Bebisen <3

Visst är det mysigt med bebis, magen, sparkarna och rörelserna osv! Men när jag väl sitter/ligger och verkligen fattar att det ligger en människa i min mage så får jag en konstig känsla, det är lite läskigt! Jag längtar så fruktansvärt mycket efter henne, vill bara hålla henne och pussa massa på henne osv. Jag har börjat få konstiga drömmar igen har drömt om hemska förlossningar 2 gånger och jag hoppas att det inte blir några fler gånger! En kollega berättade om en hemsk sak idag (Om en gravid kvinna) och då känns allt som kan hända under min förlossning inte så hemskt längre. Men är fortfarande rädd/orolig över förlossningen. Idag har det inte vart så mycket sparkar i magen, mest rörelser/ vändningar. Så blir nog ett telefonsamtal till BM för att dubbelkolla att detta inte är något att vara orolig för... Kan ju vara så att jag vaggar henne mycket när jag jobbar ("Springer" ju fram och tillbaka hela tiden).

God morgon!

Nu är det sommar på jobbet, HJÄLP!!! Nej men det har gått bra hittills. Det är lite rörigt med allt spring och skrik i lobbyn bara men tror att denna sommaren kommer bli bra på jobbet, jag hoppas på det i alla fall. Vi har 3 nya tjejer som börjat jobba hos oss så man måste hålla öronen och ögonen på de för att det inte skall bli för fel. Detta samtidigt som du själv skall ge bästa servicen till gästen du hjälper! Stressigt. Jag har precis fått i mig lite frukost så skall strax börja fixa mig till jobbet, tror jag kör på lockigt hår ikväll. Blev en lång sovmorgon, för en gångs skull!

Sömn?..

Jag vart hur trött som helst vid 7-8 att jag somnade under en paus på något pogram och vaknade igen vid 10. Drack lite saft och gick på toaletten (som vanligt) och nu kan jag inte somna om. Min mage är i vägen och jag är fortfarande propp mätt så känns som om jag skall spy upp allt vilken ställning jag än ligger på! Usch detta kommer inte bli en rolig natt känner jag. Börjar bli pigg nu med... Jag skall upp och jobba tidigt imorgon och jag behöver min sömn. Inte ens min nya kudde hjälper!

Fredags middag!

Har varit sugen på hemma gjorda hamburgare ett tag och idag blev det hamburgare till middag. Så himla gott! Jag åt 2 stycken så nu är jag så mätt att jag inte får ner någonting mer idag på ett tag i alla fall!

Fredag!

Vecka 29 går vi in i idag och det känns lite läskigt med så lite tid kvar nu. Men det kommer att gå bra, jag har ju världens finaste och snällaste pojkvännen som finns. Pappa och jag var och hämta bilbarnstolen som kom idag som vi fick av Andreas mamma. Fick med en grön snuttis i paketet med. Ännu en stor låda som tar plats i mitt rum, nu längtar jag tills vi lagt golvet och kan börja flytta in! Dock vet jag inte hur mycket golv jag kommer orka lägga! Jag fick mitt sommar schema för jobbet och det var rätt många pass vilket är super! Jag jobbar ju som sagt så mycket jag kan/orkar innan lillan kommer. Men ska försöka att skaffa så mycket energi jag kan för att kunna hjälpa till med golvet.

Tusen tack!

Andreas mamma köpte en bilbarnstol till oss en Brio Primo med röd/svart klädsel. Eller jag valde den och frågade Andreas vad han tyckte om den, då fick jag tillbaka att hans mamma betalar den för oss hon vill med vara delaktig. Så tusen, tusen tack Anne! Vi kommer nog inte åka bil så ofta då vi har allting så nära men det lär ju hända några gånger så det är ju ett måste att ha för oss. Jag längtar så sjukt mycket tills jag kan hålla om vår lilla bebis.

