgurka). Grymt gott var det! Jag duschade sedan efter att jag ätit sedan hann jag inget mer hann inte ens fixa mig, drog på mig kläderna och åkte till honom med en gång.


Tog ett kort i smyg på honom idag hihi... Men i alla fall vi hade jätte mysigt det var vår 17 månadersdag igår. Så nästa måndag blir det att vi har varit tlsm i 1½ år. Kan inte fatta hur fort tiden har gått.


BTW någon som ätit granatäpple?.. om man inte har tycker jag absolut att man ska testa, första gången jag åt det var för några veckor sedan (Moeids kusiner kom in med det till oss). Så nu har mamma köpt det till mig gulligt va!? Det är grymt gott...! lite svårt att skala för jag typ "spräcker" dem hela tiden.


xoxo Nina ♥

Sov hos Vikkan

Sov över hos Vikkan i Onsdags, vi kollade på massa filmer och jag vauppe jätte sent (senare än vad jag brukar, nu för tiden somnar jag innan 11 ju.) Men i alla fall hade jättemysigt hemma hos henne.

Vikkans katt kollade på TV (Simson eller hur man stavar heter han)

Sedan har vi sötnosen Simba, jätte stor är han! Tog kort när han gäspa:)


xoxo Nina ♥


Hemma igen!

Följde med mamma in till stan och köpte present till Brittis (eftersom hon fyllt år). Sedan köpte vi också till hennes lilla pojke som hon fått. Såå gulligt med barnkläder, bara man ser strumporna/skorna till dem längtar man efter en egen. Men i alla fall vi köpte ett jättesexigt "nattlinne" till henne. Till mig själv köpte jag en ögonbindel som jag tjatat att jag ska skaffa men blir aldrig av men nu blev det. Kanske inte världens finaste men den får duga sålänge.


Sitter i soffan och kollar på "Kendra". När hon ska gifta sig!


xoxo Nina ♥


Frukost

Min frukost idag; Gröt, te och C-vitamin.


Kollade film igår med Jennifer och Paulina.. Naturligtvis kollade vi filmen på Voddler, Paulina är besatt av det haha.


Vad som händer idag vet jag inte blir väll att jag bara är hemma, det snöar ute så har ingen lust att vara ute idag, tänkte gå en promenad men men!

xoxo Nina ♥

Till min älskling nu!

Det är alla hjärtans idag idag och jag ska packa och sedan dra till pojkvännen min. Vi ska mysa framför någon film. Igentligen hade jag planerat att vi skulle åka skridskor men han va tvungen att passa sina syskon och dem hade inte öppet så länge. Men kan se det som ett + för kan ju inte ens åka. När jag var mindre kunde jag men inte längre:( aja kör på svart klädsel och rakt hår RIKTIGT RAKT!


BTW glad alla hjärtans dag till alla.

xoxo Nina ♥

Tappat mat lusten

Hej hej har inte skrivit ngt igår för att jag somnade när jag kom hem från skolan. Sedan åkte jag hem till Moeid på kvällen och sov över hos honom. Vi kollade på film (The ugly truth), jag förväntade mig faktisk mer från filmen men den var ganska kul.

Jag har tappat min matlust helt nu. Äter nästan ingenting, igår åt jag bara lite lunch i skolan (pasta), sedan ett äpple och en frukt hemma hos Moeid som vi åt innan vi gick och la oss. (idag har jag ätit två smörgåsar.) Åt en hemma hos moeid också men inte en riktig smörgår inte ens en halv. Jaja.. Får hoppas att det kommer tillbaka.


xoxo Nina ♥

Idag

Dagens out fit idag.. som ni märker så har jag alltid "vanliga" kläder eller alltså inget som gör att jag står ut riktigt, det händer väldigt sällan. Jeans och en fin överdel nöjer jag mig med oftast. Vart med Carro nu kul att träffa henne men pinsamt för hon rapa i vagnen (högt)..?!:S


Sedan har ju en jätte gullig klasis (Olivia) som extra jobbar på Santa Maria. Hon hade redovisning idag och då presenterade hon den nya "kollektionen" på afrikanska kryddor. Jag fick denna med Chilli. Hur gulligt som helst evigt tacksam. Va tycker ni att jag ska ge henne? (Måste ju ge något tillbaka).


Förresten för er som undra hur redovisningen gick, så kan jag la säga att det gick bra men det kunde gått mycket bättre jag glömde att säga vissa saker.

xoxo Nina ♥

"Stora dagen idag"!


God morgon idag sov jag länge, jag somnade jätte tidigt igår. I alla fall sitter i köket och driker min frukost, Jordgubbs smoothie.. Grymt gott bara jordgubbar och lite vatten.. Det ser ut som jorbgubbs sorbé. Idag är "stora dagen" vi ska redovisa vårt projektarbete. Tror att det kommer att gå  bra. Vi är ju trots allt bara 11 i klassen, sedan kommer säkert inte vissa komma.

