Frukost nu

Mamma har varit och hackat på mig att jag ska gå upp, hon började halv 8 och jag ville bara låsa in mig på mitt rum. Har världens huvudvärk nu pga vädret usch GE MIIIG SOOOOOL! Cool

Ne men nu ska jag äta frukost hörs senare..Ängel

LOVE Janina

Ska äta och duscha nu

God morgon, Moeid gick nyss till skolan jag har sovit så skönt att jag inte ens ville gå upp! Han ville inte äta någon frukost så får väl gå och äta ensam nu strax, sedan ska jag ta en dusch! Ska jobba idag också men idag är det inte lika mycket som igår skönt skönt!
LOVE Janina

Älskling sover hos mig

Slutat jobbet nu blev super pigg vid halv 10, Moeid sover hos mig trots att han sa att han inte skulle den killen är helt virrig haha! Ialla fall nu ska vi lägga oss i sängen och kolla på TV natti natt!

LOVE Janina

Mitt mål är att flytta...

Idag efter jobbet blir det soling även om jag är så trött att jag vill bara skjuta mig själv för att jag är oacceptablet vit. Paulina åker ju till Grekland snart fuskigt, kan ju hänga med men sparar pengarna istället så att jag kan flytta snart.
Mitt mål är att flytta nästa sommar eller våren 2013 men håller tummarna på att det blir sommaren 2012! Ska bara se till att skaffa fast jobb för nu får de vara slut med ledigheter osv.

LOVE Janina


Snart kommer dom!

Usch och fy vad det blåser ute, får bli uppsatt hår idag...

Nu börjar det närma sig April och då kommer ju min pappas föräldrar känns lite konstigt faktiskt men de ska nog bli kul?! Är fortfarande lite chockad över att de ska komma. Så de kommer bli stor städning i hela lägenheten, ska ju jobba och vill inte lämna bort mina pass för i April månad har jag nästan inga pass.. Men klart de kommer alltid något men ska kolla om jag kan bli av med ett av dom ialla fall de är ju faktiskt min släkt! Håller tummarna, ska se till så att Moeid får träffa dom också mohaha.

(Bild från sist jag träffade dom...)
LOVE Janina

Sovit gott?..


God morgon sovit gott?!
Jag har precis ätit frukost med mamma, blev dock kvar vid matbordet ett tag så åt la klart för 40min sedan! Ska börja fixa iordning mig för att jag ska iväg till jobbet senare. Har filat lite på Moeids projektarbete puff va jobbigt har mycket kvar att fixa och detta ska vara klart imorgon helst! Så blir att jag sitter nog hela natten vaken och fixar med detta.

IGÅR:
Utbildningen var bara 1 timma och 20 min och sedan hade vi stormöte och sa hejdå vill våran nuvarande hotelldirektör som ska byta hotell, det är lite bladade känslor ang. detta... Men jag önskar henne allt väl och hoppas att hon får det bra på de nya hotellet hon kommer till.
Efter det åkte jag till Moeids skola och där hämtade Ali och Moeid upp mig med bilen så åkte onördig väg ner till brunnsparken och så gick jag och Moeid till BK för att äta hihi. Direkt efter så åkte vi hem till honom och kollade på en film. RIKTIGT mysigt!

LOVE Janina


Utbildning på 3timmar idag!

God morgon!
Kom nyss ut ur duschen nyss ska ta på mig kläder och äta frukost, fixa mig sedan ska jag springa ner till jobbet på utbildningen som är 3timmar och den håller på flera gånger också, så efter denna gången tror jag att vi har 10 gånger kvar pust! Nä men tur att det är kul och intressant känns ju inte alls som vi satt 3timmar sist. Efter det ska jag hem till Moeid, inget planerat på vad som händer där men får se!

(han får inte raka sig av mig haha)
Ne men nu är det brottom hörs ikväll igen eller något!
LOVE Janina

Läggdax


Nu ska jag lägga mig i min säng och försöka sova, ska kolla med Moeid om han vill komma hit och hälsa på mig imorgon också!

LOVE Janina

SATC maraton med Ben&Jerry´s

Nu ska jag lägga mig och kolla klart på Sex and the city och sedan ska jag se den andra filmen yeyy! "Sex and the city maraton" med Ben & Jerry´s. (Har ju precis kollat klart serierna idag IGEN).


LOVE Janina

Pannkakor igen...

Åt nyss middag "pappas pannkakor", så sjukt goda och mättande så klarade bara av 3st.

När vi satt och åt så började det att snöa också helt sjukt!

Har "lekt" byggare Bob idag också, nä men har byggt upp mina två andra lådor.