Nova

Jag har nyss kommit hem från Andreas, han är påväg till jobbet och jag har bäddat ner mig i mammas och pappas säng tillsammans med Nova. (Samma rutin varje morgon, när jag har sovit hos Andreas). Det är så mysigt när hon blir överlycklig för att man kommer hem och sedan bara slocknar bredvid mig i sängen. Lilla Nova du är något utav det bästa som finns!

Världens finaste älskling!

Vi hade som sagt inte något roligt väder igår här i Göteborg så istället för att åka ända vägen in till blöta stan så åkte vi till Hemköp och köpte mat och lagade tre rätters hemma hos Andreas. Förrätt: Jätte goda Bruchettas Varmrätt: Grillad fläskfilé/kyckling filé, potatis gratäng, Andreas sallad och Beasås. Dessert: Choklad Mousse med chokladklumpar i samt färska hallon och blåbär. Vi hade tur med vädret att det var uppehåll medans vi grillade. Allt blev perfekt inget blev fel och det smakade så sjukt bra att jag skulle kunna äta detta i flera veckor! Tack älskling för en jätte fin kväll. (Vi hade sällskap av hans familj, de åt med oss så blev extra mysigt med alla historier osv)...

ÄNTLIGEN!

Nu är det klart i lägenheten, eller all spackling, slipning, målning, tapetsering osv! Så nu kan vi lägga golv. Andreas och jag skall äta en mysig middag inne i stan idag trots det otrevliga vädret! Så blir nog en massa prat om vad vi skall ha för golv i rummen. Vi har ännu inte vart och köpt vagnen som jag längtar efter men det är väl lika bra... Den skulle bara stå i vägen just nu för mitt rum är inte så jätte stort och inte Andreas heller, eftersom vi skall lägga golv i nya lägenheten är det ingen idé att ställa den där heller. Men så fort golven är klara så ska vi köpa vagnen och vår efterlängtade säng! Jag/vi har inte bestämt oss riktigt om vi vill ha en Emmaljunga Mondial Duo Combi vagn eller en Emmaljunga Edge Duo Combi jag gillar båda lika mycket men Mondial Duo Combi lutar det mest åt då det är galler längst ner på Chassin vilket är toppen om man är och handlar själv den tål ju tyngre varor!

1 år idag!

Grattis till mig och Andreas! Idag har vi vår 1 års dag! Blir inget större firande av det då Andreas jobbar och har träning! Så imorgon skall vi hitta på något efter hans jobb, blir antagligen att vi går ut och äter en mysig middag och myser hemma efter. Jag älskar dig min underbara Andreas! Med dig är jag lycklig!

Hur kunde jag glömma?!

Så himla typiskt mig att glömma bort att jag skulle till MVC idag för att kolla om mitt järnvärde blivit bättre! Klockan 8 skulle jag vart där och jag somnade om när jag kom hem från Andreas klockan 7 usch va arg jag blir på mig själv! Har ringt upp dom nu iaf men de skall ringa vid 12 så får jag se om jag kan komma ner till dom senare idag eller om jag får en ny tid. Inge kul att komma på sånt här 3timmar efter! Skyller på att Nova och jag somnade så himla bra i sängen? Ne men sov riktigt bra med henne bredvid mig, massa mys!

Andreas börjar fotbollen igen!

Andreas har sin första fotbolls träning sen 1år tillbaka ungefär så skall bli så kul att höra hur det gick! Imorgon har han och jag 1års dag! Men blir inget större firande då han jobbar och har träning så på Onsdag pratade vi om att vi skulle hitta på någonting. (Då jag jobbar i helgen). Jag kände att jag inte skulle klara av att jobba idag då jag är sjuk, gravid och har järnbrist så även om jag har lite energi så känns det som att jag skulle tuppa av pga all stress som är på jobbet, på torsdag skall jag tillbaka om jag mår bättre! HOPPAS HOPPAS att renoveringen är klar då för jag står inte ut med alla byggarbetarna på jobbet längre!
(Gammal bild)

Magen

Tycker inte att magen växer så mycket mer, eller ser man stor skillnad på bilderna? hmm... undra hur det blir de sista månaderna. Spännande...

