Nytt förlossnings datum

Förlossningen var beräknad 25 september först enligt beräkningen av BM och mensen. Men nu på ultraljudet så fick vi veta att det var 19 september i stället. Det förklarar ju att jag kände rörelserna "tidigt" osv. Vi är i vecka 20 (19+4).

Ultraljudet

Åh vad jag var nervös inför ultraljudet, Andreas satt och lugna ner mig och sa att allt kommer att gå bra osv världens finaste kille.., vår lilla skrutt ser helt frisk och kry ut vad de kunde se på ultraljudet, huvudet, armarna, benen, magen, hjärtat och allt såg bra ut sa hon. Vi fick även veta könet, 98% säkert att det är en liten prinsessa i magen. Hon låg med ansiktet ner ("mot min rygg") så vi fick inte så jätte bra bilder som man kunde få. Men 5 bilder kom vi hem med, 3
-4 av de skall bli inramade. Både Andreas och jag är så glada att allt såg bra ut och att vi får en liten flicka, trots att vi önska en pojke så är vi världens lyckligaste blivande föräldrar just nu. Åh vad vi längtar efter dig vår lilla ängel!

Nova

...

JIPPI

Idag skall vi på vårt första ultraljud och vi skall få se vår lilla ängel för första gången. Dock genom en data skärm men ändå! Jag längtar så otroligt tills klockan blir halv 4! Vi kanske får reda på könet idag vi får se om de vill tala om det och om man ens kan se det. SÅÅÅ SPÄNNANDE!!!! Jag hade så svårt att somna inatt för att jag längtar så mycket, känner mig som ett litet barn gör dagen innan julafton.

Bakat

Idag har jag bakat rulltårta inget som jag gillar så mycket men kan äta det men den jag gjorde var jag bara sugen på tills jag var klar. Den blev riktigt lyckad! De som åt av den sa att den var god men jag har inte något sug på den längre. Får smaka på den innan jag somnar iaf!

Mys dag med min älskling..!

Jobbade till 12 igår och fick sms av Andreas där han frågade om vi skulle gå på bio. Så möte han utanför hans kompis och så gick vi hem till honom och myste innan bion börja. Vi va inne 10 minuter innan den skulle börja så vi hade tur att vi hitta en biljett automat som va ledig när vi kom och att det inte var så jätte lång kö till popcorn kön. Hade även tur att vi hittade parkering snabbt, många åkte från parkeringshuset när vi kom. Vi såg Iron man 3 i 3D. Den va helt okej inte min typ av film men den fungerade, har ju tittat på Iron man 1 & 2 så måste ju kolla 3an med. Sedan åkte vi hem till han och kolla ett avsnitt av The Vampyre Diaries efter det var det säng dags, jag sov hela natten!

Bebis kläder

Jag & Andreas har fått lite bebiskläder av mamma, dock i för stora storlekar då det inte fanns mindre, och för att hon tog fel på bodysarna från H&M men hon/han växer ju i det. Byxorna är dock i strl 50 så det kommer antagligen passa i början om vi inte får en jätte bebis..

Vecka 19 (18+2)

Blir större och större för varje vecka <3

Ny gravid vecka!

Igår gick vi in i vecka 19 (18+0) känns helt overkligt! Att vakna varje morgon och när man skall ta på sig kläder så är det en jätte mage i vägen. Kommer jag någonsin vänja mig vid den? Jag bara längtar tills detta är över så att jag får träffa vårt lilla mirakel. (Lite nojig över att jag skall bli jätte jätte stor och rund, vet ju att det mesta försvinner efter förlossningen och av amningen men är nojig ändå). Mamma säger att jag kommer NOG inte bli så stor för att hon blev inte det, så hoppas jag ärvde den genen! Känns iaf rätt mysigt med rörelserna i magen och ibland kan jag faktiskt riktigt njuta av att känna att det rör sig, känner mig mycket lugnare då för då vet man att han/hon lever. Nu är det dags för mig att sova bild på magen kommer imorgon, god natt!

Veckan snart slut..

Jag har ju haft en hel del egentid då Andreas jobbar halva dagen och andra halvan umgås med sina vänner.

Jag är helt besatt av serien "Pretty Little Liars" jag har kollat på 15-16 avsnitt bara idag det är ju galet! Så nu har jag bestämt att det får inte bli mer en 3 avsnitt ber dag... Det får ju inte ta slut för snabbt!

