Bilderna

Va nyss med Älsklingen min, men i alla fall nu kommer mera bilder från igår!

mamma och jag
Älskar dig mamma! Trots att vi har våra problem och massa ibland! Hehe.

jag och sebbe
Han skulle typ brotta ner mig. :s

jag
hoppar från ngt staket. :S

rikko
Grymt söt synd bara att han måste bo hos farmor o dem.

Paulina
Denna tjejen skyddar mig från allt o alla, riktig farlig haha!

xoxo Nina

besökte farmor och farfar igår

farfar och farmor
Hahahaha! Ingen förändring, lite tjockare bara kanske ?! Finska saker :O

Åkte till Farmor och farfar igår usch vad tråkigt dem ser exakt ut som sist jag såg dem! Vi var bara där en liten stund som tur va! Dem hade tydligen kommit hem till oss idag och sagt hejdå men jag jobbade dem skulle komma imon :O Så dm åkte utan att ens säga ngt till mig, dem bara hälsa Janina till min mamma! Taskigt sak samma gillar dem inte ens men nu gillar jag dem ännu sämre! Bjuder på några bilder från igår!
Strandenjagmamma haha
Jag hinner inte lägga upp mera just nu så jag gör det ikväll! Haha bara älskar bilden på mamma hahaha!

xoxo Nina

Bio med Vikkan!

två smörgåsar med ost och gurka, yogurt och tiger melon
Kom hem för en stund sedan! Har inte hunnit uppdatera någonting idag för att när jag vacknade var jag tvungen att äta frukost och sedan duscha och fixa mig. Sedan träffade jag Vikkan!
Först lämna hon tillbacka två tröjer på Gina sedan gick vi runt lite köpte godis och så. Jag köpte en ny ring också!,
Sedan bestämde vi att vi skulle gå och hämta våra bio biljetter. Vi såg på the proposal, den var faktiskt jätte rolig och bra! Efter att vi hämtat biljetterna satte vi oss på cafeét inne i Bergakungen, men eftersom solen var uppe så satt vi ute på uteserveringen! Sedan när filmen var slut så åkte vi hem med Vikkans syrra och Vikkans pappa. Dem hade också varit på någon film. Och så väntade dem på oss efter deras var slut gulligt va?!
bio biljetterna
Vikkans godis      mitt godis

 Vikkan    jag
Vikkans och min hand

smoothie
Köpte en smoothie medans vi väntade på att filmen skulle börja
tomt  bio
När vi kom så var det helt tomt i salongen!
pizza

Detta blev min middag idag! :S

Imorgon blir det att vi åker till Farmor och Farfar som är i allingsås, undra om dem ens kommer ihåg vad jag heter. Ajja ska lägga mig nu!

xoxo Nina


kollar film.

film

Usch
Joy hade släppt värsta feta fästingn på golvet i halen, har inte dätt äckligare djur! Bläää! Det kliar överallt nu bara för det. Sitter och kollar på John Tucker must die hehe den går på tv1000. Den är strax slut så funderar på att spela wii hihi det var ett tag sedan jag selade.


xoxo Nina

Moeid ringde på dörren!

Moeid ringde på dörren, gissa om jag blev förvånard jag satt i troser och tröja bara! Så fick skynda mig att ta på mig någonting och gå ner! Träffade han, Alan? och Alans kusin tror det var så. Va tvungen att ta med mig Joy usch! Dem lekte typ lite med henne. Kom nyss hem, träffade dem bara en stund. Innan det så åt jag middag, stuvade makaroner och köttbullar haha! Och Tiger melon efter. Fixade mina naglar igår, rosa fransk manikyr.

makaroner och köttbullar   TigermelonRosa fransk manikyr


xoxo Nina

Run´s house marathon

Ligger i soffan och kollar på Run´s house marathon. Skulle gått och solat på jobbet men mamma ba nej jag ska inte stanna länge och hon har varit borta ett tag nu! Det är grymt tråkigt väder ute asså blir så less på det! Paulina jobbade ju idag ensam (eller utan mig och Jennifer då). Detta va hennes andra dag där! Hon kom hem ganska sent idag också! Hmm..

xoxo Nina

Planerad vecka = olikt mig!

God morgon! Vackna tidigt eller ganska tidigt idag kunde inte somna om efter att jag vacknade första gången. Runt 9 vacknade jag idag men legat i sängen tills nu. Har gjort frukost precis så ska strax äta! Blir nog att jag är hemma hela dagen idag det är inte så fint väder! Imorgon ska jag vara med Vikkan, hon och Paulina är fortfarande ovänner. Så blir la att vi är hemma hos henne eller någonting. Och på Onsdag ska jag träffa min Farmor och Farfar som jag inte träffat på kanske 5-6 år! Vill inte träffa dem, vi måste åka till allingsås för att träffa dem! igentligen bor dem i Dalarna men dem typ campar där. Men men sedan på Torsdag så ska jag träffa Moeid! Värsta planerad vecka haha!
två smörgåsar med gurka&paprika, två ägg och ett glas mjölk

xoxo Nina

Middagen

Nu har jag ätit middag Mia åt också här idag, igen! Fast idag har hon bara med sig Dennis hon lämnade Nicko hos grannen, dem ville så gärna passa honom! Detta åt vi idag i alla fall!
middagen middagDennis
Haha dennis tycker att Mamma lagar mat för länge haha!


xoxo Nina

Stan med Syrran!

