Jätte trött och seg!

Usch va trött jag är! Dissade till och med Vikkan för jag orkar verkligen inte åka in till stan! Va på banken idag och fick nytt kort eller beställde så det kommer komma om 1 vecka sedan öppna jag ett sparkonto ÄNTLIGEN. Jag trodde det skulle vara krångligt med allt bytande och överföringar och massa men det var det inte alls. Sedan fick jag ny kod till min internet bank också! SKÖNT!


Imorgon blir det teckenspråk så måste ladda upp så jag inte är så trött! Va jätte seg och trött sist. Eller va det gången innan det iaf ska hålla mig på topp haha! Gissa vad jag gör nu!!? Jag kollar på DiSNEY CHANNEL haha! fattar inte hur jag kan kolla tyckte Vikkan va töntig som kolla och nu kollar jag haha.


xoxo Nina ♥

Kommer vara helt pank efter Februari

Nu har jag ätit middag och lussekatter & pepparkakor och drukit te mums mums. Tog bilder också men dem laddar jag nog upp imorgon när jag kommit hem från stan eller någonting. Ska dit imorgon med Vikkan ska passa på och köpa julklappar då! '


Jag har faktiskt panik med allt, det är min bror som fyller år nu den 3e december, min syster den 17e december sedan julklappar till 8-7 personer... Efter julen fyller Mamma, Vikkan år i Januari och Moeid och Jennifer fyller år i Februari inte nog med det, det är alla hjärtansdag i Februari ocskå. Efter det är det ett tag jag behöver tänka på det har ju pappas födelsedag lite längre fram pff känner mig så pank med bara tanken av allt jag måste köpa, göra och behöver!!! Hoppas inte jag har glömt ngn nu det var bara en snabb koll på hur mycket jag kommer behöva köpa!


xoxo Nina ♥


Är verkligen jätte hungrig

ååh nu skriker min mage efter mat, efter att mamma har fixat med julgardinerna så ska vi börja laga maten! Blir tacos idag mums! Är verkligen hur hungrig som helst!Tänk att det är söndag redan, det går verkligen fort... 


Ska äta lussebullar idag också mums mums! Brr det är ganska kallt också eller så lämna Moeid sin sjuklighet kvar här oss mig! Haha.. Har verkligen varit underbart att träffa honom. Blir nästan en hel vecka mellan våra träffar nu för tiden, känns lite jobbigt. Så jag får ta och lägga ner mer energi på att han ska träffa mig haha! Idag blir det också en lång lång dusch eller bad kanske båda två... Måste verkligen duscha ut allt jag har i håret!


Har blivit beroende av DiSNEY CHANNEL, kollar på det hela tiden menar verkligen hela tiden! Dragit med mamma också så hon kollar också lite grann, inte lika mycket som mig!


Massa beröm till mamma idag för att hon varit så duktig med att fixa julgardinerna och tvättat fönsterna.
disney channel


xoxo Nina ♥

Första advent idag!

första advent


xoxo Nina ♥

Lockigt hår!

Något jag VERKLIGEN VERKLIGEN hissar just nu är lockigt hår! Det är så fint tkr jag personligen då, förut va jag mer inne på jätte jätte rakt hår men nu är det lockigt som gäller för mig!

Hon har verkligen fint hår! Me LIKE (A)


xoxo Nina ♥

Inlägg för Vikkans skull!

Vikkan för din skull, BARA!!! ..
Haha!
Sitter i soffan och kollar på när Sebbe och Moeid spelar Fifa så tråkigt! Sovit tvär skönt inatt somna på typ 3sekunder efter att vi stängde av tvn igår!


Just det va ju på bio igår med Moeid, Liridon och Sandra vi såg New Moon heter så va? iaf den va bra faktisk men svårt att förstå i början eftersom jag inte hade sätt den första det hade inte Moeid heller haha, vi får ta och hyra den. Efter vi vart på bio gick vi till MC, och vi gick verkligen haha.


I Fredags var jag ju på julbord med mamma och Brittis på valand. Det var faktiskt kul! blev hur mätt som helst hade tyvärr inte med mig ngn kamera och det va så mörkt så kunde inte använda miin tele. Kom hem typ 12 halv 1 eller något.


xoxo Nina ♥

På lektion-tråkigt!