Denna veckan har gått sjukt snabbt att jag inte hunnit blinka! (Ne men fort har det gått). Jag känner massa rörelser i magen har dock inte lärt mig om det är sparkar, hicka eller om hen vänder sig. Men tror jag har små aningar om vad det är för rörelser! När jag dricker te i sängen liggandes på rygg brukar jag känna rörelserna som mest. Jag försöker känna efter på magen om man kan känna någonting när man håller handen på magen men jag är nog för fokuserad på att verkligen bara känna någonting så Andreas får vänta ett tag till. Men längtar så otroligt mycket tills han får känna det jag känner. (Nästan det jag känner).

Jobbar

Usch vad lugnt jag hat på jobbet man kan höra en nål falla till golvet nästan om det inte vorre för lobby musiken. Jag har gått och ätit på allt jag hittat och fick inte upp ett paket med smörgåsrån så börja gråta för det?! Testat Magnums första kyss (Cream Brulé), får testa den andra kyssen senare ikväll och se om jag blir kär?..

Beroende

Jag har aldrig gillat Pretty Little Liars eller sura godis remsor men nu står det högst upp på min lista.

God natt

Usch nu är jag över trött skulle ha somnat för 2timmar sedan men jag har faktiskt sovit hela dagen så kanske därför jag orkar hålla mig vaken. Kollade på filmen/musikalen Hairspray och nu skall jag sova för att orka jobba imorgon!
God natt!

Sovit hela dagen!

Jag har sovit i stort sätt hela dagen fram till nu jag är helt slut och hade kunnat sova ännu längre men nu måste jag äta igen! Förut åt jag när jag orka/ville nu måste jag äta för att jag skall få i mig näring till 2 pers. Dock äter jag inte för två som alla tror att man skall göra. Har kvar huvudvärken men den är inte lika plågsam så hoppas på att den är borta till imorgon så att jag kan jobba mina två kvällar.

Hemsk natt!

Usch vilken hemsk natt jag haft! Andreas somna mycket tidigare än mig så han låg och snarka, jätte varmt i rummet, datan var på, jag hade migrän, spydde massa och bebisen måste ha vänt sig eller försökt vända sig i magen. Det var rörelser i magen 2-3 inatt helt fruktansvärt var det för var så otroligt trött och ville bara sova och bli av med migränen!

Tyvärr så hade jag kvar migränen när jag vakna idag, det känns som om den är påväg att försvinna nu, får hoppas det i alla fall! Jag orkar inte ens gå upp och äta! Jag åt lite yoghurt förut men känner att nu måste jag äta igen för annars blir jag illamående. Nu får tiden gärna flyga förbi så att vi får hålla om vår lilla skatt!

Skillnaden

Bh:n som är korall färgad är i storlek 75B den vita är i 75C enorm skillnad tycker jag!

Nova

Paulina och jag var på lång promenad med Nova idag i ca 40-45min så jag är helt slut nu det är även Nova. Jag orkar inte ens gå in i duschen men skall tvinga in mig i duschen och sedan sova en stund tror jag. Skall äta någonting först!

Ny gravid vecka!

Idag går vi in i vecka 18 (17+0). Tiden går otroligt fort. Denna vecka tycker jag inte att jag ser gravid ut, utan bara tjock!

Vår ängel rör sig i magen?...

Nu rör sig vår lilla skatt massor i magen eller så hickar vår lilla pärla. Känns jätte konstigt men även mysigt när man vet att vårt lilla hjärta verkligen finns i magen. Längtar tills Andreas också kan känna rörelserna/hickan.

Veckans naglar

...

Finns inget bättre just nu

...

Längtar...

Jag köpte faktiskt inga bebis grejer alls igår men jag tittade lite grann och va sååå sugen på att köpa ett set där de står I <3 Mum & Dad på. Men lyckades hindra mig själv med lite hjälp från Paulina. När jag får reda på könet så blir de massa shopping iaf! Det ända jag kom hem med igår från stan var en bh och tre par trosor allt i en storlek större då de jag har nu börjar bli litet men trosorna behöver jag inte i större storlek iaf inte ännu och tror inte att jag kommer behöva större men nu har jag iaf det så slipper åka in i sista sekund ifall att de skulle bli små.

Hmm?...

