HO3A


(Våran champange frukost det fattas bara en liten ängel på kortet annars är alla sammlade, det fattas alltid någon när vi ska ta gruppbild på hela klassen, det är synd). Iaf visst är alla jätte fina!
/Janina

Upp och jobba Janina!

God morgon sötnosar!
Så vad tycker ni? vann rätt låt igår?..
Jag somnade med en gång nästan när jag la mig smsade lite med Moeid sedan ena sekunden låg jag och sov. Hehe men i alla fall är vaken så här tidigt för att jag ska jobba ett "quick pass", 9-1.
Sedan när jag kommer hem ska jag ta en dusch och kanske lägga mig i sängen beror på om jag hinner. Ska ju träffa Moeid idag tror jag?.. Vi sa att vi skulle på bio men de fanns inga platser tills idag så imorgon går vi på Sex and the city, om jag inte  missförstod honom helt.
Ne nu ska jag ta en power nap innan jag börjar jobba också är jätte trött så 20 min till ska jag sova hoppas jag vaknar upp igen bara!
/Janina

Grattis till Tyskland

Tyskland vann eurovision song contest, grattis till henne/dem!:) wiiie haha dem hadde inte min röst men de va ingen jätte dålig låt tur de iaf eller?.. Ska upp 7.00 imorgon för att jag ska jobba. Ska nog lägga mig nu snart bara för det.
/Janina

Jessy Matador Allez Ola Ole Eurovision France 2010.avi

France har min röst ikväll! Enjoy ↓

/Janina

Vill ha till mitt armband!


Ringade in några berlocker jag vill ha till mitt armband men de finns fler men hitta inte bild på alla..
Har super tråkigt Moeid satte sig framför en film så har ingen att prata med.
Kanske borde packa min resväska så jag slipper sitta och göra det sista sekunden?! Vad ska jag köpa till min pappa i födelsedags present då? Ska han få en tato till? hmm.. eller ska jag gå och köpa någon fresch t-shirt?
/Janina

Bada med delfiner?

Ska jag ge mamma dessa klänningar eller ska jag ge henne en present där hon får bada med delfiner i Turkiet?.. Ska kolla upp det med Paulina också se vad hon säger..

/Janina

Eurovision song contest!


Är det någon som kollar på eurovision song contest ikväll trots att Sverige inte är med? Jag har på den på tvn, får se hur mycket jag kollar. Har någon någon favorit själv har jag inte kollat vad det är för bidrag med så har ingen favorit ännu. Annas låt var bra men det är ju ingen låt man skcikar till eurovision song contest vad tänker svenska folket med när dom röstade på den? Darin hade nog kommit låångt! Thihi.
/Janina

I'm in miami beach - David Guetta

Enjoy the music ↓

/Janina

Anton döptes idag!

Hemma från Antons dop gick snabbare i kyrkan än vad jag trodde. Han är sååå söt! Imorgon ska jag och Moeid gå på Sex and the city 2. Jag kunde ju inte gå på premieren... Så fick bli nu i efterhand men det gör inget huvudsaken är att jag kollar på den. Ska jobba imorgon också hade nästan glömt det! BTW det är morsdag imorgon. Jag har inte köpt present ännu får göra det med en gång efter jobbet imorgon!
/Janina

Hur ska jag göra?

Akut vårdcentralen öppnar 10 öppet till 4 osäker på om jag hinner idag, ska på dop. Och jag måste köpa morsdag present och present till Pappa som fyller år snart. Kan inte med att säga till mamma att jag måste till vårdcentralen, men jag måste. (Jag besökte ju vårdcentralen ett par gånger i vintras). Det är samma andledning då, som nu! Pinsamt, riktigt pinsamt faktiskt..Men måste man så måste man eller hur. Vet bara inte hur jag ska knäcka det ur mig..

/Janina

Akut!

God morgon!
Ni kan inte anna vad jag vakna med idag, aj aj aj! Nu måste jag dra till vårld centralen snabbt, hoppas moster kör mig eller någon för vill inte ta bussen och vagnen. Det är så typiskt mig att få det just nu också innan Turkiet tur att det kom när jag var i sverige iaf.
Gissa vad det är för problem?