Sitter på hotell lektion och jobbar med mitt konferens arbete usch segt det går känner jag. Står helt stilla med det. Får verkligen ta hem och jobba på det för vill ju inte komma efter!


xoxo Nina ♥

köpa presenter

Ont ont i mina ben, - konstigt. Idag blev det bara plugg på teckenspråks tecknerna ist... På min person presentation. Åh vad jag vill vara ledig imorgon men måste verkligen verkligen till skolan! Sedan efter skolan ska jag köpa present till Sebbe & Paulina. Sedan ska jag hem. Får se vad som händer då.


Fredag blir det Julbord och Lördag ska jag kanske träffa Älsklingen, blir kanske bio får se eller kanske hittar på något helt annat.


Nu ska jag gå och lägga mig och kolla TV snart!


xoxo Nina ♥

Plugga!?

Hemma nu och ska be Sebbe hjälpa mig med Wii spelaet snart. Känner att jag iinte orkar byta om och träna nu! Sedan glömde skciak mitt konferens arbete idag så jag kunde fortsätta, men får börja på saker som jag inte har med och sedan sätta ihop. Så det ska jag nog göra nu. Om jag inte hittar på någonting annat!


xoxo Nina ♥

Samhäll lektion!

Sitter på samhäll nu och vi går egenom veckans nutidsfrågor det går inte så bra för mig haha vilket det aldrig gör, för jag inte läser tidningen men kanske ska börja göra det, så jag får lite bättre resultat haha! Sedan kanske det är bra att veta vad som händer i världen.


När jag kommer hem ska jag nog ta och koppla in Wii spelet i min TV så jag kan börja träna lite hemma i alla fall! Sedan blir det gym för mig! För snart tar jag studenten wiiiihoooo!!!


Ska med Mamma och Brittis på Julbord på Fredag på Valand hahaha kul kul. :P


xoxo Nina ♥

DSW nuu!

Usch va stressigt det är på Tisdagr, kom hem för en stund sedan och nu ska jag gå och kolla på DSW!


xoxo Nina ♥

sakerna jag köpte..

just det jag köpte inte massa grejer men jag köpte ett headset till Sebbe. Och till mig köpte jag en lite mer privat sak som jag inte lägger ut här...  en väska och ögonbryns pensel&"bryn färg" från Make up store!
väska

bryn penna


xoxo Nina ♥

Bad och frukt

nina
Igår när jag och Paulina solade!


spagetti och köttfärssås
Middagen idag


badet
Tog ett skum bad idag jätte skönt att bara ligga och koppla av efter att jag och Paulina har gått i stan hela dagen. Trots att jag inte är så bra på att bara ligga och koppla av, blev en 30 minutare! mmmmh*. Sedan gjorde jag en fruktsallad.

frukter=


xoxo Nina ♥


Min dag




xoxo Nina ♥

Gossip Girl

Nu är jag hemma och väntar på att Paulina ska sluta skolan, vi ska till stan och köpa massa saker.
Missade ju gossip girl igår för att jag och Paulina gick och solade på jobbet. Men nu hade jag turen att det går repris just nu på 5an! Så ska kolla på det sedan fixa mig och åka in och träffa Paulina.
Gossip Girl


xoxo Nina ♥

Kollade fel på klockan! :O

Usch jag är så trött jag kom försent till skolan idag typ en timme kanske mer?... Kollade och räknade helt fel på klockan. Fick jätte panik när sara smsade mig och sa att hon kom. Så sprang till bussen typ men sedan kom den inte fören 7minuter så stod där och frös jätte mycket.  Men nu är jag i alla fall i skolan vart det 1 timme nu ungefär. Börjar min indo och lay out nu!


xoxo Nina ♥

Äcklig tjej efter min kille.

Nu har jag sätt alla avsnitten jag inte sätt och det har verkligen hänt mycket haha fast ändå inte. Ska snart äta middag tror jag för guuud vad hungrig jag är!