Smyg visning

Den mörka tapeten skall vi ha som en fondvägg i vardagsrummet eller har vi i vardagsrummet på en vägg. Den ljusa är ett prov i en bok den har vi ha som fondvägg i vårt sovrum. Får se hur det ser ut i veckan då vi skall besöka vår lägenhet. Nu skall vi kolla på golv snart med när vi är friska så får vi lägga det, detta är något jag vill hjälpa till med så att jag kan säga att jag också har gjort någonting i lägenheten!

Bra midsommar?

Hoppas att alla hade en toppen midsommar igår! Min kunde vart bättre om jag vart frisk! Imorgon måste jag till jobbet och hämta mina jobb kläder som behövs tvättas jag skall jobba på måndag (om jag mår bättre så klart). Blev midsommar mat och jordgubbar med grädde igår mer midsommrigt blev det inte för min del. På tisdag har jag och Andreas varit tillsammans i 1år! Känns som om vi har vart tillsammans längre men detta året med Andreas har gått otroligt fort ändå. (Tog ju ett tag innan det verkligen blev han och jag)...

Vecka 28

Fredag idag, vilket innebär att det är sista veckan på andra trimestern (vecka 28). Det känns helt galet att det bara är 3månader kvar nu tills vi har vår prinsessa i vår famn. Exakt 90 dagar till beräknat förlossnings datum. Måste erkänna att nu känner jag lite panik inför förlossningen men inte riktigt paniken som gör mig orolig, ÄNNU!

Glad midsommar!

Jag är fortfarande sjuk och det är så himla typiskt när det är midsommar och allt! Har fått i mig frukost och nu smuttar jag på mitt te. Skall ju inte dricka det egentligen för järntabletterna men jag har så ont i halsen. Så en kopp idag eller två blir det! Eller varmt vatten och förkylningshonung kan jag ju dricka! Andreas dubbel kollade igår om jag va säker på att jag inte skulle åka med han och hans vänner, han tycker att det känns dumt att åka utan mig men jag tycker inte att det gör något, speciellt inte nu när jag är sjuk. Hoppas att han/de får en super midsommar helg. Själv så skall jag ligga i sängen och bli frisk/ äta middag med familjen och jordgubbar osv... Blir en mys midsommar i år! Förra året var vi på Smögen det var mysigt med men det blev kaos på kvällen..

Sjuk

Andreas ligger hemma sjuk och nu får jag ligga hemma sjuk! Har feber, ont i halsen, örat, ryggen och överallt usch vad jag inte vill detta! Igår så kom mitt paket från H&M som pappa hämtade åt mig. Kläderna som jag beställde passade men tshriten var dock lite stor men jag har 3månader kvar så den kommer nog att passa snart. Beställde två par byxor till och en tshirt till igår kväll så jag har kläder att byta...

Midsommar i helgen

Nu är jag ledig i en vecka enl schemat så hoppas på att hon ringer in mig någon dag i veckan! I helgen är det ju midsommar helg, Andreas skulle kanske åka med grabbarna till "landet" och fira midsommar där så jag får se vad jag/vi hittar på?! Hade sommar kickoff med jobbet igår och måste erkänna att det var super dålig mat och eftersom det regna så kunde vi inte göra aktiviteterna vår hotell direktör hade kommit på. Men vi har vetat i en vecka att det skulle regna igår så förstår inte varför de inte planerade om. Så vi åkte hem tidigt, besvikna! Men det var trevligt att samlas allihopa.

Hemsk natt!

Usch vilken hemsk kväll/natt jag hade idag men när jag vakna vart det mycket bättre! Jag hade så ont i magen att jag började tro att det hänt något eller att det kanske var dags att föda höhö men det var bara mag onda. Mådde dåligt igår på dagen och spydde upp middagen. Men idag mådde jag toppen vart super trött bara men det är ju för att järn värdet är lågt! Gick jätte bra att jobba idag var en lugn kväll hände inte så mycket alls. Bor rätt mycket grupper så blir skönt vid utchecket imorgon. Då vi skall ha Kick off med jobbet så vi har lånat lite personal från andra Scandic hotell för att alla skall få vara med så vi kan gå tidigare med. Dock så skall jag inte stanna så länge känner inte att det vi skall göra är något för mig om det som ryktet säger att vi skall göra verkligen stämmer... Men det skall bli kul att samlas allihopa och göra någonting, en stund iaf! Nu är det läggdags för mig skall upp tidigt imorgon och jobba! God natt sov gott.

