Natti

Blev inga BHar idag var stängt när jag och Vikkan kom in, så imorgon efter jobbet åker jag med Paulina.. Hade mysis med Vikkan idag ist vi kollade på svindlande höjder. bröt mitt löfte om nyttig saken men det är ju lördag så lördagar e belöning.

Kramiar nu ska jag sova ska upp och jobba tidigt imorgon natti natt sov gott.
P.S saknar dig Moeid och är tok kär i dig ;)

Brunare


Visst ser jag bara helt plötsligt såå brun ut?! Lite brunnare eller?.. Fick en riktig chock när jag solade klart idag.

KRAMISAR

Hjälp mig att hålla löftet?

Nu går jag och lägger mig börjar ju 8imorgon/idag men för att göra det lätt för mig och Joy så ska jag gå dit lite tidigare och hämta massa saker som vi behöver fylla på där nere. För om jag minns rätt så sa hon att vi hade 400 utcheck imorgon/idag. Hmmm det ska vi nog kunna fixa lätt som en plätt men det blir inte kul att räkna kassan sedan!Sömnig

BTW imorgon/idag så ska jag börja bli nyttig så inget mer godig eller dricka eller någonting ska in i min mun. Ni får hjälpa mig att hålla mitt löfte...

Natti natt sweet dreams sweethearts. Klocka Sovande halvmåne

KRAMISAR!Rött hjärta


Troserna

Troserna jag beställde från Nelly idag. Riktigt söta!

KRAMISAR


Moeid dött


Fyy fan man kommer hem efter att jobbat hela dagen och så loggar man in på msn så skriver Moeid "Moeids bror" att Moeid har dött, han heter det på msn också. Jag grät hur mycket som helst skulle ringa mamma men det var släkt i hallen och så tappade jag telen för att jag var så ledsen, så gick in till min syrra helt förstörd och sa att Moeid dött. Stod och grät mot hennes axel sedan skulle jag visa att det var sant så står det jag skojar älskling!

Är helt rödflammig i ansiktet nu syns på bilden lite grann..
Takigt eller vad?

KRAMISAR

Ut i ösregnet

Nu ska jag gå till jobbet i ösregnet! usch usch! Ha en bra dag hörs nog när jag kommer hem ikväll om jag inte lägger mig med en gång när jag kommer hem, jag börjar ju 8imorgon. Sömnig

KRAMISAR

Dax att fixa sig

Nu har jag och paulina beställt ett par leggins från Nelly dom gröna jag köpte hon ville ha likadana, dom kommer ju att bli såå sjukt fina till hösten/vintern. Jag beställde även ett par söta troser som var på rean rosa mer rosetter på sidorna! ;)

Men nu ska jag fixa mig för börjar jobba om 1 timma och 20 minuter.

KRAMISAR

LOVE Green tea!

ME LOVERött hjärta Blinkar


Miss you baby


Saknar att ha dig bredvid mig, känna din värme! Rött hjärta Röda läppar

Frukosten

Bilden på frukosten blev inte den bästa! Men två smörgåsar (mörktbröd) med ost och paprika på och grönt te. Skärde lite mango till också det är det gula som ligger bredvid smörgåsarna!


KRAMISAR

Mysig frukost ska lagas

Det verkligen öser ner regn, ska ta och äta en mysig frukost. Känner att det behöver jag idag. Hörs senare!

KRAMISAR!

Ledig nästa vecka

Skrev aldrig ett mejl till Moeid innan jag stängde av datorn för den började haka och orkade inte starta om den för att skriva ett god natt mejl.

Idag ska jag jobba mitt sista sena pass denna veckan, skönt. Men lite jobbigt med att det är vänd pass med det över lever jag nog. Ska jobba med Joy idag och imorgon. På söndag jobbar jag med Mohammed!

Sedan är jag faktiskt ledig tre dagar, så då ska jag köpa lite underkläder.. känner att det behövs fyllas på. ngt utav detta kanske: hmm..

KRAMISAR

Natti natt


Nu ska jag skriva ett mejl till Moeid och sedan lägga mig och se om jag kan soman snart så att jag inte sover tills jag börjar imorgon. Behöver nya BHar! Hmmm..

KRAMISAR

Hemma från jobbet!

Hemma äntligen, mammie lätt mig gå hem tidigare för att det var soppas lungt och jag kände att jag orkar verkligen inte vara kvar till 12. Det regnar ute också så kom hem jätte blöt!

Nu ligger jag i sängen eller sitter och kollar på Sex and the city. Det gick super att jobba med joy! Massa kärlek till henne! Thomas har vait där hela dagen också han är också helt underbar. Blinkar

KRAMISAR

Till jobbet!