BTW har fått en äcklig tjej efter min kille IGEN, hur desperat får man lov att bli och gå till andras killar, jag kan förstå lite grann om hon inte viste om det, men hon vet om mig mycket väl. Fattar inte hur man kan! Ska inte ens dra upp va hon skriver för det är så j*vla äckligt så det finns inte. Sjunka så lågt och gå och toffla efter någon man aldrig kommer att få e ju patetiskt! Han vill inte ens ha henne och tycker inte ens om henne!


xoxo Nina ♥

Spännande

Det blev att jag fortsätter kolla på AA och det händer massa mellan Hamsa och Roxanna nu! Hoppas hoppas att det går bra för dom. Är jätte spänd på vad som kommer att hända nu måste jag fortsätta att kolla klart. Vikkan kommer inte hon va helt slut efter träningen så duschar senare!


xoxo Nina

Orkar inte

Orkar inte kolla klart alla avsnitten på AA det är typ 6 stycken kvar, jag har bara sätt en! Ne nu går jag in i duschen innan Vikkan kommer från gymet.


xoxo Nina ♥

Andra Avenyn

Usch vad tråkigt jag har nu har ingenting att göra, kanske ska lägga mig och kolla Andra Avenyn har inte kollat på det på hur länge som helst, föut va det jätte viktigt att kolla på det men nu känner jag bara "nee, Desperate hose Wives är viktigare för AA kan man se på datorn". Men så har det aldrig blivit att jag gjort det. Det blir nog det jag ska göra nu, sedan går jag nog in i duschen.
Va tycker ni? AA eller DHW??


xoxo Nina ♥

Hemma från Vikkan

Mums nu sitter jag i mitt rum med min Ben&Jerry´s! Kom hem från Vikkan för typ en halvtimme sedan! Alla låg och sov här hemma utan Sebbe!


I alla fall hjälpte Moeid med hans plugg lite grann igår, sedan efter det så åkte jag in till stan och träffade Vikkan. Vi gick till Cosmos eller hur det stavas! Men innan det möte hon upp mig i brunnsparken och vi gick direkt till Åhlens för jag såg ut som "hej kom och hjälp mig" Haha! Jag köpte en foundation (Max factor). Så fixade mig lite granna bara! Sedan efter det gick vi till Cosmos och fikade, jag åt chokladkaka med cokladsås & grädde och drack Coca-cola - Vikkan åt bärpaj med vaniljsås! Det var faktiskt jätte gott där!
foundation
(Färg: "80 bronze")
kladdkaka
min kladdkaka jätte god, orkade inte ens äta upp hela!

cola och Vikkans bärpaj
Vikkans bärpaj och min Cola ;)


Efter det köpte vi godis och åkte hem till Vikkan och kollade på film! Och nu sitter jag i mitt rum och äter glass klockan halv 12 nästan (inte bra). Fattar inte hur jag kan få i mig allt ätit massa saker igår!


xoxo Nina ♥

Sov hos Moeid!

Sov hos Moeid inatt istället för Vikkan, men sover hos Vikkan ikväll i stället! Men innan ska jag hem och duscha och fixa mig och massa! Har jätte ont i min rygg för vi åkte aldrig hem till mig innan vi åkte hem till Moeid! ajaj!


Passa på att skriva medans ahn leta efter minneskort.


xoxo Nina ♥

VG

God morgon!
Börjar med info & lay out nu och jag fick tillbaka mitt prov, fick VG på det wiho.. Det blir nog mitt slut betyg också men nu börjar jag.


xoxo Nina ♥

Pluggat

pluggpluggplugg
Allt detta ska jag kunna tills imorgon, ska ha prov om Islam. Har faktiskt läst på mina anteckningar idag men sedan blev jag så trött på att läsa men det är ju inte så svårt, vet ju ganska mycket om Islam ändå... Om det inte går bra på provet vet jag inte vad jag gör, ska jämnföra Islam med Kristendomen också.
Nina pluggat



Passade på att fixa till mina naglar idag dem har ju gått sönder så ser inte så fint ut.. Men fixade till dem lite grann.. fint ? haha!
Ben&Jerry´s och geisha
Efter att jag pluggat bad jag Paulina hänga med till afären och köpa någonting och det blev Ben&Jerry´s och Geisha. Paulina köpte en Apelsin krokant! Ska strax lägga mig i sängen och njuta av min glass.


Imorgon ska jag träffa Moeid efter skolan någon timme bara, får se vad vi hittar på. Hoppas ni haft en bra dag idag!
Janina v Moeid


xoxo Nina ♥

Kommit igång med mitt konferens arbete!

Nu är jag jätte trött och jag känner att jag har kommit igång med mitt konferens arbete nu, jag har kommit på kläder, "olika paket", och gjort en orginisationsplan och skrivit om demokratisk ledare. Ganska mycket faktiskt! En bra början tycker jag men har mycket kvar.


