Bilderna kom idag

Mina kort som jag beställde kom dag, jag är super nöjd med kvalitén på bilderna! Så jag beställde ännu mera bilder idag. Så på fredag skall de vara här då skall jag även inskaffa ett bra lim så att jag kan sätta in bilderna i min bild bok med.
Varje gång jag får något på posten så blir jag super glad, bara det inte är en räkning eller reklam.


Mums!

Har blivit besatt av isvatten med citron i, smakar gott och luktar så fräscht!


God morgon

God morgon solen lyser och det ser riktigt härligt ut ute idag! Jag ska snart kliva upp ur sängen och äta frukost och göra mig klar så att jag kan åka in till stan och hämta mammas linser.
Sedan får jag se vad dagen har att bjuda på!


Äntligen

Nu har jag äntligen beställt en ny almanacka (egen designad) och foton som jag vill ha så att jag kan göra min tavla. Jag har sagt att jag skall göra det hur länge som helst men har inte orkat lägga ner den tiden så idag gjorde jag det, längtar massor tills det kommer!

Jag måste till frisören och färga/klippa mig så att mitt hår får lite mer liv i det. Just nu känns det helt dött! Blir nog en tid nästa vecka eller veckan efter det.


Frukost med Paulina

Min syster har "släpat" upp mig ur sängen varje dag för att vi skall äta frukost tillsammans. Så nu har vi precis ätit fredags frukost.
Det tar på krafterna att vakna först klockan 6 och sedan gå och lägga sig igen och sedan gå upp klockan 9-10.

Andreas väckte mig och sa att jag drömde en hemsk dröm. Hade tydligen gjort massa ljud från mig. Drömde om elaka häxor denna gången sist var det en tant som skulle döda mig med en mat-kött kniv. Hmm..!


Frukost

Gud vad trött jag var igår kunde inte ens hålla mig vaken för att träffa Andreas, då jag somnat till 2 gånger medan jag väntade på honom. Så skicka ett sms att jag sover hemma och att han skulle stanna hos Björn och ha kul!

Så vaknade ensam nu på morgonen usch vad jag hatar det! Ska nog sova lite till sedan äta frukost med Paulina.

God natt!


Minnen hos Andreas

Var på "kalas"/fika hemma hos Andreas igår med hans mamma, pappa, syster, farmor, farbror och såklart Andreas. Vi åt Tacos och åt en jätte god sommar tårta med massa jordgubbar, hallon och blåbär med grädde som hans mamma hade gjort. Sedan satt vi i soffan och pratade om deras gamla minnen osv. Riktigt kul att höra faktiskt!

Åt nyss en jätte portion fruktsallad men gav halva till mamma för annars hade det blivit frukt för 4 personer för mig. Men gott var det!


Saknar min man!!!

Jag sov utan Andreas inatt, jag hade inga problem med att somna men vaknade flera gånger inatt av hemska mardrömmar, kissenödig, panik att jag för sovit mig osv. Jag blir nog ensam inatt med han är hos sina vänner och umgås lite med dem så antar att det blir en hel kväll för dem idag igen, de spelade Hockey igår kväll från 21-00!
Idag blir det mys med familjen framför melodifestivalen. Förra helgen var jag så trött så jag gick och la mig och orkade inte gå upp när det började. Så massa mys idag istället! Men skall lägga mig tidigt för skall jobba 9-13 imorgon!


Grattis Andreas!

Idag fyller min älskling 21år! Hipp hipp hurra hurra hurraaa! Jag har jätte svårt att komma på vad jag skall ge honom. Funderar på att ge honom en ny träningsväska med lite tränings saker i tex. ny vattenflaska, pulvret han dricker och lite små saker.. Han älskar ju att träna! Så snart måste jag gå upp ur sängen och göra mig iordning så att jag kan komma iväg! Ska till buttrix med och köpa ballonger osv till alla <3 dag. Trots att vi bestämt oss för att bara vara hemma och mysa. Idag är det fettisdagen så blir en semla till min älskling med!

Mys ikväll hemma!

Går rätt bra på jobbet idag med! Trodde inte att jag skulle klara av dagen. Men ännu står jag på benen. Är otroligt trött bara för hade svårt att somna igår kväll efter att jag hade jobbat sent. Och att jag inte sätt Andreas på hela dagen hade nog lite med saken att göra med.

Idag blir det mys hemma i soffan framför melodifestivalen. Ätit massa frukt och ikväll blir de nog mer frukt och är sugen på kladdkaka så kanske det med!


Snart Alla <3 Dag!!

Har inte jobbat på ett tag så mamma kom hem med en ask med Choklad praliner som jag fått av en gäst som tack för att jag hjälpte honom med ett konferensrum i sista minuten. Vissa gäster är så snälla! Imorgon skall jag jobba ett sent pass skall bli intressant och se om jag orkar det.

Har legat i sängen/soffan hela dagarna så på måndag ska jag in till stan och köpa Andreas födelsedags present och se om jag kan hitta ngt kul till Alla Hjärtans Dag! Blir nog hemma mys för mig och Andreas men kan va roligt att ha dekorerat vår myskväll?!