Nu är jag hemma från stan håller på att ladda ner lite bilder, men det är inte från stan! jag glömde helt bort att smsa Moeid gud vad taskig jag känner mig, men han överlevde det i alla fall haha! Innan jag och Paulina åkte in till stan så fick jag en kalender av mamma och ett minisätt med smink borstar! Gulligt va! Köpte mörkblåa tygskor från H&M. Och jag och Paulina köpte en hårfön borste också tlsm! Och så köpte jag nagellack bortagning.
kaländern & minisättet  köpte idag

xoxo Nina

Stan med syrran!

Igår orkade jag inte uppdatera någonting! Blev värsta över tiden på jobbet var hemma halv 2! Allt gick bra tills vi stängde usch! Men i alla fall det gick jätte bra för Paulina hon fick en dag till att jobba! På Måndag haha! Senare på dagen var jag med moid fram tills klockan 11! Mamma var ute med några kompisar och Pappa och Sebbe var på bio så vi var ensamma hemma typ i alla fall Paulina var inne på sitt rum och satt vid datorn!
Idag ska jag till stan med Paulina ska bara äta upp min frukost och fixa mig. Ska köpa ett par skor.
frukosten idag!

xoxo Nina

Middag med Mia

Åt middag med Mia det blev tacos för att det är fredag idag haha! Paulina har gjort en jätte fin frysyr på mig, typ roset av hela mitt hår. Jag och Paulina ska följa med Mia hem sedan! Ska upp 5 imorgon och jobba usch orkar inte men men pengar pengar! Hahaha, Ne men nu ska Paulina få datorn!

xoxo Nina


3 okända nummer som smsade!

Usch vad trött jag är vaknade nyss har sovit i typ två timmar! Börjar få halsbränna känner jag! Ska strax gå upp ur sängen och äta middag, blir en sen middag idag! Oj glömt helt att det är Fredag jag skulle ju vara med Micha men hon har inte hört av sig och jag ville kolla om hon menade allvar me att hon ville träffa mig, för när jag frågar om vi ska ses ställer hon in, men men verkade inte vara viktigt! BTW i natt var det minst 3 nummer jag inte hade i min tele som smsade mig har inte svarat och kommer inte men konstigt! :O

xoxo Nina

Paulina ska också jobba imorgon!

Sista dagen att jobba imon eller börjar ju igen på onsdag men ändå.. Efter imon är jag ledig några dagar, skönt. Mrs C undrade om min syrra kunde jobba imon också, och det kunde hon! Så imorgon blir det jätte kul på jobbet! Haha! Hoppas Paulina också kan börja jobba där, de skulle bli kul faktiskt!
jobb tröja

xoxo Nina

Vart med Moeid

Nu har jag varit med Moeid han slutade tidigare för att det regna. Men han åkte hem först för han va så blöt av regnet! Sedan kom han till mig runt 5 någonting jag skulle ha åkt in till stan och träffat honom men när jag kom till min hållplats så han ba nej men jag kommer till dig. Så jag satt på hållplatsen och väntade på honom, satt där på bänken sjöng typ tills ngn kom haha.Vi låg i min säng bara och myste som vanligt, somnade nästan till ett tag haha! Jag är så lycklig som har honom!

xoxo Nina


Klippte mig igår!

Klippte mig igår men inte så mycke! Det var finare innan men måste ju verkligen klippa bort de slitna, inte för jag klippte så mycket men ändå! Det är ju alltid någonting. Man ser ju på bilden hur tunnhårig jag är oxxå!
Innan efter
Det är grymt tråkigt väder ute det bara öser ner massa regn!

xoxo Nina

Det är bara jobb och jobb!

Usch vad tiden gick långsamt idag på jobbet men vi blev klara tidigt! Jag ska strax in i duschen. Moeid ska komma efter att han har slutat jobba, men han ska sova så vad ska jag hitta på ?.. Hm typ spela sims eller ligga och kolla tv får jag göra! Jag fick ett jobb-schema för nästa vecka också så det blir ännu mer pengar runt 6000 kanske! Wiiie.. Jag tjänar 73kr i timmen fick jag reda på idag. (Eller tog jag reda på idag..) Ne men nu känner jag mig jätte äcklad måste in i duschen!

xoxo Nina

Hej kan du jobba imorgon också!?

Jobbet

Har spelat sims i nästan 2 timmar! Mrs.C smsade mig och ville att jag skulle jobba imorgon också. Självklart sa jag att jag kunde det. Kommer att vara helt död efter allt jobb! Det drar faktiskt på krafterna att jobba! Men det är ju ganska soft att det är så bra tider, för när jag jobbat klart är klockan halv 1 eller 1 så efter det har jag hela dagen framför mig! Ska jobba med Jennifer imorgon wiie! Sedan på lördag också men jag vet inte om hon börjar så tidigt som jag men ändå! Roligare när hon jobbar med mig! Ska dra in i duschen nu satte nyss in mina jobbkläder i tvättmaskinen så att dem är rena och fina imorgon!

xoxo Nina

Det blir en stor löne check nästa månad!

Åt middag nyss, blev spagetti med ostsås och bacon! Mamma hade lagt upp mat till på min tallrik redan och hon typ la hur mycket som helst på tallriken typ som om jag skulle äta för 3 personer eller någonting! Innan det  så sov jag middag, ungefär en timme blev det sjukt skönt! Fick sms av Mrs. C om att hon vill att jag ska jobba på Fredag och Lördag klockan 6. Visst tackade jag ja till det erbjudandet. Nu längtar jag enormt mycket efter min löne check! Det kommer vara minst 3500 kroner jag har jobbat ihopp! Aldrig tjänat så mycket pengar själv! Ska bli kul!
spagetti med ostsås och bacon!

xoxo Nina


Med Vikkan

Sebbe satt vid sin dator så jag hade tur att Vikkan ringde hon skulle berätta en sak. Så jag bad henne komma hit vi sitter och äter paj med vaniljsås! Hon ska strax träffa Adrian.. Så då  får jag lägga mig framför Tvn!
paj med vaniljsås

xoxo Nina

Sims...