LOVE Janina

Naglarna HJÄLP

kollat på hela säsong 6 av Sex and the city nu så ska sätta på första Sex and the city filmen strax sedan den andra.
Jag fixade nyss klart mina naglar också, och jag  känner verkligen att det är dags att fixa dom nuuuuu, för usch vad hemska de ser ut! PINSAMT med stora bokstäver! KOLLA BARA:

buuuhuuu
LOVE Janina

Världens bästa glass!


Hittat ny smak på glassen "Coconutterly fair" den va god faktiskt! Dessa åt jag och Moeid igår, visar hur mina naglar blev lite senare...
LOVE Janina

Ta hand om mig dag idag

Ska nog ta och fixa mina naglar och lägga mig i ett bad sedan smörja in mig med min kokos body butter! Känns som att denna dagen kommer bli lång trots att den blir en timme kortare!

LOVE Janina

Ätit nyss

Ätit frukost nyss, Moeid gick bara för någon stund sedanRött hjärta. Han ska ju jobba, vi somnade ganska sent faktiskt vi hae så svårt att somnaSömnig. Kanske va de Ben & Jerry´s glassen som höll oss vakna?Blinkar Idag blir de TVdag, ska se alla repriser som jag missat för att jag jobbat.

LOVE Janina

Moeid KOM!!! :(

Ligger hemma i sängen och kan verkligen inte somna blir galen! Det värsta är väl att jag ska upp tidigt 05:00 för att hämta tvätt från tvätt stugan imorgon.

VÄLDIGT ensamt och tomt bredvid mig! :(

LOVE Janina

Sov till 13:30 idag!

Jag sov till klockan halv 2 idag, hur sjukt är inte det?!
Skulle träffat Moeid ikväll men så blir det inte lite synd hmm allt är Alis och hans tjejers fel..! Så får helt enkelt mysa och kolla film själv. Ska städa mitt rum också och fila lite mer på mitt CV osv.
LOVE Janina

outfit today

Out fit! Älskar min jacka! :D

LOVE Janina

massa telesamtal!

God morgon, sovit gott? Det har jag efter en lång lång och jobbig/stressig jobbdag från igår! Blir ännu en till idag kanske inte lika stressig men det lär bli väldigt mycket att göra!
Idag ska jag ringa massa samtal pufff så ska äta frukost och förbereda inför samtalen (behöver massa siffror och nummer inför detta).

nybäddad säng yeey!
LOVE Janina

Brun till lila!

Tiden bara rinner iväg, målade nyss naglarna i en annan färg, från brunt till lila! Ska äta och fixa mig lite innan jag drar ner till jobbet. Laddar med msik innan också så att jag kommer ner pigg och glad! På måndag böjar jag power walka för fyyy dessa kg jag har gått upp är oacceptabla!!!!

LOVE Janina

Natti

GOD NATT SOV GOTT
LOVE Janina

God mat!


Mums min mamma är bäst på att laga mat!!! Sedan senae ikväll blir det massa myyyss!!!
Potatisgratäg, ngt kött som till och med jag åt lite av, 3peppars sås, "vitlöks sås" och grönsaker
LOVE Janina

6kg på 1år inte okej!

Åh underbart väder men de e fortfarande kallt trots att solen är mitt på den blåa himmelen! Det är sååå ljust i mitt rum att jag till och med sitter med solglasögon inne! Myss myss.. Ska ta och städa mitt rum och se om jag kan få i ordning på lite grejer, på måndag och framåt blir det inget mer godis eller onyttigheter,  I cross my heart†...
Ska ju till och med börja powerwalka med Paulina på Måndag, det ska blir intressant för min tå har inte alls blivit bättre men nu kan jag inte vänta mer med träningen! HAR JU GÅTT UPP 6KG PÅ 1ÅR!!!!

(Trycker ut med magen allt jag kan häär men tyckte ändåså att denna bilden passade bäst)
LOVE Janina

Moeids lilla syster


Låt på svenska:

Låt på engelska

Hahaha hur söt får man lov att bli?! Fick dessa av Arina Moeids lilla syster.
LOVE Janina

Speciellt men ändå inte..

Jag och Moeid kollade på film och sedan somnade vi eller ja jag, och han somnade strax efter mig... Så vi gjorde i stort sätt ingenting bara myste framför en film...
LOVE Janina

För mycket?

Hämtade mitt paket från H&M härom dagen! Skönt att jag fick det så fort!

Detta paket innehöll:

Så super snygg till sommaren!