Nu börjar det sprida sig att vi skall få barn, människor som JAG inte känner (här i Backa där jag/vi bor) har fått reda på det på något sätt?.. Hur, det förstår jag inte, då min blogg är rätt personlig, väldigt få som jag känner som läser den, (jag har valt att ha den för min del), Andreas och jag har inte gemensamma vänner och jag har inte gått ut med att jag är gravid på Facebook/Instagram osv. Fel person har ialla fall fått reda på det och berättat för Andreas vänner. (Andreas har inte berättat för sina vänner själv ännu för han känner att det är tidigt fortfarande och han kommer naturligtvis få miljoner frågor från dom och han är inte redo för alla frågor ännu). Så nu har han inget val längre, nu får han alla miljoner frågor och tusen till om varför han inte sagt något. Ja, jag känner mig lite ledsen att han inte känner sig redo att berätta ännu då jag vill att "alla" skall veta. Men det är hans sak att berätta för sina vänner inte någon annans så lider med honom. Han vart mest chockad igår kväll när han plötsligt fick sms med frågan "skall du bli pappa?"... Det förstörde vår kväll men den blev bättre sedan. Så idag tror jag att han skulle ta sig tid för att berätta för sina kära vänner.

Vill köpa massa bebis saker

Det kliar sååååå sjukt mycket i mina fingrar för vill köpa massa bebis kläder som jag hittat och massa inredning till vårt bebis rum men vi har sagt att vi skall vänta med att köpa massa saker så får hålla mig ett tag till! Men tror att jag kommer falla dit imorgon då jag skall in till stan. Så kommer nog att komma hem med någon snuttefilt / nalle / kläder eller liknande! Skall beställa lite på nätet med. Funderar på om vi skall ta reda på könet på ultraljudet vi skall på nu i slutet av månaden också eller om jag klarar vänta?! Det skulle ju underlätta mycket om man visste vad det var för kön, hmmmmm!

Jobbet

Jag mådde sjukt dåligt igår pga att de åt tacogratäng här hemma igår... Så spydde som en gris (som brukar säga). Det tog aldrig slut! Riktigt obehagligt jag tål absolut inte lukten eller ens tanken av att äta Tacos, vill spy bara jag tänker på det. (I vanliga fall gillar jag det men nu har det blivit ett BIG NO)! Jobbade idag och de gick jätte bra hände en helt galen sak på jobbet som är helt sjuk! Dock så har jag tystnads plikt så får inte säga så mycket. Men kan ju säga såhär utan att avslöja för mycket: en gäst hade somnat i duschen (antagligen suttit över avloppet) så det blev översvämning på rummet och läckt ner till våningen under och våningen under den osv. Jag vart så chockad fast ändå inte så visste inte om jag skulle skratta eller gråta. (Denna gäst mår bra nu/vaken iaf kanske jag ska tillägga).

Virrpanna

Hade fruktansvärd huvudvärk igår och nu börjar den komma tillbaka och så spelar grannen hög musik. Det är nu jag önskar att jag bodde i hus! HATAR HATAR när grannarna springer och spelar hög musik osv! Men snart slipper jag de och flyttar förhoppningsvis till en lägenhet med mycket tystare grannar.

Jobbade tidigt idag vart hur snurrig som helst och glömde av vad jag höll på med osv! Till och med min kollega som bytte av mig såg att jag var helt snurrig och förvirrad.

Blir att bara ligga hemma idag med för Björn ringer väl Andreas strax och ber han komma. Så blir film mys till 8 iaf sedan blir det sängen för mig. Skall jobba 9-13 imorgon så skall bli skönt med lite sovmorgon.

Vakna självmant idag!

God morgon vakna halv 5.15 idag så låg och väntade på att Andreas väckarklocka skulle ringa klockan 5.30 men snoozade 2 gånger så hann bli lite sömnig igen innan vi gick upp. Men det ändrade Nova på när jag kom hem. Tog en morgon promenad på 20minuter, eller hon lekte mest.

Ny gravid vecka!

Idag gick vi in i vecka 17 (16+0) har kollat massa efter mamma kläder men hittar ingenting! Så har bestämt mig att jag ska köpa tunikor fast i större storlekar. För har hittat massa fina tunikor/blusar. Dock från massa olika företag så blir en hel del frakt på allt.

Gäsp

Det gick bra på jobbet idag och det gick bra igår med men det var svårt att hålla mig vaken så länge bara! Andreas skall på taco kväll hos en vän ikväll så får sova själv idag med. Imorgon skall jag fika med en vän som jag inte träffat på ett tag så det skall bli kul. Nu är jag så trött att jag ska sätta på tvn och somna in. Natti natt!

