Efter 3år & 2månaderstid..

Igår När jag går hem från jobbet så får jag ett sms av Moeid... Det står något som krossa hela mig, mina framtids planer, alla tankar, minnen och allt!
Jag var inte ens redo för att detta skulle hända, jag hade förväntat mig att jag skulle hem sätta på TVn som vanligt och skriva massa sms med personen som jag älskar mest av allting, men istället fick jag gå hem dra ner bilder och bokstäver som jag har "pyntat" mitt rum med. Försöka sudda ut alla minnen jag har i mitt rum tillsammans med honom.
I smset stod det; "Jag lämnar dig" (Förkorttat och sammanfattat av smset då..)
Jag kan verkligen inte förstå att efter 3år och 2månader så har han så lätt för att bara kasta bort allt. Det gör ont i hela min kropp att jag lagt ner så mycket tid/energi/pengar på en person som hur lätt som helst bara kan lämna mig sådär. Det sjukaste är nästan att jag kollade ringar till oss och va beredd på att offra ännu mera för honom.
Denna veckan blir lång och plågsam.. Jag trodde att det han & jag var/hade var "perfekt". Jag sov ju hos honom och allt va bra.. Sedan samma kväll så får jag smset!
Nästa vecka skall jag göra om mitt rum! Vill verkligen inte leva i minnena jag har här för dom gör så himla ont!
Och jag kommer nog inte att blogga mer ännu måste göra en ny design :(
För mig finns ingen kärlek längre.
/Janina


Fungerar ej

Jag har ätit en underbar middag och bakade bara en tårta ist för två.. Det funderar ej att lägga upp några bilder så imorgon kommer det upp ett par bilder.


20 år idag!

Idag är det ingen vanlig dag för det är det min födelsedag idag hurra hurra hurraaaa!
Vaknade upp bredvid personen jag älskar och av att mamma, syster och min bror kom in sjungandes med presenter, saft och bulle. Hur mysigt är inte det liksom?! Visar vad jag har fått ikväll. Nu skall jag baka tårtor...


Fullt upp idag

Moeid sov hos mig idag, när vi vaknade så tog jag på mig tränings kläderna och följde han till hållplatsen. För att han skulle åka och jobba. Jag sprang/power walka i 45minuter. Har fixat mig nu och ätit lunch skall ner till jobbet och gå på möte sedan blir det hem och äta middag därefter så skall jag och mamma gå på ett yoga pass på 1 timma. Hoppas det blir kul, det är första gången jag gör yoga om man bort ser från i i skolan och har även gjort lite yoga hemma. (Det räknas kanske inte, eftersom jag inte fått "proffs hjälp"?..)


Pannkakorna


Söndags pannkakor

Mums nu har jag ätit middag pappa har stekt massa massa pannkakor!


Över 200 utcheck

Jobbat idag också och jag är verkligen helt död! Trodde att jag skulle jobba imorgon med men nepp det skulle jag inte. Vilken lättnad jag fick när min kollega sa att det var hon som skulle jobba. SOVMORGON imorgon yeeey. Älskar mitt jobb men nu behöver jag vara ledig..


Upp & jobba

Nu skall jag bara dra på ett lager mascara och sedan skall jag bädda sängen i snigel takt, därefter så skall jag gå ner till jobbet. Bara tanken att jag skall gå ner till jobbet så här tidigt gör att jag får gåshud pga vädret. Brr....


Hemskt

Alla har vi dåliga dagar eller hur?!.. Idag var det min tur. Vaknade upp med att jag hade världs ont i halsen och att jag inte kunde prata.
På jobbet så gick allt bra men jag hade oturen att jag och min kollega som jag jobbade med idag fick först checka ut alla som skulle checka ut och sedan fick vi även checka in lika många. Från 10-15 checkade jag in folk. Helt utmattad så har sovit hela dagen idag.
Hoppas att det är lugnt imorgon på jobbet.
Natti!


1 vecka kvar!

Nu har jag fått födelsedags kort från Body Shop så sött fick 100 kr att handla för yey man hittar ju alltid något där! En av mina favorit affärer.


Jag har en underbar man

Usch vilken kväll det var igår riktigt illa mådde jag så fick avbryta min kväll och åka hem. Ville verkligen festa! Vaknade upp bredvid min underbara man idag vi åt en sen frukost och låg i sängen hela dagen. Jag lagade mat idag det blev kyckling filé, potatis klyftor, vitlöks "sås" med enkel sallad blev riktigt gott faktisk. Jag och Moeid åt inne på mitt rum så har varit inne i mitt rum hela dagen. Jag skulle gjort ett nytt pass men orkade inte så skall göra det imorgon efter jobbet.


Tiden rinner iväg

1 November det betyder att det är 10 dagar kvar tills jag fyller 20år. Tiden har bara runnit ut, jag har inte några speciella planer för min födelsedag kanske blir utgång eller bara äta ute, ligga hemma och kolla på film vi får se hur det blir.
(Inlägg som ej blev upplagt)