H&M

Jag har absolut INGA kläder jag har panik varje gång jag skall lämna hemmet! Så blev en bas tshirt och ett par bas byxor från H&M. Vet ju inte vilken storlek jag skall välja så ville inte ösa på med kläder så testar med dessa och så passar det inte får jag byta det och då kanske jag kan inhandla ännu mera kläder. Var rea på lite sängkläder som föll mig i smaken som kommer att passa vårt nya sovrum nu i sommar så klickade även hem det. Blev en bebispläd med som var super gullig, dock inte på rea men den var inte dyr!

Uppdatering om lägenheten...

Andreas, jag, hans pappa, farmor och farbror var och kollade på hur långt målarna kommit med lägenheten. (Hans farmor och farbror har aldrig sett lägenheten bara på bilder som låg ute från förra ägaren). Nu är all gammal tapet ner rivet så väggarna är raka och släta tror det gick åt ca 15kg spackel för hela lägenhetens väggar. Dem har även målat väggarna vita och igår började de även måla gaderobsdörrarna vita då de har vart gul/vita under tapeten som de hade klistrat på. Nu ser lägenheten ännu större ut när den är helt vit och ljus. Nästa vecka så är de nog klara med all målning och tapetsering (tapeterna kom idag från England? Tror jag Andreas pappa sa)! Så de kommer på nu i helgen. Målarna har verkligen lagt ner ett grymt bra jobb så vi skall köpa smörgåstårta eller vanlig tårta till dom som tack! Nästa vecka eller veckan där på så byter vi nog golv i vardagsrummet, köket och de två sovrummen. Får se hur långt pengarna räker. Vi är redan uppe i 10.000 enl Andreas pappa. (Han är någon fastighets skötare/mäklare så han har bra koll på allt sådant här). Jag kan inte någonting om bygg/målning osv så jag känner mig rätt hjälplös. Men har sagt att trots att jag inte kan så hjälper jag gärna till och lär mig gärna! För golven/listerna och lite smått fixar vi själva så skall försöka hjälpa till med så mycket jag kan. Blir spännande med att se hur det blir när det är klart och när det är klart.

65%

Längtar!

Paket

Jag beställde hem en blöjhink samt påsar till hinken förra veckan och hämtade paketet denna veckan. Blev en Sangenic Blöjhink Hygiene Plus+ för endast 89kr och påsarna till kostade 269kr men det var ett 3pack med påsar från babyland.se!

Grattis pappa!

Nu har vi ätit middag (pizza, ingen orkade föra mat) och fikat (kaffe & tårta). Blir nog mys i soffan några minuter till innan det är läggdags för pappa, han lägger sig alltid tidigt! En jätte bebis nästan..

Nova!

Ligger och myser med Nova i soffan! Efter att a jobbat hela förmiddagen och vart på brand utbildning ännu en gång!

Idag är ingen vanlig dag...

Andreas har haft feber som kommer och går sen i helgen har han haft det, så jag har vart med han och hållit han sällskap. Nu mår han bättre men han är inte helt kry men han valde att gå till jobbet idag iallafall, den arbetsmyran som han är... Idag är det ingen vanlig dag för det är min pappas födelsedag hurra hurra hurra!!! Han blir hela 46år så har köpt en jordgubbstårta (i sista minuten) och i present så får han lite pengar till hans och Sebbes fotbolls resa de skall göra. Tråkig present men användbar!