Trötter

Kvälls passet avslutat ligger ner bäddad i sängen och skall jobba 7-11 imorgon. För att inte råka ut för någonting imorgon talar jag inte om hur det gick idag. Jag är såååå otroligt trött nu! God natt!

Frukost

Jag och Paulina var inte riktigt nöjda med vad vi hade för saker till frukost hemma så vi gick till Hemköp och köpte frukost frallor, frukt, juice och mjölk. Jag åt 3 ljusa frallor, en kiwi, ett stort glas med te, två glas apelsin juice och en ost riskaka! Jag är propp mätt och känner att jag har laddat för dagen riktigt bra! Hoppas, hoppas bara på att jag skall klara av att jobba hela mitt arbetspass idag! 14.30-22.30 jag har ju som sagt problem med att vara vaken länge. Mår dåligt, spyr och är jätte trött! Men jag har sovit lite längre imorse trots att jag fått hålla koll på Nova en stund, men hon blev till slut lugn och sov med mig.

Bra dag!

Trots att Andreas somnade igår så var det en utav de bästa dagarna på länge! När han hade piggnat till kollade vi på en massa film (The Heartbreak Kid, John Tucker must die och Bridget Jone's Dagbok). Vi va på Hemköp mellan någon film och köpte en varsinn Ben & Jerry smak. Vi tryckte till och med i oss hela glassen så vi var så mätta när maten var klar att det var svårt att äta middag! Sedan gick vi hem till Andreas och kolla på the vampire diaries. Riktig mys dag! Igår kväll när vi skulle lägga oss så kände jag att det rörde på sig i magen! En helt fantastisk känsla trodde verkligen inte att jag skulle känna något från vår lilla skrutt förens i vecka 20 eller något, då detta är vårt första barn! Men igår fick jag allt känna lite grann tror jag... Man känner inget när man håller handen på magen det känns i själva magen. Kurrande fast inget ljud som mamma sa till mig! Jag var absolut inte hungrig så kan inte vart därför aja får se om jag får uppleva detta igen.

God morgon älskling!

God morgon, eller jag har varit vaken sedan 7 för Andreas ringde och väckte mig. Han har sovit hos en kompis och alla de som sov där jobbar dag tid så de går upp tidigt på morgonen så de vakna tidigt idag. När jag inte svara på smset han skicka 10 i 7 och fråga om jag var vaken så ringer han klockan 7 och frågar istället. Iaf 10 minuter senare var han här låg och kolla på tv och myste så kunde inte somna om. Sedan somna han och jag gjorde frukost på sängen men han bara sover så får kasta den frukosten. Han har sovit i snart 2 timmar!

Rosa

Ligger pch bölar framför en barn film "Rosa" kan inte sluta gråta det kommer mer och mer tårar hela tiden. Så fin film och hormonerna är nog en av anledningarna till att jag inte kan sluta gråta.

Nya kläder

Jag har inga kläder så nu skall jag leta "mamma kläder", mina tröjor är för små, magen syns nere vid kanten och byxorna sitter för tight. Det känns lite jobbigt att bli stor vid magen men ändå helt underbart för vet ju om att den blir större och större för att vår lilla ängel växer där inne. Det blir nog mest klänningar/tunikor och leggins tror jag.

Snart skall vi på ultraljud, längtar tills vi får reda på om allt är bra och att det bara är en bebis i magen osv. Hoppas på att denna månaden går fort.

Usch, hjälp!

Vakna av illamående och huvudvärk, orkar inte må såhär mer vill bara att det skall gå över! Jag blir nog säng liggande hela dagen idag. Är rätt trött idag med.

Peppar peppar ta i trä.

Idag vid middagen åt jag 2 tuggor sedan kände jag att jag behövde spy. Jag spydde hur mycket som helst det bara forsade! Bara för att jag sagt att jag mår bra så himla typiskt! Så har mått illa sedan middagen och vill bara somna nu! Andreas frågade om jag skulle med och hälsa på hans mormor innan middagen men kände redan då att jag mådde lite illa så sa att jag behövde äta först och nu ligger jag jätte illa mående i sängen.

Kollar på tonårsbossen och känner igen denna tjejen jätte mycket! Man hör att det är i Göteborg de bor/kommer ifrån iaf haha!!