Ska skynda mig att dricka upp och fixa mig till skolan. Hörs ikväll eller senare på dagen efter att jag träffat Carro.

xoxo Nina ♥

Trött idag!


Ligger i sängen helt död! Orkade inte skriva idag efter att jag kom hem från skolan. Stannade kvar i skolan till 20 över 3 idag duktigt va?! Så imorgon blir det redovisning på vårt projektarbete.

Jag va med Moeid också idag en stund vi låg bara i sängen och kollade på tv. Orkade inte göra något idag inte en sätta på en film... Jag har tagit på mig pyjamasen så det blir ingen dagens outfit idag. Kanske imorgon om jag hinner.

Jag ska ju träffa Carro imorgon efter skolan. Det var ett tag sedan kanske 4 månader det är sjukt riktigt sjukt! Vi var så bra vänner innan. Förra vintern va vi med varandra hela tiden. Det ska bli kul att träffa henne i alla fall se ifall om hon förendrats eller något.

Ne nu ska jag lägga mig en stund till sedan duscha och sova. BTW ska ju kolla på Andra Avenyn idag också får jag inte glömma. Eller om jag kollar på det nu så kan jag kolla på ngt annat sen, hmm ja så gör jag.

xoxo Nina ♥


Fixa mig sedan åker jag..

Ska ju ha lektion nu i 2 timmar kanske mer så jag har ätit mig propp mätt. Ska stra fixa mig och börja åka in till stan/skolan. Det snöar ute HEMSKT jag som trodde att den skulle försvinna nu snart. Men hellre snö än regn känner jag just nu allla fall. Ni får ha det så bra så hörs vi efter jag slutat eller imorgon.



(Min skugga)

xoxo Nina ♥

Såååå kallt!

Åt pappa a la pasta till lunch! Älskar när han gör spagetti och köttfärs sås.  Det är så kallt  att jag sitter med täcke, filt och tjockträja på mig.. Känner verkligen att jag inte orkar gå på teckenspråk men jag måste. Påvägen dit så får jag köpa någonting som gör mig glad.

Är inte med Moeid idag innan teckenspråket för ahn ska träna och göra saker med sin mamma. Så jag får åka in till stan/skolan själv. Tråkigt men men.. Jag har inte träffat han sen Lördags kväll! Så hoppas att han vill ses nu under veckan. Annars träffar jag ju honom på Alla hjärtans dag.


xoxo Nina ♥


Ska äta lunch nu!

Hemma från skolan nu tidigt va?! Sååå skönt är det, har jobbat jätte hårt i skolan både idag och igår. Känner mig stolt. Har teckenspråk klockan 5 idag också så det får jag inte glömma bort. (Omöjligt att jag gör det men men). Nu ska jag äta lunch men innan jag går och gör det här är dagens outfit!


xoxo Nina ♥

Orange köns hår på huvudet?!

Min frukost imorse duktig jag är som hann äta va?! Det tycker jag i alla fall var ju ett tag sedan jag hann göra det eller känns som det var det.


Va ju hemma hos Vikkan igår och såhär såg hon ut hahaha sån nörd.. (fast hon hade dokc inte lurarna på sig..) men hon sitter med två skärmar som är kopplade till en..?


Kolla in detta håret btw asså vad tänker man när man färgar det orange?! (Det får mig att tänka på det avsnittet i Sex and the city när Samantha sparar sitt köns hår och sedan hitta hon ett grått hårstrå så ska hon färga det blondt..? Så då blir det orange..)

USCH!

xoxo Nina ♥

Outfiten idag!

Hemma från skolan nu. Min granne vågar inte ens möta mig nu efter det han sagt?... Han sprang tillbaka hem när han såg att jag gick framför honom en längre bit och sedan kom han inte ut förren jag stängde min dörr, stakarn haha! Så här ser jag ut idag!


Outfiten:


xoxo Nina ♥

Jobbat

jag är helt slut efter att vi jobbat idag! Sov middag från ungefär 2o över 2 till 20 över 5. Åt en jätte frukost idag på jobbet så jag skulle orka med hela dagen och det gjorde jag. Tog bild på min frukost.. Vi får äta vad vi vill där lyxigt right?.. Men jag kör på "vanlig" frukost eller hur man ska kalla det.


Mamma bakade äpplepaj igår tror jag det var. Jätte gott var det trots att jag hellre äter hallonpaj.mums mums. Men nu på måndag blir det inte några mer sötsaker för mig fören på fredag eller lördag.

