Inget att göra!

Nu sitter Andreas och väntar på nycklarna till vår lägenhet! Känns konstigt att jag skall packa ihop mitt rum... Men blir mysigt att alltid vakna vid Andreas sida. Jag har absolut ingenting att göra just nu, blev att jag satte mig på balkongen i solen och måla naglarna. Känns som om hela jag har blivit en pigment fläck solen biter inte fast på mig eller något! Hm får se om jag fått färg när sommarn är över.

Kommentarer
Anonym

Vad spännande, men varför är du inte med och hämtar nycklarna ?
Jag har fått tillsägelse att undvika att sola nu när jag är gravid. Man kan tydligen få vita fläckar annars som aldrig går bort. Så du tänker på det, bättre att vänta då. Lycka till. / Tina

Svar: jag följde inte med för att han jobbade både innan han skulle på mötet och efter, för att jag skall slippa åka buss fram och tillbaka så stanna jag hemma. Mjo jag vet om det med pigment fläckarna men det är en risk jag tar. Dock försöker jag att inte vara i solen så jätte mycket.
Janina

2013-05-31 | 15:02:57
Anonym

Ok trodde ni skulle gått till lägenheten när ni fått nycklarna.
Ja gör som du själv vill, vill bara varna. Har en tjejkompis som har en stor ( som en handboll ) i ansiktet. Hon pressade under som graviditet då hon inte visste om risken. Hoppas det inte händer dig . Njut av sista tiden det går fort. Har Själv 4 veckor kvar.

Svar: Jag har fått massa färg och har klarat mig från fläckarna än så länge, riktigt tur! Tusen tack för varningen :)! Och åååh vad roligt/mysigt, jag önskar dig/er? all lycka! :)
Kram :)
Janina

2013-05-31 | 17:23:51
Anonym

:) ok tyckte du skrev att solen inte tog.,

Svar: Ne tyckte att den inte gjorde det men sedan senare på dagen/kvällen så såg man tydligt att solen gjort sitt. :D
Janina

2013-06-01 | 20:04:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0