Natti natt!

Nova

Gått "långpromenad" med Paulina och Nova i vår solen måste erkänna att det var riktigt härligt! Nova ligger helt slut i sängen nu och sover, ÄNTLIGEN! Hon har busat hela morgonen.


Ingen lugn natt..!

God morgon!
Vakna pigg idag på morgonen trots att jag vaknat flera gånger inatt för att gå på toaletten och för att Andreas tagit all plats i sängen! Han bokstavligen ligger på mig och vägrar flytta på sig. Tror jag får sova hemma tills vi flyttar för jag orkar inte vakna hela tiden pga det. Men ger det 1-3 chanser till, det kanske hjälper om jag säger det till han så kanske han "tänker på det" när han sover.
Sover ju trots allt bäst med honom när jag väl får sova!


Ny gravid vecka

Idag så gick vi in i trimester 2 vecka 16 (15+0). Jag har mått jätte bra idag bara känt mig lite svimfärdig en gång på morgonen! Bilden på magen är tagen idag, nu!


Paketet som gjorde min dag!

Blev inte någon fika efter mötet hon skulle träna klockan 5 så blev tight med tid. Värmer pizza nu i ugnen till mig och mina syskon. Då mamma och pappa är iväg på olika ärenden idag.
Beställde ju Converse och de va för stora så ringde och sa att jag ville byta de. Hon fixade de storlekar jag ville ha sedan ringde hon tillbaka och sa att ordern försvann men idag fick jag ett sms att de kommit en leverans till mig så hämtade ut paket och i låg mina Converse i rätta storlekar! Gissa om det gjorde min dag, då jag letat överallt men inte hittat rätt storlek. JIPPI!!!


Let's Deal

Någon som har köpt något på Let's Deal appen någon gång? Jag har hittat lite små saker där ibland och velat köpa men vågar inte riktigt.
Är det säkert?
Är rädd för missförstånd med beställning osv hmm skall man våga sig på att testa köpa en deal ngn ggn?!


Lång dag!...

Sov hos Andreas inatt och där fick jag träffa en barndoms kompis till han och hans syster. Vi somnade sent igår halv 10-10 någon gång. Så höll vi på att för sova oss med, men mamma ringde och väckte oss jag blev 3minuter sen till jobbet! Var en lång morgon då jag höll på att svimma några gånger. Men lyckades "lugna ner mig" innan jag svimmade. Från 7-10.30 höll det på men med lång mellanrum mellan. Alla eller nästan alla på jobbet vet att jag är gravid nu med så har fått massa gratulationer. Känns jätte konstigt med alla frågor och nu känns det lite mer verkligt än vad det gjorde när ingen visste.

Jag är helt slut efter jobbet så har duschat av mig och nu ligger jag i sängen och väntar på att maten skall bli klar. Blir pasta för mig! Får se om jag sover hemma eller hos Andreas inatt...
Skall ju jobba imorgon med och då skall vi även ha möte om de blir som det skall. Efter det blir det kanske fika med en kollega. Mys dag imorgon blir det för är ledig på torsdag. (Än så länge)!!!


Måndag idag!

Nu är det inte lång tid kvar tills vi får nycklarna till lägenheten! Känner att det börjar bli dags att rensa mitt rum... Kasta saker och packa ner saker i lådor så jag inte behöver stressa med det i sista sekund! Kanske hitta en säng till oss också så att vi har någonstans att sova.

Nu luktar det pannkakor i hela lägenheten här hemma, pappa gör pannkakor. (Vi brukar äta det på söndagar, inte varje söndag men oftast på söndagar men eftersom det är en röd dag idag så blev det idag, mums).

Jag och Andreas passade Nova igår kväll i ca 30 min hon var helt galen hon attackerade oss nästan så både Andreas och jag stod i min säng och väntade på att hon skulle bli lugn. (Hon blir värre om man säger till henne, hon tkr de är kul).


Trött, hängig och lat! BLÄ!

Det är helt underbart väder ute men jag har ingen lust alls att gå ut för orkar inte ta på mig kläder. Springer runt i mitt nattlinne just nu ist för mjukis och one piecen för att det är alldeles för varmt med det! Är hungrig nu med men är inte sugen på något och orkar inte fixa till något, inte lätt att vara lat!
Jag har iaf öppet fönster till mitt rum så att jag får in lite frisk luft och sol ljus. Piggnar kanske till senare?!