Strand outfit! (måste bara fatta några kg...)grr

´Bikini

Bikni

Skärp

Säng kläder.
Har även köpt;

Solpuder från Make up

Super snyggt armband.. H&M

Strumpor H&M

Chai Tea mums mums

Nya jeansen från Levis!
Nu har jag låst in alla mina pengar förutom pengarna för mitt träningskort + pengar till tele osv.. ska även sätta in pengarna som jag har i min sparburk!
LOVE Janina

2½år idag med älsklingen

Nu ska jag till stan och köpa något till min älskade älskling, vi "firar" 2½ år idag, så ska hem till honom ikväll och sova där.


musik

God morgon,
idag blev det Ben & Jerry's till frukost inte bra, jag kan verkligen inte vara nyttig. Det fungerar liksom inte bara jag försöker men det går inte. Har väl inte bestämt mig helt att jag vill vara det?..

Varje morgon när jag går upp ur sängen sätter jag på NRJ och det gör verkligen min dag mycket bättre, jag känner mig piggare och gladare när jag lyssnar på musik på morgonen!

LOVE Janina

Jobbar hårt!

God morgon vilket underbar väder det är!
Solen lyser så strakt in i mitt rum att jag sitter med mina nya solglasögon! Nu ska det bara bli varmt ute också så att man kan ha massa fina kläder! Så man slipper ha världens jacka på sig... Jag ska städa mitt rum snabbt och sedan ska jag fixa iordnning mig.

Min chef ringde igår när jag var hos Moeid och behövde någon som jobba några timmar och jag kan absolut inte säga nej så jag tackade ja.. jag kan inte säga nej för måste tänka pengar. Men det kommer jag att bi nöjd av när jag ser min löne-express nästa månad eller hur de stavas. I Mars månad har jag jobbat 15 pass jag har ju gått in extra osv.. Det är den 15:e idag ju så om man tänkter efter så har jag jobbat i stot sätt varje dag denna månad fram till nu då GRYMT! + att jag har varit sjuk. Riktigt STORLT över mig själv.
Men det har ju sina nackdelar att slite ut sig, jag ser i stor sätt ut såhära:

BTW Grattis till min moster som fyller år idag hipp, hipp; hurra, hurra, hurra, hurraaaa!
LOVE Janina

natti sweeties..

God natt sov gott ska ju upp tidigt imorgon och gå till jobbet...
LOVE Janina

Beställt lite inför sommaren;




LOVE Janina

Jobba imorgon

Ska jobba imorgon tror jag jobbar själv, fick ett sms tidigare på dagen att hon behöve någon och jag behöver ju pengarna så tackade ja.
Ligger nu och kollar på solsidan, sedan ska jag se Big Brother därefter blir det en dusch och sedan One Three Hill. Sedan måste jag sova om jag ska orka upp.
LOVE Janina

pannkakor idag

Ska städa mitt rum nu sedan ska jag äta middag det blir pappas pannkakor mums! Sedan ska jag till hemköp och köpa godis är super sugen på godis nuu..

LOVE Janina

Frukost times

Blec gröt, apelsin, ägg och te istället, grym frukost asså! MUMS..

Frukost i sängen fick det bli..

Samtidigt som jag kollar på Knight And Day!

LOVE Janina

Brrr..

God morgon!
Sovit gott?... Det har jag trots att jag somna sent igår.
Ska ta på mig mjukis byxor och gå upp ur sängen och äta frukost! Det får bli gröt och te och en apelsin. Sedan ska jag göra mig ett fotbad och därefter kolla på TV/film en stund. Sedan måste jag städa och tvätta!

För bara någon dag sedan så såg det ut såhära ute!!

HELT SJUKT! Men nu har vi 3°C så hoppas att det blir vår nuu..
LOVE Janina


NUUU BEHÖVER JAG

Usch kan inte somna sitter på facebook och snackar med arbetskamrater så himla sköna personer alltså!

JAG BEHÖVER NYA JEANS NUUUUUU!
LOVE Janina

Längtar tills våren!

Var i stan med Paulina igår efter mitt första jobb pass som jag hade och köpte en ny vår jaka, solglasögon och underkläder! NICE


LOVE Janina

Sover ensam trots allt!

Blev inte att jag skulle träffa Moeid, Ali och "Alis tjej" så ska hem efter jobbet och städa mitt rum, för Moeid kommer inte alls tråkigt men större plats i sängen för mig right?!

Det händer inte så mycket nu på jobbet har 3 st kvar att checka in.
Jag är så förkyld att jag till och med har lock för öronen gör jätte ont och det är jätte jobbigt för jag hör knappt vad gästena säger.

LOVE Janina


det går framåt ialla fall

Hela 7 kvar att checka in nu det går famåt sakta men säkert. Min msn har fått virrus och är spärrad måste fixa det imorgon också men vågar inte göra det själv så får kolla med mamma imorgon om hon kan hjälpa mig får ju panik om jag inte kommer in har viktiga saker där!