Besök hos MVC

Var hos MVC i måndags där lyssnade vi på prinsessans hjärtslag, mitt blodtryck, blodvärde och urinprov fick jag lämna in. (Hade ju en period där jag hade urinväggsinflamation hela tiden så vi gör kontroller hela tiden så jag inte har urinväggsinflamation (ökar risken för att man föder för tidigt om man har det). Men jag har inte haft det på jätte länge nu och det är jag glad över hade inte det denna gången heller. Dock så hade jag jätte lågt järnvärde (jag har inte tagit mina järn tabletter, för det kan ge förstoppning och tyckte att jag redan var det så därför har jag inte ätit de, men nu är det bättre och jag äter mina järn tabletter). Annars var allt bra både jag och bebisen mår bra trots det låga järnvärdet.

Dags att gå till jobbet snart igen!

Har jobbat från 8-12 och skall jobba ca 16-20 snart med. Hade jag inte varit så desperat efter pass så hade jag aldrig sagt ja till att jobba så men det är ju en fördel att jag bor ca 10minuter ifrån med! Andreas ligger hemma med feber så håller mig undan så han får vila upp sig. Han hade kul på Summerbust iallafall! När jag kommer hem från jobbet ikväll blir det mer ner packning i mitt rum, får leva i flytt lådor ett tag. Men packar ner det jag inte använder.

Ont

Jag har så fruktansvärt ont i ryggen, straffas jag för att jag sagt att jag mår bra?! Vill inte ha ont!!!

Kan inte bli värre!

Jag och Nova är instängda i mammas och pappas sovrum nu där vi skall spendera hela kvällen! Eftersom mamma har sin tjejkväll, Andreas är på Summerbust. Jag skall ut med Nova vid 9 eller något sedan blir det sängen för mig så får pappa ta ut Nova när han kommer hem! Usch vad jag inte vill sitta här inne just nu, men lovade att hålla mig borta.

Kan inte somna!

Jag är jätte trött men jag kan inte somna! Tror att det beror på att jag inte sover med Andreas idag, åh vad jag vill flytta in i vår lägenhet nu! Skall bli underbart att somna vid hans sida varje dag och vakna vid den. Hoppas verkligen att det går bra på jobbet imorgon och att tiden bara rinner iväg! För kommer nog inte alls vara så pigg på att vara super trevlig, men brukar tänka "dessa människor/gästerna betalar faktiskt för att bli bemött på ett trevligt sätt och alla förtjänar att bli bemötta med samma glada min!" Jag är ju nästan en av de personerna som kan göra hela deras dag imorgon med bara ett leende?! Då jag jobbar check out tiden... Vår prinsessa rör på sig jätte mycket nu så kan vara därför jag inte somnar med?... NU måste jag somna god natt!

Vart skall jag ta vägen?!

Nu är Andreas fin i håret igen, han var det innan med! Super söt på morgonen när allt stod åt alla håll. Nu är det kortare! Vi åt middag hemma hos mig och nu skall jag lägga mig i sängen för att kolla på tv och hoppas på att jag somnar snart. Jag skall upp och jobba klockan 7. Skall även passa Nova imorgon när mamma har sin tjej middag och jag har ingen aning vart jag skall ta vägen. I Andreas och min lägenhet är ingen bra idé att vara i nu när vi jobbar i den speciellt inte med Nova + den står tom det är inga möbler! Hm vi kommer nog på något bra imorgon!

Till stan

Andreas och jag vart uppe ända till klockan 4 imorse! Nyste framför tvn, kom massa filmer som man fastna i. Så sov vi till 12, då blev det frukost med mamma, Paulina fixa sig inför summerbust (stavas det så?!) iaf nu är vi hos Andreas vi skall åka in till stan där han skall klippa sig och köpa byxor får se om jag hittar något jag vill ha. Sedan blir det Tacos hemma! Mys!

Trött redan nu!

Har vart iväg med pappa och Sebbe en stund idag. Köpte massa godis som jag skall mumsa i mig i helgen. Har rensat garderoben nu med men kommer nog få göra det snart igen för det är så svårt att veta vad jag kommer att kunna använda efter September. Men har rensat ut det jag vet att jag inte kommer använda. Underkläderna som jag inte kommer använda slängs naturligtvis resten skänks bort. Nu skall det packas ner smycken, glas osv! Usch vad jag inte har någon lust till detta just nu!