Nu ska jag gå till jobbet!

Hörs kanske när jag kommer hem om jag orkar annars hörs vi ju imorgon.


KRAMISAR!

Vill utomlands!




Jag vill utomlands!

KRAMISAR!

Jobba med Joy idag!

På tal om paket undra när jag får mitt armband hem med mitt och Moeids namn på hmm?... Beställde det exakt för en vecka sedan nu. Hatar att det ska ta så lång tid att få hem saker, men nelly är snabba. Egentligen skulle jag ju fått hem det igår men men. Ler

Känner mig fortfarande sjuk också, kanske var Mohammed som smittade mig när vi jobbade tlsm sist?..Sjuk Idag ska jag i alla fall jobba med Joy! Hon är så underbar älskar att jobba med henne! Hon lever verkligen upp till sitt namn!Ler med öppen mun (Kul att våran hund heter likadant hihihi)

Ne men nu ska jag hoppa in i duschen.

KRAMISAR Rött hjärta

Paketet från Nelly

Nu har jag hämtat "paketet" från Nelly!



KRAMISAR


Nu går jag

Nu går jag i min risiga frisyr!

Hörs om några minuter eller timmar
KRAM

Måste gå och hämta

Nu kom posten, så ska snart ta på mig och gå och hämta mitt "paket". Dumma brevbärare! Så fort moeid loggat ut från msn ska jag gå..

KRAMISAR!

Katastrof igår på jobbet!

(Bild från igår)
Det var helt kaos på jobbet igår, jag jobbade med Abbe som egentligen jobbar natt och då jobbar han på möndal. Kassan stämde inte bland kvittorna och städ gick bara, så Abbe var ute och sprang på våningarna. Polen tappar vatten så vi skulle fylla på den osv osv... Blev att jag fick stanna till 12 men det är ju bara bra, får betalt då ju. Om inte min dag hade börjat så bra som den gjorde hade jag aldrig orkat med gårdagen.

Tillbaka till att vika kläder Blinkar
KRAMISAR!

Nu går jag tjingeling!

Nu går jag till Hemköp och köper godis sedan ska jag jobba, slutar 12 men det är mamma som jobbar natt så kanske kommer hem tidigare om det är lungt eller om jag stannar och får betalt.. Hmmm får se vad jag orkar. Ha en underbar dag.


KRAMISAR!

Tänker på dig!


Moeid jag tänker på dig hela tiden!

KRAMISAR!


Han lämnade inte mitt paket!

Såg nyss att posten kom, jag såg til och med att han höll i Nelly paketet när han sprang upp men jag fick inget i min låda och det ligger inget utanför?! FAN om han gett det till ngn annan! ÅHHHHHH Djävul
Jag ville ju ha dom nuuuu innan jag börjar jobba :(

KRAM

Fixa mig nu..

Klockan är bara halv 1 och jag är färdig med alltig förutom att jag har inte fixat mig ännu. Kanske ska locka håret då eftersom det är så mycket tid kvar? Hmm*

Men tror att jag byter om på jobbet idag, jag börjar ju inte fören klockan 4 ändå... Sedan vill jag nog sola innan jag går hem. Känner mig hur blek som helst! Får se hur det blir med det.

KRAMISAR!

Katy Perry ft. Snoop Dogg - California Girls

Enjoy the music Not ↓


KRAMISAR

Fixat!

Nu har jag fixat klart garderoben! Nu ska jag bara till IKEA och köpa lådor till mina skor som ska stå under alla kläder! Det kom inte med på bilden men iaf tar kort när jag har fixat det!!

3 påsar med kläder,  ganska mycket faktiskt! usch kan inte fatta att det bara legat där inne!..

Tadaaa lite bättre blev det iaf. Har ju massa mer kläder som ligger i tvätt maskinen och i tvätt korgen.. Så det fylls på snart! + att jag ska få hem lite från Nelly också imorgon eller idag kommer det!

KRAMISAR

Rensning börjar nu!

God morgon! Klockan är halv 11 och jag skulle upp 9 hur hände detta?.. Iaf ska snart börja fixa i garderoben, strax efter att jag skrivit detta inlägg!

Jag har ätit frukost och bäddat sängen än så länge.

(Det är här inne jag har alla mina kläder men jag skäms för mycket för att visa hur det ser ut inuti så när det är klart så ska ni få se hur fint och tomt det blivit, ska även visa alla kläder jag kommer slänga, tror det kommer bli en hel del faktiskt om jag ska vara ärlig.)

KRAM Rött hjärta

Nu går jag faktiskt och lägger mig!