/Janina


Natti natt

Nu ska Prinsessan gå och lägga sig så att hon kanske somnar någon gång i alla fall. Natti natt sov gott allesammans!
/Janina


Turkiet om 3-4dagar?!


Nu åker jag snart till varma Turkiet och lämnar kalla Sverige känns både roligt och ledsamt! Jag kommer börja gråta varje dag där borta för att jag kommer sakna min älskling. 2 veckor är ändå lång tid att vara ifrån någon!.. Vikkan? kommer sakna dig med ;)...

När jag kommer hem från turkiet ska jag njuta av varje sekund jag får med Moeid för han åker ju till Iran och blir kvar där 5veckor. När han kommer hem därifrån så får han inte lämna mig en dag till haha... Vet är lite beroende eller mycket beroende av honom men inte konstigt.
/Janina

 

 


Tomas Sabo <3

Tog en bild på mitt Tomas Sabo armband fint va!? har dock bara två berlocker på den än så länge, men ska samla på mig mera. Hjärtat fick jag av Vikkan i student present det står best friend på den. Så får ju köpa en likadan till hennes armband eller hur?.. armbandet och månen på armbandet fick jag av Lotta och dom tlsm med Mia och Alex. Blev verkligen jätte glad av armbandet har ju velat ha det länge men inte tänkt på de så mycket.

Jag fick en Tomas Sabo fotlänk av Brittis också med ett J på. Så får samla berlocker på det också. Det är verkligen super fint, det med.

Ska bild på alla mina jätte fina presenter jag fick så ska ni få se hur fina saker jag fått! 

/Janina

Underbart!

Fy f*n va skoj vi hade i Onsdags kväll. Gick på studentfesten med Moeid, Ali & Tarik haha. Ali dansar så jävla kul att jag inte kan sluta skratta ser ut som en liten Anka, han träffade även en brud där så hoppas att det funkar mellan dom.

Träffade även Sara och hennes kusin där så dansade med dom resten av kvällen och det var sjukt kul, Sara va så söt haha! Vi tog svart taxi hem för det gick inga bussar hem och kände att vanlig taxi skulle bli för dyrt, så vi fick ett bra pris. Och när vi äntligen kom hem så somnade jag och Moeid med en gång efter att vi legat och pussats en stund.

Det har varit helt underart att vara med Moeid dessa dagar, han har varit hur gullig som helst mot mig. han har sovit hos mig sen tisdags kväll. Har verkligen haft leendet på läpparna hela tiden.

Just nu ligger jag och kollar på TV, Heartbreak kid är på 5an haha såå sjuk är den. Eller heter den så?..

/Janina

Ännu mera bilder

Btw fråga mig inte vrf gais flaggan hängde på flaket på bilderna nedanför, märkte inte de fören jag såg bilderna idag haha!




















/Janina

Mera bilder från studenten















/Janina

Studenten 26 maj 2010

Lägger upp bilder från studenten! För JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FY FAAAN VA BRAAAAA JAG ÄR!!
TÅRTORNA:

CHOKLAD TÅRTA

JORDGUBBS TÅRTA

CHEEASECAKE (jordgubbarna kom på sedan).

BLANDADE BILDER:

NÄR VI SPRANG UT FY FAN VA JAG VISSLADE I VISSELPIPIAN! JAG SOM STÅR LÄNGST ÅT VÄNSTER MED HANDEN UPPE!

HAHAHA BILDEN SÄGER ALLT?!

LETADE SOM FAN EFTER MIN SKYLT.. SÅG DOM INTE FÖRST HEHE!




/Janina

Justin Bieber - Never Let You Go

Enjoy the music!  ↓


/Janina

Kommer mer bilder

Kommer mer bilder från balen hade ju en fotograf (Tomas) med mig. Detta va bilder mamma tog.. Längtar efter dom andra ca 3000 bilderna.

Men nu ska jag städa så att det är fint, det behövs verkligen i mmitt rum! Tar och börjar där men först ska jag ta på mig lite kläder.

Idag ska jag på middag med hela klassen! Så vi hörs nog ikväll eller imorgon!

