Händer sjukt mycket

Går riktigt dåligt med uppdateringen men har ju varit sjuk och massa ju så skyller på det. Men nu är jag hyfsat frisk iaf och mår mycket bättre. Händer mycket just nu bara. Hmm ska försöka bättra mig med bloggen och allting någon gång nu snart!...


xoxo Nina ♥

Teckenspråk

När jag kommer tillbaka till skolan blir det nog mycket plugg, jag menar jag har bara varit på 1 lektion på teckenspråket och det är verkligen någonting jag vill läsa. Men hatar dock den gruppen jag går i, det går ett gäng tjejer där som tror dom är bättre än alla andra, då menar jag inte bara på teckenspråk. Och så gillar jag inte att det ligger på 4e våningen i B huset. Gå dom trapporna dödar haha!


xoxo Nina ♥


I need food!!

Jag är så så så hungrig just nu att jag döör snart om jag inte får mat. Ska be pappa laga någonting. Ligger fortfarande i sängen hehe.. inte bra men men jag är ju faktiskt sjuk så på ett sätt är det ju bra. Ne nu vill min mage verkligen ha mat.


xoxo Nina ♥

Små gangsters*?

Just det det sitter alltid ett gäng små killar utanför oss, eller i svalen jag börjar verkligen bli ireterrad på dessa. Först tyckte man att det var lite gulligt för att dem va så små men nu är det bara jobbigt, dem sitter där dag in och dag ut typ. Och alla är typ 1,54 cm långa eller något, så raggar dem på allt och alla. Sedan detta är bara framsidan, på baksidan hittar man dem äldre och dem är la några fler och dem åker fram och tillbaka med sina bilar och moppar.
små gangsters

Usch har fått lock i örat nu också kan det bli värre lixxom ?

xoxo Nina ♥


BILDER

BILDER FRÅN TELEFONEN!!!

latte
Älskar vaniljlatte!! mums 

presenter
Moeids presenter

cola
Älskar MacDonalds cola också.

gbg
Göteborg...


xoxo Nina


kladdkaka

Så nu har jag bakat klart. Kladd kakan blev sådär god, kanske godare när den är kall, så har ställt in den i kylen nu. Funderar på att ta och fixa mina naglar men vet inte riktigt om jag klarar av det jag menar min näsa kommer typ rinna om jag kollar ner hela tiden. kanske bara täcka det som behövs så länge?!


Imon blir det upp tidigt och ringa vård centralen ska verkligen kolla min rygg nu! Konstigt att jag fått ont i den bara sådär! Moeid bara det är inte mitt fel va hahaha så gulligt va det!Ska se till att lägga in bilder till datorn idag också eller det kanske blir imorgon.

xoxo Nina ♥

Ny design?

Nu har jag bytt design, men det känns lite tomt! Från rosa till vit/svart... Jaja detta får duga så länge. Tills jag får proffshjälp eller något haha! Vikkan ringde och hon kommer hit nu när som helst. Känner att jag vill baka kladd kacka ska kolla om vi har allt hemma.

xoxo Nina ♥

Blogg design

Ne nu ska jag faktiskt ta och lägga ner lite mer energi för att få min blogg fixad. Det är så tråkigt att ha denna designen! Har kollat runt lite och hittat några personer som gör super fina bloggdesigner så ska ta och kolla med dem nu. Men om någon vet någon som gör bra kan ni väl tipsa i detta inlägget? (Tack på förhand)

xoxo Nina ♥

Folktandvården

Det är super kallt i Sebbes rum! Btw fick post idag blev lite glad men sedan va som va där i gjorde mig mindre glad. Folktandvården vill att jag ska kolla till dom nu, eller att jag ska beställa en tid. HEMSKT! Så fort jag blir frisk ska jag göra detta.  Så jag får ordning på mina tänder kanske. Tror dock inte att jag ahr några nya hål.

xoxo Nina


Fortfarande sjuk

Så då var vår 1års dag över haha. Jag fick super fina örhängen av honom! Av mig så fick han en t-shirt och ett halsband. Träffade han ju ganska sent han va ju i skolan och massa, men när vi träffades så gick vi på bio. Därefter så åkte vi hem till mig och myste. Han sov över och åkte tidigt på morgonen (han lovade sin mormor att komma hem tidigt! Blev värsta chockad för jag fick sms av ngn jag aldrig trodde jag skulle få sms av haha. Det var lite överrskande, de stod typ bara grattis på eran 1års dag.