Mysigt jag har vaa?!.. Ne men nu ska jag faktiskt lägga mig, så Vikkan om jag inte svarar om du skulle ringa upp igen så vet du varför! Nästan alla ljusen har brunnit upp nu också SNART!

Natti natt sweet dreams ;)
KRAM KRAM

Paulina & Jennifer!


Paulina och Jennifer är som Bill & Bull! Massa kärlek till er tjejer ni är underbara! Ni har humor till max!

KRAMISAR!

Smilies..

Oj vad klockan blev mycket ska strax gå och lägga mig efter att jag har pratat klart med Vikkan. Ring mig
*gäääsp*Sömnig

Hittade massa roliga smilies idag, när jag skulle skriva till Moeid från min hotmail.

KRAMRött hjärta

Sex and the city och skvaller

Ligger med datorn på magen och kollar på sex and the city och gissa vem som ringde, VIKKAN!!! Hahaha. Hon ringer mig alltid när jag kollar på sex and the city eller sover, vad är grejen lixxom.

Nu är de tysnad i telen hahah ;)

KRAM

Ska fixa resten imorgon!

Nu har jag städat klart mitt rum så imorgon innan jag börjar jobba så ska jag tvätta och börja rensa min gadeerob, för den är full med kläder som jag aldrig någonsin använt eller kommer att göra, så ska försöka att inte tänka "ne men denna kan jag ha då och då.." Hihihihi!

KRAM ;)

Min älskling


Saknar ditt leende, dina kramr, dina kyssar & din värme! Vill bara att du ska komma hem nu.

KRAM

Sista målet!

Det var min sista måltid på MacDonald´s idag! Har varit ute och spelat tennis och lyckat slarva bort min tele idag ett antal gånger. Även inga pengar på den buhu får ladda på den imorgon på väg till jobbet. Ne nu ska jag gå och städa mitt rum men först kolla på IKEA om jag hittar några förvarings lådor jag kan köpa till alla mina skor!


KRAMISAR

Börjar bli sjuk!

Usch fy och blää, jag har jobbat ensam idag Ida kom och hjälpte till lite granna. Jag tror att det går ngt  virus eller ngt på jobbet för först blev mohammed sjuk nu thomas och nu börjar jag bli sjuk!

Vill inte ligga hemma sjuk utan pojkvännen! :(

KRAM

Går och lägger mig.

Nu verkar det som att Moeid inte kommer att svara på mera mejl har väntat länge nu, så går och lägger mig ska upp tidigt imorgon. Hörs imorgon någon gång!

KRAM

Nytt i gaderoben!

klickade hem dessa två från Nelly.com!

KRAM


Solade

Solade idag på jobbet!


Det var även översvämning i polen idag, och ngn hade spytt ner hela toaletten. usch, idag hände det mycket! :P
 
KRAM

Sitter i klistret!

Sovit hela dagen, nästan! är jag vaknade loggade jag in med en gång på msn, gissa vrf?...

Hmm börjar klockan 7 imorgon också, känner bara mig sååå trött! Sen har jag sätt på det nya schemat att jag ska jobba den 23/8 &  24/8 men det kan jag ju inte göra! Moeid kommer hem den 24/8 hur ska jag förklara för Ida, tror ni att hon förstår?.. Eller någon kanske kan byta pass med mig...? HMmm
Noooo :'/

KRAM

Blev inget för att..

Förresten det blev aldrig någon bio i lördags för att Vikkan dissade mig för Chris.. No big deal men synd att vi inte gick..

KRAM

Tack Joy! :D

Jag är så trött nu efter att jag jobbat, jobbar tidigt imorgon också. Sedan är jag ledig EN dag, den dagen ska jag verkligen njuta sedan jobbar jag hela veckan! Lärde mig slå ut fakturor idag! Tack Joy!!! :D

Snart, ne men om några veckor kommer Moeid hem!!!

KRAMISAR!

God natt!..

Jag börjar 7 imorgon så det är nog bäst att jag går och lägger mig nu och så får jag hoppas på att jag har fått något mejl av Moeid imorgon när jag kommer hem runt 4 tiden för ska försöka att sola imorgon efter jag har slutat. Känner mig så blek fast vet inte om jag kommer orka det. Känns jobbig att behöva mejla honom för att få tag på honom och det är inte ofta han är inne brukar sitta och vänta på att han ska logga in.

God natt sov gott!
KRAMISAR


Kissie = BIG Baby


Asså jag fattar inte visst är outfiten fin men det är ingenting man går ut med?! Hon ser ut som en jätte baby i den tyvärr. Saknas bara en napp, me don´t like! Eller va tycker ni?