Nu ska jag spela ännu mera sims, men på sebbes dator för där finns min favvo gubbe! Haha hon har kommit så långt i sin karriär och når snart sin livslånga belöning, #världs berömd kirurg". Men hon har blivit vuxen nu så måste skaffa en familj till henne! Sedan ska jag fila mina naglar. Sedan får vi se vad som händer hehe!

xoxo Nina


Inget mer godis - på ett tag i alla fall

Usch vad jag känner mig seg och trött! Somnade gansaka tidigt igår runt 11 något. Paulina kom hem nyss hon har sovit hemma hos Jennifer! Dem ska snart gå och sola säger hon. Vill också men orkar inte gå dit nu när det är så tråkigt väder, det har börjat regna och massa! Blir nog att jag bara ligger i min säng idag eller stannar hemma i alla fall! Från och med nästa vecka blir det inget mer godis för mig! Hoppas bara jag kan hålla det!!...
godis


xoxo Nina

Sebbe bäddade min säng?

Moeid sa att han tyckte va klänningen va fin för en stund sen hehe! Vädret är inte alls som jag berätta att det var! Nu är det hlt plötsligt gråa moln som täcker hela himmelen och det är jätte kallt! Mina fötter är typ is! Sebbe hade bäddat min säng också när jag satt och åt för han lämnade mig där ensam vid matbordet. Så gulligt haha men han är ändå jobbig och störd. Ska ta och spela sims nu!
bäddad säng

xoxo Nina

Uppe tidigt och äter redan frukost!

Sitter och äter frukost nu med min lillebror vaknade tidigt idag pga värmen och soppbilen! Det låter så mycket att hela mitt fönster vibrerar pga av den jävl* bilen! Sophuset ligger nämlign bara några meter ifrån oss. Hm undra vad som händer idag, kanske dra ut i det fina vädret. det är ju faktiskt blå himmel och sol idag! Man vet aldrig när det vänder till regn igen så man måste ju passa på att njuta! Om det blir riktigt varmt så ska jag ta och sola för det behöver jag verkligen börjar nämligen tappa min bränna nu!
två ägg, ett äpple skuret i båtar och yougurt!

xoxo Nina

STÖRD UNGE

Haha omg kan inte fatta det Sebbe han ba "aj min tutte!!" hahaha döör så kul det låter!!! Hahahaha! Han låter hemsk också. Riktigt störd unge är han, hoppar runt och stör allt och alla!
Sebbe

xoxo Nina


Han gillade inte klänningen!

Följde nyss med Moeid till busshållplatsen. Vi har bara legat i min säng och kollat på tv och mysit. Vikkan och Paulina har blivit lite osams jag hoppas verkligen att det löser sig! Moeid gillade inte alls min klänning, han tycker att den är för kort. Det var enormt tråkigt att höra för den är grymt fin, men jag beskrev den dock lite fel hehe! Mamma och pappa är och stor handlar hoppas hon ser mitt sms och inte glömmer att handla yougurt och fruktis shampoo och balsam till mig.
klänningen

xoxo Nina


Blåbärspaj

Åt nyss mammas blåbärs paj med vaniljsås, hon har varit ute och plockat blåbär, tror det var igår hon plocka dem. Börjar bli ganska hungrig undra vad det blir för mat idag! Nu ska jag ta och spela sims fram tills Moeid kommer, det var faktiskt ett tag sedan nu.
blåbärspaj med vaniljsås

xoxo Nina

Idag = Med Moeid

Nu har jag ÄNTLIGEN köpt min klänning som jag snackat om så länge. Köpte den igår med Carro! Den är så underbart fin! Efter att vi hade köpt klänningen åkte vi till Coop och köpte pingvinstänger haha! Sedan drog vi hem till mig och kollade på film "fjortis film" enligt Carro hahaha men det var en vanlig tjej film typ!
 Jag har städat och bäddat i ordning i mitt rum nyss. Eller typ plockat lite saker,  vikt kläder, damsugit golvet och bytt säng kläder. Duktigt va?! Idag blir det att jag träffar Moeid, blev lite överraskad över att han frågade mig, brukar alltid vara jag som måste fråga om vi ska ses nu för tiden! Vi ska vara hemma hos mig i alla fall, ovanligt va?..
jag och älsklingen

xoxo Nina

Till Vikkan

Oj jag har haft helt massvis med  saker att göra att jag inte hunnit skriva.. Jag hinner egentligen inte nu heller så detta får bli en snabbis. Ska dra hem till Vikkan och kolla film nu igen strax. Skulle bara hem och äta. Såg en jätte läskig film innan typ strandvaskaren hatar läskiga filmer blir så himla rädd. ne men nu ska jag gå och kissa sedan gå hem till Vikkan, ska upp tidigt imorgon börjar jobba klockan 6, sedan träffa Carro! Ätit jätte mycket meloner hela veckan.