Är fortfarande sjuk... hemskt nog, men börjar komma på bättrings vägen nu tror jag. I lördags var det som värst, har legat i sängen hela helgen.. Mamma kom hem på natten i lördags från turkiet. Hon verkade tycka om det för hon har bokat så hela familjen ska åka nu den 2 Juni i två veckor. (Ska fråga om Moeid vill hänga med).

xoxo Nina

Hahaha



xoxo Nina

1år idag älsklingen!

Haha, det brukar ju vara så att när man skriver och är aktiv på sin blogg så får man mera läsare.. För mig är det typ tvärt om, när jag inte har skrivit någonting så är det jätte många som besöker.

Ingen skola idag heller ska ringa vårdentralen idag för att få en tid så dem kollar min rygg.

Idag är det ett år mellan mig och Moeid! Jag kan knappt fatta att det är det, det har gått jätte fort och jag kommer verkligen ihåg när vi träffades för första gången efter att han kommit hem från Iran, minns det som om det vore igår! Vi har haft våra problem men aldrig har jag älskat dig mindre för det. Är verkligen glad att det varit så som det varit mellan oss nu för tiden. Igår så sa Vikkan "Janina du har det perfekta förhållandet just nu". Och jag håller verkligen med henne haha!
Nina och Moeid
(Första bilden på oss tlsm! Typ därför jag använder den mest...)

xoxo Nina

1års dag imorgon älskling

Stannade hemma från skolan idag pg a min rygg, har ingen aning om vad som hänt med den. Det gör iaf grymt ont och så vaknade jag av att jag va jätte förkyld.

Jag skulle haft prov idag på Konferens delen men skulle nog inte klara av och sitta där och göra provet min näsa är som ett vattenfall... (Grymt äkligt). Jag ska in till stan snabbt efter att Paulina slutat skolan och köpa present till Moeid. Imorgon är det ju vår ett års dag! Wiiie. Sedan när jag kommer hem ska jag nog plugga lite till svenska provet  som är imorgon men vet inte om jag går imorgon heller får se ska i alla fall plugga till provet.
Nina

xoxo Nina

Jag vet, förlåt! :(

Ja, jag vet jag är sjukt dålig på att uppdatera inlägg men jag gör mitt bästa och det är jobbigt när man inte har någon dator att sätta in bilderna på. Men ska be pappa hjälpa mig med det, så jag kan sätta in på Sebbes dator. Det har varit så grymt mycket med skolan nu också.

Nu på Fredag är det min och Moeids 1års dag (alltså varit tlsm i 1år då). Jag kan inte fatta att det har gått ett år redan, det är verkligen sjukt vad tiden rinner iväg. Idag ska jag sätta mig ner och bestämma vad vi ska göra för något mysigt den dagen hehe! LÄNGTAR LÄNGTAR VERKLIGEN!

xoxo Nina

Middag

Vart i stan med Carro en stund, vi åt lunch och drack en varsin latte sedan så köpte jag hårspray (Got2b). Paulina sniffar sönder lukten av den haha!  Vi ska äta min nya favvo mat som pappa lagar. Kyckling filé, klyft potatis och vitlöksbröd remember?.. mums!!!! Åhh känner lukten nu av det dör! haha ne men nu ska jag gå och äta Puss sötnosar!

xoxo Nina


Lekte med Barbie! :S

Asså förlåt för dålig uppdatering det händer så mycket + att jag är så lat att starta datorn hehe. Mamma åkte till Turkiet i lördags så nu ligger hon säkert på stranden och solar! Jag drog hem till Moeid senare på kvällen och sov över där. Lekte med Barbie, lera och bollar med hans syster haha! 

Jag var hos Moeid hela dagen igår. Vi typ plugga engelska och matte, eller jag satt mest och gnällde för att det var så tråkigt och jobbigt. Idag ska jag träffa Carro kanske fika eller någonting.
Barbie

xoxo Nina

Usch

Ska jobba imorgon, så imorgon blir det full fart för jag städade aldrig mitt rum och fixade inte det jag skulle så det ska jag göra imorgon. Börjar nog att plocka lite grann i mitt rum redan ikväll. Men ska inte sitta uppe så länge till för börjar klockan 6 imorgon och ska gå till Jennifer på morgonen hon ska också jobba.
Nina

xoxo Nina


Ska få ordning på allting idag!