KRAM

Video hälsning till min älskling!

Skickade en video hälsning till Moeid nyss, ska bli intressant och se ifall om han kan öppna den. Det känns lite konstingt att lyssna och se sig själv prata med "sig själv"..

KRAMISAR

Ett helvete här hemma ensam!


Moeid låter dig aldrig lämna mig igen!!! :'(

Trött, jätte trött

Åh gud vad trött jag är, jobbade över igår till klockan 12 för Mohammed. Och började 7 i morse. Jag är grymt trött, ont i huvudet  har jag nu också... Känner bara att jag orkar inte nu, tänk om jag hade köpt gymkort hade aldrig hunnit med att träna, jag har ju inte ens hunnit städa mitt rum. Så ngn dag sk ajag allt ta tag i tränningen, kanske till vinter?

Blev erbjuden jobb i Malmö några veckor på ett Scandic hotell men kunde inte tacka ja till det för att någon gång under den/dom veckorna kommer Moeid hem och jag vill inte vara borta när han kommer hem. Vi har redan varit borta ifrån varandra länge nog detta året. :(


Lever i mina jobb kläder! :'(

KRAM

I need MC food!

Åååh jag är så sugen på Mac´Dolnads nu så att det finns inte!

Stor städning imorgon!

Imorgon blir det att städa mitt rum igen, det ser värre ut än förra gången!
Länk till inlägget sist jag hade stökigt i mitt rum http://niiinahs.blogg.se/2010/june/stadat.html
Värre än det är ju katastrof... Så imorgon tidigt på morgonen börjar jag städa, lägger nog upp ett litet inlägg innan. Jag ska även gå till Hemköp och köpa påladdning till min tele så att jag kan ringa till Moeid.

KRAMISAR!

Hemma från jobbet nu!

Åååh vi ger ut jätte söta små nallar som välkomst presenter nu på vårt hotell så här ser elefenterna ut!



Köpte även Vecko Revyn, saknar Glamour tiidningarna men hoppas att dom kommer inom kort. Sa ju upp medlems saken och gjorde en ny på mitt namn!


KRAMISAR

Nudlar


Det blev äkliga nudlar ist för knäckebröden var slut!

Vikkan ska gå med mig på Letters to Juliet på lördag.

KRAMISAR

Hej då :)

Nu är jag klar för att gå till jobbet, men ska inte gå riktigt ännu, så roligt är det faktiskt inte att man ska vara 1 timme tidigare där. Har duschat satt på mig lite mascara. :)

Vikkan och Paulina ska gå på gothia discot ikväll hahahaha! Kommer ihåg när jag var där fyy asså! (Var några år sen nu). Innan jag går till jobbet så ska jag faktiskt at och äta knäckebröd med avocado så hörs när jag kommer hem igen för hoppningsvis!


KRAMISAR

Film som måste ses!

Letters to Juliet ska jag se dagen jag är ledig ska bara se till att någon följer med mig också!

KRAMISAR

Vill att det ska komma nu!

Funderar på att gå in i duschen nu och göra mig iordning inför jobbet. Eller ska jag vänta 1 timma till kanske? jag längtar tills mitt armband kommer hem som jag beställt. Det står Janina<3Moeid på den. Den ska komma innom 6-10 dagar.. buhuu.. Sedan har jag shopping förbud! Hoppas att det inte är mycket att göra idag.

KRAMISAR!

Vem jobbar jag med idag?

God morgon!
Sitter i köket och ska äta frukost, det blir jordgubbar, en banan och ett glas mjölk!


Jag börjar jobba klockan 16:00 idag till 24:00 undra vem jag ska jobba med, Mohammed sa att han skulle jobba men vet inte om Ida verkligen satt honom och mig på samma pass.. hmmm men hoppas att det blir han ändå, för att det är jätte kul att jobba med honom, trots röran vi fick gå egenoom när vi jobbade sist!

KRAMISAR Janina

Förlorar jag honom nu?

Nu är min present påse till Moeid klar, Hoppas att han kommer att gilla den om han ens nu kommer att träffa mig så att han kan få den utav mig.. Fått jätte fin färg från stranden idag btw!

Tänk va brun Moeid kommer vara när han kommer hem!
Usch säger jag bara fuskigt. Han vill inte åka till stockholm längre och jag vet inte om han vill med till Turkiet heller. Va ska jag göra?

:'(

Key to my heart!


This key goes to my heart, and my baby boy will have it soon!

(Min hemsk engelska hoppas att det är så man säger haha).