meloner

xoxo Nina

Ska jag fila ner naglarna eller inte

Jobbat klart och tagit en lång varm dusch nu! Vet inte vad jag ska hitta på idag faktiskt får se vad som händer. Funderar på att fila ner mina naglar för det är jobbigt att jobba i dem. Paulina och Jennifer ska ner till Heden och kolla tror jag eller något, jag ville inte hänga med. Vikkan har gjort massa blåmärken på mig usch usch! Kanske ska voffla mitt hår idag hehe vorre nice med stort hår!

xoxo Nina

Jobba imorgon

Jobbet

Hemma äntligen eller kom hem för nästan en timme sedan egentligen men varit ute med joy och så massa tills nu. Ska strax gå och lägga mig för att jag börjar 7 imorgon och om jag ska orka jobba så måste jag sova minst 5 timmar i alla fall. Kanske ska vara med Moeid vet inte om han skulle vara med mig eller inte.. Hm får se imorgon. Annars så ska jag vara med han på Lördag igen. Då är det nämligen vår 10månaders dag. Längtar lite tills vår ett års dag så jag kan överraska honom med en sak. Ska ta och lägga mig nu så jag somnar strax.

xoxo Nina

Hemma hos Moeid

Hemma hos Moeid han ligger och sover eller vet inte om han har somnat ännu men i alla fall. Skulle ut och äta med mamma och Paulina och moster o dem men nej jag dissa dem omch åkte hem till Moeid hehe. Oj vad klockan är mycket redan! ska ta och lägga mig vid älsklingen nu.

xoxo Nina

Ska köpa klänningen idag!

Okej tredje gången jag försöker skriva nu, blir galen på Sebbes mus för den har tillbaka knapp på sidan av musen så kommer åt hela tiden. Men i alla fall denna natten var hemsk, har drömt mardrömmar hela natten så vakna av att jag var hur illa mående som helst!
Ska till stan och köpa klänning som matchar mina skor jag köpte i Stockholm för ett halv år sedan nu. Hehe det blir en svart kort klänning med drag kedja på sidan och så är det en roset ver brösten typ inte en jätte stor som täcker utan en lagon fin roset som smälter in i klänningen typ. Paulina ska bara träna och duscha så sedan ska jag också duscha sedan drar vi!

xoxo Nina


Dagen med Vikkan och Paulina

Det blev att Vikkan, Paulina och jag åkte in till stan och ficka. Åt varsinn bagette, sedan gick vi till missäy och testa klänningar, åh vad jag bara vill ha just nu känner jag! Sedan åkte vi hem för att mysa framför filmen: "den blå lagunen". Den är sjukt bra, jag kan typ kolla på den flera gånger i rad men i alla fall det är det som hänt idag...
Myspyss

xoxo Nina

MSN

HAHA vadå sims nördar?! Hehe ska med ta och spela nu!

MSN
xoxo Nina

Till stan efter Gothia är slut

Gothia cup

God morgon! Har inte vaknat precis men nästan, har ätit frukost i alla fall. Det blev en ganska enkel frukost... ett glas smoothie och två smörgåsar! Ska strax gå och borsta tänderna och fixa till mig lite. Kanske drar ut med någon idag. BTW jag fick min lön idag! Men hade dock inte jobbat så mycket förra månaden, jag jobbade faktiskt bara 1 ggn, men det är i alla fall lite extra pengar hehe. Så ska gå och köpa klänning och skor sedan vet jag inte om jag behöver något mer ännu. Får se om jag hittar något annat! Åker nog in till stan efter Gothia är slut. För det är verkligen jätte mycket folk just nu inne i stan. Massa äckliga killar och sånt.

xoxo Nina

TheSims3

Nu ska jag spela sims sedan ska jag gå och lägga mig. Så natti natt allesammans!
TheSims3

xoxo Nina

Typ inte varit hemma idag känns det som!

Sådär nu är jag hemma igen hehe! Gjorde en smoothie innan jag gick ut med Paulina och Vikkan! Vi gick till Hemköp och köpte godis och sånt. Sedan gick vi till Skälltorpsskolan och satt på läktaren. Vi satt bara där och snacka. Sedan när jag kom hem gick jag ut med Joy och nu sitter jag framför "so you think you can dance" och försöker få tag på Moeid. Ska nog in till stan imorgon och köpa nya skor och en ny klänning. Om jag inte gör det så stannar jag nog hemma och tränar hela dagen. Har en obäddad säng som väntar på mig, ska strax gå och lägga mig och spela sims.
obäddad

xoxo Nina

Hemma igen

Kom nyss hem från att vi ätit glass. Först så åt vi sedan åkte vi iväg, Mandy hängde aldrig med vet inte varför. Men i alla fall vi åkte till majorna under bron och åt glass där på en ute servering jätte mysigt faktiskt. Sedan åkte vi runt i bilen typ upp till Avenyn för Mia skulle kolla Subylla eller hur det stavas hur det såg ut efter att dem hade gjort om, så fixade hon jobb där också. Kanske ska börja jobba där får se. Det är helt fullt i stan av massa cothia cuppare lite läskigt höhö. Ne men efter det åkte vi runt lite till sedan ner till mormors begravning och vattna blommorna. Och nu är vi hemma ÄNTLIGEN!
kyckling, potatissallad och vitlöksbröd Dennis & Nicko

Coca cola, glass (melon,knäck)

xoxo Nina

Det stängdes av och sedan var det borta!