/Janina

Bilder från balen!


Det var bara vi + Shadro och Jennifer i vår klass som gick på balen!


Min älskling och jag.


KRAM


Liridon kom också (Han följde med Moeid). Cute

/Janina

Balen igåår!

God morgon! Titta jag är uppe kl:halv 10 efter att jag vart på bal igår!!..
Hade sjukt roligt drack en hel champange (moserat vin) flaska själv hemma hos Amanda ingen annan ville ha?! Dom hade egna.. Jag hade så så så kul. Blev jätte glad när jag såg att Moeid faktiskt kom dit. Önskade att jag kunde lägga han i min väska och så in med honom!

Vi va tvugna att visa leg tror ni inte att jag glömt det då?! Asså sååå typiskt mig. Men min mamma fixade det åt mig på kanske 20-30min.

Det är vekligen ett minne för livet!

/Janina


Student skylten är klar


Btw här är min skylt denna bilden va en utav dom sista jag valde men hon i Gallerix tyckte om denna och mamma med så det blev denna. Mamma hämtade den igår... Va tycker ni?

/Janina

Turist i Göteborg ännu en gång

Sitter och äter frukost nu och väntar på att mitt hår ska torka så jag kan göra någonting med det. (Vill helst inte föna det för de sliter så mycket).

Ska ut på äventyr idag med några från jobbet. Vi ska testa på Göteborgs passet. Det har jag redan gjort förra sommaren remember? tror det står något inlägg om det längre bak i bloggen. Men i alla fall detta fick jag veta av min mamma igår, hon hade tydligen anmält mig. Så säger hon det dagen innan det är smart hon är va?.. Tänk om jag hade andra planer som jag hade (ex. lämna mina bal skor). Aja detta ska bli kul hoppas jag.

/Janina

Naglarna

Va och fixade naglarna igår hos Nathalie i hennes salong (mammas jobb kompis), tekniskt sätt min jobb kompis också?.. Hon hade två stycken lärigar där som behövde sitta modell så de gjorde jag och mamma. Visst blev dem snygga? Ville haft fransk manikyr men hon behövde öva med färg så tog en riktigt ljus rosa. Jag är jätte nöjd med dom faktiskt. Syns inte att en läring har gjort det iaf inte om man inte är nagel sak själv.


Imorgon ska jag åka och lämna mina bal skor, domm var för höga för klänningen så får hitta ett par nya. Sedan måste jag hitta skor till min student klänning.Hmm..

/Janina

Jobba, student, utomlands..



/Janina

Turkiet

Efter studenten drar jag hit, i två veckor ska jag vara där. SKÖNT! Men kommer naturligvis sakna Moeid jätte mycket, för mycket! Två veckor utan honom.


/Janina

Fuck U!


/Janina


Teckenspråks prov

ska fixa mig nu så jag är klar när min älskade älskling kommer. Ska plugga lite teckenspråk också för nästa vecka ska jag teckna min historia usch usch. Det kommer nog inte gå bra. Jag skulle gjort det idag men jag känner att det fixar jag inte så mer övning blir det. Jag har ju haft fullt upp med att jobba faktiskt!



/Janina

Bilden på studentskylten vald!


Nu har jag städat och ätit jag har även fixat mitt rum och letat efter foto till mitt collage till studenten.

Jag har allvarligt inga fina bildet på mig när jag är liten för man hade så otroligt fula kläder. Men nu har jag gett några foton till mamma så hon ska gå och fixa det.

Hon är så snäll och låter mig att välja vilket kort jag vill ha på det. Hon vet väll hur det blir om jag inte får välja själv.

/Janina

Pinsamt med stökigt rum!

Ne nu ska jag faktiskt gå och äta frukost ska även ta och väcka mamma också och kolla om hon ska äta med mig, sedan får jag nog städa mitt rum det är katastrof där inne, tar kanske bild och lägger ut om jag har mod till det haha! Ne men tycker det är skammligt att lägga ut bild på världens stökigaste rum! Pinsamt är det ju!.. Hörs kanske senare idag!



/Janina


Anthony Hall - Breathe

Enjoy the music!



/Janina

Ledig idag faktiskt!