/KRAMISAR

Underbar dag på stranden

Nu är jag hemma från stranden, vi vart där jätte länge vi åkte till stan också och hämtade Brittis eller snarare Antons vagn som varit på lagning! Han är såå såå såå söt. Vi ska snart äta tacos. Jag åt en jätte god sallad och frukt sallad idag!

KRAMISAR!

Ja det är jag!

Yes jag är beroende av min kille! ;)

KRAMISAR

Till Moeid


Släg puss till min ledsna kille hemma i Iran. I miss you!

/ledsna Janina som saknar sin kille!

Bada idag wiie, kanske lite solfärng?!

Idag ska jag följa med mamma, Brittis och Anton till stranden! Lika bra det så att jag inte råkar träffa/vara med någon annan. Såå j*vla ledsen nu asså det finns inte. I alla fall vi ska åka till sillvik och vara där hela dagen så nu ska jag gå och göra fruktsallad som vi ska ta med oss med massa massa frukter.

KRAMISAR, Hoppas att ni får en bra dag idag!

fyyy f*n

Vad gör man när den man älskar inte litar på en? :'(

Nu åker jag!

Nu ska jag gå till hållplatsen, ska se om jag hittar dit och inte kommer vilse på vägen.

Moeid älskling? om du är inne idag på min blogg ring mig ikväll runt 9-10 tiden i svensk tid!

Hörs när jag kommer hem igen!

KRAMISAR


Gissa vart jag ska!

Nu är klockan snart 1 och jag ska snart åka. Vart får ni veta när jag kommit hem hihi;)

Kan inte bestämma mig vad jag ska ha på mig, för det kanske blir för varmt och sitta på en buss med leggins men det kan också bli för kallt ute när jag har klänning så hmm.. de  får nog bli leggings iaf, hellre för varmt!

Skriver nog ett litet snabbt inlägg innan jag åker också!

KRAM

Foton på Sebbe



Sitter och kollar på lite bilder på datorn och så hittade jag dessa två bilderna på Sebbe! Grymt fina kort, fotograf jag själv..

KRAM

Rösta på min sko

Mina designade sko på NELLY.COM

 

Rösa på min sko genom att trycka på bilden! (A)
KRAMISAR

To my baby


Till älskling:
I hjärtat finns ett rum
som bara är för dig.
Och var jag än är
så finns du här hos mig.

Jag hör din varma röst
som inspelad musik.
Jag lyssnar om igen
för den är helt unik.

I mörker och i ljus
ser jag ditt ansikte.
Ur minnet tar jag fram
de bilder där du ler.

Men bland allt du är för mig
finns något svårt att bära
- min längtan efter dig
när jag inte har dig nära.

Vill att du ska komma hem
nu älskling!


Justin Bieber ft. Usher - First Dance

Enjoy


KRAM

JoJo - Keep Forgetting

Enjoy the music babys


KRAMISAR

Jag vill ha hem honom

Oj somnade i paulinas rum, med Jennifer och Paulina och nu vaknade jag här helt ensam! Inte hört någonting från Moeid blir lite orolig nu eftersom han sa att han skulle ringa vid 2 tiden. han är inte inne på msn eller ngt heller hmm.. Men jag antar väll att han fick hinder för att dom kanske skulle göra någonting idag eller så har han bara inte fått till gång till tele eller ngt. Ååååh ska inte tänka på det mer, blir galen!

KRAM

Fotbad

Aj aj mina fötter! Var på hemköp efter jobbet och köpte hår inpackning och färg till Paulinas hår, hon kan inte ens gå ut haha! Så Jennifer kommer nog snart och ska färga hennes hår.

Funderar på att fixa min naglar idag dom ser jätte hemska ut! Ne men nu ska jag ta ett fotbad!

KRAM

jobbig dag på jobbet

Hej hej!
nu har jag jobbat, checkat in massa gothia cup lag, trodde att jag skulle döö!
har även solt massa öl. jag har stått ut med alla som glott på mig?.. och kinesen som ragga på mig!
Moeid kom hem snälla! Ska jag stå ut i 6 veckor till utan dig? :(

Jobba jobba!

Nu går jag till jobbet och ska checka in alla gothia spelare *puff*... Slutar 12 idag så vi hörs nog när jag kommer hem om jag orkar sitta vid datorn när jag kommer hem!

PUSS ;)


Paulina = Tiger

Har ngn försökt att färga håret till brunt från svart någon gång? SJÄLV! Hahahaha min syrra håller på nu ska bara se hennes hår, ser ut som en tinger i huvudet.

hahahahaha! ne men den orange färgen har hon och hon har lite svart kvar och massa. jag dööör hahah! Vågar dock inte ta bildl då dödar hon mig. Men från bilden är inte låångt ifrån;) haha!