Åh jag är så sur jag har splat flera timmar med min sims gubbe och så sedan stängdes datorn av! Åh nu måste jag spela om allt det dära och det blev värsta bra! Sur sur sur!!!! Hahaha. Ne men nu ska jag gå och äta kyckling, potatissallad och vitlöksbrös mums! Sedan ska mamma, Paulina, jag, Mia och Mandy åka iväg och köpa glass. Mysigt va! Gått runt med pappas jätte  tofflor hela dagen. Ne men nu ska jag äta tjingeling!
pappa är bäst

xoxo Nina

Spela TheSims3

Sådär nu har jag kletat på lite mascara och fixat håret, eller gjorde inte något speciellt med det, borsta det och så bara typ. Carro har inte svarat ännu börjar bli orolig. Får försöka att få tag på henne snart. Undra vad jag får för middag idag hihi är jätte hungrig redan. Får ta och äta en frukt så länge. Mamma är och handlar mat med Brittis. Ska spela sims nu!
14-jul-09

xoxo Nina

Ska strax fixa mig.

Sådär nu har jag duschat ska strax ta och sminka mig lite grann och fixa håret ska smsa Carro och kolla hur hon mår! Oså ska jag smsa Moeid och kolla hur det går för honom. Uppdaterar senare ska ta och torka mitt hår nu!

xoxo Nina

God morgon, god morgon!

God morgon, sitter och äter frukost idag blir den inte lika lyckig som sist, blir bara en skål med filmjölk och ett äpple sedan kanske. Var med Moeid igår han kom hem till mig efter att han slutade jobbet gulligt av han tycker jag, att åka ända vägen till mig, (ca 40min). Men vem skulle inte göra det haha! Först åt han och sedan gick vi och la oss i min säng. Snacka lite och massa, så blev lit sur för en sak men det löste sig. Btw den bruden hänger fortfarande efter honom och nu har jag fått en till efter mig, eller ja, han har fått en till tjej efter sig och jag har en till tjej att tycka mindre om. För denna tjejen skrev till mig personligen från sin msn till hans att dem bara var vänner! Men man skriver inte till sina vänner så som hon gör! Inga namn nämnda i alla fall. Orkar inte bry mig mera bara synd om dem som slössar bort sin tid på något dem inte kommer få right!
Han åkte hemmifrån mig ganska tidigt för att han skulle jobba idag. Så efter att han åkte hem så var jag med Vikkan. Mia kom förbi och åt varma bär med vaniljglass mysigt! Efter det så följde vi Mia hem, hon har dem sötaste små chiwaworna som finns (Dennis och Nicko). Hon hade naturligtvis med sig dem hem till mig. Efter att vi följt henne hem så gick vi hem till Vikkan och åt chips, drack Cola och kollade på Prison Break. Hennes lilla kisskatt låg hos oss också. Såå söt är hon (Tessan).
Idag får jag se vad som händer hehe... Mamma gick till banken nyss i alla fall.
filmjölk

xoxo Nina

Biobiljett från gratismode.se

Hej hopp jag fick min biobiljett nu av Gratismode.se ÄNTLIGEN!!! Jag har fått vänta hur länge som helst och det är inget jag bara säger, 3månader tog det för att skicka hem den. Men i alla fall nu är den äntligen här! Ska snart laga mat åt Moeid för han e hungrig. Potatismos och någonting får han haha! Är ensam hemma med syrran och Jennifer nu, mamma är på någon hundkurs med hennes kompis Anna-Karin. Vet inte när hon kommer hem men jag kommer typ vara ensam hemma ett tag tror jag. För Paulina och Jennifer ska snart iväg och hämta biljetter.


xoxo Nina

Jobbat klart

sådär ännu en sliten jobbdag haha! Paulina, Jennifer, Kevin och Linn ska till invigningen till Gothia cupen idag. Moeid kommer kanske efter att han jobbat kanske! Värsta taskigt och säga kanske tycker jag :O men men ska strax ut med Joy.

xoxo Nina

Film, sedan natti natt.

Sitter och kollar på till våra barns försvar som går på 5an just nu med mamma och Paulina. Äter glass och bär.. Har jobbat riktigt hårt nu, ska jobba imorgon också sedan är jag ledig till fredag då jag börjar jobba igen. Just det var nyss hemma hos Vikkan och kolla på hennes nya katt, Tessan hur söt som helst den var jätte liten och den är långhårig så eftersom den inte är så gammal så ser de ut som att den har fått en elstöt. Nu ska jag kolla filmen.

xoxo Nina

Han glömde mig

Hej hej hade myskväll med syrran igår, och idag ska jag ha det med henne och mamma. Imorgon ska vi tre till universeum och Liseberg och massa hehe kul ska det bli. Men innan vi ska det så ska jag jobba imorgon. Jag sitter och väntar på att Moeid ska komma han glömde mig helt totalt. För han sa att han skulle komma 4 men han har inte ens åkt. Han erkänner inte heller att han glömde. han sa också att han skulle vara med mig hela dagen... :O Men men i alla fall får se om han kommer. Om han inte gör det så får jag la lägga mig och kolla film med mamma.

xoxo Nina

Hinner inte uppdatera längre.

När Moeid kom igår så låg vi i min säng och kolla på film, Jennifer och Paulina kollade med oss. Vi såg bad boys 2. Han klippte sig igår innan han kom till mig så han kom till mig klockan 5 han blev jätte snygg hehe, det var han innan också så klart! Jag och Paulina är ensamma hemma ikväll för mamma är ute med sina klass kompisar och pappa och Sebbe åkte iväg till Dalarna det var meningen att alla utan jag skulle åka egentligen.
Jobbade idag med Jennifer skönt att hon jobba samtidigt. Vi ska jobba den 13e, 17e, 18e och 19e också. Alltså när det är Gothia så det kommer vara mycket folk då också. Jag ska jobba nu på Söndag med. Hmm ne men nu ska jag kolla film med Paulina strax.

xoxo Nina


Minne för livet Carro!