Slutar nog tidigare idag och när jag kommer hem så ska jag nog äta något sedan lägga mig och sova är hur trött som helst! Fryser jätte mycket också!


xoxo Nina ♥

Ringde han när jag sov

Usch ont ont ont i armen! Tog ett tag innan jag vakna och drömde jätte hemsk dröm! Och inatt  har jag tydligen ringt Moeid, runt 2tiden. Konstigt! För jag sov som en stock då haha! Undra om jag låg ner när jag ringde honom eller om jag satt mig upp haha! Helt sjukt jag trodde han drev med mig när han berättade det.


Men nu ska jag plugga.


xoxo Nina ♥

Trött och hängig

Nu börjar jag känna mig trött och hänig vet inte om det är för att jag tagit vaccinet eller om det bara är så. Lite ont i armen där jag tog sprutan nu också.


Somnade förut och sov några timmar, ganska skönt men nu vill man typ inte upp ur sängen men jag gick upp bara för att skriva i bloggen.


Undra vad som händer förnågot imorgon.. hmm kanske träffa Moeid eller bara stanna hemma, beror nog på vädret.


Hoppas ni haft en bra dag!


xoxo Nina ♥

Vaccinet=Vikkan tappat känsel

Jag mår bra och har faktiskt inte ont i armen alls längre efter sprutan, kändes lite förut men nu känner jag inte något alls. Det regnar verkligen mycket idag och det är jätte kallt! Satt på mig leggins och t-shirt och lagt mig i sängen, är jätte seg idag!


Vikkan har också tagit vaccinet och hon sa att hon inte kan känna sin underläpp längre. LÄSKIGT! Hon svarar inte mig när jag skickar sms så får la vänta på att hon ska få tid till det. Hon brukar ju ha tid eller hon har ju sin tele med sig överallt. whatever hoppas på det bästa för henne i alla fall...:O Moeid tog också vaccinet idag och han mår bra! :)


Ska strax äta middag, det blir pasta och köttfärssås idag. Mums*.


xoxo Nina ♥

Vaccinerat mig nu!

Nu har jag tagit vaccinet för svininflensan! Vågade till och med göra det själv hehe! Usch va läskigt det är med sprutor! (A)
Hon bara; -Nu tar jag fram sprutan.
Jag -Va nej elle okej nu. (kollar ut i fönstret)
Hon -Okej andas nu också.
Jag -Jaha ja mm okej..(andas)
Hon -Nu nyper jag tag och så snart känner du ett stick, glöm inte att andas lungt.
STICK!!!!
Jag - Ajjj.
Hon -Klart.
HEMSKT! Men skönt att nu är det gjort.


xoxo Nina ♥

Alla fick IG på svenska provet utom 1

Sitter i skolan och ska göra massa men först ska jag vara "duktig" med att skriva i bloggen hehe! Hann inte imorse innan jag åkte till skolan för att jag försov mig lite grann men inte mycket alls kom 5 minuter sent bara.


Hann inte ens äta någon frukost tog ett päron med mig som jag fick äta på vägen till bussen, sedan glömde jag ta min värktablett för ryggen så nu sitter jag och har jätte ont. Fick IG på mitt Svenska prov också alla utom 1 fick det i klassen men jag fick det för jag inte häng med på lektionerna och hade inte med mig bökerna hem så jag kunde läsa på. Men får göra omprov som tur är. Det ska jag klara får läsa på mycket nu.


Ne men nu är det dags att konsentrera sig.


xoxo Nina ♥

skola-med älsklingen-teckenspråk- tv

frukost
Paulina gjorde frukost idag till mig gullig hon är va? Te och en jätte gullig smörgås.

Hemma äntligen!
Jätte kul med teckenspråk idag men blir så trött av att sitta där så länge! Har köpt mitt armband nu ååh så så så fint är det. Thi.
armband 
(Det med stjärnor på är det nya, satte ihop dem två andra).

Var med Moeid, Ali och Afram idag. Blev ju inte att jag och Moeid va hemma hos honom och pluggade utan vi åkte hem till honom va där en stund och sedan åkte vi till stan. Moeid köpte hörlurar eller hörluror som han säger haha! Ne men såå gulligt är det.


Men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på DHW sedan Christine sedan somnar jag nog eller om jag inte redan somnat under Christine.