Känner verkligen hur dålig jag börjar bli att uppdatera någonting just nu. Men nu börjar ju helgen och jag tror allt att jag kan fixa till det i helgen. För att idag när jag kommer hem ska jag först STOR städa mitt rum, alltså rensa allting slänga allt onördigt osv. Sedan fixa mina naglar och därefter så ska jag göra upp ett schema typ hur min vecka ska se ut. Ska ha information och lay out nu!

xoxo Nina


Joe Jonas



xoxo Nina

Hem till Moeid efter skolan

Jag var så himla trött igår så jag gick och la mig med en gång efter skolan sedan låg jag bara där i min säng och jag skojar inte nu jag verkligen bara låg där och kollade upp i taket. Somnade ganska tidigt också! Så igår hände det absolut ingenting.

Idag efter skolan ska jag dra hem till Moeid, (sa ju att jag inte skulle det mera, men det har typ löst sig). Får se vad vi hittar på för kul.

Just det förhandsvisningen på filmen "Prinsessa" var faktiskt bra, bättre än vad jag trodde. Fast jag och Vikkan åkte in lite eller några timmar tidigare så vi hade ingenting att göra! Så vi tog första spårvagnen som kom ända bort till ändhållplatsen och sedan tillbaka hahaha.

xoxo Nina

Ska äta någonting

Hej hej slutat skolan nu skulle gå till Bibloteket och lämna böker men orkade inte gå tillbaka så gjorde Olivia sällskap in till stan ist. Jag menar jag kan ju gå dit imrgon. Ska äta någonting nu för är jätte hungrig har bara ätit en banan och lite yougurt till frukost.

xoxo Nina

Information & Layout B

laptop


Nu har jag huvudvärk efter att ha suttit vid datorn sedan halv 9 imorse och denna lektionen slutar inte först klockan 12! Är hur hungrig som helst. Har tecken språk efter denna lektionen efter det så slutar jag och då ska jag hem och plugga sedan fixa mig till ikväll. Kanske träffar Moeid i stället för att plugga beror på om han hinner. Annars skulle jag träffa honom imorgon.

xoxo Nina

Förhands visning

Just det ska ju på förhandsvisning ikväll så vet inte om jag kommer hinna skriva något när jag kommer hem men det märker ni hehe!

xoxo Nina

Uppdatering från skolan!

Har turism lektion nu, sedan har jag info & lay out B Efter det ska jag ah teckenspråk. Jag fick samma tider som jag hade min spanska. Och jag ahr nästan aldrig sovmorgon. Så hoppas verkligen inte att jag ska få problem att gå upp på morgorna nu! Gjorde nyss klart min broschyr om Småland så har ingenting att göra längre på denna lektionen. Känner verkligen hur mycket jag vill hem nu!

xoxo Nina


Jobbat idag!

Hade jätte kul igår på kräftskivan eller kul i alla fall. Tog evigheter att skala en räka, Moeid lärde mig igår. Kräftorna vågade jag inte ta i så åt typ 3 bara. Jag och Moeid gick därifrån runt halv 11 tiden eller något tror jag. Så gick och la oss med en gång när vi kom hem typ.
kräftskivan

Jobbade idag ju så lämnade Moeid ensam imorse men han stannade inte tills jag kom hem. Målade om mina naglar idag rosa glitter bara! Orkade inte sitta och fixa med dom. Sedan har jag typ sovit bort hela dagen skulle träffa Vikkan en stund men somnade ju.
jobbet
jobbet innan vi öppnade typ.

Min frukost åt en smörgås med men fick inte med den på bilden.

Imon ska jag på förhandsvisning för filmen Prinsessa. Klockan 9 så kommer vara hemma jätte sent. har teckenspråk för första gången imorgon i B huset och kommer nog komma vilse där eftersom jag har bara mina lektioner i A huset men det ska nog gå bra.

xoxo Nina

Lady gaga eller Man gaga?


Kolla på 0,52 minuter!!

xoxo Nina

Kräftskiva

Kräftskiva idag, såg verkligen fram emot det tills idag. Hoppas det blir roligare sedan när jag kommer dit. Moeid ska också komma! Hm ska spela lite på facebook sedan ska jag in i duschen.

xoxo Nina

Har tråkigt

Har spelat något spel på facebook när man smäller bollar eller något, har jätte tråkigt! Ska nog gå och kolla om vi har något gott att äta hehe det är ju faktiskt trots allt fredag idag. Sedan får jag hoppas på att det går någonting roligt på Tvn.
Nina

xoxo Nina

Tacos = varje fredag!