Jag är helt slut, jag har jobbat 8 dagar i rad om inte mer? hmm ne eller?.. iaf ledig idag och börjat Tidigt imorgon det vill säga 07:00 till 15:00.På fredag är min sista praktik dag. Då behöver jag nästan bara tänka på skolan en vecka sedan är jag färdig med allting.

Så när jag jobbar blir det inte lika mycket som det har varit nu under min praktik tror jag inte, men får hoppas att det blir för behöver verkligen jobba nu annars får jag inga pengar.

Tog massa bilder igår så har några på lager haha! Ne men kastade resten nu. Kan ju inte alltid ha samma tröja på alla bilder, jag kan snart börja lägga upp nyare och mer för mammas dator har kommit nu behöver vi bara en laddare som fungerar för dom skicka med oss en som inte fungerade.

/Janina

Till jobbet

Gud va ljust hår jag har fått! Ne nu får jag börja packa ihop min saker och snart sätta igång att gå till jobbet. Suck, jag är så trött orkar inte jobba men hoppas att det vänder när jag kommer dit.

Hoppas att det inte är så många incheck och tusen frågor. Eller att det är mycket danaka/engelsk talande folk. Håller tummarna att det ska gå bra ikväll!

Nu kommer Vikkan, får träffa henne en snabbis innan jag går fast jag är ju trots allt redan om bytt så kan gå 10 över 2. Har inte träffat ehnne på kanske 2 veckor eller någonting.

/Janina

Hitta limmo?...

Ne nu ska jag gå iväg och stryka min jobb kläder så jag inte ser ut som en skrynklig papperslapp.

Imorgon är jag ledig det ska bli skönt. Ska kolla om jag kan hitta någon bra limmo till balen känner att jag måste hjälpa till lite faktiskt! Hoppas hoppas att jag kan hitta någon så här sent. Eller det kanske inte är för sent balen är den 24/5 två veckor kvar blir det va? Hmm jag har aldrig gjort detta innan heller. Önska mig lycka till!

/Janina


Hjälp!

Funderar på att köpa en blackberry eller en iphone va tycks?
        

/Janina


Vill att det ska gå fortare!

Åh jag är så taggad inför studenten nu, igår kunde jag inte låta bli att testa min mössaoch klänning igen! Det verkligen kliar i fingrarna när man ser mössan och allting bara hänga där!

Vill att dagarna ska gå ännu fortare nu fram tills studenten bara, ska bli kul på balen med men jätte synd att Moeid valde att inte hänga med. Får gå med min klass kompisar iatället, men det blir nog kul ändå. Först ska vi till Amanda och dricka lite skumpa innan balen. Wiiie..

/Janina

Andra Avenyn?

Sitter i mammas och pappas rum nu medans mamma sover och hopn pratar ii sömnen haha det är jätte kul men man blir lite fundersam på vad hon säger för det låter inte som svenska.

Loggade in på msn nyss vilket jag inte har varit inne på hur länge som helst på, och där var det masa som har addat mig som jag inte ens vet vilka dom är. Men det är lite att facebook har blivit min nya msn. haha hinner inte logga in på två olika och kolla.

Hmm funderar på om jag ska sätta på Andra Avenyn för missar ju avsnitten på onsdagar pga att jag jobbar sent varje onsdag.

/Janina


Jobb jobb

Det ända jag gör nu för tiden är att jobba och sova. Jag har inte ens tid för mina vänner eller för plugget. Men imorgon ska jag plugga Svenska och lämna in alla uppgifter har ju ett mellan pass imorgon och nu får jag betalt för det. Idag, imorgon, på fredag och den 22a får jag pengar för det jag gör på hotellet. Så känns kul att tjäna lite pengar nu när jag jobbar där.

En vecka kvar av min praktik helt otroligt va snabbt det går.

Moeid har sovit hos mig inatt och vi har haft det jätte mysigt vi somnade ganska tidigt igår. Vi kollade på en bra film också men det var lite svårt att hänga med för man behövde tänka jätte mycket ett tag.

/Janina

Behöver

Längtar tills mammas dator kommer! Behöver bilder till min blogg :(

/Janina