Hoppas alla haft en bra dag idag!


xoxo Nina


I skolan

Sitter på lektion nu och har massa att göra men jag kan inte komma igång, har licksom ingen fantasi! Hmm*... Aja ska la ta och sätta igång att tänka lite.. Ska göra ett konferens konsept eller vad det var och kan inte komma på vart det ska ligga eller någonting! HJÄLP!!!


xoxo Nina ♥

God morgon :)

God morgon!
Visst var jag duktig på att updatera igår! Idag blir dock lite mindre för att jag ska snart dra till skolan sedan efter skolan så följer jag med Moeid hem till honom! Men innan vi åker hem till honom ska jag köpa mitt armband!


Vi ska plugga hemma hos Moeid - Geografi blir det, usch det värsta jag vet! Men ska bara sitta bredvid honom och se söt ut haha. Kanske kan hjälpa honom med något om det behövs och om jag kan.. Efter vi varit hos honom och pluggat ska vi åka tillbaka till skolan, för att ha teckenspråk. :)


Men nu ska jag sminka mig, äta frukost och ta på mig byxor! Sedan åker jag iväg till skolan. Hörs kanske senare eller när jag kommer hem ikväll!
post it


xoxo Nina ♥

God natt gullisar!


Har jätte ont i ryggen, det är verkligen hemskt nu har jag så ont att jag knappt kan gå! Va ju på akutmottagningen på vårdcentralen i Lunby elle va det var och träffa en läkare. Han sa att det var ryggskott men jag har haft ont ända sedan September och nu har det bara blivit värre! känns verkligen som om någon hugger mig i ryggen lite då och då. Känns inte som att tabletterna jag fick fungerar heller. :'(


Ska strax gå och lägga mig så att jag slipper smärtan! Kanske ska sjukskriva mig från skolan om det inte gått över, över natten! Btw mina nya armband matchar min klocka jätte bra ska gå och köpa ett armband till imorgon kansske beror på ryggen...


Men nu kom jag på att jag kan inte missa skolan imorgon jag kan verkligen inte missa en teckensråks lektion så får stå ut imorgon också. Gör verkligen jätte ont att åka buss och gå till den och gå ifrån den. :(


GOD NATT SÖTNOSAR HOPPAS NI HAFT EN UNDERBAR DAG!

God natt











xoxo Nina ♥


Vi är hemma från stan nu!

stan (brunnsparken)
Nu är jag hemma från stan! Vi åt nyss smörgås tårta och drack te! Vill ni se hur Vikkan kommer se ut imorgon?!
VikkanVikkan
Fast nu är detta inte när hon har fixat sitt hår eller sminkat sig! visst är hon jätte söt!!!? (A)
Jag köpte två armband på Bik Bok också jätte fina! :P Ne men inte något märkvädigt med dem men ändå!
Här kommer bild;
armband


xoxo Nina ♥


Möta Vikkan om 10 minuter

Äter när jag kommit hem i från stan i stället för att mamma börjar laga maten senare! Så ska möta Vikkan nu klockan 3 här utanför, så vi får gå till torget och ladda på min tele sedan åker vi in till stan och köper hennes vingar! Kanske kan dra med henne till H&M eller någonting känner att jag vill köpa någonting nytt till mig själv! Hon är ju ändå sån som gillar att gå runt i stan.. tihi. (A)
Vikkan
(Min lilla ängel)


xoxo Nina ♥


Bilden på halsbandet

Kom på att det finns ju kamera på datorn så tog en bild på halsbandet som jag fick av Moeid!
Halsbandet
(Ser jätte blek ut, det är för att jag sitter så att ljuset från fönstret lyser rakt på mig. Inte för att jag är så jätte brun annars men lite färg har jag i alla fall, har två eller tre gånger kvar att sola på mitt kort också, så ska la ta och göra det nu någon dag i veckan). :)


Ska med Vikkan till stan efter jag ätit middag, hon ska låna pengar till vingar för hon ska ha Volly boll tunering i skolan, och man klär ut sig, hon ska vara en ängel! Gulligt va?! Får skaffa bild på det. Hon kanske lånar miin vita klänning också, hon skulle testa den och se. Sedan kanske jag hittar någonting jag vill ha. :)


xoxo Nina ♥

Ännu ett inlägg..

vanilj latte
Köpte min favvo latte imorse när jag åkte till skolan (Vanilj latte). Fick svepa den fort när jag kom dit efetrsom vi hade data lektion och man får inte ha mat eller dryck där inne i fall att det skulle hända någonting, som att till exempel spilla ut latten över datorn! Men hann dricka halva i alla fall innan jag kom fram till skolan!


klocka
Min klocka jag fick av Paulina när jag fyllde år, skulle köpt den själv men det blev aldrig att jag gjorde det, så hade tur att jag fick den av Paulina ist! Visst är den fin?! Kanske inte värsta feta, märkes klockan men den duger för mig för tycker att det är jätte fin!

