Fy skäms Bauhouse!!

Idag var vi på Bauhouse i flera timmar ne men ett bra tag för vi skulle köpa kakel till köket. Fanns ingen personal och den personalen som fanns på plats var helt ointresserade att hjälpa sina kunder! Vi frågade efter hjälp men han visste inte, och skulle kolla med ngn men det gjorde han aldrig han bara gick och pratade med en annan! (Det står till och med "fråga mig" på deras tröjor"). Fy skäms Bauhouse Bäckebol!
Vi vart så arga att vi åkte till kakel palatset istället (dock MYCKET dyrare men otroligt mycket bättre service). Blev inget kakel pga av pris skillnaden så vi får åka till Bauhouse igen någon dag. 
 
Vi handla massa på Coop idag med, vi hade inte så mycket tid kvar innan Saga skulle vakna och vilja ha mat och ny blöja. Hon vaknade halv vägs hem och var lite grinig för att det tog sådan tid att komma hem. Men det försvann fort när hon fick det hon ville ha! 
(Hon har sjukhus mössan på sig för det är den ända mössan som passar! Den minsta mössan är för tunn och alla andra är för stora!) Men snart passar dem andra henne!
 
Andreas har match nu så jag och Saga ligger i soffan och kollar på TV, fredagsmys (Saga sover dock).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0