Åt middag för ett tag sedan det blev tacos som det alltid blir på fredagar typ. Det är grymt tråkigt väder ute, det blåser riktigt mycket! Funderar på att gå och träna på Wii spelet. Kanske koppla in det i min tv?

Jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska göra för projektarbete, det suger! Om jag inte kommer på något praktiskt får jag göra ett teoretiskt arbete på MINST 30 sidor! Ne jag måste verkligen komma på någonting nu snart!
Tacos

xoxo Nina

Glöm inte!

Andra Avenyn
Glöm inte att Andra avenyn börjar på Tisdag klockan 9 på kanal 1!!! Wiii ÄNTLIGEN.

xoxo Nina


Medina - Sagoland

Lägger ut en grymt fin låt/video med Medina! Älskar denna låten!<33


xoxo Nina

Ensam hemma

Nu sitter jag i köket med knäckebröd och te igen haha! Byte dator till mammas för kan ju som sag inte ligga in bilder från Sebbes dator, eller jag vet rättare sagt inte hur man gör det på hans dator. Mamma gick iväg till moster dom ska ju fixa och beställa inför imorgon. Då vi ska ha kräftskivan!
Reebok
Dessa köpte Anastacia av mig för 350kr snygga va!? Bye bye till dem.

Nina
Nina
Fotade dagens outfit idag i alla fall! (A) hehe

xoxo Nina

Helg nu igen!

Så nu var det helg igen, denna veckan har gått väldigt fort. Vad ska jag ta och hitta på idag, som det ser ut just nu så händer absolut ingenting! Kanske ligga hemma och mysa framför en film ikväll och till dess komma på vad för projektarbete jag ska göra kanske? Vi slutade såhära tidigt idag pga att vi flytta upp våran sista lektion till den första lektionen vi hade (Information och layout B) vi har ju inte så jätte många olika lärare så vi fllyttar och drar in ämnen och jag vet inte vad haha hänger bara på.

xoxo Nina

Säljer mina skor

Igår efter att jag följt med Moeid till bussen så följde jag med Paulina, Jennifer och Anactasia till MacDonald´s vi satt där och snacka i evigheter grymt mysigt faktiskt!
Paulina, Anactasia och Jennifer

MacDonald´s
Jag somnade inte med en gång när jag kom hem från skolan men somnade lite senare så sov fram till 7 tror jag att den var när jag vaknade. Det är inte bra att sova så mycket som jag gör, måste sluta med det! Jag sa ju också att jag inte skulle lägga upp bilder på "dagens outfit" pga att det är så vanligt men idag lägger jag ut en sådan i alla fall, Enjoy!

Nina
Jag har blivit beroende av knäckebröd och te känns lite udda faktiskt men det är nyttigare än vanligt vitt bröd right? Jennifer är på väg hit nu och ska hämta skor och en film! Anactasia ska ju köpa mina vita reebok, grymt fina är dom men för stora för mig! Köpte dom för att jag behövde skor där det inte läkte in när det regnat men whatever 300kr extra för dom! Dom är ju använda så kan ju inte ta fullt pris men ett bra fynd får hon! Dom är värda något vid 800 tror jag att det var.

xoxo Nina

Nu ska jag hem

Slutar strax så när jag kommer hem ska jag lägga mig och sova är hur trött som helst! Haft en och samma lärare hela dagen 3 lektioner och dom är ju riktigt långa! Ne men nu ska jag hem!

xoxo Nina

Försovit mig!

Försov mig idag började egentligen med teckenspråk idag klockan 10 över 8! Känns jätte tråkigt att ha missat den ville så jätte gärna gå! Men på måndag blir det att jag går i alla fall. Hmm Åkter till skolan om ungefär en timme, jag börjar nästa lektion kvart över 10 oså slutar jag för dagen kvart över 3!

Jag har typ kollat i min e-post varje dag efter något från Victoria men nepp ingenting idag heller! Men läst på hennes blogg att hennes dator är på inlämning så ska stå ut lite till.

xoxo Nina


Jag fick teckenspråk

fil, smörgås och te
Min underbara frukost, trodde jag skulle bli mätt på det och att det skulle hålla fram tills lunchen men nej det gjorde det inte! Fick reda på att jag fick teckenspråk som jag valde innan skolan slutade! Ska bli så kul, men enligt Sara så ska hon tydligen vara en riktigt sur lärare och jag hatar såna! Men hon va inte riktigt säker på om det var hon så får hoppas att det inte är det!