KRAAAM

Over My Shoulder


Vill ha hem min älskling! 

Uch va tiden går fort när man inte vill göra något men måste. Nu är klockan snart halv 3 och jag börjar 4!

Sovit gott?

God morgon

Grattis till mig och Moeid, äter kärleks mums för vår 22månaders dag, helt ensam!:(

Jag var vaken hela natten igår och somnade halv 5 om inte 5 också. Så sovit ett bra tag nu! Börjar jobba klockan 4 idag också. Trött trött...

Moooeeiid kom hem!

Åååååh kan inte sova :'(

Moeid kommenterade!

Åååh kan man bli gladare nu, såg en kommentar från min älskade älskling och jag som jobbat hela dagen känns helt underbart! Nu vet jag iaf att han läser. Men jag kanske missar hans samtal men tur att jag jobbar med Joy hon kanske låter mig ta samtalet, för hon förstår.. idag är det min och moeids 22månads dag tlsm! Kan inte fatta det!

Har iaf haft en jätte skön arbets dag fram tills kvällen då de bara smällde till och alla kom samtidigt!

KRAM

Jobba


jobba  jobba... Ser det inte ut som en servitös kläder? XD
KRAM

En i gänget!

Nu känner jag mig verkligen som en i gänget på jobbet eller det har jag gjort ett tag nu men ändå! Byter tider med alla och kramas med alla umgåtts på "fritid" och massa. Känns riktigt kul trots att jag är yngst. Jag älskar mitt jobb!

KRAM


Mina nya skooor!


Mina nya skor, tycker om dom men vet inte när jag ska använda dom, till vardags kanske?.. Hmm men dem är ganska trånga! Aj aj får töja ut dom innan jag ska klara av att gå i dom! men visst är dom sååå söta?
(Min fot försvann i solljuset haha läskigt det ser ut).

KRAM

"Jag spydde, mådde illa!"

Vaknade nyss, usch va trött jag är.. Först väckte Paulina mig runt 6 tiden och då hade jag jätte svårt att somna om, men till slut somnade jag om och sov tills nu.

Mår lite illa faktiskt, Vikkan som smittar av sig?.. (Hon spydde när hon sov hos mig och det säger hon inte fören jag vaknar och ska på toaletten, hon bara det kanske luktar spy där. Jag bara huh? har du spytt hon bara aa jag mådde illa. Förklaringen till att hon inte väkte mig var för att jag sov. Känner mig å taskig.) Tur att hon sov på golvet då iaf så att hon kom ut fort..

Tänker på dig älskling varje dag/timme/minut och sekund. Du finns hos mig hela tiden!

KRAM

Natti natt sov gott.

Känner mig så ensam utan Moeid! Saknar han för mycket jag saknar att bara skriva God natt till honom! Hemskt, hemskt!! Kan inte sova heller för att jag tänker på honom.

Vikkan gjorde en ny design till mig visst fin! Tack gumman! <3

Nu ska jag lägga mig och sova faktiskt även om jag inte somnar.. Vill att denna dagen ska gå fort fram så att de blir en ny snabbare så att Moeid kommer hem snart.


Kram


Nytt i gaderoben!


Nytt linne!



Klänningarna från nelly:


Kram


Bilder kommer

Idag fick jag ett samtal när jag vaknde, först hörde man ingenting, men sedan hörde jag hans röst, blev jätte chockad men super glad, började nästan gråta. Så jag behöver inte vara orlig över honom nu, eller? Försöka iaf.

Vikkan, Paulina och jag åkte till stan idag igen vi har varit där ett antal dagar nu, jag köpte 2 klänningar och ett par leggins idag. Klänningarna från Nelly kom igår också. Ska ta bilder så att ni får se dom...

Ligger i sängen och kollar på någon film på 3an. Imorgon ska jag jobba 4 till 12.

BTW idag betalade jag min första hyra, 3000kr hemskt men men... Tänkte låsa in resten av pengarna på sparkontot, så att jag och Moeid kan leva lite lyx i Stockholm? eller iaf göra lite saker där.

KRAM


Baby hör av dig!!

Åhh vad jag längtar efter mina kläder nu får dom faktiskt komma! Hihi, imon eller på fredag kommer dom att komma. Fast jag kanske skulle beställt lite mer för det var inte så mycket alls, kanske får lägga på lite mer. Ska gå in och kolla på Nelly.se nu med en gång och se vad jag kan hitta.