Sveriges Nationaldag!

6e Juni idag och jag skall inte göra någonting speciellt, eller jag skall rensa ut i min garderob så jag inte har massa kläder som hänger i onödan i min nya gaderob i lägenheten sedan, så Kina får nya kläder om hon vill ha annars får jag skänka bort det till de som samlar in kläder. Blir att jag får packa ner lite glas och annat porslin som jag har stående på mitt rum i lådor också. Målarna och Andreas har jobbat för fullt i lägenheten och vi tror att det blir jätte fint när det är klart. Eller jag vet att det blir jätte fint, jag blev ju kär i lägenheten trots de fula tapeterna och inredningen som var innan!

Lång dag!

Var en lång dag igår, vaknade tidigt och åt frukost med Paulina och mamma strax där efter skulle jag och Paulina gå en promenad och samtidigt lämna Jennifers lisebergskort till henne. Vi fastnade på Jennifers altan och vi bestämde oss för att åka och bada istället för att fortsätta promenaden! Mamma och Nova åkte också med! Vi hamna i "sillvik" och lilleby det blåste jätte mycket vid "Sillvik" så vi åkte till Lilleby där det blåste lite mindre. Sedan skulle vi grilla hemma hos Jennifer men hann inte vara med på förberedelserna för va tvungen att åka med Andreas och kolla på tapeter. Vi hitta tapet till en fondvägg i vardagsrummet och en tapet till fondvägg till vårt blivande sovrum. Riktigt fina tapeter fanns det och det var svårt att välja. Men vi kom fram till 2 stycken till slut resten av lägenheten skall vi måla helt vitt. När vi hade hittat tapet åt vi grillat med Jennifer och Paulina! till efterrätt blev det glass och jordgubbar. När vi hade ätit klart och smält maten så åkte Andreas och jag till lägenheten och fixade lite. Det kommer att bli så sjukt fint när det är klart! Vi jobbade i lägenheten till klockan 10 igår! Andreas gjorde mest så klart men jag hjälpte till med det jag kunde iallafall! Jag har tur som har Andreas som är elektriker! Han har fixat massa med elen och vi kan få ett uttag precis där vi vill!

Helt slut men kan inte somna!

Blev jobb idag och nu har jag svårt att somna för att jag är så uppe i varv, trots att det nästan inte hänt något på jobbet. Samtidigt som jag fick sms om jag kunde jobba ikväll så fick jag sms av Andreas om jag skulle med till lägenheten och hjälpa han med elen (trots att jag inte kan något om el, men hade kunnat hjälpa till att hämta/hålla saker osv). Kanske träffar han imorgon, då blir det att vi åker och kollar på tapeter tillsammans tror jag! Eftersom målarna kommer imorgon och skall fixa massa. (Vi hade/har en tapet till vardag rummet som Andreas hittat men han verkar ångrat sig så nu åker vi tlsm och kollar och vi skall kolla efter något till sovrummen med. Skall även boka upp han så vi kan beställa en barnvagn. Det har vart så lugnt på jobbet att jag faktiskt har kunnat kolla lite på vagnar och fixat ihop några exempel som jag gillar så får se vad han tycker om dom. Har även planerat in ihop packning av mitt rum i veckan och rensning osv. SPÄNNANDE!

God natt

Jag har fått lite färg iallafall, det syntes senare på dagen/kvällen. Jag jobbade tidigt pass på hotellet idag, med 7st grupper och jag jobba ensam eller jag hade ju en kollega som hade inventering i shopen så lite hjälp fick jag! På måndag kommer målarna som skall måla/tapetsera om i lägenheten. Skall bli så skönt när vi kan flytta in. Nu skall jag sova, upp tidigt och äta frukost med mamma, pappa och Sebbe imorgon. Natti!