Jag ska gå över till Vikkan nu och kolla en tjej film ska bara ta på mig kläder. Sedan när jag kommer hem kommer jag nog somna med en gång, så vi hörs imorgon... hoppas alla haft en bra dag idag!

xoxo Nina ♥

Tack ni är så gulliga


BTW innan jag går in i duschen tack för alla jättefina kommentarer om min outfit ifrån igår... 

xoxo Nina ♥ 


Hemma från Älsklingen


kolla in dessa läckra trosorna som min syrra sytt btw!!! haha riktigt fina faktiskt speciellt dem med den "lila/bruna" rosetten. Jag fick den med lila/brun rosett. Sedan har jag fått massa annat (hon har fixat sin gaderob vilket jag också borde göra.

kom hem från Moeid för bara någon minut sedan. Det har varit riktigt soft och kul faktiskt. Vi försökte att kolla på en love film men den va så dålig (den va dålig pga att han valde film). Hade jag sagt vilken så hade han nog tyckt om den mer. (Han kollar aldrig sånna filmer, speciellt inte dem jag vill se). HAHA men eftersom jag är så snäll så blir det att vi kollar på dem han vill..

Imorgon ska jag jobba jag ska servera frukost till ca 430 gäster. Kul! Lite spännande också eftersom jag inte har jobbat på ett tag nu.

Btw som ni märkte hann jag aldrig blogga hemma hos Moeid men men. När jag väl är hemma så är jag duktig på att uppdatera tycker jag. Ne nu ska jag in i duschen en snabbis och sedan blir det mys framför TV:n med chips och läsk. (Det är ju Lördag så under helgerna får det bli undantag).

xoxo Nina ♥

Outfiten idag


Outfiten idag

xoxo Nina ♥

Sover hos Moied ikväll!


Datorn kackad igår när jag skulle skriva så orkade inte skriva om. Men i alla fall fick jätte god mat! Slutat för dagen nu så ska snart in i duschen och raka bena ska sova över hos min älkade älskling. Drömde jätte hemsk dröm om honom, mig och en annan tjej. Ne men får skynda mig att fixa mig måste fixa mitt täcke och massa också!

Skriver nog någonting när jag är hos Moeid eller imorgon när jag kommer hem. Puss så länge!

xoxo Nina ♥

Sminka mig sedan åker jag!


God morgon! Skulle bara skriva snabbt innnan jag åker till skolan.. Eftersom jag inte hinner skriva någonting idag. Kanske hinner skriva från  skolan men dett är så tråkigt utan bilder ska nämligen försöka få med minst 1 bild varje inlägg från och med nu.. (En ny bild)... Denna blev inte så bra men men, Ne men nu måste jag sminka mig så jag inte kommer för sent hörs!

xoxo Nina ♥

Natti natt!

Ne nu hinner jag inte blogga ngt mer idag så vi hörs imorgon när jag kommit hem från Sara det vill säga imorgon kväll! Ska på middag hemma hos henne. Natti natt, sweet dreams.

xoxo Nina ♥

Halv 8 hemma hos mig


Sitter i soffan med mamma och kollar på halv 8 hemma hos mig. jag blev klar med mitt hår exakt när det började. Det blev lite 80tal i det haha.

Kollade Kissies blogg och såg hennes nya STORA bröst. Skulle verkligen också vilja göra  det så kul för henne tycker jag! Kan bara tänka mig hur glad hon kommer bli sedan när det har läkt osv.

xoxo Nina ♥

Outfit för idag

Dagens klädkod thi PUSS på er sötnosar!


xoxo Nina ♥

Enjoy the music

black eyed peas - meet me halfway


xoxo Nina ♥

Sista latte och godis

 
Drack btw min sista latte i Tisdags från MacDonald´s dock men men.. Nu blir det bara te och jag åt min sista godis bit igår också ist för godig blir det torkade frukter/frukt osv...


Btw är så trött på vädret det bara kommer mer och mer snö hela tiden. Igår var det nästan snöstorm eller det var det fast i miniformat kanske? Men det snöade grymt mycket.. Dem skottar snö här utanför mig hela tiden. Tog kort på ett berg dem gjort med snö, undra varför.. Det är kanske 2meter högt. Tar ju längre tid att smälta bort sedan..

Det snöar ganska mycket nu också jag tycker att det hade varit kul om det hade avrit vid julafton men nu är jag verkligen trött på allt detta eller vad säger ni?!..

xoxo Nina ♥


Praktik ansökan inskickad


Det var ett tag sedan jag skrev något inlägg?.. Sedan 1 februari har jag inte skrivit något känns som längre tid. Nu ska det bli ändring på det i alla fall. Har haft lite mycket saker att göra tex. skolan och massa HEMLIGT STÄMPLADE saker...  Men nu har jag i alla fall skickat in mitt CV till scandic så kan boka av det (fast denna gången blir det i receptionen inte frukosten). Om jag får platsen så har jag även jobb till sommaren SKÖNT med tanke på att jag går ut skolan då.

Fick vara "lärare" igår på tecken språket tillsammans med en annan tjej som jag inte ens mins namnet på kanske Martina osäker faktiskt. Bara för att vi är så duktiga, skoja- jag vet inte varför faktiskt!

xoxo Nina ♥

Grattis Jennifer


Stort grattis till Jennifer som fyller 16 år idag!

xoxo Nina ♥


Film på Voddler


Ska kolla om jag kan hitta ngn bra film på Voddler hörs senare.

xoxo Nina ♥