Imorgon ska jag jobba *Suck* känner att jag orkar inte, har inte vilat klart men men är ledig på fredag iallafall det är skönt. Ska njutaa så mycket jag bara kan när jag är ledig. Men svårt när Moeid inte e med mig eller när han inte enss hört av sig. Vet ju lixxom inte ens hur resan gick eller om han mår bra. pratade lite med hans kompis igår kväll och frågade om han hört något men det hade han inte och han sa att jag inte behöver vara orolig.

KRAM

Nelly.se


1 snart 2 dagar från att Moeid åkte, har fortfarande inte hört någonting från honom blir jätte ledsen.

Jag och Jennifer och Paulina kolla på kläder på Nelly idag och jag beställde hem 2 klänningar och en scarf, Jennifer beställde hem hem jätte fin bikini. Längtar jätte mycket tills dom kommer. Hoppas att det passar bara eller kanske att det är lite för litet så att jag kan få på mig det efter att jag tränat?..

Kanske hittar något mer som jag ska beställa hem, behöver ett par Jeans eller ett par skor.

KRAM


Shakira



Shakira är sååå fin! Eller  hur?
KRAM

Saknar min älskling!

Nu skall Moeid ha kommit fram till Iran för länge sedan, men han har inte hört av sig. Blir lite orolig. Grät jätte mycket igår det gick licksom inte att sluta. Jag sov med alla djuren som vi vann på Liseberg och tänkte på hur bra vi haft det tillsammans. Jag somnade väldigt fort igår, somnade till och med när jag kollade på sex and the city.

Idag regnar det ute och jag viste att det skulle göra det, för att jag är ledig och då kan det ju absolut inte vara fint väder. Så igår kanske det var sista solen jag fick njuta av.


KRAM

Solbränna


(Fin solbränna? är inte så jätte röd som det ser ut haha men ser ni bh bandet?) Tihihi

KRAM

Ses om 2 månader Moeid

Sagt hejdå till Moeid idag grät hela vägen hem på bussen. Tur att det inte kom på så många, jag kunde inte hålla mig jaag blev tvär ledsen. Sedan när jag kom hem så åkte jag med mamma, Brittis och lilla Anton till stranden för att jag inte skulle tänka så mycket på Moeid. Anton är så söt han gör verkligen så att jag vill ha en liten baby nu. Men de händer inte på ett bra tag!

Ialla fall nu ligger jag ensam i min säng och är jätte ledsen! Bjuder en jätte fin bild på Anton som jag tog idag när jag passade honm en liten stund jätte glad liten pojke!

KRAM

Inte i Backa ensam.

Nu har jag två hela månader på mig att träna till Moeid kommer hem och ska ju så klart fortsätta när han kommit hem, så jag hoppas att man ser resultalt ganska snabbt, blir hård träning. Vill ju ha med mig någon jag kan träna med för på Sport Life här nere i Backa tränar alla som är från Backa typ och jag vill inte träna med dom!

KRAM


Minne från Turkiet



När vi va i turkiet så spelades denna låten på utflykts båten vi åkte med, och alla låg och solade och sedan hör man från "DJ:n" "Come on party pepole!" Alla bara kolla runt och fortsatte sola hahahha!

KRAM

5 veckor, 6veckor blev 2 månader

Trött som en gris är jag. Börjar 3 och slutar 12 inatt, hemska tider vi har! Men det är för att Nathalie har ledproblem och klarar inte av att jobba men hon måste så hon fick komma in senare. Sedan finns jag för henne en timma, sedan vill jag hem och sova för ska jobba 8 dagen efter. Hoppas att Tohomas ville byta tid med mig ändå. Får se om han vaknar snart.. för i så fall jobbar jag halv tre till halv 11 idag igen.

Imorgon ska jag säga hejdå till min älskling som lämnar mig här hemma i sverige för att dra till IRAN i 2månader (först var det 5 veckor men nu är det 2månader). Jag är jätte ledsen redan. Och sur på bode hans mamma som bokade och att han lät henne. Men jag förstår att han vill dit han har ju familj där. Jag kommer alltid att finnas kvar här hemma för honom!

KRAM

Börjar träna nu..!

Förresten nu har jag bestämt mig att nu när Moeid inte är hemma i Sverige så ska jag börja träna på Sport life, För då kan jag alltid göra det innan jobbet och efter jobbet (beroende på vilken tid jag jobbar). För då behöver jag inte spara tid att träffa honom. Så ersätter honom med träning. Håller tummarna att jag fixar det nu också så att jag går dit regelbundet!



KRAM


Nallarna jag sover med nu!


Just det jag och Moeid vann massa nallar också ur klomaskinen, 9stycken jag vet inte om alla kom med på bilden. Den orange delfinen fick jag när jag kasta ringar på flaskor jag träffade bara en på kanske 8försök eller 10 försök haha!