Eftersom Moeid inte verkar komma på ett tag så kan jag ju berätta nu hur underbart rolig dag jag hade igår!

Enjoy! :)

Först mötte jag upp Carro på bussen när vi kom in till stan så gick vi och fika, så gick vi ner till hanmen och satte oss där en stund i skuggan sedan tog vi en stads promenad typ höhö. Vi satte oss vid "odjurens svans" som är vid pabban typ.

Sedan gick vi och satte oss nere vid gräset vid lilla bommen. Då kom massa emo killar eller va dem är för någonting fram till oss och bad oss sätta oss med dem. Tur att carro tappa sin förlovnings ring så dem fatta att vi inte ville snacka eller sitta med dem höhö. För dem bara kom och sätt er hos oss och Carro snacka i tele och då sa hon "jag har tappat min förlovnings ring" i telefonen, så då fatta dem. Vi satt där ett bra tag för eftersom hon tappade sin ring va vi tvugna att vänta på att hennes mamma och hennes mammas kompis skulle komma med ståltråd för att ta upp ringen. Sedan när vi fick upp ringen så gick vi runt lite i stan och kolla i affärer sedan bestämd jag att vi skulle åka till korsvägen men ångra mig och sa att vi åker till slottskogen i stället. Så vi gick raka vägen till lekplatsen när vi kom fram. Och tänka sig till och med jag lekte på den haha! Grymt kul var det trots att det kändes lite barnsligt haha! Vi var där jätte länge och lekte.

Efter att vi var klara så gick vi och köpte glass. Och gick ända från slottskogen ner till järntorget och där tog vi 6ans spårvagn till korsvägen. Vi gick till gothia towers och åkte hissen hehe sedan åkte vi till Mc och åt. Efter det åkte vi hem. Grymt roliggt var det, det blir ett minne för livet haha!

Nu ska jag lägga mig i sängen tills Moeid kommer hehe!
obäddad

xoxo Nina


Frukost

Tyvärr hann jag aldrig uppdatra någonting, när jag vakna var jag tvungen att skynda mig för att fixa mig för skulle träffa Carro. Jag träffade henne runt 2 sedan kom jag hem runt halv 11 men vad vi gjorde hinner jag inte tala om nu för nu ska jag äntligen äta min underbara frukost! Moeid ska komma när han är klar.
smörgås, två ägg, jorgubbar och melon + ett glas mjölk

xoxo Nina

natti natt sötisar

Ne men nu ska jag ta och stänga av datorn natti natt sov sött sötnosar

xoxo Nina

Innan 12 om inte, blir jag sur

Ligger i sängen och kollar på "så you think you can dance" väntar på att Moeid ska höra av sig också. Gör han inte det innan 12 kommer jag bli jätte sur. Just det förrut när jag öppnade kylskåpet så visad det sig att dt var fullt med jorgubbar och i vardagsrummet fanns det ännu mera frukt jummiie hehe. Ska till stan och fika med Carro imorgon, jag funderar på om vi ska till något nytt café.

xoxo Nina

My new BFF

Kollar på Paris pogram, asså jag typ döör av skratt.. Fattar inte att folk kan gå med i en tävling för att bli någons vän det är så patetiskt men gillar att kolla på pogramet dt är kul och så, men seriöst!
Michaels minnes stund är nu på tv 4. Jag kan inte fatta riktigt att han är död... Det är en gubbe som snackar nu missa vem han var, han tar verkligen i när han talar.

xoxo Nina


Blå himmel

Jag är så mätt men har typ inte ätit någonting konstigt kunde knappt äta middag men tvinga i mig massa ändå haha! Himmelen börjar bli ganska blå nu hoppas det blir fint väder imon för ska träffa Carro. Inte så mysigt att gå på stan när det regnar, blir bara blöt och så blir jag förkyld nästa dag och massa. Ne nu ska jag spela ännu mera sims thi. Ska göra Vikkan, Paulina, Jennifer och mig nu i sims hihi.

xoxo Nina

Valfri design tävling!


Nu har jag hittat en tjej som verkligen gör superfina designers och hennes blogg ser super söt ut, fastna vid hennes blogg med en gång! Hon har även en tävlig där man kan vara med i och vinna en valfri design så jag tänkte göra ett försök att vinna för hon gör verkligen super fina designer, har kollat på dem desingner hon gjort, dem hittar man på hennes blogg.. Länken till hennes blogg är http://victoriasfashion.blogg.se/index.html OBS! Skrollar man längre ner så hittar man tävlingen.

xoxo Nina

Jacksons: An American dream

Kollar på Jacksons: An American dream nu. Jag bokade aldrig tid för mina ögonfransar, får ta och göra det någon annan dag efter att jag fått mitt jobb schema. Efter denna sommaren ska jag hitta annat extra jobb, orkar verkligen inte gå upp så tidigt och gå och jobba! Förut var det jätte kul men nu är det bara lång tråkigt, men jag är glad att jag har något extra i alla fall.


xoxo Nina

Bio-kick

Åh vad segt har ingenting att göra funderar på att spela sims3 snart så tiden flyger iväg. Ska ringa och boka tid för mina ögonfransar snart med. Kanske ska ta och boka tid för att vaxa benen också, men vet inte om jag klarar av att låta det växa lite. Får se vad jag bestämmer mig för. Åh fick värsta bio-kicken nu. Hmm.

xoxo Nina

Natti natt sötnosar

Ne nu SKA jag verligen ta och lägga mig, god natt sov sött kramisar

xoxo Nina

Över kanske 40 grader i mitt rum nu!