Ros av moeid
Fick denna rosen av min älskade älskling, Moeid och så fick jag ett jätte fint halsband av honom. Men har inte lagt in bild på halsbandet på datorn ännu men kanske gör det senare eller imorgon. Nu har jag lagt upp massa inlägg efter varann. Bra va?! Nu har man massa att läsa och kolla på! hehe!


xoxo Nina ♥

Jennifer läpp förstorning?

Jennifer
Jennifer innan läpp förstoringen hahaha hahaa!!!!!! <3



jennifer
Jennifer efter sin läpp förstoring, lite svullen? Hahaha!!


Förlåt Jennifer men var bara tvungen att lägga ut det! Hoppas att du inte tar illa upp! Men bjuder en bild på henne när hon är fixad och allting också.. Min favvo kusse puss på dig Darling!
Jennifer
Jennifer fixad - bilden är lite ändrad av mig... (A)


xoxo Nina ♥

Mys kväll med mamma<3

Hade mys kväll med mamma igår kväll vi kolla på ett "barn pogram" -Guds tre flickor! haha faktiskt ganska bra! Sedan kolla vi på en film som hette Oskuld men den somnade mamma till. Åt massa ost bågar och så drack vi Fanta mums mums tjockis dag på en Söndag! ;)
myskväll med mamma


xoxo Nina ♥

Löv

LÖV
Nååå det är så mysigt med hösten men jobbigt att det ska behöva vara så kallt ute!!!


xoxo Nina ♥

HTML koder

Gud vad dåligt jag uppdaterar i bloggen, ska försöka att bli mycket bättre på det! Jag vet att jag har sagt det några tusen gånger innan men nu ska jag faktiskt skärpa mig, jag gör ju ändå inget speciellt så kan ju lägga ned lite tid för att blogga dårrå.


I skolan idag fick vi lära oss om HTML koder för att göra en egen hemsida så ska nog ta och börja göra en faktiskt hehe får se hur det blir! :) Vi ska ju göra en hemsida till vårt konferens projekt också ju! Längtar lite faktiskt tills det blir klart så allt är över!


BTW; Nu är jag 18år woohooo ;)


xoxo Nina ♥

Måste äta

Åkte till skolan idag för att ha en lektion på 2 timmar segt faktiskt men bra att jag gick iaf va?!... Jag ska snart dra mig iväg och sola eller kanske ska vänta på Paulina, hon kanske också vill sola. Imorogn är det min STORa dag för då blir jag 18år jippie! Haha! Ska skriva upp mig på tusen lägenheter nu...


Det är så himla kallt att när jag bara tänker på att jag måste ut så ryser jag i hela kroppen! Ska träffa Vikkan vid 5 tiden, får se vad vi hittar på. Kanske snabbt in till stan och köpa en tröja eller någonting.


Btw kommer ni ihåg att jag "banta" förut, det blev värsta saken utav det hemma och av alla men nu har det mer blivit att jag orkar inte ställa mig och fixa någonting att äta så förra veckan åt jag bara en gång om dagen och det var lunchen. "/ Ska ta och skärpa mig nu faktiskt!!! :O
inte bra

xoxo Nina ♥

Redovisning imorgon!-fyller om 5 dagar!

klasskortet
Översta raden: Jag, Sara, Amanda, Nadine, Jenni och Marita (Läraren).
Understa raden: Olivia, Jennifer, Alex, Khadro och Malin.
Frånvarande: Katiza


Imorgon är det redovisning på resemålet; Seychellerna. Ska träna så jag kan nästan allt utan till, men det kan jag nästan! Nu har Sara faktiskt hjälpt mig jätte mycket med arbetet och det blev klart idag! 


Om 5 dagar är jag 18!!! LÄNGTAR. Släkt och vänner kommer till mig på lördag och firar mig. Sitter just nu på golvet i mitt rum och blir fixad i håret av Paulina. Hmm :S  Ska snart skriva till Sara på facebook så hon inte glömmer bort att prata om religionen!


xoxo Nina ♥