KRAM


Liseberg

Btw jag, Moeid, Paulina och Vikkan va på Liseberg i Tisdags och Onsdags men Vikkan följde bara med i Tisdags och Jennifer följde med i Onsdags när vi träffade kusiner från Ludvika. Fick en chock när jag såg dom! Kommer bilder från i Tisdags iaf när vi vann massa choklad. (Bilder tagna av www.divastaar.blogg.se)




(Paulina vann också en sån fast hon valde Dumle!)

KRAM

Jordgubbar till frukost!

Nu ska jag äta frukost det blir några jordgubbar bara orkar inte göra någonting, sedan ska jag duscha och fixa mig och mitt rum! Ska jobba idag tills halv 11, och mina kusiner från Ludvika kommer hit idag.

Sova eller fixa mig?

Ne nu ska jag fixa mig så att jag slipper göra det i sista sekund, eller ska jag sova en stund, jag menar jag ska ju jobba ända till 12 inatt, man blir ganska sliten. + att jag jobbar i klack också och att springa runt i dom skorna är inte bekvämt! Aja får se vad jag gör, ska försöka uppdatera innan jag börjar gå till jobbet.

Ska tjata mig till så att Moeid kommer och sover hos mig idag också. Vill inte sova ensam längre!..

(BTW en sådan säng vill jag ha och sådant fluffigt täcke värt att köpa nu till vintern!)
KRAM

Frukost!

MIN FRUKOST IDAG: CHOKLADMUFFINS MED JORDGUBBAR!

God morgon gullisar!


God morgon idag börjar jag jobbet 4. Jag vaknade nyss utan väckarklocka och allt! Men i alla fall jag ska strax duscha och äta frukost, så att jag orkar jobba till 12 i natt. Håller tummarna att Moeid kommer till mig idag också.

Känns jätte konstingt att jag inte har någon skola att komma tillbaka till efter sommarlovet. Fast jag har egentligen inte ens sommarlov nu, jag jobbar ju hela tiden. Bäst att vänja sig.

KRAM

Justin Bieber

Enjoy!


KRAM

Åk inte! :(

Kan inte fatta att du åker snart! Kommer sakna dig såååå mycket! 6veckor!:(

Kalenderna

KALENDERN MED ALLTING!


"VIKTIGA" KALENDERN


(NU SKA JAG BARA HITTA EN FIN DESIGN ELLER GÖRA EN TILL FRAMSIDAN AV MIN NYA KALENDER!)

KRAM

2 kalendrar behöver jag!



Fick en ny kalender av mamma, min börjar se lite full ut, så en får vara lite viktigare än den andra. Jag fyller den med allting tex. bandet jag hade runt armen för hotellet i Turkiet sitter i den och mmina bio biljetter ligger i den samlar allting och lägger in de i den. Så Den nya kaländern får vara för jobbet och sådana saker. Ska vissa bild på skillnaden sedan. ;)

KRAM

Vill ha värme!


Joysan

En utmattad Janina här, det är helt sjukt på jobbet. Ligger i soffan med datorn på magen och kollar på Beverly Hills Chihuahua. Filmen är så söt, vill ha massa hundar när jag ser dom men, just nu får det räka med min Baby Joy.


Tatuerad


Tatuerade mig igår;)

Hemma

Hemma från Moeid nu.. Han jobbar och jag ska strax jobba om 2 timmar! Slutar 12 så blir sängen med en gång när jag kommer hem för börjar 8 dagen efter.


Kissie utomjording?


Ser inte Kissies huvud omännskligt stort ut? Ovanligt stort eller? Människa eller utomjording? Jämnför med dom andra så blir man helt paff haha

Btw jobbat 10 timmar och 30 minuter idag för att Thomas satt fast med sin buss efetrsom det hade hänt en olycka som stanna upp massa bussar och vagnar.

Jag ska strax damsuga och sedan fixa mig och sova en stund innan jag åker hem till Moeid, ska sova hos honom idag eftersom jag jobbar sent imorgon.

KRAM

Fotbad nuuu!

God dag, idag vaknade jag upp bredvid världens underbaraste människa! Även om han inte är så morgon glad så älskar jag han lika mycket ändå. Men han kommer att bli när han är med mig.

Kom hem från jobbet nyss, solade en snabbis innan jag gick hem. Så nu ska jag ta ett fotbad och måla naglarna både tårna och fingrarna, det börjar se hemskt ut när nagellacket suttit kvar ett par dagar och så försvunnit på topparna. Hmm vilken färg ska jag måla dom nu? neutralla kanske? Det får bli överraskning!


KRAM