Blir galen p g a denna värmen, kan inte sova alls. Funderar på att boka tid för att färga mina ögonfransar mörkare imorgon. Sedan känns det verkligen som att jag behöver sola, när jag sitter på bussen ser alla så mycket brunare ut än mig så det ska jag göra en ändring på. Imorgon åker Moeid till sina kusiner, jag känner mer saknad när jag vet att han ska åka bort hmm.

xoxo Nina


Dålig uppdatering = mindre läsare.

Guuuud det är så varmt i mitt rum och det typ regnar jätte mycket ute så kan inte öppna fönstret. Kollar på NCIS men det är ett gammalt avsnitt det är så segt att det inte kommer nya avsnitt för har typ sett dem flesta. Funderar på att börja blogga på divote... Ledsen för att jag är så dålig på att uppdatera, men det gör nog inte så mycket det blir bara mindre läsare för mig höhö. Vill verkligen fixa till designen och allt, tror att det hade varit roligare att läsa den också då, för gillar man designen så fortsätter man att kolla mera, right?

xoxo Nina

Överlycklig hihi

Är överlycklig för att jag har spenderat hela kvällen och natten med Moeid. Hans mamma kom och lämnade honom gulligt va! Sedan hängde hon med upp till mig också hans syskon kom också med. Hon stannade inte länge alls, typ 5 minuter eller något bara. Min mamma och hans mamma snacka i tele också hehe. Vi var tvugna att gå upp jätte tidigt för att hans mamma sa att han skulle vara hemma 11 för dem skulle till sina kusiner, hon sa att jag fick följa med.. Men jag känner mig nog inte redo att träffa dem ännu. Men det blev inte att han åkte idag så känns värsta tråkigt att han behövde lämna mig så tidigt för inget ? Men han åker imorgon. Vi gjorde inte så mycket alls typ bara låg i sängen och myste och kolla TV och film vi gick en promenad med Joy också. Efter att han hade åkt hem imorse så gick jag hem och la mig, jag skulle ha uschat men det gjorde jag nyss i stället. På Onsdag ska jag träffa Carro, vi går nog och fikar.
Prison Break börjar idag wiiiie.


xoxo Nina


Sovit

Hej hej sitter i tele med Vikkan eller nu ska hon lägga på snart haha. Har sovit från att jag sluta jobba till typ halv 3 men vakna lite då och då också. Vikkan, Paulina och Jennifer ska ha singstar-kväll och jag ska stanna hemma med Moeid han ska sova hos mig, eller ja det är inte helt säkert ännu men nästan. Tvingar han sedan haha!! Nej jag bara skojar skulle aldrig tvinga han något.. Jag har fortfarande inte gått upp ur sängen och tagit på mig och sådant. För jag tog ju av mig o duscha och allt efter jobbet.

xoxo Nina

Sovit nästan 4timmar

God morgon. Usch vad jag är trött vill bara ligga och sova nu igentligen men men, 10 över 7 får jag börja gå. Har tagit bort mitt fina nagel lack också. Någon hade tagit mina svarta-jobbar-jeans och tvättat dem så nu är dem jätte blöta får jobba i leggins idag. Tror inte att Moeid kommer att vara med mig idag heller, han har blivit konstig mot mig allt börja igår. Så det känns jättejobbigt just nu för att han säger att det inte är något. Det har regnat inatt och det kommer nog snart att börja regna igen, det är jätte stora svarta/gråa moln utanför mitt fönster så tar med mig paraply för säkerhets skull. Ne men nu ska jag ta och äta något så att jag orkar gå till jobbet!

xoxo Nina


Ska snart upp och jobba ajajaj inte bra

Klockan är snart halv två och jag sover inte ännu.. Jag ska upp tidigt och jobba imorgon också. Kommer att dö. jag har inte kunnat sova
*för att det är för varmt och
*för att jag ville att Moeid skulle sova här (är jätte ledsen för att det inte blev så) och 
*för att jag vart med Jennifer, Vikkan och min syster (dem ville att jag skulle komma och snacka med dem) och
*för att jag inte fått tag på Moeid (men hitta han på msn nu). Så nu ska jag väl försöka sova..

xoxo Nina


Till min älskade Moeid

Det finns bara en kille som gör mig såhär lycklig som jag är nu! Moeid, älskling.. du betyder allting för mig. Om jag inte hade haft dig älskling så hade jag inte haft någonting. Du var /är min dröm och nu är du min verklighet också. Inget eller ingen kan hindra mig från att älska dig. En miljon kärleks kyssar till dig bby. <3

xoxo Nina


Ligger och kollar film

Hej hej sitter och kollar på en film som går på 3an efter att den är slut ska jag gå en liten promenad med Joy. Det börjar bli ganska svalt ute nu, det ska regna imorgon så hoppas Moeid kommer hit då. Det blir ju lite extra mysigt när de låter sådär mot fönstret och massa. Men i alla fall först ska jag upp och jobba. Börjar halv 8 kommer typ vara död efter det. Idag har jag legat i solen och solat hela dagen nästan i alla fall oså har jag grillat med Mia, Alex, Paulina, Jennifer, Kevin och massa mysigt va! Jag måste verkligen sluta att vara hemma så mycket för det blir att jag äter hela tiden då.