LOVE Janina

På jobbet..

Sitter på jobbet och det finns ingenting att göra! Sjukt tråkigt..
Har 19 incheck kvar måste visa melodifestivalen på TV också hmm!
Har bett Paulina köpa med sig mat till mig så jag slipper äta ur buffen idag för det
är verkligen ingen god mat om man är kräsen som mig. Efter jobbet
så kommer Ali och Moeid och hämtar upp mig, vi ska träffa Alis "nya tjej".
Spännande!

LOVE Janina

Fettis dagen igår!

Det var ju Fettis dagen igår själv hann jag aldrig äta min Semla jag fick på jobbet så får äta den idag om den finns kvar! Eller om jag ens får i mig den?!.. Någon annan som åt en selma igår?

LOVE Janina

Sjuk!


Har blivit jätte sjuk, ont i halsen, snuvig och ont i hela kroppen! Buhu det är synd om mig... Måste jobba ikväll också.  Fick i mig lite frukost i alla fall bra  va! Försöker dricka massa te så att jag blir frikst så fort som möjligt!
LOVE Janina

Veckan slut snart!

ÄNTLIGEN är denna veckan slut snart, är ledig imorgon och då ska jag verkligen njuta av den dagen! Trots att jag ska på en jobb utbildning som är från 1-4! Ska åka in till stan och köpa mig ett par solglasögon med.

LOVE Janina

Debatt

Var det någon mer än jag som kollade på debatt när Alexandra "kissies" var med?

LOVE Janina

Almanackan

Denna veckan:

Nästa vecka:

Allt är såklart inte inlagt ännu!

Kan ni fatta att det har gått 2 ½år sen jag blev tlsm med Moeid!?
LOVE Janina


Fötter & händer


Gör fotbad två gånger om dagen för att skynda på min infektion på tån, klippte ävenner min nagel idag och var super räddd att det skulle göra jätte ont men det gick bra.

Oljar mina naglar för att mina nagelband ska må bra och för att mina toppar på händerna inte ska vara så torra! Längtar tills hon gör fransk manikyr på mig!
 LOVE Janina

Tränings schemmat!

Tränings schemmat hjälper mig och motiverar mig att jag ska träna varje dag!

LOVE Janina


Varma koppen


Mitt nya beroende jag gillar inte ens svamp egentligen! Men silar bort svamp klumparna och slurpar i mig soppan sen och det är sååååå GOTT
LOVE Janina

Äcklas själv av det!

På måndag så är det slut med godis iaf på vardagar läsken också! Hoppas på att kunna tappa ner på allt sånt onyttigt helt till slut, oså när min tå är bra igen så blir det hård träning! Längtar att gå ut för att springa en stund nu när våren snart är här!.. Jag har gjort upp ett schema för en mjuk start på 6veckor "Gå dig i from" har jag döpt den till HAHA sedan ska jag börja göra ett schemma för tuffare och jobbigare pass. Ska även träna på gymet så träning dygnet runt varje dag?! LÄNGTAR faktiskt nu att träna!

(BLÄÄÄÄ)
LOVE Janina
 

Min haka e svullen pga.

Jag har fått världens största finne på hakan nej men den är så svullen också för att jag petat så mycket på den, gör faktiskt ont och det är hemskt!
Ska upp tidigt imorgon också för  att ska jobba klockan 7:00 nu när man har jobbat 5dagar i rad från 7:00-15:00 så känner man hur mycket det tar på kroppen och hur trött man blir. Längtar tills min tå blir bättre och jag kan träna igen så att man får lite energi och nu är de ju vår snart så då får man energi från sol ljuset också! NICE..

Idag ska Moeid hem till en klass kompis till honom (hon har fyllt år så dom ska fira henne) så själv ska jag ligga i sängen.

LOVE Janina

Hotellfrukost varje dag..

Det bästa med att jobba tidigt är att jag ALLTID får hotell frukost! Såhära brukar min frukost se ut åh vad jag längtar till sommaren! Då smakar det annorlunda att äta tex en kiwi eller anannas!

Sedan har vi ju Sams "tårtor" på jobbet som är riktigt svåra att motstå!

LOVE Janina


Hm?..

Jag har inte hunnit blogga någonting för att jag har jobbat så mycket och när jag varit ledig har jag för det mesta varit med Moeid eller bara legat i sängen och inte orkat sätta på datorn! Jag har badatm gjort fotbad, bodyscrub och snart ska jag testa mitt nya nagellack från Make Up Store!

Moeid sov hos mig igår tills idag, naturligtvis somnade jag innan honom som vanligt.. Han tog massa bilder när jag låg och sov hahaha!

LOVE Janina