Moeid kom till mig efter skolan, han har åkt till mig ganska många gånger nu, känns som han är här alltid eller?.. Men det är skönt att vara med honom trots att vi inte gör något speciellt! Jag kommer inte åka hem till honom mera som jag känner nu i alla fall! (Personliga skjäl).

xoxo Nina

Åker strax till skolan

Ska strax åka iväg till skolan går hemmifrån klockan 8, eller kanske lite över så att jag inte kommer så tidigt som jag har gjort hela tiden typ 20-30minuter tidigt varje dag! Men bättre tidigt än sent? Ska ju ha 100% närvaro men vet inte alls hur det ska gå... börjar bli ganska förkyld, Vikkan har smittat mig. Så det blev varmt te till frukost att dricka. Lägger upp bild senare för är på Sebbes dator. Ne nu ska jag kolla när bussen kommer!

xoxo Nina

Hemma igen!

Hemma nu igen, saknat mig? Klart ni har...
Har gått runt i stan jätte länge. Tyvärr hittade jag inte någonting till Moeid eller jo men vet inte vad jag ska köpa! Så köpte ingenting idag får tänka lite till på vad jag ska ge honom, det är så svårt, jag vill ju att det ska vara personligt, fint, och minnesvärt osv... Det är ju faktiskt vår ett års dag! Och efter vår ett års dag så ska han få en liten överraskning varje månad tror ni att det kommer gå bra? Får hålla tummarna på det i alla fall!
vanilj latte

Ne men nu har Paulina lagat mat (potatismos med köttbullar) Super gulligt! Så ska äta nu. Tack till henne och massa kärlek till henne! Hon blev lite sur för jag bad om lingonsylt också haha.

xoxo Nina

Jeremih - That Body


Bjuder på en låt medans jag är borta! Sakna mig inte för mycket nu medans jag är borta jag lovar att uppdatera när jag kommer hem igen.

xoxo Nina

Till stan

Drar med mig Vikkan till stan, ne men hon kom med frivilligt faktiskt haha! Kanske leta efter en present till Moeid nu så jag inte står i sista sekunden?! Paulina ska bara raka sig sedan ta på sig så drar vi. Hon ska träffa Jennifer och Annastacia i stan tror jag eller så är hon med oss? Tjatat lite på att moeid ska komma med ut, men han har blivit lite förkyld och ont i huvudet så han slipper la då.
Nina
(Bild från igår)

xoxo Nina


Pluggat klart

plugg
Sådär nu har jag pluggat klart känner mig verkligen hur duktig som helst, känner mig ganska smart också haha. Eftersom jag inte har Word på denna datorn så skrev jag det som ett meajl till mig själv haha känns lite desperat men, men. Orkar inte ha massa lösa papper känns så onördigt och jag tappar bara bort allting!

Plugg
Det är allt jag skrivit ganska mycket va!!? Det är om typ FN (säkerhetsrådet och om generalförsamlingen) Hur tråkigt som helst och jag finner inget intresse för det dära alls!

xoxo Nina

Riktigt fint väder idag!

Somnade i mammas säng men som tur va så sov jag inte länge alls, bara några minuter! Gissa vem som tyckte att det var okej att gå in och lägga sig i min säng då?! JOY! Hundhår överallt är det nu jag som bytt säng kläder och massa också ju så är ganska sur på henne!

Tog ett ganska långt bad igår efter att jag vart med Moeid somnade nästan till där i så drog ur proppen och gick upp tog på mig lite kläder och gick och la mig. Somnade med en gång när jag la mig i sängen! Så Vaknade helt utan alarm idag halv 7 men gick och la mig igen. Hade bara två lektioner idag så slutade halv 12, riktigt skönt att komma hem tidigt!
baugette
(Gjorde en jätte baugette med massa saker i till Moeid men den gick sönder haha!)

spaggeti ngn sås
(Min middag hur gott som helst!)

bada
(Mitt avkopplande bad som gjorde mig jätte trött)

Idag är det jätte fint väder och ganska varmt är det också! Så hm vad ska jag hitta på idag hade varit så skönt att sitta på en ute servering och fika just nu känner jag, men orkar inte åka in till stan! Jag får se helt enkelt vad som händer. Just nu ska jag i alla fall göra lite läxor som jag skjutit på.
solen
(Solen idag!!)

xoxo Nina