xoxo Nina

Medinas musik

Har lyssnat på massa låtar av Medina. Älskar verkligen låtarna.. Mina favoriter är nog sagoland och hoodsfred, men älskar alla låtarna hehe. Jag kan inte bestämma mig hur jag ska ha mitt hår idag. Men det får nog bli såhär som det är nu. Ska ta något att äta nu. Sedan ska jag träffa Moeid någon gång idag. hm...





xoxo Nina


Jobba imorgon

Hm vet inte vad som händer idag ska upp tidigt imorgon och jobba i alla fall, och det är helt fullt på hotellet för att det är partille cup usch hatar det. Men men det blir ju alltid lite extra i fickan höhö. Jag som skulle på singstar kväll idag tråkigt att jag misar det. Men kanske blir en annan dag. Det sägs att det är sista dagen idag att det är fint väder på ett tag också vad jag hört, hoppas inte det är sant.
Igår kväll blev jag så sugen på chips, jordgubbar och chocklad så sprang till hemköp innan det stängde med min bror och köpte det. Så jag låg i sängen hela kvällen framför Tvn och blev lite extra tjock hehe mysigt.

xoxo Nina

Jätte sur på mamma

Åh jag blir så sur min mamma tacka ja till att jag ska jobba på söndag och jag ville ju att Moeid skulle sova hos mig nu på Lördag. Men nu blir det inget av med det. Han kanske kan sova hos mig på söndag i stället då för nu är ju sommar skolan slut för han. Jag har sovit bort hela dagen för att det ska bli en ny dag snabbare eftersom ingen vill vara med mig idag så hitta jag inte på något annat. Undra om jag kommer sova något inatt.

xoxo Nina

Gick upp klockan 06.00

Hej hej har varit vaken länge nu eller igentligen inte. jag gick upp runt 6 för jag skulle med Sebbe till tandläkaren vi skulle vara där 8 och så gick jag och la mig igen när jag kom hem, för att jag var så trött att jag nästan somnade på bussen hem. Jag har smsat typ alla och frågat om dem ska med och bada men ingen vill. Så ska spela sims nu så tiden rinner iväg och sedan ska jag lägga mig och sola en stund också.

xoxo Nina

Att kalla mig Hor* är över gränsen

När Ismael kom så softa vi bara i mitt rum eller Moeiid spela schack med min bror och Ismael satt vid datorn, själv stod jag i fönstret och sola haha! Sedan efter ett tag så gick vi ut med Joy. Hon har blivit helt flippad. Efter det gick vi hem till mig igen och så gick ismael och Moeid in till Sebbes rum, han spelade CS där inne, sedan så va vi där ett tag sedan gick vi in till mitt rum och satt i min säng och snacka och sånt. Det kändes lite konstigt att Ismael kom hem till mig hehe känner han inte ju, har bara träffat han några gånger men han verkar vara snäll och sånt.

Just det det finns en tjej som håller på med Moeid helt tragiskt är det. Hon smsar och ringer han och massa och han vill inte snacka med henne, han säger det till mig i alla fall att han inte gillar henne. Så jag har bett henne själv att låta han vara men hon vägrar. Hon typ skrev att jag e Hor* när hon "strula" med 2 olika killar på en och samma kväll och sedan springer hon efter min kille och försöker att ta han. Orkar inte med såna fjortis saker men att kalla mig Hor* är över gränsen!

Efter att jag var med Moeid så gick jag hem till Jennifer. Där lagade vi mat, vi lagade tacos gratäng och sedan satt vi ute och åt det. Det var jag, moster, Jennifer och Paulina som åt. Sedan så satt vi bara ute i solen och  umgicks lite grann. Nu är jag hemma. Är jätte ledsen för att jag vill verkligen ha den klänningen funderar på att dra och köpa den ändå.

xoxo Nina

med vikkan och moeid

Hej hej. Är med Moeid och Vikkan nu. Moeids kompis ska komma snart hem till mig :S Vikkan gör Moeid läxa jag gjorde den sist han va här haha.

xoxo Nina


Bråk med grannen

Är riktigt trött nu men ska snart dra ut igen, med Jennifer och Paulina. Jag och Paulina har varit i stan nästan hela dagen. Jag leta efter en klänning. Jag hitta en jätte fin men jag köpte en annan på Gina en orange och så köpte jag nagel lack till den. Ska be pappa eller någon annan att fixa den andra klänningen åt mig. Den var verkligen super fin ångrar mig att jag inte köpte den. Men i alla fall efter att vi hade vart i stan så gick vi hem till moster och grilla. Det blev värsta bråket med hennes grannar dem gnäller på att röken åker in i deras balkong, dem kan ju bara stänga den då. Vi grillar ju inte hur länge som helst. Efter det så tog jag och Paulina och jennifer en promenad.

xoxo Nina

Somnade inte fören klockan 3 typ

God morgon! Har sovit jätte gott men vakna med att jag var lite spänd i nacken. Har precis ätit frukost och funderar på att spela lite wii... eller kanske bara gå ut och lägga mig i solen det är ju faktiskt fortfarande underbart väder. Har fortfarande inga planer för idag. Får se om Moeid kunde vara med mig eller om han skulle vara med Isamel. Annars om jag inte är med han idag så är jag nog med Vikkan, Paulina och kanske Jennifer. Nej men nu ska jag kolla min E-post sedan ut i solen.

xoxo Nina